kiano_nani
Registered User
- نوشتهها
- 481
- لایکها
- 135
سیسکو چه مرگشه باز
در مورد این پاک شدن . عارضم که من قبلا اکانت ساخته بودم ولی لاگین نکرده بودم ساسپند کرد بود که با یک کلیک ساده دوباره فعال شد
این قضیه ربطی به مشکل گفته شده نداره اگه بیشتر از 30 روز لاگین نکنی ساسپند موقت میکنه بعضی اوقات هم یا کلا بالانس رو صفر میکنه یا مقداریشو میخورهلاگین کردم زد ساسپند شده .تسکم زده بودم
زیرش زده بود میخوای دوباره فعال کنی که با زدن بله اکانت راحت و ساده فعال شد
البته الان چنتا اکانت تازه دارم هنوز سر نزدم .شاید اینا هم مث شما شده باشه . فعلا ای پی وصل نمیشه
:general106:۲ دلاریهای تسک ۲۲ سنتی رسید!![]()
خب عکسی متنی بزار مشعوف بشیم۲ دلاریهای تسک ۲۲ سنتی رسید!![]()
انجام شد تمام Done
این که شعف نداره برادر شما بفرما غاز بچرون با عرض پوزشیه عکس هم بزارید لطفا
این که شعف نداره برادر شما بفرما غاز بچرون با عرض پوزش
بانوسه که هیجان داره
هر جور راحتی در کل توی جمع نیستی وقتی اومدی تو جمع میفهمی رفتی تو سایه از خودت توقع داری عالم به عالم باشیما تا نفهمیم شما چرا عکس نمیزاری و تا کسی اینجا رکورد میزنه میگی عکس بزار سراغ غاز نمیریم
هر جور راحتی در کل توی جمع نیستی وقتی اومدی تو جمع میفهمی رفتی تو سایه از خودت توقع داری عالم به عالم باشی
کمی فکر میخاد حلال مشکلاته در مورد سوالی که قبلا پرسیدی و هیچکی جواب نداد میگشتی یکی از دوستان جواب داده بود
جواب سلام که واجبهنمیدونم منظورت چیه ولی توی این مدتی که توی این تاپیک بودم شما کسی بودی که واقعن از خود راضی بودی از اونایی هستی اگه پولدار بشی جواب سلام هم نمیدی یکم هم حسادت داری نسبت به دیگران بقیه دوستان هم مورد خاصی نداشتن و خوب بودن دیگه درآمد داشتن از اینترنت قیافه گرفتن نداره در کل خودتو اصلاح کن