http://elite.crowdflower.com/این اکانت الیت چیه سایته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://elite.crowdflower.com/این اکانت الیت چیه سایته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره یه کم فرق داره تسکاش نسبت به نئو کم تره ولی قیمت تسکاش بیشترهاین با اکانت کراوود که توی نئوباکسه فرق داره؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه اکانت جدا ساخت با همون آی پی اختصاصی؟؟؟؟؟
کلن مزایا و معایبش چیه یه توضیح کوتاه بدین ممنون میشم
فنلاند و المان هم خوبهامروز کلی فیشر برام اومد تو سایت الیت .تا الان 18 دلار زدم.یه چند تا هم کازینو زدم:general606:
آقا یوسف فیشر بیشتر برای کدوم کشورها میاد؟.من الان با کشور های امریکا ،انگلیس،هلند،فرانسه فیشر زدم
دیگه چه کشورهایی هستن؟
کازینو من فقط با کانادا دو 20 سنتی زدم با کشور های دیگه نبود
![]()
فیشر میاد برای المان و فنلاند یا فقط کازینو؟فنلاند و المان هم خوبه
راستی اکانتت چند روزه ساختی
هر دو میاد اول صبح بیشتر میادفیشر میاد برای المان و فنلاند یا فقط کازینو؟
4 روزهر دو میاد اول صبح بیشتر میاد
نگفتی چند روزه ساختی
بار اولی که تو نئو و کراد با آیپی آمریکا ثبتنام کردم، به محض ورود به لیست تسکها، با انبوهی از تسکهای مختلف روبرو شدم . . .4 روز
نمیدونم چرا زود فیشر اومد توش
برا تو چها روز تا بحال اومده؟
به نکته جالبی اشاره کردی.شایدم این رمزه موفقیته بعضیاس که خیلی دلار بدست میارن.:general711:و البته تا الان هم لو ندادن.بار اولی که تو نئو و کراد با آیپی آمریکا ثبتنام کردم، به محض ورود به لیست تسکها، با انبوهی از تسکهای مختلف روبرو شدم . . .
یادمه اون بالا نوشته بود Jobs Available : 124 :general707:
صفحه اول فقط ۱۰ سنتی بودن و صفحه بعدی هم ۸ سنتی (اون موقع هنوز نمیدونستم به این نوع تسک میگن فیشر!)
خلاصه تا چند روز اوضاع به این شکل بود به طوری که من تازهکار تونستم تو همون ۵ روز اول بیش از ۱۲۰ تا فیشر بزنم!
البته خیلی بیشتر از اینها میشد زد ولی چون من سرعتم پایین بود و هر فیشر رو متوسط تو ۵ دقیقه میزدم نمیشد همه تسکها رو بزنم و میپریدن!
یادمه روزای اول فیشرها رو یکییکی باز میکردم، انجام میدادم و تموم که میشد، فیشر بعدی رو باز میکردم :general208: و چیزی به نام شکار فیشر برام معنی نداشت!و مثل حالا نبود که فیشر ببینم امونش ندم !
نمیدونم چرا اون شرایط تو اکانتهای بعدی تکرار نشدن به طوری که تو اکانتهای بعدی تو ۵ روز اول تسک چندانی نداشتم . . .
کم پیش اومده جدیدا دیر میان حدود 20 روزه میان4 روز
نمیدونم چرا زود فیشر اومد توش
برا تو چها روز تا بحال اومده؟
شانس و اتفاق همینه روال ثابتی نداره احتمالا دستی اکانتارو بررسی میکنن که کیلویی بیاد یا نهبار اولی که تو نئو و کراد با آیپی آمریکا ثبتنام کردم، به محض ورود به لیست تسکها، با انبوهی از تسکهای مختلف روبرو شدم . . .
یادمه اون بالا نوشته بود Jobs Available : 124 :general707:
صفحه اول فقط ۱۰ سنتی بودن و صفحه بعدی هم ۸ سنتی (اون موقع هنوز نمیدونستم به این نوع تسک میگن فیشر!)
خلاصه تا چند روز اوضاع به این شکل بود به طوری که من تازهکار تونستم تو همون ۵ روز اول بیش از ۱۲۰ تا فیشر بزنم!
البته خیلی بیشتر از اینها میشد زد ولی چون من سرعتم پایین بود و هر فیشر رو متوسط تو ۵ دقیقه میزدم نمیشد همه تسکها رو بزنم و میپریدن!
یادمه روزای اول فیشرها رو یکییکی باز میکردم، انجام میدادم و تموم که میشد، فیشر بعدی رو باز میکردم :general208: و چیزی به نام شکار فیشر برام معنی نداشت!و مثل حالا نبود که فیشر ببینم امونش ندم ! :general106:
نمیدونم چرا اون شرایط تو اکانتهای بعدی تکرار نشدن به طوری که تو اکانتهای بعدی تو ۵ روز اول تسک چندانی نداشتم . . .
واسه منم همین طوری شد.بیخیالش شدمدوستان این تسک رو کسی انجام داده این تسک مشکل داره هر چی سعی میکنم بزنم نمیشه چون طبق عکس دو تا از این لینک ها داره و مشابه هست نمیدونم چیکار کنم تیکت هم زدم ولی جواب درست حسابی بهم ندادند
مشاهده پیوست 755586 مشاهده پیوست 755587
واسه منم همین طوری شد.بیخیالش شدم![]()
اون که اره.ولی خب چاره ای نیست :general107:من که نمیتونم بیخیالش بشم خیلی تسک خوب و راحتیه کوییز دار هم هست