• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
آقا یک سوال داشتم تصاویری که پخش میکنه کیفیتشون ture hd هستش

من یک هارد اکسترنال دارم میتونم بدون اینکه با کامپیوتر در ارتباط باشه هارد رو بهش وصل کنم و از اون طرف دستگاه رو با کابل hdmi به مانیتور 21.5 full hd وصل کنم و فیلمهای که روی هارد هست رو اجرا کنم

فقط اگر بشه خوب چطوری فایلها رو اجرا کنم
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعد خوش هارد هم داره؟

کیفیت تصاویر ترو اچ دی هست اگه فیلم شما هم ترو اچ دی باشه

بله میتونی هاردو بهش وصل کنی و خروجی اچ دی ام آی بگیری به مونیتورت وصل کنی

فایلهارو اجرا نمیکنه بلکه فقط فایلهای صوت و تصویرو نشون میده و شما میتونی روش دگمه پلیو فشار بدی تا شروع کنه پخش کردن

خودش هارد نداره

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
فرمت ایزو رو پخش میکنه من امتحان کردم منتها این سریالی که من ایزو گرفتم ازش همونطور که بالا گفتم منوش نمیاد و دستگاه هم فقط قسمت اولش رو پخش میکنه

محمد23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
با نرم افزار Xilisoft.ISO.Maker.1.0.20.050 فايلهايتان را تبديل به ايزو بكنيد كار ميكند

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
نشد برادر. این نرم افزار هم مشکلو حل نکرد. باید چه کرد؟

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
من يه سؤال دارم
به اين دستگاه ميشه هارد 2.5اينچي هم وصل كرد يا نه؟
مرسي

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
الان قیمت دستگاه رو کسی داره ؟

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
این دستگاه توانایی پخش فایلهای هندیکم های جدید سونی مثل xr500 را دارد؟
ممنون از وقتون.

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
من که فعلا با مستند پلانت ارت مشکل دارم یکم شطرنجیش میکنه اما راحت پخشش میکنه

steve_rb

Registered User
لایک‌ها
0
بالاخره ما که نتونستیم ایزو دی وی دی که خودمون با memories on TV درست کردیم با این دستگاه پخش کنیم

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمتش MTS هست چون (24p (1080pضبط می شه پرسیدم توان پخش داره یا گیر می کنه و نمیکشه.

مشکلی نداره و بسیار عالی نشون میده
بنده خودم SR12 سونی دارم و آز آخرین ورژن فریمور دستگاه استفاده می کنم و مشکلی نداره​

Last edited:

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که فعلا با مستند پلانت ارت مشکل دارم یکم شطرنجیش میکنه اما راحت پخشش میکنه

1080 یا 720 ؟
چون من 720p شو دارم با پسوند MKV. اولش که فریمورش قدیمی بود مشکل داشت ولی بعد از آپدیت درست شد.

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
-من دنبال یک همچین وسیله ای بودم.ولی یکم کاملتر!
-آیا وسیله ای هست که : کار این دستگاه رو انجام بده(چه فرمت های خوبی رو ساپورت میکنه) + هر تصویری که از صفحه تلویزیون پخش میشه(باکیفیت HD یا کیفیت خیلی بالا) رو بتونه ضبط کنه + از مارک معتبری باشه + مثل این از پشتیبانی فنی (نرم افزاری) خوبی برخوردار باشه + ورودی اپتیکال و HDMI و ... هم داشته باشه

:blush:

فروش ایران یا خارج از کشور مهم نیست.برام میارن از خارج. فقط باشه ، با سر میرم میخرم.

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
-من دنبال یک همچین وسیله ای بودم.ولی یکم کاملتر!
-آیا وسیله ای هست که : کار این دستگاه رو انجام بده(چه فرمت های خوبی رو ساپورت میکنه) + هر تصویری که از صفحه تلویزیون پخش میشه(باکیفیت HD یا کیفیت خیلی بالا) رو بتونه ضبط کنه + از مارک معتبری باشه + مثل این از پشتیبانی فنی (نرم افزاری) خوبی برخوردار باشه + ورودی اپتیکال و HDMI و ... هم داشته باشه

:blush:

فروش ایران یا خارج از کشور مهم نیست.برام میارن از خارج. فقط باشه ، با سر میرم میخرم.

همچین دستگاه کاملی که شما بخوای من فک نکنم پیدا بشه
من پیشنهاد می کنم اول به نگاهی به این سایت بندازی ( من که چیزی از توضیحاتش نفهمیدم)
HTML:
http://go.iomega.com/en-us/products/multimedia-drive/screenplay153-multimedia-drives/screenplay-pro/#tech_specsItem_tab
یه چیزایی راجع به رکورد و اینا نوشته و ورودی کواکسیال داره

بعد هم اینکه به نظر من این دستگاه (WD) رو داشته باشی خوبه چون نسبت به بقیه رقباش سر تره و قابلیت های بی نظیری داره
برای رکورد هم می تونی از DVD Recorder های موجود در بازار مثل مجصولات جدید سونی و پاناسونیک استفاده کنی که قابلیت upscaling به 1080 رو دارن مثل مدل جدید سونی RDR-VX560 و پاناسونیک مدل DMR-EX769​

بالا