مبلغ من رو امروز واریز کردند
چه ربطی به مسلمان بودن داره چرا چرت و پرت میگی عزیز.برای ما هم واریز شد !!من همون اولش هم گفتم که صبر کنید شاید مشکلی براشون پیش اومده باشه!!!
چقدر تو این تاپیک به این بنده خدا تهمت زدند !!
مثلا ما مسلمان هستیم !!!
سلامبا سلام طبق درخواست مدیر سایت در اینجا این مطلب را مینویسم و مسئول واریز و قسمت مالی هر دو سایت هستم.
پیام مدیر:بابت دیرکرد در واریز مبالغ هر دو سایت پوزش خواسته و از همه شما دعای برای عمل جراحی بعدی خودم دارم سایت و حساب بانکی به دست یکی از همکاران داده شد و تمامی واریزی ها را انجام میدهند و سایت مانند سابق فعالیت دارد و هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت از همه دوستان و وب مستران نیز دعوت به همکاری مجدد داریم.امیدوارم همه دوستان بابت این تاخیر عذر ما را قبول کنند.حادثه ای بود که اتفاق افتاد و هیچ کسی دسترسی به حساب های مالی من در مدتی که در کما و بیمارستان بودم نداشت
با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همه دوستان و وب مستران
از امروز تمامی واریزی ها به نوبت انجام میشود و هیچ درخواست واریزی تا قبل از 20 در سایت نیست و همه واریز شده است
دوستان خوشبختانه بیش تر از 80 درصد مبلغ رو امشب واریز کردن .سلام
لطفا همه ی مبالغ رو واریز کنید .
برای بنده تقریبا 15 درصد واریز شده است .
شما تا چند ماه قبل کجا بودی برادر ؟با سلام طبق درخواست مدیر سایت در اینجا این مطلب را مینویسم و مسئول واریز و قسمت مالی هر دو سایت هستم.
پیام مدیر:بابت دیرکرد در واریز مبالغ هر دو سایت پوزش خواسته و از همه شما دعای برای عمل جراحی بعدی خودم دارم سایت و حساب بانکی به دست یکی از همکاران داده شد و تمامی واریزی ها را انجام میدهند و سایت مانند سابق فعالیت دارد و هیچ مشکلی وجود نخواهد داشت از همه دوستان و وب مستران نیز دعوت به همکاری مجدد داریم.امیدوارم همه دوستان بابت این تاخیر عذر ما را قبول کنند.حادثه ای بود که اتفاق افتاد و هیچ کسی دسترسی به حساب های مالی من در مدتی که در کما و بیمارستان بودم نداشت
با ارزوی موفقیت و سلامتی برای همه دوستان و وب مستران
از امروز تمامی واریزی ها به نوبت انجام میشود و هیچ درخواست واریزی تا قبل از 20 در سایت نیست و همه واریز شده است
تهمت ؟ شما خیال می کنی ایشون خیلی مسلمونی کرده ؟ همون خانم فلانی که آمد نوشت فلان نمی تونست پرداخت ها رو به همین مسئول مالی بالایی بسپاره ؟ شما خیال می کنی دنیای تجارت نوین اون هم از نوع اینترنتی ربطی به مسلمان بودن و نبودن داره ؟ آدم باید اصول تجارت الکترونیکی را بشناسه و بدونه اون کاربراش هستند که باید بهش اعتماد کنندبرای ما هم واریز شد !!من همون اولش هم گفتم که صبر کنید شاید مشکلی براشون پیش اومده باشه!!!
چقدر تو این تاپیک به این بنده خدا تهمت زدند !!
مثلا ما مسلمان هستیم !!!
آره خیلی حلاله که این همه که از این کس اون کس خورد از این تصادف ازش زد بیرونمشکل واسه همه هست.
ممکنه برای هر کسی مشکلی پیش بیاد.
مهم اینه مدیر سایت برگشت و نشون داد که نونی که درمیاره حلاله . . .
شما تا چند ماه قبل کجا بودی برادر ؟
تهمت ؟ شما خیال می کنی ایشون خیلی مسلمونی کرده ؟ همون خانم فلانی که آمد نوشت فلان نمی تونست پرداخت ها رو به همین مسئول مالی بالایی بسپاره ؟ شما خیال می کنی دنیای تجارت نوین اون هم از نوع اینترنتی ربطی به مسلمان بودن و نبودن داره ؟ آدم باید اصول تجارت الکترونیکی را بشناسه و بدونه اون کاربراش هستند که باید بهش اعتماد کنند
از اول هم من گفتم سیستمی که به کاربرش احترام نذاره باید جمع کنه بره
ولی باز هم ایشون واریز رو انجام داد پورسانت هم می بره بالا یک مدتی دوباره همون آش و همون کاسه
کاربر ایرانی یاد نداره به کسی که کوچکترین اشتباهی نشون میده بفهمونه در این دنیای پر رقابت جای اشتباه برای برند ها وجود نداره
شما کافیه یک سری به سایت تریپ ادوایزر بزنی ببینی برند های بزرگ هتل داری دنیا چقدر تلاش می کنند نظرات مثبتی توی این سایت داشته باشند!
آره خیلی حلاله که این همه که از این کس اون کس خورد از این تصادف ازش زد بیرون
حیف که آدم نمیتونه دهنش رو باز کنه
برای هر شخصی یک مشکل پیش میاد در این شک نیست.تجارت نوین ؟ برند ؟ دوست عزیز توقع داشتی طرف وقتی کما بوده بیاد به سایتش برسه ؟ :general710: چند چندی آخه :general210:
واریزی بعدی کی انجام میشه؟مبعث پیامبر اکرم را به همه وب مستران گرامی تبریک عرض میکنم
سایت ها به مانند قبل کار میکند و درامد ها هفتگی واریز میگردد
خوشحال میشویم همانند گذشته با شما دوستان همکاری داشته باشیم
علیجانی