این مطلب مال دو ماه پیشه دوست من ...![]()
خب حالا ما یه بار از دنیا عقب افتادیما.....
اگه ضرب المثل نشده باشه...اشتباه سهوی بوده و پوزش
این مطلب مال دو ماه پیشه دوست من ...![]()
دو سه تا فیلم وضع خوبی دارن ... فیلم جدید برادارن کوئن - فیلم جدید ریدلی اسکات - فیلم جدید دنیل دی لوئیس (there will be blood ) که من فکر می کنم وضع خوبی پیدا کنه و ... حتی همین atonement
باید فیلم درجه یکی باشه ... یادش بخیر ، 10-12 سال پیش آرنولد قرار بود توی این بازی کنه ، اما مرتبا بخاطر بودجه بالا و اینکه درجه فیلم R بود ، عقب افتاد ... تا الان ... یعنی از اون پروژه های قدیمیه که مدتها ساختش عقب افتاده ...
بخش بازارچه رو چک کن ... سایت filmnama.com هم مال یکی از بچه های همین جاس ...سلام بر استادان
راستی این فیلم هارو می سه تهیه کرد
من می خوام
کسی این فیلم ها رو داره؟؟؟؟؟
الان که دیگه رسما احتمال اینکه یه فرانسوی یا اروپایی بتونه فیلمهای هنری ایرانی رو روی پرده ببینه از ما که خودمون تو ایرانیم بیشتره ! ... مثلا کارای کیارستمی ...فيلمه نيوه مانگ يا نيمه ماه آخرين فيلمه بهمن قبادي از هفته گذشته در نيورک آمريکا اکران شده که بيشتر منتقدين ....
اين فيلم از 28 دسامبردر لس آنجلس ميره رو پرده
ما که خودمون تو ايرانيم هنوز نديدمش![]()
زنده باد. ژولی دوباره امده ایران !
http://www.etemaad.com/Released/86-10-05/150.htm
ایشون دفعه دومه که میاد البته. بینوش معمولا تو فیلمهای هالیوودی که مد نظر شماست بازی نمیکنه. خوبه که ایران رو با ژاپن مقایسه می کنید . هرچند نا مرتبط بودخلاصه امیدوارم زودتر از ایران بره تا چیز بدی از ایران به ذهنش نمونه.
من نمی فهمم منظورتون از فیلم های هالیوودی مد نظر من چیه ؟ اما اگه منظور شما فیلم های عریانه که به شما توصیه می کنم حتما damage رو ببینید تا متوجه بشید بینوش هم از اون دست فیلم ها بازی میکنه . در ضمن دقت بکنید که من امریکا و ایتالیا رو با ایرام مقایسه نکردم با ژاپن مقایسه کردم . خلاصه امیدوارم کسی از ما ناراحت نشه ولی واقعا اومدن یه بازیگر ( به فرض محال هم که درجه یک باشه ) اینقدر خوشحالی و کلاه هوا انداختن داره ؟ به نظرم اگه یک فرانسوی این تاپیک رو ببینه خیلی به ما می خنده .ایشون دفعه دومه که میاد البته. بینوش معمولا تو فیلمهای هالیوودی که مد نظر شماست بازی نمیکنه. خوبه که ایران رو با ژاپن مقایسه می کنید . هرچند نا مرتبط بود