دوستان من میخوام یه دی وی دی رایتر و یک سی دی رایتر خوب بخرم شما چی رو پیشنهاد میدید
من asus یا sony رو پیشنهاد میکنم.
دوستان من میخوام یه دی وی دی رایتر و یک سی دی رایتر خوب بخرم شما چی رو پیشنهاد میدید
همونطور که امید جان گفت ، نمیشه که با یه مورد ، کل قضیه رو زیر سوال برد... تصادفا ( در تناقض با مثالی که زدی ) من و یکی از دوستام ، همزمان TDK خریدیم ( combo ) و بعد از 3-4 سال الان هیچ مشکلی باهاشون نداریم ... به نظرم این نتیجه گیری درست نیست ...
اختیار داری دوست منسلام seymour جان
هر چی شما بگی
ما شما رو قبول داریم
بالآخره دو تا کامپیوتر بیشتر از ما ترکوندی
چشم از این به بعد هم بحث رو علمی جلو میبریم
دوستان سلام من هم یک جنس نامرغوب برای معرفی دارم، اون هم اسکنر ماد ایران هست که طوری ساخته که لامپش یکسال نشده سوخته، حالا هم که بردم لامپو عوض کنم، تعمیرکار میگه باید با با ریل و نگهدارنده لامپ و ... با هم عوض بکنی چون لامپ تنها برای تعویض ندارند، حالا قیمتش چند باشه خوبه؟؟؟ از خود اسکنر گرانتر
من یه سوال دارم
مگه مادیران اسکنر داره یا شاید هم منظورتون همون الجی است
در ضمن خود شما چند خریدین که میگین لامپش از خودش گرونتره؟
دستگاه شما گارانتی داره ؟ ممکنه مدلی که شما دارید دیگه تولید نشه و بخاطر این مسئله همچین چیزی هست .
امید جان وقتی میگه دو سال پیش خریدم یعنی گارانتی نداره در ضمن اگر جنسهای ایرانی خوب بودند حداقل من یک بار یک وسیله ایرانی میدیدم
درباره پرینترم هم باید بگم فیوزینگش پاره شده در حالی که من تا حالا کاغذ منگنه دار در اون نگذاشتم
ولی الکی الکی خراب شد به من هم گفتن 7 ماهه گانتی نداره در حال که من فقط 6 ماهه خریدم میدونید چرا چون از فروشگاه ری پرداز خریدم نگو بدون گارانتی بوده حالا هم میخوام شکایت کنم
یادتون باشه از فروشگاه ری پرداز هیچی نخرین چون مطمئن باشید گارانتی نداره
بروبچه های عزیز پی تی سلام. اینو می گم برید حال کنید.
شاید گفته بودم, ولی دوربین GenX آشغالترین مدلیه که تا حالا من دیدم. از اون روز اول هدفونش یه کم اشکال داشت و خوب هم شارژ نمی شد. وقتی پنج روز به گارانتیش مونده بود بردمش گارانتی (چون LCDشم دیگه نشون نمی داد) و یارو گفت اینو باز کردی و لحیم کاریش کردی. نگاه کردم و دیدم بـــــــــــــله! پایه هدفون و پایه باتریش لحیم دستی تابلو خورده (در حالی که من اونو آکبند و تو بسته بندی گرفته بودم! عکساشم الان براتون می ذارم.)
ینی یا خود GenX یا راینیران (گارانتیش) خودشون این گند رو بالا آوردن.
تازه من اونو 187 تومن از نمایندگی معتبرش خریدم (فروشگاه فرهنگیان کرج - ای خراب بمونه!) بعد رفتم اونجا می گن سرت کلاه گذاشتن. اون موقع قیمتش 150 بوده!!!!!
دیگه قضاوت رو می سپرم دست خودتون
سلام
من یک پرینتر اچ پی 1020 داشتم که سر هیچ و پوچ خراب شد
واقعا خیلی بی کیفیت ساختنش
این حرفتون رو قبول دارم که میگین از نظر کیفیت زیاد جالب نیستند اما باید توجه داشته باشین که اولاً زود قضاوت نکنید !! آخه پرینتر حتماً باهاش یه کاری کردین که خراب شده مثلاً کار سنگین چون این سری از پرینتر ها در حجم کم و برای کار در منزل ساخته شده اند استفاده از در محیط های اداری کاری کاملاً اشباه است.
سلام
من یه محصول بی کیفیت معرفی می کنم شاید به خیلیها بر بخوره
پرینتر اچ پی 1020
من خودم داشتم سر هیچ و پوچ خراب شد آن هم فیوزینگش
من 6 ماهه خریدم بردم نمایندگی گفته 7 ماهه گارانتیش تموم شده
مسخره است نه
ولی همینیه که هست در ضمن تاریخ تولیدش مارس 2006 است یعنی فقط 1 یا 2 ماه گارانتی داشته
یک چیز دیگه
کیفیت چاپ اون با اینکه 1200dpi بود ولی در حد 100dpi می ارزید
حالا بگید اچ پی خوبه با اون گارانتیش:wacko:
حالا مشکلش چی هست استاد؟!