• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::معماهاي رياضي::جهت شكوفايي استعداد شما

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چرا به توان 2؟!
اين سوال رو براي هر عدد ديگه هم كه حل كني براي همون عدد كاملا درسته.
مثلا براي عدد 3 ميشه ريشه سوم 3
براي عدد 4 ميشه ريشه چهارم 4
و...

نمیگیری دیگه....من که خودمم همینو میگم..میگم این حرف شما برای همه اعداد صادیقه...یعنی رادیکال 8 به توان رایدکال 8 مساول 8 میشه...

خوب رایدکال 8 ضرب در رادیکال 8 ( یعنی رادیکال 8 به توان 2 ) هم میشه 8..

از این واضح تر؟؟؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
براي اينكه توي اين قضيه مشگل داري.
286.gif

دفی جان..من انقذه هم خنگ نیستما...:( شما میگی تکثر و تسلسل توانی تو نتیجه تاثیری نداره..منم قبول دارم...منظورت اینکه رادیکال 2 به توان رادیکال2 به توان رادیکال2 و به توان رادیکال 2 تا بی نهایت جوابش 2 میشه...

قسمت دوم هم میگی که اگه بجای 2 هر عدد دیگه هم بزاریم جواب همون قبلیه..اینم قبول..

مشگل من تو مفهوم معادله توانیه..؟؟؟

ای خدا..
silly-obsessed2.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
نمیگیری دیگه....من که خودمم همینو میگم..میگم این حرف شما برای همه اعداد صادیقه...یعنی رادیکال 8 به توان رایدکال 8 مساول 8 میشه...

خوب رایدکال 8 ضرب در رادیکال 8 ( یعنی رادیکال 8 به توان 2 ) هم میشه 8..

از این واضح تر؟؟؟

دفی جان..من انقذه هم خنگ نیستما...:( شما میگی تکثر و تسلسل توانی تو نتیجه تاثیری نداره..منم قبول دارم...منظورت اینکه رادیکال 2 به توان رادیکال2 به توان رادیکال2 و به توان رادیکال 2 تا بی نهایت جوابش 2 میشه...

قسمت دوم هم میگی که اگه بجای 2 هر عدد دیگه هم بزاریم جواب همون قبلیه..اینم قبول..

مشگل من تو مفهوم معادله توانیه..؟؟؟

ای خدا..
silly-obsessed2.gif

32.gif

من نميگيرم.
يكي بياد حرفهاي وحيد رو ترجمه كنه.

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
آخه مشكل اينجاست كه هر عدد اصم به توان خودش نميشه اون عدد به توان دو. مثلا راديكال 8 بتوان راديكال هشت نميشه 8.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آخه مشكل اينجاست كه هر عدد اصم به توان خودش نميشه اون عدد به توان دو. مثلا راديكال 8 بتوان راديكال هشت نميشه 8.

خوب..منم همینو میگم...نباید بشه....من هی میگم اگه شرط اون مسئله درست باشه شما این رابطه رو باید صدق بدی..

منم اینو میگم:
اوه راستی یک چیزی!
درسته که توان گنگ مشکلی نداره ولی x اگر بزرگتر از یک باشه اون عبارت کراندار نمیشه و بسمت بینهایت میل میکنه! یعنی نمیتونه 2 باشه!

ایا اگه پرانتز نباشه حق نداریم مسئله رو از پایین حل کنیم؟

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب...من یه جور دیگه مطرح کنم...

رایدکال 2 به توان رادیکال 2 به توان رادیکال 2 چند میشه؟؟؟
اگه اينطوري طرح كني جواب بي كران ميشه و بايد از پرانتز استفاده كني البته به تعداد زياد :d

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
اگه اينطوري طرح كني جواب بي كران ميشه و بايد از پرانتز استفاده كني البته به تعداد زياد :d

خوب دیگه..وقتی این عبارت که من میگم جوابش میشه 2 بالای اون هر توانی بزاری عدد بزرگتر میشه و بسمت بی نهایت میل میکنه..

پس سوال دفی بدون پرانتز ایا قابل حله؟؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
خوب دیگه..وقتی این عبارت که من میگم جوابش میشه 2 بالای اون هر توانی بزاری عدد بزرگتر میشه و بسمت بی نهایت میل میکنه..

پس سوال دفی بدون پرانتز ایا قابل حله؟؟
بدون پرانتر هم سوال مشكلي نداره
براي حل 2*2+2/3 نيازي به گذاشتن پرانتز ميبيني؟!

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
سوالي كه شما نوشتي (همون سوال دفي) هر دو جور ميشه فرمول بندي كرد. يه بار ديگه صورت سوال رو ببين.

1)
کد:
x^x^x^x^x^...

2)
کد:
((((((((((((((((x^x)^x)^x)^x)^...

كه خوب همه مورد ائل رو برداشت كردن . اين حالت كران دار هم هست .

ولي خوب حالت دوم رو هم ميشه از صورت سوال برداشت كرد كه در اين صورت مساله جواب نداره.

ولي با اون تصوير فرمولي كه از صورت سوال گذاشته شد و بحثي سرش شد ديگه بررسي حالت دوم موضوعيت نداره (البته اگه من دانش آموز بودم و معلممون اين سوال رو سر امتحان ميداد و من حلش نميكردم ميرفتم معلممون رو خفت ميكردم كه اين ديگه چه سواليه. صورت سوال مشكل داره :rolleyes:)

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشيد. شما تحصيلاتتون چقدره؟!
با مبحث سري هاي عددي آشنا هستين؟! با تبديلات فوريه چطور؟

والا تازه وارد ترم یک مکانیک شدم..
سری ها تو دبیرستان خوندیم ولی این نوع سری رو ندیده بودیم... آخه ما توی توابع حق نداشتیم عدد گنگ بذاریم تو توان... اینی که شما میگی تبدیلش کردی به سری... فرض شما اینه که یکطرف این تساوی سری کران داره.... ولی اصل مطلب رو با گذاشتن علامت = داری حل می کنی.. یکم تناقض نداره؟؟:wacko:

تبدیلات فوریه چی بید؟؟:blink:

:crying:

اگر تبدیل به سری در اینجا طبق قوانین خاصی مشکل نداشته باشه موردی نیست و دفی راست میگه ولی اگر طبق چیزایی که الان بچه ها میگن مثلا رادیکال 2 به توان رادکال 2 به توان رادیکال 2 باید یه عدد بشه... و این یعنی فرض غلطه چون یه عدد تازه دوباره میخواد به توان برسه... و هی در حال افزایش و تکثر بی رویه می شه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سوالي كه شما نوشتي (همون سوال دفي) هر دو جور ميشه فرمول بندي كرد. يه بار ديگه صورت سوال رو ببين.

1)
کد:
x^x^x^x^x^...
2)
کد:
((((((((((((((((x^x)^x)^x)^x)^...
كه خوب همه مورد ائل رو برداشت كردن . اين حالت كران دار هم هست .

ولي خوب حالت دوم رو هم ميشه از صورت سوال برداشت كرد كه در اين صورت مساله جواب نداره.

ولي با اون تصوير فرمولي كه از صورت سوال گذاشته شد و بحثي سرش شد ديگه بررسي حالت دوم موضوعيت نداره (البته اگه من دانش آموز بودم و معلممون اين سوال رو سر امتحان ميداد و من حلش نميكردم ميرفتم معلممون رو خفت ميكردم كه اين ديگه چه سواليه. صورت سوال مشكل داره :rolleyes:)

من اصلا از پایه به مشگل خوردم...

ببینم..

ما میگیم 3 به توان3 با توان 3 (منظورم 3^3^3 هستش) جوابش قراره چند بشه؟؟یکی به من بگه این جوابش چند میشه..( یه عدد به من بگید)

در ضمن به من بگید رادیکال2^رادیکال2^رادیکال2 جوابش چند میشه..عدد بگید لطفا..

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
والا تازه وارد ترم یک مکانیک شدم..
سری ها تو دبیرستان خوندیم ولی این نوع سری رو ندیده بودیم... آخه ما توی توابع حق نداشتیم عدد گنگ بذاریم تو توان... اینی که شما میگی تبدیلش کردی به سری... فرض شما اینه که یکطرف این تساوی سری کران داره.... ولی اصل مطلب رو با گذاشتن علامت = داری حل می کنی.. یکم تناقض نداره؟؟:wacko:

تبدیلات فوریه چی بید؟؟:blink:

:crying:

اگر تبدیل به سری در اینجا طبق قوانین خاصی مشکل نداشته باشه موردی نیست و دفی راست میگه ولی اگر طبق چیزایی که الان بچه ها میگن مثلا رادیکال 2 به توان رادکال 2 به توان رادیکال 2 باید یه عدد بشه... و این یعنی فرض غلطه چون یه عدد تازه دوباره میخواد به توان برسه... و هی در حال افزایش و تکثر بی رویه می شه
تبديلات فوريه احتمالا از ترم سوم براتون ارائه ميشه. :)
البته منظور من فقط روشن تر كردن مفهوم بود نه اينكه اين معما يه سري يا تبديل هست. بايد مساله رو به طور جامع نگاه كرد و حل كرد. نه اينكه قطعه قطعه اش كنيم و با قطعه ها بازي كنيم.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
جوابش هرچي هست به نظر من تعريف نشده نيست.
يه چيزي تو مايه هاي 10 به توان ((راديكال 2 تقسيم بر 2) ضربدر لگاريتم 2)
302.gif

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من فرمول نويسي ورد رو پيدا كردم :

untitled.JPG

عبارت سمت راست بي كران و دو عبارت ديگه كران دار هستند (البته اگه تا بينهايت اين كار تكرار بشه)

HendeseH

Registered User
لایک‌ها
1
من اصلا از پایه به مشگل خوردم...

ببینم..

ما میگیم 3 به توان3 با توان 3 (منظورم 3^3^3 هستش) جوابش قراره چند بشه؟؟یکی به من بگه این جوابش چند میشه..( یه عدد به من بگید)

سوال اول : 3 بتوان 27
سوال دوم : 1.76

emroozi

Registered User
لایک‌ها
0
یکی منو توجیه کنه که چطور توی بعضی کتابا (مثل قلم چی و...) نوشته دامنهی تابع نمایی a^x می تونه R باشه ولی توی بعضی کتابا مثل سید حسین موسوی و .... نوشته دامنه اش اعداد گویاست...!!!!!! من اعصابم خورد شد.. از بعضیا می پرسم هر کدوم یه جواب میدن.. آخه چطور ممکنه که یه عدد مثل a وجود داشته باشه و x بار در خودش ضرب بشه و x هم مثلا رایدکال 2 باشه.. یعنی چیییییییییی؟؟؟؟؟ یعنی رادیکال 2 ی ما "رادیکال 2" بار در خودش ضرب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink:

البته متوجه حرف دفی جان هستم کگه میگه باید جامع نگاش کرد و با سری و ... اینش درسته ولی میخوام بدونم اینی که بچه ها می پرسن چیه و این تناقض از کجا بوجود میاد؟!

بالا