Reza_A
Registered User
- نوشتهها
- 217
- لایکها
- 5
شما توي اين حل به طور ضمني دارين يه فرض ميكنين كه كار رو خراب ميكنه.
بله
شما توي اين حل به طور ضمني دارين يه فرض ميكنين كه كار رو خراب ميكنه.
اینم جواب درست
خب البته سوال سختي نبود. گاهي وقتها براي حل مسائل بايد از تقارن يا تشابه استفاده كنيم. گاهي وقتها قسمت مجهول سوال در واقع بهترين مكان براي شروع حل مساله است.درسته.... ایول.. من تو خواب چشمم به گاف خورد تصحیح کردم دیگه بیشتر نکگاش نکردم.. شرمنده :blush:
اینطور که معلومه دفترچه خاطرات اینکارست اینجا.. من تازه واردم و هیچی از این فروم نمی دونم...
البته آقا رضا هم پروفسوری باید باشن...@->
خب البته سوال سختي نبود. گاهي وقتها براي حل مسائل بايد از تقارن يا تشابه استفاده كنيم. گاهي وقتها قسمت مجهول سوال در واقع بهترين مكان براي شروع حل مساله است.
هيچ وقت هيچ سوالي رو دست كم نگيريد.
معمولا كسي كه سوال رو حل كرده خودش معماي بعدي رو مطرح ميكنه ولي توي شرايط حاضر هر كسي ميتونه سوال طرح كنه.درسته... اینو هستم....
اینجا طرح سوال چجوریاست؟ نوبتیه؟ یا همینجوری سوال بپرونیم؟
خب پس به نظرتون جواب سوال x=1 هست؟! مگه نه اينكه يك به توان هر عددي باز هم يك ميشه؟!
باور كنين جوابش خيلي ساده است.
يه راهنمايي: جواب از 1.5 كمتره از يك بيشتره.
یادم نمیاد در مورد جواب x=1 چیزی نفیا" یا اثباتا" گفته باشم! اینطور نیست؟
ببخشيد. شما تحصيلاتتون چقدره؟!دوباره چشم به تاپیک افتاد و......
فکر کنم جواب درستی نداشته باشه......
اصلا با منطق هم جور در نمیاد که یه عدد بیاد انقدر به توان برسه و نتیجش بشه 2 یکم فکر کنیم متوجه میشیم... فکر کنید.....
چرا ؟؟ یعنی چرا امکان نداره که از اعداد گنگ در توان استفاده بشه؟
نه!میخواستم همون اول سوال کرد دفی بگم رایدکال 2 ولی یه لحظه فکر کردم پیش خودم که اگه توان بجای رادیکال 2 خود 2 باشه جواب یکی میشه..
یعنی رایدکال Y به توان رادیکال Y مساوی رایدکال Y به توان Y...??:blink:
اوه راستی یک چیزی!
درسته که توان گنگ مشکلی نداره ولی x اگر بزرگتر از یک باشه اون عبارت کراندار نمیشه و بسمت بینهایت میل میکنه! یعنی نمیتونه 2 باشه!
با اینحساب guff که امروزی هم میگیره درسته
نه!
چرا موضوع بي نهايت تكرار شدن اين رابطه رو ناديده ميگيري؟!
دفی جان..نگرفتی منظور منو..من در باره تسلسل رابطه توانی مشگل ندارم..مشگل من اینه:
میگم هر عدد اصم به توان خودش مساوی همون عدد به توان 2..؟؟؟
دفی جان..نگرفتی منظور منو..من در باره تسلسل رابطه توانی مشگل ندارم..مشگل من اینه:
چرا؟ :wacko:
چرا به توان 2؟!
اين سوال رو براي هر عدد ديگه هم كه حل كني براي همون عدد كاملا درسته.
مثلا براي عدد 3 ميشه ريشه سوم 3
براي عدد 4 ميشه ريشه چهارم 4
و...
براي اينكه توي اين قضيه مشگل داري.شما چرا متعجبید؟؟ یه بار دیگه پست منو بخون؟؟؟:lol: