• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمی فهمم منظورتون از فیلم های هالیوودی مد نظر من چیه ؟ اما اگه منظور شما فیلم های عریانه که به شما توصیه می کنم حتما damage رو ببینید تا متوجه بشید بینوش هم از اون دست فیلم ها بازی میکنه . در ضمن دقت بکنید که من امریکا و ایتالیا رو با ایرام مقایسه نکردم با ژاپن مقایسه کردم . خلاصه امیدوارم کسی از ما ناراحت نشه ولی واقعا اومدن یه بازیگر ( به فرض محال هم که درجه یک باشه ) اینقدر خوشحالی و کلاه هوا انداختن داره ؟ به نظرم اگه یک فرانسوی این تاپیک رو ببینه خیلی به ما می خنده .

بله اگر اینجا وضعیت متفاوتی داشت شاید حداقل عکس العمل من یکی هم بی تفاوتی بود. مگه چند بار پیش اومده تا این هنرپیشه های به قول شما درجه 2 اونم برای بازی در فیلم بیان ایران. اگر هنرپیشه های دیگه که شما قبولش دارید هم تشریف میاوردن ایران من خوشحال میشدم. و براشون تاپیک میزدم.(به قول شما جشن و پایکوبی) با کمال احترام باید بگم مقایسه ایران و ژاپن و اینکه اونجا فیلمهای هالیوودی میسازند خیلی بی ربط بود!

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ببین دوست من . به نظرم بحث ادامه پیدا نکنه بهتره اما بذارید من تالمات خودم رو داشته باشم. من نمیخام به کسی توهین بشه یا به علاقه هاشون . مطلقا چنین منظوری نداشتم ولی شما به من حق بدید که از این جور احساسات به خرج دادن ناراحت بشم . من میگم شما خودتو بذار به جای یه مثلا مصری. اگه بشنوی که مصری ها برای اومدن مثلا هدیه تهرانی همین کاری رو که شما کردی کردن چه حسی پیدا میکنی؟ خب طبعا بهشون میخندی. اینطور نیست؟

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببین دوست من . به نظرم بحث ادامه پیدا نکنه بهتره اما بذارید من تالمات خودم رو داشته باشم. من نمیخام به کسی توهین بشه یا به علاقه هاشون . مطلقا چنین منظوری نداشتم ولی شما به من حق بدید که از این جور احساسات به خرج دادن ناراحت بشم . من میگم شما خودتو بذار به جای یه مثلا مصری. اگه بشنوی که مصری ها برای اومدن مثلا هدیه تهرانی همین کاری رو که شما کردی کردن چه حسی پیدا میکنی؟ خب طبعا بهشون میخندی. اینطور نیست؟
هدیه تهرانی؟ :rolleyes:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بازيگر درجه 2 ؟؟!!
از كي تا حالا بازيگراي درجه 2 اسكار ميگيرن ؟

http://www.imdb.com/name/nm0000300
از همون موقعی که شهره اغداشلو نامزد اسکار میشه . شما اگه یه حساب سر انگشتی بکنی می فهمی که ژولیت بینوش در کنار بزرگانی مثل هیپبورن و استریپ و برگمن و .... یه بازیگر درجه دو محسوب میشه . شما که اواتارتون دنیرو بزرگه دیگه چرا این حرف رو میزنین. اقا این ادرین برودی هم اسکار گرفت ولی اصلا میشه ایشون رو با دنیرو مقایسه کرد؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
یه سوال ..کسی میدونه الان ایشون کجاست...؟در کدوم هتل؟کدوم شهر؟الان تهرانه یا شهری دیگه؟:)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مثله اینکه یکی از بازیگر های مورد علاقم یعنی Michelle Rodriguez به خاطر تصادف و
فرار کردن و مصرف الکل قراره به مدت 180 روز بره زندان:(
خوب تصادف کرده که کرده فدای سرش حیف نیست اینو بندازن زندان
97.gif

ولی خوشم میاد اونجا برای هیچ کسی تفاوت قاءل نمیشن

http://afp.google.com/article/ALeqM5h4VFgqy7Ei6BMyd1yZt2Bk5VmV7A

michellept0.jpg
آخه این دفعه اولش نیست ... دفعه n امشه ...

Eternal_loyal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله خوب معلومه اينارو نميشه با دنيرو و آلپاچينو و براندو و بوگي مقايسه كرد (اينا كه درجه 1 نيستن ، ليگ برترن
4fvfcja.gif

اگه پيانيست رو ديده بودي ميفهميدي اين برودي هم 1 چيزايي حاليشه
teef.gif

حالا تو چه انتظاري از اين مردم آكتور نديده داري (خودمو ميگم ) وقتي ملت با شايعه ايران اومدن لي يونگ ا (يانگوم) انقدر احساس شور و شعف ميكنن بايدم براي ژوليت بينوش بالا پايين بپرن !
greenstars.gif

باز دم كيارستمي گرم

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
الان که دیگه رسما احتمال اینکه یه فرانسوی یا اروپایی بتونه فیلمهای هنری ایرانی رو روی پرده ببینه از ما که خودمون تو ایرانیم بیشتره ! ... مثلا کارای کیارستمی ...

اصلا دیگه امکان نداره از کیارستمی دیگه چیزی رو پرده بره تو ایران. اخرین باری که یه فیلم از کیارستمی یا مخملباف یا پناهی رو پرده اومده یادت هست؟ :blink:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اصلا دیگه امکان نداره از کیارستمی دیگه چیزی رو پرده بره تو ایران. اخرین باری که یه فیلم از کیارستمی یا مخملباف یا پناهی رو پرده اومده یادت هست؟ :blink:
جعفر پناهی رو هم اضافه کن به این لیست ... و مثلا شاید ابوالفضل جلیلی ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
جعفر پناهی رو هم اضافه کن به این لیست ... و مثلا شاید ابوالفضل جلیلی ...

من پناهی رو نوشتم ظاهرا دقت نکردی ...
البته از یه جهت بهتره فیلم هاشون توی ایران اکران نمیشه چون وقتی اونجا میره رو پرده هم برد بین المللیش زیاده و هم خب بقیه می فهمن اینجا چه خبره . همین افساید پناهی که از برلین جایزه گرفت تا جایی که من یادمه اجازه ی اکران عمومی نگرفت کارگردان با اتیکت هم که نمی تونه بدوه دنبال اکران فیلمش. پس راحت تره که همون جا بدون دغدغه اثرش رو به نمایش بذاره....

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا تو چه انتظاري از اين مردم آكتور نديده داري (خودمو ميگم ) وقتي ملت با شايعه ايران اومدن لي يونگ ا (يانگوم) انقدر احساس شور و شعف ميكنن بايدم براي ژوليت بينوش بالا پايين بپرن !
greenstars.gif

باز دم كيارستمي گرم
تایید میشه ...
shy34.gif

یه سوال ..کسی میدونه الان ایشون کجاست...؟در کدوم هتل؟کدوم شهر؟الان تهرانه یا شهری دیگه؟:)
رفتن خونه هومن اینا ...
82.gif

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57

چیه ؟ می خوای ترورش کنی ؟ فعلا بزار قضیه بینظیر بوتو بخوابه بعد ....

تایید میشه ...
shy34.gif

رفتن خونه هومن اینا ...
82.gif

آره الانم توی اتاق خواب منه ... جاتون خالی ... البته خیلی هم مالی نیست ! ;)

damage2f.jpg

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چیه ؟ می خوای ترورش کنی ؟ فعلا بزار قضیه بینظیر بوتو بخوابه بعد ....

آره الانم توی اتاق خواب منه ... جاتون خالی ... البته خیلی هم مالی نیست ! ;)

damage2f.jpg
اقا این تصویر فیلم damage رو گذاشتی خیانت کردی به بینوش. حالا نصف طرفدارهاش رو از دست میده . اخه اینا از این خانم یه مریم عذرا ساخته بودن....
یکی از این دوست ها پشت دست گاز می گرفت می گفت ژولیت از این جور فیلم ها بازی نمیکنه. حالا که توی اتاق ... خواب .... و ..... برو اقا خوش بگذره...

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته قضیه افرادی مثل قبادی و پناهی با کیارستمی و جلیلی و محملباف و از این قبیل افراد(که اکثرا من علاقه ای ندارم!)فرق میکنه.فیلمای دسته ی دوم اگه اجازه اکران هم بدم کسی خرج اکرانشو نمیده چون فیلمش برای مخاطب نیست!فیلماش برای چنتا داور و منتقد جشنواره ای هست یا نهایتا یه سری طرفدارای خاصشون و همین الانم تو یه سری حوزه هنری یا فرهنگسرا ها اگه بگردین اکران میشن فیلمای جدید کیارستمی یا جلیلی یا بقیه(البته مخملباف فیلمش از نظر مضامین تصویری قابل اکران نیست،اون راهش سواس!)پناهی که معلومه چرا اکران نمیشه،قبادی هم میگن تصویر خیلی خشنی از جنگ نشون میده و اینا دوست ندارن تصور جنگ بیش از حد بد شه برای ملت!

بالا