خب يه توضيح كوچولو بدين كه عناصر ماتريس رو چه جوري ساختين و چرا مساوي صفر قرار دادين كه من هم ياد بگيرم.![]()
خوب..تو هندسه تحلیلی دبریستان هست جوابش..حل معادله 3 عبارت و 3 مجهول با ماتریس 3 در 3 امکان پذیره ولی منم سر در نیوردم از ماتریس بالایی..
خب يه توضيح كوچولو بدين كه عناصر ماتريس رو چه جوري ساختين و چرا مساوي صفر قرار دادين كه من هم ياد بگيرم.![]()
نه ديگه.نميشه. اول يه معما طرح كن تا بعد به امور شما رسيدگي شودمشگل من از پایه اینه...شما معداله توانی ایکس به توان ایکس مساوی 2 رو چه طوری حل میکنید؟؟؟
اول اینو جواب بدید بعد بریم سر پرانتز و حل از پایین و حل از بالا..
مشگل من از پایه اینه...شما معداله توانی ایکس به توان ایکس مساوی 2 رو چه طوری حل میکنید؟؟؟
اول اینو جواب بدید بعد بریم سر پرانتز و حل از پایین و حل از بالا..
خوب همونطور که rax جان گفت ، سه معادله و سه مجهول دارم که مثلا اولی این شکلیه : b1x+b1c1y-a1c1z=0 ...خب يه توضيح كوچولو بدين كه عناصر ماتريس رو چه جوري ساختين و چرا مساوي صفر قرار دادين كه من هم ياد بگيرم.![]()
نه ديگه.نميشه. اول يه معما طرح كن تا بعد به امور شما رسيدگي شود![]()
این یکی رو بلد نیستم حل کنم.
![]()
معما هم طرح میکنم...اگه 13 متر مربع مقوا داشته باشیم و بخوایم باهاش یه هرم 4 وجهی منتظم بسازیم و بهینه ترین فضا رو بهمون بده چیکار باید بکنیم( سوال ببخشید مدرسه ایه..من خلاقیتم صفره..)
خوب همونطور که rax جان گفت ، سه معادله و سه مجهول دارم که مثلا اولی این شکلیه : b1x+b1c1y-a1c1z=0 ...
بنابراین میشه ضرایب رو بعنوان درایه های یه ماتریس 3*3 در نظر گرفت و مساوی صفر قرارش داد ... یعنی :![]()
b1 ,, b1c1 ,, a1c1
b2 ,, b2c2 ,, a2c2
b3 ,, b3c3 ,, a3c3
( فلسفه اش هم که حتما اساتید واردن ولی بهرحال اینطوریه که : علف اولیه b تا چمن زار یا همون bx ، بعلاوه علفی که توی c روز در b چمن زار می روید یا همون bcy ، مساوی است با کل علوفه مصرفی a گاو در c روز یا همون acz... که میشه b1x+b1c1y-a1c1z=0 )
مقوات شکل خاصی داره؟ اگه هر شکلی بخوایم داشته باشه، چهار تا مثلث متساویا لاضلاع با ضلع 2.7396 میبریم و اونا رو بهم وصل می کنیم.
يه خرده محاسبه داره به گمونم.![]()
من خودم الان نگاه کردم سوالش همچین کشکی هم نیست..اون کفه کارو بهم زده..![]()
بگم خدا چیکارت نکنه. خودت حلش نکرده بودی؟.![]()
امیدوارم تو ضرب و تقسیم اشتباه نکرده باشم.
فرض می کنیم a ضلع مربع قاعده و h ارتفاع هرم باشد. فرض می کنیم b برابر با مجذور a باشد.
ارتفاع مثلثهای وجه را توسط رابطه فیثاغورث بدست می آوریم و مجموع مساحتهای سطوح تشکیل دهنده هرم را بصورت زیر بدست می آوریم.
![]()
فکر کنم درسته..منم به محاسبا توجهی نکردم..راه حل درست میاد به نظرم..
خوب..اگه این 13 واحد یه مربع باشه چی..![]()
بله ...دتر مینان ماتریسو برابر صفر قرار می دی؟
فکر کنم در%Dleted; bbuserid=deleted; bbpassword=deleted; bbstyleid=deleted; bblanguageid=deleted; bbforum_view=591594fea2eeefbcb05e0b3c92df8A9ردم..راه حل درست میاد به نظرم..
خوب..اگه این 13 واحد یه مربع باشه چی..![]()
شما يه نگاه به آواتار من بنداز. بهم مياد به كسي تيكه بندازم؟!![]()
مساله گاوهاي نيوتن:
۳ گاو به مدت ۲ هفته علفهاي ۲ چمنزار و هر انچه در اين مدت در آن ميرويد را ميچرند.
۲ گاو به مدت ۴ هفته علفهاي ۲ چمنزار و هر انچه در اين مدت در آن ميرويد را ميچرند.
چندگاو به مدت۶ هفته علفهاي۶ چمنزار و هر انچه در اين مدت درآن میروید را میچرند؟