• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقابله با کالاهای بی کیفیت

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
همونطور که امید جان گفت ، نمیشه که با یه مورد ، کل قضیه رو زیر سوال برد
sad.gif
... تصادفا ( در تناقض با مثالی که زدی ) من و یکی از دوستام ، همزمان TDK خریدیم ( combo ) و بعد از 3-4 سال الان هیچ مشکلی باهاشون نداریم ... به نظرم این نتیجه گیری درست نیست ...
2lcmff6.gif

سلام seymour جان
هر چی شما بگی
ما شما رو قبول داریم
بالآخره دو تا کامپیوتر بیشتر از ما ترکوندی
چشم از این به بعد هم بحث رو علمی جلو میبریم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام seymour جان
هر چی شما بگی
ما شما رو قبول داریم
بالآخره دو تا کامپیوتر بیشتر از ما ترکوندی
چشم از این به بعد هم بحث رو علمی جلو میبریم
اختیار داری دوست من
square.gif
... همین که شما انتقاد پذیر هستی ، نشون میده که کارت درسته ..
victory.gif

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
من یه محصول بی کیفیت معرفی می کنم شاید به خیلیها بر بخوره
پرینتر اچ پی 1020
من خودم داشتم سر هیچ و پوچ خراب شد آن هم فیوزینگش
من 6 ماهه خریدم بردم نمایندگی گفته 7 ماهه گارانتیش تموم شده
مسخره است نه
ولی همینیه که هست در ضمن تاریخ تولیدش مارس 2006 است یعنی فقط 1 یا 2 ماه گارانتی داشته
یک چیز دیگه
کیفیت چاپ اون با اینکه 1200dpi بود ولی در حد 100dpi می ارزید
حالا بگید اچ پی خوبه با اون گارانتیش:wacko:

Modi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام من هم یک جنس نامرغوب برای معرفی دارم، اون هم اسکنر ماد ایران هست که طوری ساخته که لامپش یکسال نشده سوخته، حالا هم که بردم لامپو عوض کنم، تعمیرکار میگه باید با با ریل و نگهدارنده لامپ و ... با هم عوض بکنی چون لامپ تنها برای تعویض ندارند، حالا قیمتش چند باشه خوبه؟؟؟ از خود اسکنر گرانتر

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوستان سلام من هم یک جنس نامرغوب برای معرفی دارم، اون هم اسکنر ماد ایران هست که طوری ساخته که لامپش یکسال نشده سوخته، حالا هم که بردم لامپو عوض کنم، تعمیرکار میگه باید با با ریل و نگهدارنده لامپ و ... با هم عوض بکنی چون لامپ تنها برای تعویض ندارند، حالا قیمتش چند باشه خوبه؟؟؟ از خود اسکنر گرانتر

من یه سوال دارم
مگه مادیران اسکنر داره یا شاید هم منظورتون همون الجی است
در ضمن خود شما چند خریدین که میگین لامپش از خودش گرونتره؟

Modi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه سوال دارم
مگه مادیران اسکنر داره یا شاید هم منظورتون همون الجی است
در ضمن خود شما چند خریدین که میگین لامپش از خودش گرونتره؟

آره عزیز ، ماد ایران هست و اونجور که یادمه اواخر سال 83 خریدمش حدود 57 تا 60 هزار تومن

میدونی چه فکر میکنم، من تو این فکرم که اگه اینها 50% ( یعنی نصفانصف ) بفکر مشتری هاشون بودند باید کاری میکردند که این لامپ باریک مهتابی در اختیار تعمیر کاراشون باشه به قیمت مناسب، که دیگه من مجبور نباشم کل دستگاه را دور بندازم برای یک لامپ

مهدی

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دستگاه شما گارانتی داره ؟ ممکنه مدلی که شما دارید دیگه تولید نشه و بخاطر این مسئله همچین چیزی هست .

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
دستگاه شما گارانتی داره ؟ ممکنه مدلی که شما دارید دیگه تولید نشه و بخاطر این مسئله همچین چیزی هست .

امید جان وقتی میگه دو سال پیش خریدم یعنی گارانتی نداره در ضمن اگر جنسهای ایرانی خوب بودند حداقل من یک بار یک وسیله ایرانی میدیدم
درباره پرینترم هم باید بگم فیوزینگش پاره شده در حالی که من تا حالا کاغذ منگنه دار در اون نگذاشتم
ولی الکی الکی خراب شد به من هم گفتن 7 ماهه گانتی نداره در حال که من فقط 6 ماهه خریدم میدونید چرا چون از فروشگاه ری پرداز خریدم نگو بدون گارانتی بوده حالا هم میخوام شکایت کنم
یادتون باشه از فروشگاه ری پرداز هیچی نخرین چون مطمئن باشید گارانتی نداره

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
بروبچه های عزیز پی تی سلام. اینو می گم برید حال کنید.
شاید گفته بودم, ولی دوربین GenX آشغالترین مدلیه که تا حالا من دیدم. از اون روز اول هدفونش یه کم اشکال داشت و خوب هم شارژ نمی شد. وقتی پنج روز به گارانتیش مونده بود بردمش گارانتی (چون LCDشم دیگه نشون نمی داد) و یارو گفت اینو باز کردی و لحیم کاریش کردی. نگاه کردم و دیدم بـــــــــــــله! پایه هدفون و پایه باتریش لحیم دستی تابلو خورده (در حالی که من اونو آکبند و تو بسته بندی گرفته بودم! عکساشم الان براتون می ذارم.)
ینی یا خود GenX یا راینیران (گارانتیش) خودشون این گند رو بالا آوردن.
تازه من اونو 187 تومن از نمایندگی معتبرش خریدم (فروشگاه فرهنگیان کرج - ای خراب بمونه!) بعد رفتم اونجا می گن سرت کلاه گذاشتن. اون موقع قیمتش 150 بوده!!!!!

دیگه قضاوت رو می سپرم دست خودتون

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
امید جان وقتی میگه دو سال پیش خریدم یعنی گارانتی نداره در ضمن اگر جنسهای ایرانی خوب بودند حداقل من یک بار یک وسیله ایرانی میدیدم
درباره پرینترم هم باید بگم فیوزینگش پاره شده در حالی که من تا حالا کاغذ منگنه دار در اون نگذاشتم
ولی الکی الکی خراب شد به من هم گفتن 7 ماهه گانتی نداره در حال که من فقط 6 ماهه خریدم میدونید چرا چون از فروشگاه ری پرداز خریدم نگو بدون گارانتی بوده حالا هم میخوام شکایت کنم
یادتون باشه از فروشگاه ری پرداز هیچی نخرین چون مطمئن باشید گارانتی نداره

اجناس خارج از گارانتی نه تو ایران و نه تو کشور دیگه عمدتا بهشون خدمات تعلق نمیگیره

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
بروبچه های عزیز پی تی سلام. اینو می گم برید حال کنید.
شاید گفته بودم, ولی دوربین GenX آشغالترین مدلیه که تا حالا من دیدم. از اون روز اول هدفونش یه کم اشکال داشت و خوب هم شارژ نمی شد. وقتی پنج روز به گارانتیش مونده بود بردمش گارانتی (چون LCDشم دیگه نشون نمی داد) و یارو گفت اینو باز کردی و لحیم کاریش کردی. نگاه کردم و دیدم بـــــــــــــله! پایه هدفون و پایه باتریش لحیم دستی تابلو خورده (در حالی که من اونو آکبند و تو بسته بندی گرفته بودم! عکساشم الان براتون می ذارم.)
ینی یا خود GenX یا راینیران (گارانتیش) خودشون این گند رو بالا آوردن.
تازه من اونو 187 تومن از نمایندگی معتبرش خریدم (فروشگاه فرهنگیان کرج - ای خراب بمونه!) بعد رفتم اونجا می گن سرت کلاه گذاشتن. اون موقع قیمتش 150 بوده!!!!!

دیگه قضاوت رو می سپرم دست خودتون

درسته من هم از فروشگاه فرهنگیان کرج خرید کردم یه سیدی رایتر خریدم
ولی طرف سیدی RW و خام داخلش رو بلند کرده بود
موقعی که من خرید کردم دستگاه 35 پولش بود ولی به من 42 داد

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام
من یک پرینتر اچ پی 1020 داشتم که سر هیچ و پوچ خراب شد
واقعا خیلی بی کیفیت ساختنش

Heaven

Registered User
لایک‌ها
0
این مدلها اسباب بازین دیگه!!!! به هر حال برای کار خیلی کم حجم طراحی شدن. با این قیمت چی می خوای؟
بیار امیتاک برات تعویض می کنیم سریع. آدرس رو بلدی؟
بهشتی بالاتر از اپادانا, کوچه چهارم, شرکت امیتاک پرشیا. فقط حواست به زوج و فرد باشه که جریمه نشی!

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من یک پرینتر اچ پی 1020 داشتم که سر هیچ و پوچ خراب شد
واقعا خیلی بی کیفیت ساختنش

این حرفتون رو قبول دارم که میگین از نظر کیفیت زیاد جالب نیستند اما باید توجه داشته باشین که اولاً زود قضاوت نکنید !! آخه پرینتر حتماً باهاش یه کاری کردین که خراب شده مثلاً کار سنگین چون این سری از پرینتر ها در حجم کم و برای کار در منزل ساخته شده اند استفاده از در محیط های اداری کاری کاملاً اشباه است.

mhaf

کاربر فعال
لایک‌ها
314
این حرفتون رو قبول دارم که میگین از نظر کیفیت زیاد جالب نیستند اما باید توجه داشته باشین که اولاً زود قضاوت نکنید !! آخه پرینتر حتماً باهاش یه کاری کردین که خراب شده مثلاً کار سنگین چون این سری از پرینتر ها در حجم کم و برای کار در منزل ساخته شده اند استفاده از در محیط های اداری کاری کاملاً اشباه است.

داداش من هم تو خونه استفاده میکنم
هیچ کار سنگینی هم باهاش نکردم حداکثر تا حالا 30 ورقه پرینت گرفتم
باید بگم که خیلی پرینتر آشغالیه

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
سلام
من یه محصول بی کیفیت معرفی می کنم شاید به خیلیها بر بخوره
پرینتر اچ پی 1020
من خودم داشتم سر هیچ و پوچ خراب شد آن هم فیوزینگش
من 6 ماهه خریدم بردم نمایندگی گفته 7 ماهه گارانتیش تموم شده
مسخره است نه
ولی همینیه که هست در ضمن تاریخ تولیدش مارس 2006 است یعنی فقط 1 یا 2 ماه گارانتی داشته
یک چیز دیگه
کیفیت چاپ اون با اینکه 1200dpi بود ولی در حد 100dpi می ارزید
حالا بگید اچ پی خوبه با اون گارانتیش:wacko:

گارانتی جنس های برقی از زمان خرید شروع می شود و با این گفته شما صدق نمی کند . به هر حال باید در هنگام خرید به این موضوع توجه می کردید نه حالا که دیگه کار از کار گذشته است!!! ولی به نظر من hp چه از لحاظ کیفیت کالا و چه از لحاظ گارانتی و خدمات پس از فروش حرف اول رو میزنه به ویژه بعد از این که شرکت ایران اچ پی زیر نظر hp در ایران تاسیس شد دیگه عالی شد.

lj_banamak

Registered User
لایک‌ها
2
بی کیفیت ترین مارک در mp3player مارک marshal هست که کالاهای خودش رو با ارزانترین قیمت و در عین حال بدترین کیفیت عرضه کرد . بنده یه mp4player مارشال خریدم وقتی برای پنجمین بار برای شارژ زدم دیگه روشن نشد و هیچی . یعنی 147 هزار تومان ضرر کامل. از دوستان می خوام که خرید این mp4player خودداری کنند تا به بلایی که سر من اومد مبتلا نشند.

بالا