• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی روش جدید کار در نئوباكس با درآمد ماهیانه بین 60 تا 120 دلار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
یه تسک 53 سنتی اومده بزنین با این توضیحات!!!

Ground Rules
  1. You and the other participants in this study have been entered into a draw to win a cash prize. Your prize is currently valued at $8.
  2. The next task is to read a statement in favor of Same-Sex Marriage (SSM for short) and answer a question. There are 8 statements in total.
  3. For every question you get wrong, your prize will go down by $1.
  4. At any time, you have the option of skipping this task. But for each question you don't answer, your prize money will go down by $1.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

Ground Rules
  1. You and the other participants in this study have been entered into a draw to win a cash prize. Your prize is currently valued at $8.
  2. The next task is to read a statement in favor of Same-Sex Marriage (SSM for short) and answer a question. There are 8 statements in total.
  4. At any time, you have the option of skipping this task. But for each question you don't answer, your prize money will go down by $1.
نظرسنجی در مورد ازدواج همجنس بازا هستش عجب خرایی هستن بلانسبت جناب خر

Chipot

Registered User
لایک‌ها
324

Ground Rules
آخرش Contributor ID میخواد پس احتمال داره بانوس سرکاری نباشه!

lonodn

Registered User
لایک‌ها
247
یعنی میشه 8 دلار بدن ؟! :general106::general106::general106::general106::general106::general106::general106::general106:

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان یه سوال داشتم:
من الان مجبور شدم سیستم کامپیوترم رو عوض کنم
سه تا اکانت لول دار هم دارم
حالا این سه تا اکانت رو روی سه تا ویندوز جدید با همون آی پی قبلی دوباره ادامه بدم مشکلی پیش میاد بنظرتون؟

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
دوستان یه سوال داشتم:
من الان مجبور شدم سیستم کامپیوترم رو عوض کنم
سه تا اکانت لول دار هم دارم
حالا این سه تا اکانت رو روی سه تا ویندوز جدید با همون آی پی قبلی دوباره ادامه بدم مشکلی پیش میاد بنظرتون؟

مشکلی پیش نمیاد چون من قبلا این کار واسه یه اکانت کردم و هنوزم دارم برداشت میزنم مشکلی ندارم
و هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم دو رقم آخر آیپیم تغییر میکنه و لوگین هم کردم بعید میدونم مشکلی پیش بیاد خیالت راحت

wheat

Registered User
لایک‌ها
44
مشکلی پیش نمیاد چون من قبلا این کار واسه یه اکانت کردم و هنوزم دارم برداشت میزنم مشکلی ندارم
و هر وقت مودم رو خاموش روشن میکنم دو رقم آخر آیپیم تغییر میکنه و لوگین هم کردم بعید میدونم مشکلی پیش بیاد خیالت راحت
ممنون
نئوباکس که فک نکنم مشکلی داشته باشه
بیشتر نگران کراد هستم که یوقت لولام بپره یا بن کنه

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
ممنون
نئوباکس که فک نکنم مشکلی داشته باشه
بیشتر نگران کراد هستم که یوقت لولام بپره یا بن کنه

آخه منم اونموقع با یه آیپی دیگه وارد کراود شدم ولی خب واسه آمریکا بود که بعید میدونم آیپی اگه واسه یک کشور باشه و تغییر کنه مشکلی پیش بیاد

parsa_teen

Registered User
لایک‌ها
151
کسی پسورد تسک 71 سنتی که واسه لول 1 هست و اولش میخاد رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا