خب يه توضيح كوچولو بدين كه عناصر ماتريس رو چه جوري ساختين و چرا مساوي صفر قرار دادين كه من هم ياد بگيرم.
خوب..تو هندسه تحلیلی دبریستان هست جوابش..حل معادله 3 عبارت و 3 مجهول با ماتریس 3 در 3 امکان پذیره ولی منم سر در نیوردم از ماتریس بالایی..
خب يه توضيح كوچولو بدين كه عناصر ماتريس رو چه جوري ساختين و چرا مساوي صفر قرار دادين كه من هم ياد بگيرم.
نه ديگه.نميشه. اول يه معما طرح كن تا بعد به امور شما رسيدگي شودمشگل من از پایه اینه...شما معداله توانی ایکس به توان ایکس مساوی 2 رو چه طوری حل میکنید؟؟؟
اول اینو جواب بدید بعد بریم سر پرانتز و حل از پایین و حل از بالا..
مشگل من از پایه اینه...شما معداله توانی ایکس به توان ایکس مساوی 2 رو چه طوری حل میکنید؟؟؟
اول اینو جواب بدید بعد بریم سر پرانتز و حل از پایین و حل از بالا..
خوب همونطور که rax جان گفت ، سه معادله و سه مجهول دارم که مثلا اولی این شکلیه : b1x+b1c1y-a1c1z=0 ...خب يه توضيح كوچولو بدين كه عناصر ماتريس رو چه جوري ساختين و چرا مساوي صفر قرار دادين كه من هم ياد بگيرم.
نه ديگه.نميشه. اول يه معما طرح كن تا بعد به امور شما رسيدگي شود
این یکی رو بلد نیستم حل کنم.
معما هم طرح میکنم...اگه 13 متر مربع مقوا داشته باشیم و بخوایم باهاش یه هرم 4 وجهی منتظم بسازیم و بهینه ترین فضا رو بهمون بده چیکار باید بکنیم( سوال ببخشید مدرسه ایه..من خلاقیتم صفره..)
خوب همونطور که rax جان گفت ، سه معادله و سه مجهول دارم که مثلا اولی این شکلیه : b1x+b1c1y-a1c1z=0 ...
بنابراین میشه ضرایب رو بعنوان درایه های یه ماتریس 3*3 در نظر گرفت و مساوی صفر قرارش داد ... یعنی :
b1 ,, b1c1 ,, a1c1
b2 ,, b2c2 ,, a2c2
b3 ,, b3c3 ,, a3c3
( فلسفه اش هم که حتما اساتید واردن ولی بهرحال اینطوریه که : علف اولیه b تا چمن زار یا همون bx ، بعلاوه علفی که توی c روز در b چمن زار می روید یا همون bcy ، مساوی است با کل علوفه مصرفی a گاو در c روز یا همون acz... که میشه b1x+b1c1y-a1c1z=0 )
مقوات شکل خاصی داره؟ اگه هر شکلی بخوایم داشته باشه، چهار تا مثلث متساویا لاضلاع با ضلع 2.7396 میبریم و اونا رو بهم وصل می کنیم.
يه خرده محاسبه داره به گمونم.
من خودم الان نگاه کردم سوالش همچین کشکی هم نیست..اون کفه کارو بهم زده..
بگم خدا چیکارت نکنه. خودت حلش نکرده بودی؟.
امیدوارم تو ضرب و تقسیم اشتباه نکرده باشم.
فرض می کنیم a ضلع مربع قاعده و h ارتفاع هرم باشد. فرض می کنیم b برابر با مجذور a باشد.
ارتفاع مثلثهای وجه را توسط رابطه فیثاغورث بدست می آوریم و مجموع مساحتهای سطوح تشکیل دهنده هرم را بصورت زیر بدست می آوریم.
فکر کنم درسته..منم به محاسبا توجهی نکردم..راه حل درست میاد به نظرم..
خوب..اگه این 13 واحد یه مربع باشه چی..
بله ...دتر مینان ماتریسو برابر صفر قرار می دی؟
فکر کنم در%Dleted; bbuserid=deleted; bbpassword=deleted; bbstyleid=deleted; bblanguageid=deleted; bbforum_view=591594fea2eeefbcb05e0b3c92df8A9ردم..راه حل درست میاد به نظرم..
خوب..اگه این 13 واحد یه مربع باشه چی..
شما يه نگاه به آواتار من بنداز. بهم مياد به كسي تيكه بندازم؟!
مساله گاوهاي نيوتن:
۳ گاو به مدت ۲ هفته علفهاي ۲ چمنزار و هر انچه در اين مدت در آن ميرويد را ميچرند.
۲ گاو به مدت ۴ هفته علفهاي ۲ چمنزار و هر انچه در اين مدت در آن ميرويد را ميچرند.
چندگاو به مدت۶ هفته علفهاي۶ چمنزار و هر انچه در اين مدت درآن میروید را میچرند؟