parsa_teen
Registered User
1 دلاری و 65 سنتی
اسکاتلند![]()
نمیشه با انگلیس بزنی ؟
1 دلاری و 65 سنتی
اسکاتلند![]()
نمیشه با انگلیس بزنی ؟آی پیشو ندارم
نمیدونم والله. چک نکردم. ببین شاید باشه واسه انگلیس
نظرسنجی در مورد ازدواج همجنس بازا هستش عجب خرایی هستن بلانسبت جناب خریه تسک 53 سنتی اومده بزنین با این توضیحات!!!
Ground Rules
- You and the other participants in this study have been entered into a draw to win a cash prize. Your prize is currently valued at $8.
- The next task is to read a statement in favor of Same-Sex Marriage (SSM for short) and answer a question. There are 8 statements in total.
- For every question you get wrong, your prize will go down by $1.
- At any time, you have the option of skipping this task. But for each question you don't answer, your prize money will go down by $1.
آخرش Contributor ID میخواد پس احتمال داره بانوس سرکاری نباشه!یه تسک 53 سنتی اومده بزنین با این توضیحات!!!
Ground Rules
- You and the other participants in this study have been entered into a draw to win a cash prize. Your prize is currently valued at $8.
- The next task is to read a statement in favor of Same-Sex Marriage (SSM for short) and answer a question. There are 8 statements in total.
- For every question you get wrong, your prize will go down by $1.
- At any time, you have the option of skipping this task. But for each question you don't answer, your prize money will go down by $1.
متن رو بخونی واضحه که به کدوم یکی مربوط میشه. فکر کنم همش رو درست زدمهر سوال اشتباه یا رد کردنش 1 دلار کم میکنه
پسورد میخواد8 سنتی با 1 دلار بانوس
Social Networking Sites Behavior Survey
دوستان یه سوال داشتم:
من الان مجبور شدم سیستم کامپیوترم رو عوض کنم
سه تا اکانت لول دار هم دارم
حالا این سه تا اکانت رو روی سه تا ویندوز جدید با همون آی پی قبلی دوباره ادامه بدم مشکلی پیش میاد بنظرتون؟
ممنونمشکلی پیش نمیاد چون من قبلا این کار واسه یه اکانت کردم و هنوزم دارم برداشت میزنم مشکلی ندارم
و هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم دو رقم آخر آیپیم تغییر میکنه و لوگین هم کردم بعید میدونم مشکلی پیش بیاد خیالت راحت
ممنون
نئوباکس که فک نکنم مشکلی داشته باشه
بیشتر نگران کراد هستم که یوقت لولام بپره یا بن کنه