با لطفی که mhaf عزیز در حقم کردن تونستم تلفنشونو گیر بیارم.
QUOTE]
چه لطفی من فقط وظیفه انسانی ام را انجام دادم
در ضمن من این تاپیک را به همین منظور باز کردم که به همدیگر کمک کنیم که سر کسی کلاه نره
با لطفی که mhaf عزیز در حقم کردن تونستم تلفنشونو گیر بیارم.
QUOTE]
چه لطفی من فقط وظیفه انسانی ام را انجام دادم
در ضمن من این تاپیک را به همین منظور باز کردم که به همدیگر کمک کنیم که سر کسی کلاه نره
می خوام چند تا چیز بی کیفیت دیگه معرفی کنم
1- مادربردهای Soltek واقعا آشغال هستند حتی بهترین آنها
هر کی اعتراض داره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
می خوام چند تا چیز بی کیفیت دیگه معرفی کنم
1- مادربردهای Soltek واقعا آشغال هستند حتی بهترین آنها
2- محصولات shutle ازجمله مادربردها و mp3 player ها
3- کیسهای اکسیس امریکا
4- سی دی رایتر های lg و tdk و samsung
هر کی اعتراض داره بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا خدا رو شکر خود شما قبول داری که پاورهای آشغالی داره به نظر من مهمترین قسمت کیس پاورشه نه؟کیس های Xcess خیلی کیس های با حالی هستند . مصلماً پاورشان خیلی اشغال است ولی خودشون خیلی ارزونند . جون میده آدم یکیشون رو بخره و بعد روش تبدیلات و تغییرات و انواع ازمایشات را پیاده کنه . من یکیشون رو خریدم 5 هزار تومن بدون پاور بعد خودم رو بدنش جای یک فن 12 در اوردم و الان مدت های زیادی است که ازش استفاده می کنم . حداکثر دمای سیستمم هم 28 درجه است که بعد از چند ساعت کار به این دما می رسه . ( دمای کیس در حالت اورجینال و بدون دستکاری 49 درجه بود که کسی جرات نداشت حتی به بدنه کیس دست بزنه و در این حالت دمای کارت گرافیک 7300 GT من 100 درجه بود و دمای خودCPU حدود 58 درجه بود که مدام فنش روی 6250 کار می کرد ولی الان با این فنی که خودم بهش اضافه کردم خیلی خوب شده دمای CPU در حالت IDLE در حدود 26 درجه و در حالت LOAD حداکثر 40 درجه است دمای کارت گرافیک هم حداکثر به 55 درجه می رسه که خیلی خوبه )
خلاصه من تاحالا از این کیس ها ارزون تر و مناسب ازمایشات علمی ندیده بودم
کارتهاي TV زير هم اشغالند
geniuse
msi tv@nywhere
داداشم يکي خريدهشما مطمئن هستید که کارتهای MSI TV بد هستند . :blink: اگر هستند از چه لحاظ ؟
من windvr 3 رو دادم به داداشم دو سه روز استفاده کرد بعد و همون ورژن 2ش رو استفاده کرد ولي يادم نيمياد ايرادش چي بود.اگر از برنامه windvr 3 استفاده كنيد . جواب بهتري ميگيريد. لطفا از همه دوستان خواهش ميكنم كه كلمه آشغال رو بكار نبرن
داداشم يکي خريده
امکاناتش در حد صفره. مثلا نميتونيد کانالهائي رو که سرچ کرديد نميتونيدمرتب کنيد. فرمتهاي ذخيره تصاويرش هم بسيار محدوده. ورژن نرم افزارش قديميه . ورژن جديد نرم افزارش رو هم از اينترنت گرفتم جواب نداد. به نرم افزارهاي قدرتمند موجود توي اينترنت مثل Showshifter جواب نميده(Save نميکنه) و ...
داداشم يکي خريده
امکاناتش در حد صفره. مثلا نميتونيد کانالهائي رو که سرچ کرديد نميتونيدمرتب کنيد. فرمتهاي ذخيره تصاويرش هم بسيار محدوده. ورژن نرم افزارش قديميه . ورژن جديد نرم افزارش رو هم از اينترنت گرفتم جواب نداد. به نرم افزارهاي قدرتمند موجود توي اينترنت مثل Showshifter جواب نميده(Save نميکنه) و ...
یکی از آشناهامون مادربردش سولتک بودمادربردهاي سولتك ديگه توليد نميشن ولي من از شما دليلي بر بي كيفيت بودن اين محصول نديدم!!!
4- سی دی رایتر های lg و tdk و samsung