20 کیلو از گردوی 90 سنتی و 30 کیلو از گردوی 60 سنتی!"السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین"
با سلام خدمت دوستان
من دارم بین چند تا از دوستام یه مسابقه ریاضی برگزار میکنم به این صورت که هر چند وقت یک sms حاوی یک مساله ریاضی براشون ارسال میکنم و اونا دو روز فرصت دارن که پاسخ رو برام بفرستن، بعد از این مدت، من پاسخ ها رو بررسی میکنم و بهشون امتیاز میدم. حالا تصمیم دارم که اون مساله ها رو اینجا هم بنویسم! خوبه، نه؟
خب! اولین مساله این بود:
تاجری دو نوع گردو دارد. نوع اول کیلویی 90 سنت و نوع دوم کیلویی 60 سنت. او میخواهد 50 کیلوگرم مخلوط، کیلویی 72 سنت بدست آورد. از هر نوع گردو، چند کیلوگرم نیاز دارد؟
یک امتیازچند امتیاز گرفتم؟
سه نفر میرن در مغازه یه رادیو میخرن 300 تومن . یکی 100 تومن میدن ( البته از شاگرد صاحب مغازه میخرن). وقتی صاحب مغازه میاد و ماجرا رو میفهمه به شاگردش میگه این رادیو 250 تومن بوده .50 تومن به شاگرد مغازه میده و میگه برو اینو بهشون پس بده . شاگرده 20 تومن میزاره جیب خودش 30 تومن دیگه رو هم یکی 10 تومن میده به اون سه نفر .
هر فرد 100 تومن داده و 10 تومن پس گرفته یعنی هر نفر 90 تومن داده . سه تا 90 تومن میشه 270 تومن به اضافه 20 تومنی که تو جیب شاگرد مغازس میشه 290 تومن . حالا یه 10 تومنی گم شده !!!!!!!! پیداش کنید
اين 4 قسمت همگي يك تكه اند يا بعضي هاشون ميتونن چند تكه هم باشن ؟
باید هم اندازه باشه یا همنهشت؟
سوتی دادم!؟ :blink:
چرا هیچ کس حرفی نمیزنه ؟ جوابی سوالی؟ چه سوت و کوره!!
اينهم جواب: