هر کی مطمءن بشه و بیا اینجا بگه یه عده حرفشو باور نمیکنن. به نظرم هر کس خودش بپرسه بهترهاز دوستانی که تهران هستند ، لطفا یه نفر برای اطمینان بره به بیمارستان و مطمئن بشه.
منم چند هفته میشه با پاپ آپ 94 همکاری میکنمیه سیستم جدیدم به نام پاپ اپ 94 بعد از چند دوره واریزی 50 تومن پول ما رو راحت خورد
جالبه
امروز سریع ترین واریز من تو پاپ آپ 94 رقم خورد
کمتر از نیم ساعت درخواست واریز من انجام شد
درحالی که الان 3 ماه تو زیگ زیگ واریزی نداشتیم
بله درسته به خاطر یه تک پاپ اپ ساده که روحمم خبر نداشتمنم چند هفته میشه با پاپ آپ 94 همکاری میکنم
تا حالا مشکلی واسه من پیش نیومده
حتما قوانین رو رعایت نکردی که واست واریزی نداشتن
شما که قبلا اونجا بود چرا دیگه نیستی تو کاربرای برتر نمیبینمتونواقعا تکه این پاپ آپ 94 .
من با اینکه قوانین رو رعایت نکرده بودم بهم تذکر دادن و پرداخت کردن
همچین سیستمی تو ایران فکر نکنم باشه
شما که قبلا اونجا بود چرا دیگه نیستی تو کاربرای برتر نمیبینمتون
کاشکی یه سیستمی بود که هر کس به 10 تومن میرسید خودش اتوماتیک انی پرداخت میکرد اینجوری خیلی خوب میشدهنوز شما اینجا دنبال پولتون هستید؟
من یه سیستم بزنم میاید به سیستم من؟
همتون را به سیستم خودم میبرم
اونایی که موافقن اعلام کنن میخوام یک سیستم امین وخوب بزنم تا دیگه خیالتون راحت بشه .
با سیستم دزد کار نکنید تا اینجوری نشه 50 تومن به بالا فوری درخواست بزنید واریز نکرد فوری کد را بردارید هرگز اجازه ندید پولی تو سیستم بمونه تا نتونه سو استفاده کنه ..
گول نرخ بالای اینجور سیستم ها هم نخورید که یا شمارشش بدرد نمیخوره یا آخرش کد مخفی مخرب تو سایتتون میزاره یا کد سایتهای خارجی سوسکی ...
سلام عزیزکاشکی یه سیستمی بود که هر کس به 10 تومن میرسید خودش اتوماتیک انی پرداخت میکرد اینجوری خیلی خوب میشد
آره میبینی تو رو خدا ملت رو ؟هنوز شما اینجا دنبال پولتون هستید؟
من یه سیستم بزنم میاید به سیستم من؟
همتون را به سیستم خودم میبرم
اونایی که موافقن اعلام کنن میخوام یک سیستم امین وخوب بزنم تا دیگه خیالتون راحت بشه .
با سیستم دزد کار نکنید تا اینجوری نشه 50 تومن به بالا فوری درخواست بزنید واریز نکرد فوری کد را بردارید هرگز اجازه ندید پولی تو سیستم بمونه تا نتونه سو استفاده کنه ..
گول نرخ بالای اینجور سیستم ها هم نخورید که یا شمارشش بدرد نمیخوره یا آخرش کد مخفی مخرب تو سایتتون میزاره یا کد سایتهای خارجی سوسکی ...
دوستانی که سیستم با نرخ بالا دارن شک نکنید که تو پرداختش می موند..سلام عزیز
چرا شما یکم عقلتون رو کار نمی ندازید ؟ طرف حساب من این دوستمون نیست کلی می گم ..دوستانی که سیستم با نرخ بالا دارن شک نکنید که تو پرداختش می موند..
چرا از سیستم های قدیمیی مثل ایران پاپ آپ و پی پاپ و ... استفاده نمی کنید ؟
من خودم هر 3 رو تست کردم واریزی هاشون دقیق ا اما خب باز بستگی به انتخاب شما داره
موفق باشید