usef8000
Registered User
اره بانوسا رسید یکی 89 سنتی ماهیگیری فقط 1 سنت دادن -10 ماهی گرفته بودم یک چیزی هم باید از جیب میدادم ولی دستشون به جیبم نرسید
نمیشه انجامش داد باید بیخیالش شدکسی پسورد تسک 71 سنتی که واسه لول 1 هست و اولش میخاد رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره البته اکانت تازه بود توش پولی نداشتم فکر کنم از باگهای جدید نئو باشه مجبور شدم اکانت دیگه بسازمتوی ویندوز مجازی دو تا اکانت نئوباکس داشتم با آیپی ایران که امروز نتونستم لوگین کنم و ارور میداد که یوزر موجود نیست کسی این مشکل براش پیش اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خطریه اونم با یک ایپی الان چک کردم همون اکانتی که چنین مشکلی براش پیش اومده بود و دوباره با همون اطلاعات ساختمش فقط یوزرش رو عدد 2 بهش اضاف کردم مدتیه اکتیو شده صدتا توش تسک زدم یوزرش پاک شده واقعا دیوانه کننده هستش دارم ور میرم ببینم 50تایی تسک داره میشه به این اکانت وصلش کردمنم تازه ساخته بودم اکانت ها رو
حالا میتونم با همون آیپی کراود یک اکانت جدید نئو بسازم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی یه اکانت جدید دیگه بسازم و اکانت کراود قبلی که واسه اون اکانت بوده استفاده کنم ؟
این کارو نکن مودمت شاید خراب بشه یا کانکشن دستی درست کن یا توی تنظیمات مودم قسمت adsl دکمه ای داره اونو فقط بزن چراغ اینترنت ریست میشهامروز هر چی مودم رو روشن و خاموش میکنم آی پی عوض نمیشه!
چکارش کنم؟