• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
حضور عمر شریف و مایکل کین در «سن پترزبورگ» قطعی شد

حمید اعتباریان از قطعی شدن حضور عمر شریف و مایکل کین در پروژه سینمایی "سن پتزبورگ" به کارگردانی کمال تبریزی خبر داد. تهیه‌کننده "سن پترزبورگ" درباره انتخاب بازیگران این پروژه گفت: "پس از انجام مذاکرات حضور مایکل کین و عمر شریف در این فیلم قطعی شد و آنها موافقت خود را برای بازی در فیلم اعلام کردند. با پایان یافتن نگارش فیلمنامه، آن را برای این دو بازیگر ارسال می‌کنیم و پس از آن قرارداد آنها بسته خواهد شد."
وی همچنین از قطعی بودن حضور پرویز پرستویی در این فیلم خبر داد و افزود: "علاوه بر این سه بازیگر سرگرم مذاکره با یکی از ستاره‌های بزرگ هالیوود هستم. با مدیر برنامه‌های او قرار ملاقات گذاشته‌ام تا مذاکرات را شروع کنم که تا اواسط هفته آینده نتیجه مذاکرات مشخص خواهد شد و پس از آن نام وی را اعلام خواهم کرد."
اعتباریان درباره روند نگارش فیلمنامه "سن پترزبورگ" گفت: "پیمان قاسم‌خانی این روزها آخرین مراحل نگارش فیلمنامه را در سیران فیلم پشت سر می‌گذارد و به محض پایان یافتن این مرحله متن کامل فیلمنامه را برای دو بازیگر بزرگ سینمای جهان ارسال می‌کنیم."
فیلم سینمایی "سن پترزبورگ" قرار است به کارگردانی کمال تبریزی در تهران و سن پترزبورگ جلو دوربین برود. این فیلم مضمونی کمدی دارد و داستان آن درباره دو دوست است که دائم در حال بلوف زدن هستند. اعتباریان در مقام تهیه‌کننده فیلم‌های "ستاره می‌شود" و "ستاره بود" به کارگردانی فریدون جیرانی را در نوبت اکران دارد.

منبع خبر : مهر

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
CD حکم بالاخره به بازار می‌آید

فیلم حکم، ساخته مسعود کیمیایی بالاخره و از 25 آذر ماه توسط موسسه رسانه‌های تصویری به شبکه نمایش خانگی اضافه می‌شود. این فیلم کیمیایی ( که پس از آن رئیس را ساخت که به هیچ وجه به اندازه حکم موفق نبود ) نسبت به آثار اخیر فیلمساز، از استقبال افزون‌تری برخوردار شده بود و جالب این که هیچ نسخه‌ای از این فیلم به بازار قاچاق راه نیافته است. دلیل تاخیر ورود این فیلم به بازار نمایش خانگی معلوم نیست.

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
فیلم "The Golden Compass
یعنی "قطب نمای طلایی" در سینماهای بریتانیا، روی پرده رفت.
این فیلم بر اساس بخشی از رمان سه گانه ای از "فیلیپ پالمن" ساخته شده.

"فیلیپ پالمن" نویسنده ای بی خدا و بی اعتقاد به مذهب است وساخته شدن یک فیلم بر اساس رمان او، کلیسا و مذهبیون را نگران کرده است.

با این حال دست اندر کاران فیلم "قطب نمای طلایی" می گویند که فیلم به هیچ وجه مضمون ضد مذهب ندارد.

داستان فیلم، داستانی تخیلی ست و فیلم پر از جلوه های ویژه و تصویرسازی های کامپیوتری ست.

قهرمان داستان دختری به نام "لای را" ست، که نقشش را "داکوتا بلو ریچاردز" بازی می کند.

بازیگران دیگر این فیلم، "نیکول کیدمن"، "دنیل کریگ" و "ایوا گرین" هستند

منبع
http://www.bbc.co.uk/persian/seventhday/story/2007/12/071207_cafe_film.shtml

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فیلم "The Golden Compass
یعنی "قطب نمای طلایی" در سینماهای بریتانیا، روی پرده رفت.
این فیلم بر اساس بخشی از رمان سه گانه ای از "فیلیپ پالمن" ساخته شده.

"فیلیپ پالمن" نویسنده ای بی خدا و بی اعتقاد به مذهب است وساخته شدن یک فیلم بر اساس رمان او، کلیسا و مذهبیون را نگران کرده است.

با این حال دست اندر کاران فیلم "قطب نمای طلایی" می گویند که فیلم به هیچ وجه مضمون ضد مذهب ندارد.

منم خیلی دلم میخواد این فیلم رو ببینم
128fs4765852.gif

فکر کنم تصویری که از خدا و شیطان نشون داده خیلی بحث برانگیز میشه
263cylj.gif

movie_goldencompass.jpg

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته یه سه گانه هست به اسم His Dark Materials که این فیلم از رو اون ساخته شده که گویا اون کتاب ها خیلی به به مذاق(مزاج؟:دی)اهل دین خوش نیومده ولی این فیلمه به خااطر اینکه قرار بوده تفریح آخر هفته ی خانوادگی ملتو جور کنه کمتر با نظریه های کتاب کار داشته.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
مشتاق شدیم اینThe Golden Compass ببینیم :D تا خدا چه خواهد

یه فیلمه دیگه هم هست که دلم میخواد ببینمش

Stardust

خوب نمره گرفته از imdb

stardustposter.jpg

اینو دنبالشم شنیدم dVd شم اومده هنوز وقت نکردم بگیرم

جالب اینکه رابرت دنیرو انگار تو فیلم نقشه زیادی نداره نقشهای آخر ولی خوب بازم هست که این خوبه

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
البته یه سه گانه هست به اسم His Dark Materials که این فیلم از رو اون ساخته شده که گویا اون کتاب ها خیلی به به مذاق(مزاج؟:دی)اهل دین خوش نیومده ولی این فیلمه به خااطر اینکه قرار بوده تفریح آخر هفته ی خانوادگی ملتو جور کنه کمتر با نظریه های کتاب کار داشته.
داداشم کل کتاباهاش رو خونده ... نمی دونستم از این مضامین داره
169.gif
... یادم باشه نظرش رو بپرسم ...
interview.gif

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
فیلمه The Golden Compass بر خلافه پیشبینیه
کمپانیه سازنده یعنیNew Line Cinema فروش خوبی نداشته و در هفته اول تنها 26 میلیون فروش کرده
در حالی که پیشبینی شده بود 40 میلیون فروش کنه
کلیساها و بخصوص کاتولیک ها بطور وسیعی از این فیلم انتقاد کردن
منبع:
http://www.usatoday.com/life/movies/news/2007-12-09-box-office_N.htm

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
امسال دنیل کرگ و نیکول کیدمن یه فیلم دیگه هم داشتند که ناموفق بود (invasion)... البته فعلا نمیشه درباره قطب نما ... اینو گفت ... چون 26 میلیون ، فروش سه روز اولشه (نه هفته اول) ... ضمن اینکه فروش بین المللی اش خیلی خوب بوده ... به نظرم نمیاد از نظر تجاری شکست بخوره ...
169.gif

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته این رقم واقعا افتضاحه!درسته خود نیولاین گفته که هدف ما 40 میلیون دلار بوده ولی وقتی یه فیلم با 180 میلیون هزینه ی ساخت و حدود 65 میلیون هزینه ی تبلیغات رو میفرستن رو پرده انتظار حداقل بالای 80 میلیون تاس.اینا میخواستن یه LOTR دیگه از نظر فروش داشته باشن که نتونستن.مشکل این فیلم هم فصل اکران بود،ترنسفورمرز که همین حدود خرجش بود حدود 3 برابر این فیلم تو آخر هفته ی اول دشت کرد.تازه این فیلم به خاطر کتابش خیلی معروف تر از Transformers ای بود که کسی کارتونشو یادش نبود.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
یک انیمیشن سیاه و سفید که مربوط به دوران انقلابه
و درباره دختری به اسم مرجانه که به همراه خانوادش از ایران به
وین میرن ومرجان در اونجا به دانشگاه میره و با چند گروه عوضی اشنا میشه
وبعد از مدتی به ایران بر میگردن و حالا مرجان باید خودشو با شرایط دانشگاه
اسلامی وقف بده اما بعد از مدتی تصمیم میگیره بره فرانسه
جالبه که اسم و فامیل این دختره تو فیلم دقیقا اسم و فامیل نویسنده و کارگردانه فیلمه
ولی نمیدونم زندگی نامه کارگردانه یا نه!!
از قرار معلوم این فیلم به زبان فارسی هم منتشر میشه
Genres: Art/Foreign, Animation and Adaptation
Running Time: 1 hr. 35 min.
Release Date: December 25th, 2007 (limited)
MPAA Rating: PG-13 for mature thematic material including violent images, sexual references, language and brief drug content.
Distributors:
Sony Pictures Classics

البته من زیاد انگلیسیم خوب نیست اگه سیمور جان وقت داشته باشه شاید بتونه
مطالب بهتری بنویسه ولی من همینارو فهمیدم
306.gif

http://www.imdb.com/title/tt0808417/
http://movies.yahoo.com/movie/1809698229/info

اینم عکس خانم کارگردانه:
313.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
فکر کنم توی بخش انیمیشن هم یه بحث کوتاهی درباره اش شده بود ... (مطمئن نیستم ولی...
169.gif
)

فکر کنم واسه اسکار هم شانس قابل توجهی داشته باشه ...

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
فیلم جالبی بنظر میاد....اگه میشه کمی درباره اش توضیح بدین...میدونم ندین ولی یه خلاهای چیزی...درست مثل همونی که جناب دانیل الواو گفتن که:

یه توضیح خیلی کوچیک همه کافی هست....:)

من بسیار مشتاقم که این فیلم The Golden Compass رو ببینم.....عجب عکسی هست..:):):)

والا همون طوری که فرمودین ندیدمش و دوستم ندارم فیلمی رو از قبل برم داستانشو بدونم ولی رفتم توی این دوتا سایت یه چیزایی نوشته

مثل اینکه یه فیلم تو مایه های ارباب حلقه ها و هری پاتر یا همین قطب نمای زرین هست درباره یه سنگ جادویی یا یه ستاره هست که قدرت خاص و جادویی داره از روی یه رمان به نویسندگی Neil Gaiman درست شده

میتونید از این دو سایت اطلاعات بیشتری کسب کنید :happy:

اینجا و اینجا

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
این فیلم هم خیلی توی آمریکا سر و صدا کرده و حسابی ترکونده (رفت تو لیست برا دیدن:rolleyes: )

فیلمه Enchanted

Enchanted-Movie-Poster-AA-w.jpg

لینک در imdb

توضیحات اینکه :

مثل نقدی میمونه که والت دیزنی از خودش کرده باشه

فیلم از یه محیط انیمیشن شروع میشه ( سفید برفی ) و توسط جادوگر سفید برفی به نیویورک فرستاده میشه مثله آدمها و از توی فاضلاب بیرون میاد و با یه نفر آشنا ......................................

aao1.jpg

enchantedfallprev.jpg

فیلمی تو مایه های فیلمه Ella Enchantedبا این تفاوت که مورد اقبال عمومی قرار گرفته و داره مثله ریگ میفروشه :D

862219~Ella-Enchanted-Posters.jpg

لینک در imdb

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
یک انیمیشن سیاه و سفید که مربوط به دوران انقلابه
و درباره دختری به اسم مرجانه که به همراه خانوادش از ایران به
وین میرن ومرجان در اونجا به دانشگاه میره و با چند گروه عوضی اشنا میشه
وبعد از مدتی به ایران بر میگردن و حالا مرجان باید خودشو با شرایط دانشگاه
اسلامی وقف بده اما بعد از مدتی تصمیم میگیره بره فرانسه
جالبه که اسم و فامیل این دختره تو فیلم دقیقا اسم و فامیل نویسنده و کارگردانه فیلمه
ولی نمیدونم زندگی نامه کارگردانه یا نه!!
از قرار معلوم این فیلم به زبان فارسی هم منتشر میشه
Genres: Art/Foreign, Animation and Adaptation
Running Time: 1 hr. 35 min.
Release Date: December 25th, 2007 (limited)
MPAA Rating: PG-13 for mature thematic material including violent images, sexual references, language and brief drug content.
Distributors:
Sony Pictures Classics

البته من زیاد انگلیسیم خوب نیست اگه سیمور جان وقت داشته باشه شاید بتونه
مطالب بهتری بنویسه ولی من همینارو فهمیدم
306.gif

http://www.imdb.com/title/tt0808417/
http://movies.yahoo.com/movie/1809698229/info

اینم عکس خانم کارگردانه:
313.jpg

من اینو دارم ولی هنوز رغبت نکردم ببینمش فکر کنم زبانشم فرانسوی باشه شایدم دلیلش همینه که تا الان ندیدم

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
فیلم جالبی بنظر میاد....اگه میشه کمی درباره اش توضیح بدین...میدونم ندین ولی یه خلاهای چیزی...درست مثل همونی که جناب دانیل الواو گفتن که:

یه توضیح خیلی کوچیک همه کافی هست....:)

من بسیار مشتاقم که این فیلم The Golden Compass رو ببینم.....عجب عکسی هست..:):):)

داستان کتابی که این فیلم از روش ساخته شده در مورد جهان های موازی ـه ... جهان مردگان و جهانی که خدا و شیطان توش ساکنن هم جزو جهان های موازی هستن و برای بشر به شیوه های خاص قابل دسترسی ان.

لرد عزرائیل پدر لایرا شخص بسیار قدرتمندیه و به دنبال کسب قدرت مطلق بین تمام جهان هاست (و گرفتن جای خدا). در نتیجه مجراهای عبور بین جهان های موازی رو باز می کنه و به این وسیله تعادل جهان ها رو به هم می زنه. لایرا که صاحب یه توانایی منحصر به فرده (توانایی ذاتی خوندن و تفسیر وسیله ای باستانی به اسم واقع نما که آینده رو نشون میده) تنها کسیه که می تونه از وقایع ناگواری که در حال وقوعه جلوگیری کنه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرسی ... امسال انگار قرار گذاشته بودن که جو رو کاملا خانوادگی کنن ... ملت هم که نزدیک کریسمس میرن سینما (اونور آب) ، اکثر سایت ها و روزنامه های معتبر هم "فیلم مناسب خانواده " رو انتخاب و معرفی می کنن ... امسال ظاهرا روی enchanted اتفاق نظر وجود داشت ... دیزنی هم که پشت فیلم باشه ، دیگه تمومه ...

omath

Registered User
لایک‌ها
1
من اینو دارم ولی هنوز رغبت نکردم ببینمش فکر کنم زبانشم فرانسوی باشه شایدم دلیلش همینه که تا الان ندیدم

پيشنهاد ميكنم حتما هر كي داره ببيندش چون يه انيميشن بي‌نظيره
مسلما اگه پارسال اين انيميشن ميومد شانس بيشتري براي بردن بهترين انيميشن داشت ولي خوب امسال سال سختيه ولي با اين حال اگه نامزد اسكار نشه خيلي عجيبه...
همه ببينينش و براي چند دقيقه‌اي كه ميشه اين كار سخت را انجام داد انجامش بديد
به ايران افتخار كني

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16

میشه زود تر ببینیش و یککم از داستانش بگی!

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
میشه زود تر ببینیش و یککم از داستانش بگی!

اوکی:D

الان رفتم اوردمش که ببینم دیدم فرانسوی حرف میزنن منم یه کلمه فرانسوی نمیفهمم هرچی هم گشتم زیر نویس انگلیسی براش پیدا کنم نیود آخه این چه وضعیه خودم هم مشتاق شدم ببینمش حالا درخواست میدم تو قسمت زیر نویس شاید پیدا شد

البته فیلمی که من دارم رو پرده ایی هست ولی کیفیتش خوبه

چند تا عکس از فیلم

db7536fd46.jpg

97b259470a.jpg

0940f2e630.jpg

بالا