• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

rappix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان راستی همین شرکت یه محصول به اسم my book داره که برای ریختن اطلاعات هست ....
اون داستانش چیه ؟ ..........

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
منظور شما اینه که Planet Earth رو با کیفیت 1080p پخش میکنه؟؟
مال من بد نشون میده

نه Planet Earth بنده 720p هست و بعد از آپدیت کردن دیگه مشکلی نداره. فیلم های سنگین تر از این هم نشون میده.

دوستان این دستگاه :

http://www.brite-view.com/cinematube.php

آیا خروجی Optical Digital داره برای پشتیبانی DTS و منتقل کردن صدا به سینما خانگی یا نه ؟

خروجی اپتیکال هم داره ولی شما با اتصال کابل HDMI به این دستگاه میتونین صدای DTS رو هم انتقال بدین
بطور کلی کابل HDMI صدا رو هم انتقال میده و نیازی به کابل Optical ندارین ... فقط کافیه سینما خانگی رو رو حالتی بذارین که صدای TV رو پخش کنه. ( به شرطی که سینما خانگی هم با HDMI وصل شده باشه )

من یه سوال داشتم گفتم اینجا بپرسم بچه ها این تاپیک بیشتر در جریان هستند
می خواستم بدونم میشه به lcd که پورت PC input (D-sub) داره
از خروجی کارت گرافیک تصویر رو به lcd بدیم و صدا رو هم از خروجی کارت صدا به
تلویزیون بدیم و تصویر hd ازش بگیریم ؟

اگه کارت گرافیک PC تون HDMI داشته باشه راحت تره چون دیگه لازم به کابل صدا نیست و یه کابل HDMI فقط لازم هست
ولی اگه نداشته باشه که فکر کنم اینطوریه ...
من خودم هم شک داشتم ... یکم تحقیقات کردم ... در اینکه بتونی با کایل RGB یا همون D-sub کامپیوتر رو به TV وصل کنی که شکی نیست و امکان پذیر هست ... تنها مشکل Resolution هست ... که یه سری محدودیت هایی رو برای تصویر بوجود میاره ... مثل تعداد فریم و حداکثر رزولوشن ...
یه جایی خوتدم که حداکثر رزولوشنی که RGB ساپورت می کنه 1366x768 هست ... ولی یه جایی هم نوشته بود که FullHD هم پخش می کنه که شک کردم به اینکه خوب ممکنه گرافیکش HDMI هم ساپورت می کنه که احتمالش زیاده.

یه سری چیزا رو باید حدس بزنم ... کامپیوتر شما یه کارت گرافیکی داره که فیلم HD نمایش میده و الا چجوری میخواین وصلش کنین به TV ... پس حتما خروجی HDMI هم داره ... حداقل اگه نداشته باشه یه Adapter DVI to HDMI باید تو جعبش باشه ...
باید مدل گرافیک و TV رو بگید تا بتونم بیشتر کمکتون کنم. (در مورد TV بفرماید که FullHD هست یا یک مگاپیکسل)​

Last edited:

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان این دستگاه :

http://www.brite-view.com/cinematube.php

یه یکی از بچه ها گفتم ، ببینم میتونه گیر بیاره اینو ؟ با این همه چیزهایی که پشتیبانی میکنه واقعا فوقالعادست نه ؟:blink::wacko:

دوستان این دستگاه The cinema Tube رو کسی میدونه دبی پیدا میشه یا نه ؟ اگه آره ، لطفا آدرس جایی در دبی که اینو میفروشن رو بدین.....

ممنون

من یه پیشنهادی دارم ... خوب دوستانی که میتونن برن دبی که خوب مشکلی نداره ولی اگه پیدا بشه...
یه راه هم این سفارش از طریق این سایت هست
فکر کنم اگه تعداد زیاد سفارش بدیم بهتر و به صرفه تر باشه
...

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
گه کارت گرافیک PC تون HDMI داشته باشه راحت تره چون دیگه لازم به کابل صدا نیست و یه کابل HDMI فقط لازم هست
ولی اگه نداشته باشه که فکر کنم اینطوریه ...
من خودم هم شک داشتم ... یکم تحقیقات کردم ... در اینکه بتونی با کایل RGB یا همون D-sub کامپیوتر رو به TV وصل کنی که شکی نیست و امکان پذیر هست ... تنها مشکل Resolution هست ... که یه سری محدودیت هایی رو برای تصویر بوجود میاره ... مثل تعداد فریم و حداکثر رزولوشن ...
یه جایی خوتدم که حداکثر رزولوشنی که RGB ساپورت می کنه 1366x768 هست ... ولی یه جایی هم نوشته بود که FullHD هم پخش می کنه که شک کردم به اینکه خوب ممکنه گرافیکش HDMI هم ساپورت می کنه که احتمالش زیاده.

یه سری چیزا رو باید حدس بزنم ... کامپیوتر شما یه کارت گرافیکی داره که فیلم HD نمایش میده و الا چجوری میخواین وصلش کنین به TV ... پس حتما خروجی HDMI هم داره ... حداقل اگه نداشته باشه یه Adapter DVI to HDMI باید تو جعبش باشه ...
باید مدل گرافیک و TV رو بگید تا بتونم بیشتر کمکتون کنم. (در مورد TV بفرماید که FullHD هست یا یک مگاپیکسل)

کارت گرافیکم مدلش radeon 4670 hd هست پشتش 2 تا پورت dvi داره
مدل تلویزیون هم sumsung 40 inch LA40B530 هست که فول اچ دی هست
3 تا پورت HDMI داره که کنار یکیشون نوشته DVI IN
به جز اون یه پورت PC IN مدل کابل VGA داره
فکر کنم اگه یه کابل باشه که یه سرش DVI باشه یه سرش HMDI بتونم گرافیک رو انتقال بدم ؟

من یه پیشنهادی دارم ... خوب دوستانی که میتونن برن دبی که خوب مشکلی نداره ولی اگه پیدا بشه...
یه راه هم این سفارش از طریق این سایت هست
فکر کنم اگه تعداد زیاد سفارش بدیم بهتر و به صرفه تر باشه

تو دبی پیدا میشه ؟ تو اینترنت سایتی برای فروش داره ؟
اگه پیدا بشه می تونیم با هم سفارش بدیم که هزینه ترنسفرش کمتر بشه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
کارت گرافیکم مدلش radeon 4670 hd هست پشتش 2 تا پورت dvi داره
مدل تلویزیون هم sumsung 40 inch LA40B530 هست که فول اچ دی هست
3 تا پورت HDMI داره که کنار یکیشون نوشته DVI IN
به جز اون یه پورت PC IN مدل کابل VGA داره
فکر کنم اگه یه کابل باشه که یه سرش DVI باشه یه سرش HMDI بتونم گرافیک رو انتقال بدم ؟

تو بازار تبدیل DVI به HDMI هست که میتونید تهیه کنید و مستقیما از یکی از خروجی های DVI کارتتون تصویر را با کابل HDMI معمولی به TV ارسال کنید.
منم از کارت شما با برند Asus دارم که حتی صدا را هم مستقیما از طریق کارت گرافیک با همون کابل HDMI به TV ارسال میکنه.

تو دبی پیدا میشه ؟ تو اینترنت سایتی برای فروش داره ؟
اگه پیدا بشه می تونیم با هم سفارش بدیم که هزینه ترنسفرش کمتر بشه

فکر نمیکنم که تو دبی یا جای دیگه ای پیدا بشه. تازه چند روز پیش فروشش آغاز شده. الآن اگر کسی میخواهد تهیه کنه باید مستقیم از سایتش خرید کنه یا مدتی صبر کنه تا آمازون بیاردش.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
تو بازار تبدیل DVI به HDMI هست که میتونید تهیه کنید و مستقیما از یکی از خروجی های DVI کارتتون تصویر را با کابل HDMI معمولی به TV ارسال کنید.
منم از کارت شما با برند Asus دارم که حتی صدا را هم مستقیما از طریق کارت گرافیک با همون کابل HDMI به TV ارسال میکنه.
ممنون پس من با این تبدیل می تونم صدا و تصویر رو به سادگی به تلویزیون برسونم!
چون فاصله هم نزدیکه می تونم تا اومدن اون دستگاه صبر کنم

فکر نمیکنم که تو دبی یا جای دیگه ای پیدا بشه. تازه چند روز پیش فروشش آغاز شده. الآن اگر کسی میخواهد تهیه کنه باید مستقیم از سایتش خرید کنه یا مدتی صبر کنه تا آمازون بیاردش.
میشه از طریق همون سایتی که یکی از دوستان گفت خرید رو انجام بدیم ! چون پرداختش با پی پال هست
و اون سایت ایرانی فکر می کنم میتونه بیاره

mehrdad_dvd

Registered User
لایک‌ها
10
مانطور که اطلاع دارین بزرگترین ضعف دستگاه وسترن دیجیتال wd-tv در حال حاضر عدم پشتیبانی از فرمت فارسی هست که متاسفانه با وجود مزیتهای خوب این دستگاه باعث عدم مقبولیت آن در بین کاربران ایرانی شده.آیا از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور مشکل زیرنویس فارسی در فایلهای hd به فرمت mkv را در دستگاههای wd-tv میشه حل کرد؟

آخرین آپگرید دستگاه هم هنوز از ساب تایتل فارسی ساپورت نمیکنه.
با تشکر

shafigh_red

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من دو روزیه این دستگه رو گرفتم زیرنویس srtرو تبدیل به subمیکنم و مشکلی نیست ولی اپدیت دستگاه رو گرفتم بلد نیستم اجرا کنم لطفا راهنمای کنید

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
من موقع پخش یه فیلم hd این پیغام رو میبینم و صدا ندارمdigital audio 1 کابل hdmiهم استفاده میکنم چیکار کنم که صدا داشته باشم

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان من دو روزیه این دستگه رو گرفتم زیرنویس srtرو تبدیل به subمیکنم و مشکلی نیست ولی اپدیت دستگاه رو گرفتم بلد نیستم اجرا کنم لطفا راهنمای کنید

فایل آپدیتتون را بر روی فلش مموری یا هارد اکسترنالی که به دستگاه میخواید وصل کنید extract بفرمایید
بعد دستگاه رو روشن و دکمه ی home رو بزنید و در بین گزینه های بخش setting باید گزینه ی مربوط به آپدیت فریمویر اضافه شده باشه اونو انتخاب بفرمایید و سوالی که دستگاه بعدش میپرسه رو هم ok کنید
بقیه ی امور رو خوده دستگاه انجام میده.

من موقع پخش یه فیلم hd این پیغام رو میبینم و صدا ندارمdigital audio 1 کابل hdmiهم استفاده میکنم چیکار کنم که صدا داشته باشم
وارده بخش setting بشید و در تنظیماته صدا بینه دو گزینه ی Stereo و دیجیتال گزینه ی استریو رو انتخاب بفرمایید و مجدد فیلم رو پخش بفرمایید اگر جواب نداد نیاز به کابله صدای اپتیکال و اسپیکری که ورودیه صدای اپتیکال داشته باشه برای گرفتنه صدا نیازمندید.

مانطور که اطلاع دارین بزرگترین ضعف دستگاه وسترن دیجیتال wd-tv در حال حاضر عدم پشتیبانی از فرمت فارسی هست که متاسفانه با وجود مزیتهای خوب این دستگاه باعث عدم مقبولیت آن در بین کاربران ایرانی شده.آیا از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور مشکل زیرنویس فارسی در فایلهای hd به فرمت mkv را در دستگاههای wd-tv میشه حل کرد؟

آخرین آپگرید دستگاه هم هنوز از ساب تایتل فارسی ساپورت نمیکنه.
با تشکر

از نرم افزارهای تبدیله سابتایتل مثله subtitle creator استفاده بفرمایید و زیرنویسه srt رو به subvob تبدیل بفرمایید و به نامه فایل فیلم مورد نظر save کنید سپس زیرنویس را درون فولدره فایله فیلم بریزید و فیلم رو پخش بفرمایید.

samkaveh

Registered User
لایک‌ها
17
فایل آپدیتتون را بر روی فلش مموری یا هارد اکسترنالی که به دستگاه میخواید وصل کنید extract بفرمایید
بعد دستگاه رو روشن و دکمه ی home رو بزنید و در بین گزینه های بخش setting باید گزینه ی مربوط به آپدیت فریمویر اضافه شده باشه اونو انتخاب بفرمایید و سوالی که دستگاه بعدش میپرسه رو هم ok کنید
بقیه ی امور رو خوده دستگاه انجام میده.

وارده بخش setting بشید و در تنظیماته صدا بینه دو گزینه ی Stereo و دیجیتال گزینه ی استریو رو انتخاب بفرمایید و مجدد فیلم رو پخش بفرمایید اگر جواب نداد نیاز به کابله صدای اپتیکال و اسپیکری که ورودیه صدای اپتیکال داشته باشه برای گرفتنه صدا نیازمندید.

از نرم افزارهای تبدیله سابتایتل مثله subtitle creator استفاده بفرمایید و زیرنویسه srt رو به subvob تبدیل بفرمایید و به نامه فایل فیلم مورد نظر save کنید سپس زیرنویس را درون فولدره فایله فیلم بریزید و فیلم رو پخش بفرمایید.

یعنی راه دیگه ای نیست برای پخش صدای دیجیتال

morti18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
خواهشا کمک کنید !
من سریال لاست رو با کیفیت bluray 720p گرفتم ! ولی متاسفانه صداش dts هستش و دستگاه ساپورت نمیکنه ؟
باید صبر کنم تا فریمور بعدی بیاد ؟ یعنی توی فریمور بعدی حل میشه ؟
سینمای خانگیمونم سیم اپتیکال نمیخوره !
لطفا راهنماییم کنید !
ممنون میشم !
با تشکر

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
سلام دوستان
خواهشا کمک کنید !
من سریال لاست رو با کیفیت bluray 720p گرفتم ! ولی متاسفانه صداش dts هستش و دستگاه ساپورت نمیکنه ؟
باید صبر کنم تا فریمور بعدی بیاد ؟ یعنی توی فریمور بعدی حل میشه ؟
سینمای خانگیمونم سیم اپتیکال نمیخوره !
لطفا راهنماییم کنید !
ممنون میشم !
با تشکر

سلام دوست عزیز
امکانش که فعلا نیست یا باید باند هایی که ورودی اپتیکال داشته باشن تهیه بفرمایید یا سینمای خانوادگی که این ورودی رو داشته باشه...
فریموره بعدی هم بیاد بعید میدونیم فکری به حاله این مشکل کنند ولی باید امیدوار بود دیگه
موفق باشید

morti18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
امکانش که فعلا نیست یا باید باند هایی که ورودی اپتیکال داشته باشن تهیه بفرمایید یا سینمای خانوادگی که این ورودی رو داشته باشه...
فریموره بعدی هم بیاد بعید میدونیم فکری به حاله این مشکل کنند ولی باید امیدوار بود دیگه
موفق باشید

ممنون از پاسخ سریعتون !
ولی فعلا یک راه حل پیدا کردم ! با کمک دوستان در پست های قبلی ! : MKVToolnix v2.9.8
فقط یک راهنمایی ؟ میشه بگید کدوم فرمت صوتی از همه بهتره ؟ من اینو انتخاب کردم AC3
با تشکر

Loveless64

Registered User
لایک‌ها
80
ممنون از پاسخ سریعتون !
ولی فعلا یک راه حل پیدا کردم ! با کمک دوستان در پست های قبلی ! : MKVToolnix v2.9.8
فقط یک راهنمایی ؟ میشه بگید کدوم فرمت صوتی از همه بهتره ؟ من اینو انتخاب کردم AC3
با تشکر

خواهش میکنم قربان.
بنده فکر کردم نمیخواهید با فایل کار کنید و فقط قصد دارید صدا رو از دستگاه با همان فایل اصلی به هر نحو شده بگیرید...
فرمت های صوتی مختلف بیشتر در حجم فایل تاثیر دارند والا کیفیت هر کدوم رو میتونید به دلخواه کم و زیاد کنید...

morti18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
میشه یک راهنمایی کنید !
ما ال سی دی سامسونگ مدل LE40A550P1R داریم ! سینمای خوانوادمون سیم اپتیکال نمیخوره ، ولی توی دفترچه راهنمای tv نوشته : بله Digital Audio Optical
http://www.samsung.com/iran/consume...type=lcdtv&model_cd=LE40A550P1RXAS&fullspec=F

یعنی میشه سیم اپتیکال رو وصل کرد به tv و صدای dts رو از سینما خانواده شنید ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر

Last edited:

DANG3R

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
دوستان قیمت روز رو محبت می کنید ؟
کسی هست در پی تی بفروشه سفارش بدم ؟ چون خودم وقت ندارم برم !

vahidd

Registered User
لایک‌ها
13
شخص باهوشی هست که اطلاع داشته باشه مدل WD TV Live وارد بازار شده و قیمتش چنده؟
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735
این مدل علاوه بر امکانات WD TV ، دارای پورت شبکه ethernet و اتصال تصویر Component بعلاوه میتونه به اینترنتم وصل بشه و مستقیما فیلمها رو از روی سایتها پخش کنه (البته این مورد تو ایران فرته)، در مقام مقایسه دستگاه فوق العلده با ارزشی و با داشتن تصویر Component (علاوه بر HDMI و خروجی صدای چندکاناله دیجیتال) در رده Player های حرفه ای قرار میگره که با قابلیت اتصال شبکه به نقطه اوج میرسه :wacko:

مزیت بزرگ WD حمایت از دیسکهای بزرگ و ظرفیت بالاست کاری باید توجه کرد هر HD Player نمیتونه با هاردهای ترابایتی به سادگی کار کنه و موقع خرید این قبیل دستگاهها این پارامتری بسیار کلیدیست :)

بالا