SherlockHolmes
کاربر قدیمی پرشین تولز
- نوشتهها
- 3,068
- لایکها
- 825
من آخرین فرم ورش رو (1 ماه پیش ) نصب کردم و حسابی افت فریم پیدا کردم !! کسی این مشکل رو نداره ؟!
مگه تو بازار نیستش ؟ چون یکی از دوستان من هم میخواد بگیره ، واسه همین سوال میکنم ؟
این دستگاه تا چه حجمی از هاردهای اکسترنال رو ساپورت میکنه
سلام
مطمئن هستید rmvb رو پخش میکنه؟
ضمنا فرمت ogm هم هست که برای من زیاد کاربرد داره ولی فکر نکنم دستگاه ساپورت کنه , میشه این ایمیل wd رو بدین یا خودتون زحمتش رو بکشین , ی دنیا ممنون
سلام به همگی
من هنوز تو خرید این دستگاه شک دارم
من حدود 200-300 گیگ فیلم HD که بیشترشون MKV هستن دارم
یه دروبین سونی SR12 دارم که MTS فیلم میگیره
نظر شما چیه؟
چون شنیدم MKV رو خوب نشون نمیده( حتی شنیدم 5مگابیت ریت بیشتر جواب نمیده) چه برسه به TS و MTS
فیلم هایی که دوربینم میگیره حداقل 10مگ بیت ریتشونه
چی کار کنم!
خصوصیت فریم ور جدید چی هست و طریقه اپدیت دستگاه چطوریه
من حدود 1 ماهی میشه که WD HD خریدم و حدود 1 ترابایت فیلم HD دارم 1080 و 720
95 درصدشون هم MKV هستن و هر روز دارم 1 یا 2 فیلم نگاه میکنم!
mkv رو به خوبی پخش میکنه حتی با بیت ریت 10000
من فیلم 16 گیگی رو با زیر نویس فارسی بدون مشکل تماشا میکنم
8 گیگی رو که دیگه عالی نشون میده
فقط یه فیلم دارم که بیت ریتش خیلی بالاست که شده 23 گیگ! و توی کامپیوتر هم ریپ میزنه و توی wd hd هم ریپ میزنه!
یه فیلم TS هم باهاش نگاه کردم وهیچ مشکلی نداشت
mts ندارم که چک کنم
بچه ها میگن که فایلهای دوربینهای HD رو به خوبی پخش میکنه ولی من امتحان نکردم
Planet Earth بی بی سی رو هم دارم 1080 MKV که درست نمایش نمیداد و تصویر شطرنجی میشد :blink:
من حدود 120 تا فیلم HD دارم، توی 6 - 7 تا از این فیلمها هم این مشکل پیش میومد (تو کامپیوتر درست پخش میشدن)
کانورتشون کردم با بیت ریت 10000 و همه چی درست شد! کیفیت هم حدود 10 درصد افت داشت و اصلا برای بیننده معمولی قابل تشخیص نیست! (من خودم ویدئو گرافیست هستم و بهترین کانورت رو سعی کردم انجام بدم)
مهم! مهم!
صدای DTS رو پخش نمیکنه و یا باید صدا رو کانورت کنید یا باید از خروجی اپتیکال استفاده کنین برای صدا!
در کل من بعد از دیدن فیلم HD متوجه شدم که تا حالا اصلا فیلم نگاه نمیکردم!!:blink: :thumbsdow
فیلم فقط HD :wub:
تنها راهش کانورت کردنه . در کل صداهای dts رو پخش نمیکنه و باید تبدیلش کنی به دالبی . راستی نگفتی چند گرفتی ؟!
الان قیمت این دستگاه تو ایران چنده ؟
یعنی نمیشه به سینمای خانگی وصلش کرد ؟من همین دیروز از قروشگاه آنلاین chare.ir خریدم 131.300 تومان
خیلی دستگاه توپیه
فریمور خودش 1.01.02 بود فک کنم. آپگرید کردم به 1.02.07 خیلی بهتر شد.
فیلم MTS خفن ترین فیلم HD با 17 مگ بیت ریت رو آخ نگفت. از خود دوربین HD handycam بهتر نشون داد.
فقط DTS نمیخوته که تا Dolby هست مشکلی نیست
حتما بگیرین شک نکنین اگه لازم دارین
ببخسید منظورتون از root چی هست من متوجه نشدم ممنونم
ممنون
من نمیدونم یا ما خیلی جلو جلو داریم میریم یا تکنولوژی جلو نمیره
یا باید بزنیم تو کار Bluray که خرجش خیلی میره بالا یا با همین دستگاه ها فعلا خودمون رو سرگرم کنیم
پس باید گرفت فعلا.
شما با چه نرم افزاری کانورت میکنی؟
من با JetAudio تبدیل میکنم و تقریبا میشه گفت خوبه، پیشنهاد شما چیه؟
یعنی نمیشه به سینمای خانگی وصلش کرد ؟
که صدای 5.1 کاناله ازش بگیریم؟