20 کیلو از گردوی 90 سنتی و 30 کیلو از گردوی 60 سنتی!"السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین"
با سلام خدمت دوستان![]()
من دارم بین چند تا از دوستام یه مسابقه ریاضی برگزار میکنم به این صورت که هر چند وقت یک sms حاوی یک مساله ریاضی براشون ارسال میکنم و اونا دو روز فرصت دارن که پاسخ رو برام بفرستن، بعد از این مدت، من پاسخ ها رو بررسی میکنم و بهشون امتیاز میدم. حالا تصمیم دارم که اون مساله ها رو اینجا هم بنویسم! خوبه، نه؟![]()
خب! اولین مساله این بود:
تاجری دو نوع گردو دارد. نوع اول کیلویی 90 سنت و نوع دوم کیلویی 60 سنت. او میخواهد 50 کیلوگرم مخلوط، کیلویی 72 سنت بدست آورد. از هر نوع گردو، چند کیلوگرم نیاز دارد؟
یک امتیازچند امتیاز گرفتم؟![]()
سه نفر میرن در مغازه یه رادیو میخرن 300 تومن . یکی 100 تومن میدن ( البته از شاگرد صاحب مغازه میخرن). وقتی صاحب مغازه میاد و ماجرا رو میفهمه به شاگردش میگه این رادیو 250 تومن بوده .50 تومن به شاگرد مغازه میده و میگه برو اینو بهشون پس بده . شاگرده 20 تومن میزاره جیب خودش 30 تومن دیگه رو هم یکی 10 تومن میده به اون سه نفر .
هر فرد 100 تومن داده و 10 تومن پس گرفته یعنی هر نفر 90 تومن داده . سه تا 90 تومن میشه 270 تومن به اضافه 20 تومنی که تو جیب شاگرد مغازس میشه 290 تومن . حالا یه 10 تومنی گم شده !!!!!!!! پیداش کنید
اين 4 قسمت همگي يك تكه اند يا بعضي هاشون ميتونن چند تكه هم باشن ؟
باید هم اندازه باشه یا همنهشت؟
سوتی دادم!؟ :blink:
چرا هیچ کس حرفی نمیزنه ؟ جوابی سوالی؟ چه سوت و کوره!!![]()
اينهم جواب: