• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
تلويزيون با حذف صحنه‌هايي از فيلم «گاو» به حيثيت اين اثر لطمه ‌زد

عزت‌الله انتظامي همكاري عوامل حرفه‌يي را طي سال‌هاي اخير با تلويزيون مناسب ارزيابي كرد و گفت: هنرمندان حرفه‌يي در اين مدت همكاري خوبي با تلويزيون داشته‌اند و در سريال‌هاي بسياري بازي كرده‌اند، كه گاه حتي در شأنشان نبوده است.

اين بازيگر تئاتر و سينما در گفت‌وگو با ايسنا در پاسخ به پرسشي درباره رويكرد صداوسيما نسبت به استفاده از كارگردانان و بازيگران حرفه‌يي در فيلم‌ها و سريال‌هاي تلويزيوني، اظهار كرد: هنرمندان سينما در اين سال‌ها در حد توان با تلويزيون همكاري داشته‌اند و حال بستگي به صداوسيما دارد كه چگونه از حضور اين افراد در كارهايش بهره ببرد.
انتظامي درباره‌ي تصميم تلويزيون در خصوص پخش فيلم «گاو» خاطرنشان كرد: بسيار تعجب‌آور است كه به يك‌باره تصميم‌ مي‌گيرند چنين آثاري را پخش كنند.اما براي بالا بردن سطح فرهنگ مردم لازم است كه چنين فيلم‌هاي را پخش و تجزيه و تحليل كرد.
وي در ادامه هم‌چنين بر لزوم تجزيه و تحليل درست و حرفه‌يي آثار مطرح سينماي ايران تأكيد كرد و گفت: در پخش اخير فيلم گاو از تلويزيون، تجزيه و تحليل درستي از بعد سياسي و اجتماعي براي اين فيلم انجام نشد.
به اعتقاد وي، تجزيه و تحليل فيلم‌هاي مطرحي چون «گاو» بايد با حضور كارگردان خود اثر انجام شود و از ساير عوامل اصلي نيز ياد شود.
بازيگر فيلم «گاو» هم‌چنين نسبت به نحوه پخش اين فيلم از برنامه صدفيلم انتقاد كرد و گفت: متأسفانه هربار كه اين فيلم از تلويزيون پخش مي‌شود، صحنه‌هاي بسياري از آن حذف مي‌شود كه اين مساله به حيثيت و شخصيت فيلم لطمه بسيار مي‌زند.

اين بازيگر سينما و تئاتر درباره‌ي فيلم «گاو» يادآور شد: اين فيلم معضلات سياسي و اجتماعي آن دوران را مطرح مي‌كند و يك‌بار هم در يونسكو به اين مسأله اشاره كردم كه با آمدن فيلم «گاو» بود كه دستور داده شد سينماي ايران پس از انقلاب مجدداً كار كند.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
«آنجلينا جولي» گزينه «بهمن قبادي» براي فيلم بعدي‌اش

سينماي ما - «بهمن قبادي» گفت: فيلم آينده من، يك فيلم انگليسي -كردي است و به نظرم بازيگري مثل «آنجلينا جولي» مي‌تواند بازيگر مناسبي براي ايفاي نقش اصلي آن با حال و هواي بومي باشد.
«بهمن قبادي» در مصاحبه جديدي كه با روزنامه نيويورك تايمز داشت، در مورد مشكلات فيلمسازي در كشور عراق اظهار داشت: گردهم آوردن عوامل يك گروه توليد در عراق مشكل است. در كردستان عراق فيلمنامه‌نويس حرفه‌اي يا دستيار خوبي وجود ندارد و تو بايد خودت همه‌ كارها را به تنهايي انجام دهي. وي افزود: من گاهي براي يافتن بازيگر مجبورم كه حتي به روستاهاي دور افتاده بروم و متقاعد ساختن آنها براي اينكه اصلا سينما چيست، حقيقتا كار مشكلي است. «قبادي» درباره اينكه چرا اكثر فيلم‌هايش را مناطق مرزي ميان ايران عراق و يا عراق و تركيه ساخته است، گفت: من در بانه متولد شده‌ام و اين شهر نزديكترين شهر مرزي ايران به عراق است كه بسيار هم منطقه خطرناكي است و در زمان جنگ قربانيان زيادي داد. جالب آن كه در آن زمان، روستايي كه من به مدت سه ماه به آن فرار كردم، همان مكاني بود كه بعدها فيلم «زماني براي مستي اسب‌ها» را ساختم. وي افزود: من از همان كودكي معناي مرز را ياد گرفتيم. من با حال و هواي مرز به خوبي آشنا هستم. هم‌اكنون قريب به 40 ميليون كرد در چهار يا پنج كشور ساكن هستند، حتي تعدادي نيز در روسيه و اروپا زندگي مي‌كنند كه همگي با مرز از هم جدا شده‌اند. بسياري از اعضاي خانواده من در كردستان عراق زندگي مي‌كنند و من بايد ماه‌ها و يا حتي يك سال منتظر بمانم تا بتوانم به ديدن آنها بروم. وي در ادامه در جواب به اين سؤال كه چرا موسيقي تا به اين اندازه براي او در فيلم‌هايش مهم است تا جايي كه دو تا از شخصيت‌‌هاي اصلي فيلمش را موسيقدان بوده‌اند، گفت: من هيچگاه نمي‌خواستم فيلمساز شوم، بلكه هميشه آرزو داشتم كه يك موسيقيدان شوم، من عاشق موسيقي هستم، تا آنجا كه با موسيقي فيلم مي‌سازم، غذا مي‌خورم، مي‌خوابم و حتي فكر مي‌كنم. موسيقي مرا به سرزمين روياها مي‌برد و سطح خلاقيت مرا بالا مي‌برد، من مي‌توانم با موسيقي به سرزمين‌هاي دور سفر كنم و آن وقت است كه داستان و يا سوژه‌اي به ذهن من مي‌رسد كه بعد من آن را ثبت مي‌كنم.
اين كارگردان ايراني در ادامه درباره اينكه چرا در همه فيلم‌هايش به جزء «نيوه‌مانگ» از نابازيگر استفاده كرده است گفت:من با بازيگران حرفه‌اي كار كرده‌ام و تجربه بسيار خوب بوده است ولي كار با بازيگران غير حرفه‌اي از پيچيدگي كمتري برخوردار است و در كل بسيار راحت‌تر است.
وي افزود: البته بايد بگويم كه من در آينده نيز با بازيگران حرفه‌اي كار خواهم كرد و هم‌اكنون در حال جستجو براي يافتن بازيگر آمريكايي مناسب براي فيلم بعدي‌ام هستم، يك بازيگر زن كه با من كار كند. وي گفت: در نظر دارم كه يك فيلم انگليسي -كردي بسازم و دليلم براي اين كار اين است كه چنين‌ فيلمي مي‌تواند در سطح وسيع‌تري، در كشورهاي بيشتري، ديده شود و بالطبع درآمد، بيشتري به دست آورد، زيرا فيلم‌هاي مستقل اصولا فيلم‌هاي فقيري هستند، قربانياني هستند كه به راحتي نمي‌توانند راه خود را پيدا كنند. وي گفت: در نظر دارم تا در پروژه بعدي‌ام از ستاره‌ها استفاده كنم كه البته به نظر من اگر بتوانم كاري كنم كه آنها در قالب‌هاي شخصيتي بومي قرار بگيرند، به آنچه مي‌خواهم مي‌رسم.
قبادي در پايان اظهار داشت: اين يكي از ايده‌هايي است كه من سعي مي‌كنم كه به آن برسم و به نظرم در اين زمينه بازيگري مثل «آنجلينا جولي» مي‌تواند مورد مناسبي براي ايفاي نقش در فيلم بعدي من باشد.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "آرزوهای شیرین" که به کارگردانی سیدوحید حسینی از اواخر مهرماه کلید خورده، در یکی از خیابان‌های تهران ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سریال اعلام کرد "آرزوهای شیرین" که در 70 قسمت 20 دقیقه‌ای با مشارکت بستنی دایتی تولید می‌شود، 23 مهر با بازی آناهیتا همتی، ارژنگ امیرفضلی، محسن قاضی‌مرادی، مریم سعادت، بیژن بنفشه‌خواه، خشایار راد، حمید کاشانی، مریم خدارحمی، شهرزاد جواهری، نیلوفر سجادی، فرید قبادی، امیر غفارمنش، علی صالحی، جواد عزتی، غلامرضا نیکخواه و سیروس میمنت مقابل دوربین رفته و جمیله دارالشفایی به همراه گروه نویسندگان فیلمنامه آن را می‌نویسد.
این سریال داستان چهار دختر همخانه است که برحسب اتفاق هر چهار نفر عشق رانندگی دارند و بهانه آشنایی آنها شرکت در یک مسابقه کارتینگ است. اما قصه اصلی از جایی شروع می‌شود که آتوسا از شرکتی ساختمانی که در آن به عنوان منشی کار می‌کند اخراج می‌شود و پس از آن به دلیل مشکلات مالی در به در دنبال کار می‌گردد...
گروه "آروزهای شیرین" پیش از این برای تصویربرداری سکانس‌های کارتینگ در ورزشگاه آزادی مشغول کار بودند. این مجموعه برای گروه خانواده شبکه یک سیما تولید می‌شود و تهیه‌کننده آن کارگردان و حسن علیرضایی لواسانی هستند. مدیر توید امیرحسین طالبی، مدیر تصویربرداری فرشید رسولی و آرش تیمورنژاد و مجتبی فلاح هم تدوینگران پروژه هستند.

a-ch-azar-anahet-1.jpg

دیگر عوامل "آرزوهای شیرین" که سومین کار حسینی برای گروه خانواده شبکه یک بعد از سریال‌های "مثل همیشه" و "پنجره" است، عبارتند از دستیار اول کارگردان: امیدرضا صنعی، عکاس: وحید شاهوند، طراح چهره‌پردازی: امید گل‌زاده، طراح لباس: نیلوفر سجادی، صدابردار: امیر پرتوزاده و مدیر تدارکات: وحید مشاری. این مجموعه به زودی از شبکه یک پخش می‌شود.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
مهران مديري فيلم سينمايي «كشتي گمشده» را به تهيه‌كنندگي مجيد آقاگليان در بهار سال 87 كليد مي‌زند.

مجيد آقاگليان كه تهيه‌كنندگي اين فيلم سينمايي را برعهده دارد، گفت: اين فيلم سينمايي كه در حال حاضر «كشتي گمشده» نام دارد، يكي از بزرگ‌ترين و پرهزينه‌ترين فيلم‌هاي سينمايي طنز ايراني خواهد بود.

وي افزود: مدت زيادي است كه روي فيلمنامه اين پروژه كار كرده‌ايم. مهمترين لوكيشن اين فيلم سينمايي، يك كشتي خواهد بود و در حال حاضر مشغول تدارك مراحل اوليه هستيم كه تا يك ماه ديگر وارد مرحله پيش‌توليد مي‌شويم.

وي درباره بازيگران حاضر در اين فيلم سينمايي گفت: بازيگراني كه در دوره‌هاي قبل با ما همكاري كرده‌اند، در اين پروژه سينمايي حضور خواهند داشت اما در كنار آنها از چند بازيگر معروف سينمايي نيز استفاده خواهيم كرد.

وي تصريح كرد: فيلم سينمايي‌ «كشتي گمشده» كه احتمالا در مراحل بعدي نامش تغيير خواهد كرد، داستاني بكر دارد و در حال حاضر ترجيح مي‌دهم درباره آن بيشتر از اين صحبت نكنم.
مريم شيرازي

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
تصويربرداري فيلم تلويزيوني «راز مهتاب» به کارگرداني سعيد ابراهيمي‌فر و تهيه کنندگي سيدامير پروين حسيني از روز چهارشنبه بيست و يکم آذر ماه در تهران آغاز شد.

به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا بنا به اعلام سازندگان آن ، گروه تهيه و توليد اين فيلم به زودي جهت ادامه تصويربرداري به شهرهاي يزد و ميبد سفر خواهند کرد. اين تله فيلم محصول گروه فيلم و سريال شبکه اول سيماست.

بابک حميديان و الهام حميدي بازيگران اصلي اين فيلم هستند و پرويز شاهين‌خو نيز پس از سال‌ها دوري از سينما و تلويزيون مجددا با حضور در اين فيلم جلوي دوربين قرار گرفته است. ساير بازيگران نيز طي چند روز آينده انتخاب خواهند شد.

عوامل توليد فيلم راز مهتاب عبارتند از :
نويسنده فيلمنامه : رضا مقصودي / طراح هنري و کارگردان : سعيد ابراهيمي فر / مدير توليد : محمدرضا نجفي / مدير تصويربرداري : کاوه شاه محمدلو / صدابردار : ساسان نخعي / چهره پرداز : آرمين اسماعيلي / تدوين : مجيد امامي / طراح لباس : رويا جاويد نيا / برنامه ريز : عبدالرضا نيک پو / دستياران اول کارگردان : گلاره کيازند ، عبدالرضا نيک پو / تصويربردار : آرش گروسي / جانشين توليد : تيمور شعباني / مدير تدارکات : مهدي طنابچي / منشي صحنه : ساره بطحائي / دستيار دوم کارگردان : روزبه فارابي / دستيار اول صحنه : محسن غلامي / گروه تصويربرداري : محمد زهي ، رضا عزيزي ،

آرمين شرفي / اجراي گريم : پريسا نيک خصلت ، ميثم قراگزلو / دستيار صدا : سعيد بجنوردي / دستياران تدارکات : مهدي سهرابي ، کاوه مهرآبادپور / حمل و نقل : رامين عليزاده کردستاني ، کامران دهوئي ، مصطفي نوروزي / روابط عمومي : افشين رضائي .

تهيه کننده : سيد امير پروين حسيني / محصول : گروه فيلم و سريال شبکه اول سيما
a-ch-azar-elham-1.jpg

بازيگران :
بابک حميديان / الهام حميدي / پرويز شاهين خو / رويا جاويد نيا و ...

خلاصه داستان :
جواني به اميد پيشرفت و موفقيت بيشتر راهي فرانسه مي شود ، اما پس از مدتي سرخورده و بيمار از يک عشق نافرجام به ايران باز مي گردد و ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
فيلمبرداري «خواب زمستاني» آخرين ساخته سيامك شايقي امروز با بازي «لادن مستوفي» در لوكيشني در جاده مخصوص كرج به پايان مي‌رسد.
به گزارش فارس پس از 45 جلسه فيلمبرداري، فيلمبرداري «خواب زمستاني» امروز به پايان مي‌رسد و در آخرين سكانس فيلم لادن مستوفي، فرشيد منافي و مهدي ميامي حضور دارند.
a-ch-azar-mostof-1.jpg

تدوين همزمان تازه‌ترين فيلم «سيامك شايقي» مدتي است كه توسط ژيلا ايپكچي آغاز شده است و ادامه دارد.
فاطمه معتمدآريا، پگاه آهنگراني، لادن مستوفي، شاهرخ فروتنيان، عمار تفتي، فرشيد منافي، مجيد زارع‌كار و آزيتا حاجيان از بازيگران اصلي «خواب زمستاني» هستند و سيامك شايقي خود تهيه‌كنندگي اين فيلم را برعهده دارد.
«خواب زمستاني» به ماجراي سه خواهر از سه نسل مختلف مي‌پردازد كه با هم زندگي مي‌كنند و درگير مشكلاتي مي‌شوند...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
سئوالي پيش اومده مگه جنگ ستارگان جديد ساختند چند وقتيه كه تو ياهو تبليغ اين جنگ ستارگان رو ميكند star wars
مگه 6تا نبود وتمام نشد؟!
چرا داره هي تبليغ ميكنه بازيش منظورشون است؟:blink:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
با به نيمه رسيدن تصويربرداري «نيلوفر كبود» به كارگرداني سيروس مقدم، علي دهكردي به جمع بازيگران اين اثر پيوست. خشايار موحديان با نزديك‌شدن به مراحل پاياني تصويربرداري مرحله تدوين را آغاز خواهد كرد.
a-ch-azar-deh-1.jpg

بهروز مفيد در گفت‌وگو با خبرنگارتهران امروز اعلام كرد: «طرح ابتدايي «نيلوفر كبود» از نيوشا صدر بود كه در نهايت علي‌اكبر محلوجيان نوشتن فيلمنامه را به پايان رساند. مفيد از خلاصه داستان «نيلوفر كبود» چنين گفت: كرامت مردي پولدار است. او به كمك مشاور و منشي شركتش دست به كلاهبرداري بزرگي مي‌زند و بعد از اين اقدام از كشور خارج مي‌شود. مدتي بعد به‌دنبال اتفاقاتي كه در ايران مي‌افتد، مجبور مي‌شود كه برگردد اما...
حسن پورشيرازي در نقش اصلي كرامت بازي دارد. فرشته، منشي كرامت است كه نقش او را نگار فروزنده برعهده دارد. مريم كاوياني در نقش ليلا، همسر يكي از افرادي كه از آنها كلاهبرداري شده بازي دارد. پرديس افكاري نقش عاليه، زن كرامت را بازي كرده است. علي دهكردي نيز بازيگر نقش مهدي، وكيل كرامت است. نقش كليدي دايي را عنايت بخشي برعهده دارد. تله‌فيلم «نيلوفر كبود» در تهران و بندرعباس ضبط مي‌شود.عوامل اصلي سازنده فيلم تلويزيوني «نيلوفر كبود» عبارتند از:مدير تصويربرداري: امير معقولي، صدابردار: سيدفرشيد احمدي، دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز: افشين سنگ‌چاپ، طراح صحنه و لباس: مهدي بداقي، طراح گريم: بابك شعاعي، منشي صحنه: فهيمه كمالي، مدير تداركات: شاهپور دلدار، عكاس: پريسا افخمي و روابط‌عمومي: سپيده كامراني.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
فيلم‌برداري بخش جنگي سريال تاريخي «در چشم باد» در دكورهاي شهرك سينمايي دفاع مقدس آغاز شده است.

عباس اكبري در گفت‌وگو با ايسنا، با اعلام اين‌كه فيلم‌برداري صحنه‌هاي جنگي «در چشم باد» مدت 10 روز است كه در شهرك سينمايي دفاع مقدس آغاز شده است در اين‌باره خاطرنشان كرد: در شهرك سينمايي دفاع مقدس دكورهاي لوكيشين‌هايي چون نخلستان، رود كارون، بيمارستان صحرايي و مقر فرمانداري ساخته شده است.

مدير گروه حماسه و دفاع شبكه اول سيما، صحنه‌هاي جنگي سريال «در چشم باد» را به دو بخش تقسيم كرد و گفت: بخش نخست در شهرك سينمايي دفاع مقدس فيلم‌برداري مي‌شود و بخش ديگر را در جنوب كشور (آبادان و خرمشهر) فيلم‌برداري خواهيم كرد.

وي هم‌چنين احتمال داد كه به دليل شرايط آب‌و‌هوايي، گروه سازنده سريال «در چشم باد» از اواسط كار در شهرك دفاع مقدس به جنوب بروند و سپس مابقي پلان‌هاي باقي‌مانده در شهرك سينمايي را فيلم‌برداري كنند.

عباس اكبري هم‌چنين از محمود پاك‌نيت و محمدرضا هدايتي به عنوان بازيگران جديد سريال «در چشم باد» نام برد و افزود: در اين بخش بازيگراني چون سام درخشاني و پارسا پيروزفر نيز همانند قبل حضور دارند.

a-ch-azar-heda-1.jpg

به گفته مدير گروه حماسه و دفاع شبكه اول سيما با پايان بخش‌هاي جنگي سريال «در چشم باد» گروه سازنده اين سريال به كارگرداني مسعود جعفري جوزاني به آمريكا مي‌روند تا صحنه‌هاي پاياني را در اين كشور فيلم‌برداري كنند.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
با پايان نيمي از تدوين قرنطينه(منوچهر هادي)، اين فيلم براي شركت در جشنواره بين‌المللي فيلم فجر آماده مي‌شود و براي خواندن ترانه تيتراژ پاياني اين فيلم با «رضا صادقي» براي خواندن ترانه «قرنطينه» مذاكره شده است.
a-ch-azar-gharan-1.jpg

محمد نشاط تهيه كننده اين فيلو در گفتگو با خبرنگار سينمايي فارس گفت: بهروز افخمي كه مشاور كارگردان و تدوينگر اين پروژه است، نيمي از تدوين « قرنطينه» را به پايان رسانده و به زودي تدوين فيلم را به پايان مي‌برد.
وي افزود:ناصر چشم آذر نيز همزمان با تدوين،ساخت موسيقي اين فيلم را آغاز كرده است و او نيز به زودي موسيقي فيلم را آماده مي‌كند.
وي از وجود ترانه‌اي در فيلم خبر داد و گفت: مذاكراتي «رضا صادقي»خواننده پاپ كشور انجام شده تا در صورت امكان ايشان ترانه تيتراژ انتهايي فيلم را بخوانند.
عوامل «قرنطينه»عبارتند از: كارگردان: منوچهر هادي، نويسنده: منوچهر هادي، سعيد دولتخاني، مشاور كارگردان و تدوين: بهروز افخمي، مدير فيلمبرداري: رضا رخشان، طراح صحنه و لباس: فرهاد ويلكيجي، طراح چهره‌پردازي: مهري شيرازي، صدابردار: بهمن حيدري و وحيد دوزنده، موسيقي: ناصر چشم‌آذر، عكاس: امير عابدي، دستيار اول كارگردان: مجيد موثق، برنامه‌ريز: نغمه نظري، منشي صحنه: رضا بقايي، دستيار دوم كارگردان: علي نشاط، گروه كارگرداني: ناديه ذاكري، كارگردان پشت صحنه: رضا غفاري‌اعتبار، جانشين توليد: مسعود هادي، دستيار اول فيلمبردار: رضا شيخي، دستيار دوم فيلمبردار: حسين قطاء، دستيار اول صحنه: عليرضا غفاري، دستيار صحنه: سيامك حميديان، دستيار لباس: ساميتا بيگلو، اجراي چهره‌پردازي: خليل نظري، ياسمن محب‌اهري، دستيار صدا: علي كيان‌ارش، گروه فيلمبرداري: احمدرضا گودرزي، محمدعزت خواه، احسان رفيعي‌جم، حسين نوش‌آذر، تداركات: هادي سالارپور، حمل‌ونقل: رضا يعقوبي، اكبر ميرباقري، سعيد بخششي، سرمايه‌گذاران: جعفر پهلوان نشان و منوچهر هادي.

بازيگران: حميد گودرزي، نيوشا ضيغمي، رضا عطاران، رضا رويگري، خاطره حاتمي، سجاد قراگزلو و شهره سلطاني و با حضور افسانه بايگان، ديگر بازيگران: ايمان صفا، سيروس اسنقي، بهشاد شريفيان، شيرين ايزدي، مونيا جمالپور، رضا سخايي، هيلدا خسروي، عليرضا اسدي، سارا زرين‌كفش، سمن كمالي، مهناز رضازاده، بهاره قاضي، سميرا رضازاده، مجري طرح: جعفر پهلوان‌نشان، مدير توليد و تهيه‌كننده: محمد نشاط.
«قرنطينه» عشق دختر و پسري جوان را به تصوير مي‌كشد كه براي ازدواج با مانعي روبرو مي‌شوند.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
فيلم تلويزيوني «بازي مهره سفيد» با بازي پژمان بازغي، كوروش تهامي، نفيسه روشن و غیره در باغ شاطر تهران كليد خورد.

حسن لفافيان (كارگردان) و عليرضا ابوالقاسمي‌نژاد (تهيه‌كننده) اين تله‌فيلم را براي مركز سيما فيلم تهيه و توليد مي‌كنند. در داستان اين تله‌فيلم دو پرونده به‌طور موازي روايت مي‌شود. لفافيان در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن اظهار اين نكته گفت: «بازي مهره سفيد» با عنوان قبلي «ماموريت بهار» مشتركاً توسط شاهرخ كافي، ابراهيم اميني و محمدحسين مهدويان نوشته شده است. داستان اشاره مستقيمي به اتفاقات سياسي روز دارد. لفافيان در ادامه در توضيح مضمون داستان اين اثر گفت: «كوروش تهامي از بازيگران اصلي اين تله فيلم است. او را در نقش يوسف، دانشجويي خواهيد ديد كه به دنبال استاد راهنمايش است. او در پي رفت و آمد به دفتر استاد راهنما نسبت به منشي دفتر استاد (با بازي نفيسه روشن) احساس دلبستگي مي‌كند. در ادامه خواهيم ديد كه با بمب‌گذاري در شهر و كشته شدن عده‌اي، ربيع (پژمان بازغي) كه يك مامور اطلاعاتي است با همكاري عباس (رامتين خداپناهي) درصدد دستگيري گروه‌هاي مسبب ماجرا برمي‌آيند اين درحالي است كه پيش از اين دوستان صميمي ربيع نيز ترور شده‌اند و... مهدي سلوكي نيز بازيگر كاراكتري منفي به‌نام حامد است. به گفته لفافيان داستان «بازي مهره سفيد» كاراكترهاي ديگري هم دارد كه در اتفاقات اصلي داستان نقش دارند و به‌زودي بازيگران آن انتخاب خواهند شد.لفافيان از ويژگي تله فيلم «بازي مهره سفيد» گفت: «كاراكترهاي اين فيلم خيلي جالب و دقيق پرداخت شده‌اند به‌گونه‌اي كه مخاطب به راحتي به مثبت يا منفي بودن شخصيت‌ها پي نمي‌برد. نكته ديگر اينكه براي توليد اثري جذاب و باكيفيت و رسيدن به بهترين گزينه‌ها در انتخاب بازيگران، اين پروژه دو ماه و نيم در مرحله پيش‌توليد به‌سر مي‌برد». لفافيان از انتخاب عنوان اثر جديدش گفت: «در ابتدا عنوان اين تله فيلم را «ماموريت بهار» گذاشتيم چون ربيع به زبان عربي يعني بهار و شخصيت اصلي داستان به اين نام است. اما با توجه به اتفاقاتي كه در داستان مي‌افتد تصميم گرفتيم عنوان جديد كه برگرفته از جايگاه مهره‌هاي شطرنج است را انتخاب كنيم. در شطرنج تا مهره سفيدي نباشد مهره سياهي نخواهد بود. كاراكترهاي اين اثر هيچ كدام در جاي خودشان نيستند با
a-ch-azar-pejman-1.jpg

عنوان «بازي مهره سفيد» اشاره غيرمستقيم به مهره‌هاي سياه و پرسوناژها منفي شده است». «بازي مهره سفيد» در 40 لوكيشن به مدت 35 جلسه تصويربرداري خواهد شد.لفافيان كه مدتي پيش تله فيلم «روشنايي دريا» را از او به تماشا نشستيم، فيلم تلويزيوني «گره آخر» را نيز آماده پخش از شبكه سوم سيما دارد.عوامل اصلي فيلم تلويزيوني «بازي مهره سفيد» عبارتند از: مدير تصويربرداري: مصطفي احمديان، مدير صدابرداري: بهروز عابديني، طراح صحنه و لباس: حميد شهيري، طراح گريم: علي عارفي، مدير توليد: شهاب حيدري، برنامه‌ريزي: شبنم وثوقي، دستيار اول كارگردان: رحمان حقيقي، منشي صحنه: سحر صفايي، مديرتدارکات: حميد اخلاقي، عكس: مهدي دل‌خواسته و...

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سئوالي پيش اومده مگه جنگ ستارگان جديد ساختند چند وقتيه كه تو ياهو تبليغ اين جنگ ستارگان رو ميكند star wars
مگه 6تا نبود وتمام نشد؟!
چرا داره هي تبليغ ميكنه بازيش منظورشون است؟:blink:

درسته 6 فیلم تا حالا ساخته شده ولی مدام توش تغییرات ایجاد میکنند و نسخه های مختلفی ازش منتشر میکنند :

dvdlord

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
راستش من دقیقا نمی دونم شما کدوم تبلیغو میگین ولی احتمالا باید منظورتون بازی
star wars:the force unleashed باشه که چند وقت دیگه قراره بیاد

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
بدون شك امسال هم در انتخابات فيلم براي ورود به جشنواره ضعف وجود خواهد داشت.
بهاره رهنما بازيگر سينما و تلويزيون در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اعلام اين مطلب در مورد مسائل مالي در برگزاري جشنواره فيلم فجر افزود: بهتر است مسئولين برگزاري جشنواره فجر كمي معمولي تر جشنواره فجر را برگزار كنند چرا كه هر ساله در برگزاري جشنواره فيلم فجر مبالغ گزافي هزينه مي شود.
a-ch-azar-bhar-1.jpg

اين بازيگر سينما در مورد تغيير مديريت هاي پي در پي در سينماي ايران گفت: با تغيير در مديريت ها قوانين سينماي ايران تغيير مي كند و اين ضعف بزرگي است كه سينماي ايران را دچار ركود كرده است.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
هموطن-قطب نماي طلايي جديد ترين فيلم بازيگر مشهور آمريكايي نيكول كيدمن به عنوان پر فروش ترين فيلم در آلمان معرفي شد.
كيدمن در اين فيلم در كنار دنيل كريگ، ديگر بازيگر مشهور آمريكايي ايفاي نقش كرده و اين فيلم براي دومين هفته متوالي است كه در اين كشور صدرنشين شده است.
p278.jpg

براساس اين گزارش، پس از اين فيلم، انيميشن زنبور در رده دوم و هيتمان در جايگاه سوم قرار گرفته است.
گفتني است،329 سالن از 13 تا 16 دسامبر (22 تا 25آذر) در اين كشور پذيراي 89 هزار تماشاچي براي ديدن اين فيلم بوده است.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
تهمينه ميلاني كه به تازگي از كلكته بازگشته گفت: طي سفري كه به هندوستان داشتم قرار شد فيلمي را به
تهيه‌كنندگي كمپاني «نوماد فيلم» كه يكي از معتبرترين كمپاني‌هاي هندوستان است، كارگرداني ‌كنم. وي ادامه داد: «مديرعامل اين كمپاني به ايران آمد و از من دعوت كرد تا در هندوستان فيلم بسازم كه توافقات اوليه انجام شد. اين كمپاني دست مرا براي انتخاب موضوع بازگذاشت، اين موقعيت خوبي است تا فيلمي براساس افكارم بسازم».

كارگردان «دو زن» افزود: براي اين فيلم مي‌توانم از بازيگران هندي و ايراني استفاده كنم، همچنين تكنسين و عوامل فني را از ايران انتخاب كنم اما تهيه و توليد آن برعهده «نوماد فيلم» است.

وي در مورد سفر خود به هندوستان گفت: در اين سفر به بمبئي با استوديو، امكانات دوربين، تجهيزات فيلم‌برداري، كمپاني نوماد و فيلم‌هايي كه ساخته‌اند آشنا شدم. اين كمپاني يكي از معتبرترين كمپاني‌هاي هندوستان است كه در كار خود بسيار جدي است و در پي ساخت فيلم‌هاي تجاري نيست.

ميلاني از بازسازي فيلم آتش‌بس در هندوستان خبر داد و گفت: كمپاني نوماد فيلم پيشنهاد بازسازي آتش‌بس با بازيگران هندي را به من داده است و در صورتي كه شرايط مناسب آن فراهم شود اين بازسازي را انجام خواهم داد.

t1-atashbas-2-1.jpg

وي افزود: قرار است اين فيلم 15 دي‌ ماه كليد بخورد، منتها منتظر تامين امكانات هستيم، ضمن اينكه بايد بازي بازيگر نقش اول مرد كه در پروژه ديگري مشغول به كار است به پايان برسد تا فيلم‌برداري را شروع كنيم.

مريم شيرازي

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
هموطن-اين يكي از ايده‌هايي است كه من سعي مي‌كنم كه به آن برسم و به نظرم در اين زمينه بازيگري مثل «آنجلينا جولي» مي‌تواند مورد مناسبي براي ايفاي نقش در فيلم بعدي من باشد.
«بهمن قبادي» گفت: فيلم آينده من، يك فيلم انگليسي -كردي است و به نظرم بازيگري مثل «آنجلينا جولي» مي‌تواند بازيگر مناسبي براي ايفاي نقش اصلي آن با حال و هواي بومي باشد.
angelina-6.jpg

«بهمن قبادي» در مصاحبه جديدي كه با روزنامه نيويورك تايمز داشت، در مورد مشكلات فيلمسازي در كشور عراق اظهار داشت: گردهم آوردن عوامل يك گروه توليد در عراق مشكل است. در كردستان عراق فيلمنامه‌نويس حرفه‌اي يا دستيار خوبي وجود ندارد و تو بايد خودت همه‌ كارها را به تنهايي انجام دهي.

وي افزود: من گاهي براي يافتن بازيگر مجبورم كه حتي به روستاهاي دور افتاده بروم و متقاعد ساختن آنها براي اينكه اصلا سينما چيست، حقيقتا كار مشكلي است.
«قبادي» درباره اينكه چرا اكثر فيلم‌هايش را مناطق مرزي ميان ايران عراق و يا عراق و تركيه ساخته است، گفت: من در بانه متولد شده‌ام و اين شهر نزديكترين شهر مرزي ايران به عراق است كه بسيار هم منطقه خطرناكي است و در زمان جنگ قربانيان زيادي داد. جالب آن كه در آن زمان، روستايي كه من به مدت سه ماه به آن فرار كردم، همان مكاني بود كه بعدها فيلم «زماني براي مستي اسب‌ها» را ساختم.
وي افزود: من از همان كودكي معناي مرز را ياد گرفتيم. من با حال و هواي مرز به خوبي آشنا هستم.

هم‌اكنون قريب به 40 ميليون كرد در چهار يا پنج كشور ساكن هستند، حتي تعدادي نيز در روسيه و اروپا زندگي مي‌كنند كه همگي با مرز از هم جدا شده‌اند. بسياري از اعضاي خانواده من در كردستان عراق زندگي مي‌كنند و من بايد ماه‌ها و يا حتي يك سال منتظر بمانم تا بتوانم به ديدن آنها بروم.
وي در ادامه در جواب به اين سؤال كه چرا موسيقي تا به اين اندازه براي او در فيلم‌هايش مهم است تا جايي كه دو تا از شخصيت‌‌هاي اصلي فيلمش را موسيقدان بوده‌اند، گفت: من هيچگاه نمي‌خواستم فيلمساز شوم، بلكه هميشه آرزو داشتم كه يك موسيقيدان شوم، من عاشق موسيقي هستم، تا آنجا كه با موسيقي فيلم مي‌سازم، غذا مي‌خورم، مي‌خوابم و حتي فكر مي‌كنم. موسيقي مرا به سرزمين روياها مي‌برد و سطح خلاقيت مرا بالا مي‌برد، من مي‌توانم با موسيقي به سرزمين‌هاي دور سفر كنم و آن وقت است كه داستان و يا سوژه‌اي به ذهن من مي‌رسد كه بعد من آن را ثبت مي‌كنم.
اين كارگردان ايراني در ادامه درباره اينكه چرا در همه فيلم‌هايش به جزء «نيوه‌مانگ» از نابازيگر استفاده كرده است گفت:من با بازيگران حرفه‌اي كار كرده‌ام و تجربه بسيار خوب بوده است ولي كار با بازيگران غير حرفه‌اي از پيچيدگي كمتري برخوردار است و در كل بسيار راحت‌تر است.
وي افزود: البته بايد بگويم كه من در آينده نيز با بازيگران حرفه‌اي كار خواهم كرد و هم‌اكنون در حال جستجو براي يافتن بازيگر آمريكايي مناسب براي فيلم بعدي‌ام هستم، يك بازيگر زن كه با من كار كند.
وي گفت: در نظر دارم كه يك فيلم انگليسي -كردي بسازم و دليلم براي اين كار اين است كه چنين‌ فيلمي مي‌تواند در سطح وسيع‌تري، در كشورهاي بيشتري، ديده شود و بالطبع درآمد، بيشتري به دست آورد، زيرا فيلم‌هاي مستقل اصولا فيلم‌هاي فقيري هستند، قربانياني هستند كه به راحتي نمي‌توانند راه خود را پيدا كنند.
وي گفت: در نظر دارم تا در پروژه بعدي‌ام از ستاره‌ها استفاده كنم كه البته به نظر من اگر بتوانم كاري كنم كه آنها در قالب‌هاي شخصيتي بومي قرار بگيرند، به آنچه مي‌خواهم مي‌رسم.
قبادي در پايان اظهار داشت: اين يكي از ايده‌هايي است كه من سعي مي‌كنم كه به آن برسم و به نظرم در اين زمينه بازيگري مثل «آنجلينا جولي» مي‌تواند مورد مناسبي براي ايفاي نقش در فيلم بعدي من باشد.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب بسم الله :D

این هفته فکر کنم آمریکا بترکه از بس که فیلمه جالب میره رو پرده

1 : فیلمه Atonement (کفاره )

درباره یه دختر 13 سالست که تمام عمرشو کفاره یه کاری که در 13 سالگی کرده پس میده یه فیلم از روی یه رمان پر فروش انگلیسی

شنیدم صحنه هایی که کارگردان Joe Wright درست کرده خداست :blink:

2506431936.jpg

2 : Sweeney Todd

اینم که معرف حضور همه هست

sweeneytodd.jpg

3: National Treasure 2 ( گنجینه ملی 2 ) یا کتاب اسرار

اینم چون از قسمت یکش خوشم نیومد نرفتم دنبالش

national_treasure_2_poster.jpg

بقیشم ولشش :p

حالا دو از مهمترینها

1 : I Am Legend

این ترکونده خیلی فروش کرده و سر و صدا رفت تو لیست دیدن

توش ویل اسمت بازی میکنه

مثل اینکه درباره ویروس ونابودی جهان و از این صحبت ها هست

به کارگردانی Francis Lawrence سازنده فیلمه کنستانتین مثل اینکه به تموم شدن دنیا علاقه منده

poster-i-am-legend-2.jpg

2 : The Bucket List که هنوز نیومده ولی قراره بیاد آخ جون :D

دو تا غوله دوست داشتنی توش بازی میکنن Jack Nicholson و Morgan Freeman

راجب عاشق شدنه پیرمرداست :blush:

به کارگردانی Rob Reiner که من از همین فقط میترسم :D

bucketlistposter.jpg

jack_nicholson.jpg

پ ن : منابع یاهوو و IMDB و metacritics

fantesy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به نظرتون شانس کدوم فیلم برای اسکار بیشتره؟

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
با سلام به نظرتون شانس کدوم فیلم برای اسکار بیشتره؟

والا من در این مورد ها نظر نمیدم ولی استثانا چون در این مورد مطمئنم میگم که فیلمه کفاره یه اسکار رو میگیره حالا نمیدونم در چه موردی ولی بیشتر در طراحی صحنه و کارگردانی البته من که پیشگو نیستم ممکن هم هست اصلا تف ندازنن کف دستش :D

بالا