• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سیستم پاپ پاپ و زیگ زیگ

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اینم .!!

یادمه قبل برم خدمت هی همه تعریفشو میکردن که نمیدونم ماهی چند میلیون درآمد داره و فلانه .

تصحییح : حرفمو پس میگیرم شاید برگشت و پولو داد

sorushazi

Registered User
لایک‌ها
129
به نظرم مدیر سایت واقعا تصادف کرده. چون اگه اینطوری نبود تا حالا اطلاعات سایت رو پاک کرده بود چون میدونه که کاربرا میخوان ازش شکایت کنن.دامنه سایت هم که آی آر هست . به راحتی پیداش میکنن

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
به نظرم مدیر سایت واقعا تصادف کرده. چون اگه اینطوری نبود تا حالا اطلاعات سایت رو پاک کرده بود چون میدونه که کاربرا میخوان ازش شکایت کنن.دامنه سایت هم که آی آر هست . به راحتی پیداش میکنن
یعنی میگی تلف شده؟:D
رفته سربازی شاید :D

ahmad0461

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
راستش من به خود شما هم مشکوکم
از کجا معلوم خودش نباشی ؟ الکی اومدی پیام بدی که کسی شکایت نکنه ؟ :)
ا

ahmad0461

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
من خودم فعلا درگیر یه پرونده با پلیس فتا هستم
بعد از اون حتما شکایت میکنم ;)
حالا که خودم جریمه شدم
باید پولمو از زیگ زیگ بگیرم و بدم به پلیس فتا :)

0123654

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
دوستان من رفتم شکایت کردم و پرونده تشکیل شد در پلیس فتا
شما هم برید شکایت کنید تا توی سامانه پلیس فتا شاکی ها زیاد شه
این آقا یه کلاه بردار هست و بار اولش نیست فقط حیف که بعد از پول ندادنش رفتم سراغ تحقیق ، باید قبل از کد گذاشتن میرفتم

0123654

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
نگران هزینه ای که برای شکایت می کنید نباشید ، غرامت میتونید ازش بگیرید ، فکر نکنید که واسه 100 تومن ارزشش رو نداره ، مامور پلیس همینو بهم گفت ، گفت شیوه جدید کلاه برداری مبلغ های کم هست تا مردم دو دل بشن تو شکایت

ahmad0461

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
100 تومان هزینه شکایت میشه ؟
منم تو این چند روز میرم شکایت میکنم
پیغام هایی که براشون ارسال میکنم ، میخونن ولی پاسخ نمیدن

behtoop

Registered User
لایک‌ها
29
چیزی نیاز نیست همراه خودمون ببریم؟
یوزر پسوردی اسکرین شاتی چیزی :D
منم ایشالا اگه شد میرم

0123654

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
نخیر دوست من هزینه نمیگیرن ، میگم فکر نکنین 100 تومن دارین پیشش و نمی ارزه
من رفتم همه کارا رو خودشون کردن فقط چون پرونده هاشون زیاده طول میکشه یکم ولی بهتر از این چند ماهه که زیگ زیگ سر ما رو کلاه گذاشت ، لحظه شماری میکنم واسه روز دادگاه مگه ولش میکنم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان

من زیاد تاپیک رو دنبال نکردم .. تو سیستم هاشون هم عضو نیستم اطلاع ندارم.. منتهی بنا بر اطلاعات بدست آمده گفتم بیام اینجا خدمتتون عرض کنم که به احتمال 99% ایشون تصادف کردن.. در صورت امکان نام بیمارستان و بخش رو میپرسم و اینجا اعلام میکنم که استعلام بگیرید...

موفق باشید

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام دوستان

من زیاد تاپیک رو دنبال نکردم .. تو سیستم هاشون هم عضو نیستم اطلاع ندارم.. منتهی بنا بر اطلاعات بدست آمده گفتم بیام اینجا خدمتتون عرض کنم که به احتمال 99% ایشون تصادف کردن.. در صورت امکان نام بیمارستان و بخش رو میپرسم و اینجا اعلام میکنم که استعلام بگیرید...

موفق باشید
سلام خدمت شما
پس دلیل خوندن تیکت ها و پاسخ ندادنشون چیه ؟

Captive

لایک‌ها
16,665
سلام خدمت شما
پس دلیل خوندن تیکت ها و پاسخ ندادنشون چیه ؟

اگر بیمارستان بودنشون درست باشه که از اونجا نمیتونن بخونن و پاسخ بدن.. :) من به محض مطمئن شدن آدرس بیمارستان رو اینجا اعلام میکنم... خیالتون راحت..

Captive

لایک‌ها
16,665
بیمارستان امام حسین تهران .. کسانی که دسترسی دارن استعلام بگیرن تا خیالشون راحت بشه..

فعلا با اجازه..

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
اگر بیمارستان بودنشون درست باشه که از اونجا نمیتونن بخونن و پاسخ بدن.. :) من به محض مطمئن شدن آدرس بیمارستان رو اینجا اعلام میکنم... خیالتون راحت..
پس یه جای کار داره میلنگه که پیام ها رو میخونن اما جواب نمیدن :)

ahmad0461

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
امروز پیغام جدید ارسال کردن
و اینبار هم گفتن که تا خرداد ماه واریزی ها انجام میشود
من که موندم چیکار کنم
متن پیغام :
با سلام خدمت همه کاربران عزیز و گرامی این پیفام از سمت مدیریت سایت داده شده است تا در سایت قرار گیرد

با توجه به مشکل تصادف من در قبل از عید و در کما بودن حدود 40 روز و عمل های بعد از ان باعث شد که واریزی ها شما برای اولین بار به تاخیر بیفتد که از همه پوزش میطلبم و انشالله تا خرداد ماه همه واریزی ها انجام میگردد.البته هنوز من چند عمل دارم و تا حدود یک ماه دیگر به لطف خدا و دعای شما دوستان گرامی بهبود میبابم

همانطور که طی دو ساله گذشته مبلغ حدود 500 میلیون تومان به شما کاربران واریز شده مشکلی از لحاظ واریز وجود ندارد و پس از ترخیص همگی درخواست ها واریز میگردد

این متن نیز به این دلیل به دوستان گفتم در سایت بزنند که خیال همگی شما از لحاظ واریز مطمئن بوده باشد و برای جبران این خسارت تا زمان واریز مبالغ در خرداد تبلیغ ها به قیمت 75 ریال برای پاپ اپ اول و مجموع 90 ریال از امروز افزایش میابد

محتاج دعا همه شما دوستان گرامی هستم

مدیریت

علیجانی

بالا