یه شو درست حسابی توی سال ما میتونیم ببینیم اونم لغو شه دیگه هیچی:دی
جق پخش گلدن گلاب همیشه مال NBC بوده،اسکار هم مال ABC هستش،البته امروز اعلام شد که هر کانالی بخواد میتونه اعلام جوایز رو مستقیم پخش کنه.
آقا چرا کسی لیست نامزدهای DGA و WGA رو نذاشت؟!
یه چیزی که هست اینکه توی 6-7 سال گذشته از 5 تا فیلمی که کاندید DGA شدن برای کارگردانی،4 تاشون کاندید بهترین فیلم اسکارم بودن!توی 3 سال گذشته امسال اولین سالیه که من واقعا نمیتونم پیش بینی کنم کارگردان و بهترین فیلم رو کی خواهد برد،فکر میکردم کارگردانی حتما مال کوئناس،ولی مسئله اینه که یه چیزایی از There will خوندم کف کردم!میگن یه ربغ اول فیلم اصلا کسی حرف نمیزنه ولی روایت به بهترین شکل ممکن انجام میگیره!خیلی حرفه ها!
آقا من بعد دیدن Stardust شدیدا امیدوارم یه Art Direction بهش بدن!البته Sweeney todd هم هست که رقیب سختیه.
Art Directors Guild Nominations:
فیلمهایی که در زمان حال اتفاق نمی افتن:
American Gangster
Atonement
Sweeney todd
Elizabeth
There Will be Blood
فیلمهای فانتزی:
Golden Compass
Harry Potter
Ratatouille
300
PotC3
فیلمهایی که در زمان حال اتفاق می افتن:
Bourne Ultimatum
Diving Bell
Kite Runner
Michael Clayton
No Country
لا مصب این No Country و There Will تو همه رشته ها هم هستن بیخیال ماجرا نمیشن!
انجمن تدوینگر ها هم فیلماشون رو انتخاب کردن:
Bourne Ultimatum
No Country for Old Men
There Will be Blood
Into the Wild
Michael Clayton
Hairspray
Juno
Ratatouille
Sweeney Todd
PotC3
Sicko
The Pixar Story
Darfur Now
5 تای اول فیلمای معمولین،5 تای دوم فیلمای کمدی و موزیکال و 3 تای آخر هم مستند.
این نامزدی های انجمن نویسندگان:
Original Screenplay:
Juno
Michael Clayton
Savages
Knocked Up
Lars and the Real Girl
که مهمترین کته غیاب Before the Devil Knows هستش.
سناریو اقتباسی:
No Country
There Will be Blood
Zodiac
Diving Bell
Into the Wild
نامردهای انجمن کارگردانان:
Paul T.Anderson(There Will be Blood)
Coen Brothers(No Country for Old Men)
Tony Gilory(Michael Clayton)
Julian Schnabel(Diving Bell)
Sean Penn(into the Wild)
اگه قرار باش چهار تای این برن برای بهترین فیلم اسکار،من جانی Michael Clayton احتمالا Juno رو پیش بینی میکنم.
برای بهترین کار در قسمت صدا،Cinema Audio Society اینا رو انتخاب کرده:
Bourne Ultimatum
300
Transformers
No Country
Into the Wild
انجمن فیلمبرداران امریکا هم نامزداشو انتخاب کرد و همونطور که معلوم بود Roger Deakins برای اولین بار در یک سال دو بار کاندید شد:
Roger Deakins(Assassination of Jesse James)
Roger Deakins(No Country)
Robert Elswit(There Will be Blood)
Janusz Kaminski(Diving Bell)
Seamus McGarvey(Atonement)
من واقعا نمیدونم این Diving Bell چطور کاندید شده،خیلی عجیبه،به نظر میاد فیلمه ا اینایی باشه که فقط یه مدشات داره اکثر تو بیمارستانه یا اون یارو فلجه رو میبرن پارک و اینا!البته ندیده نمیشه قضاوت کرد،ولی یه فیلم که احتمالا خیلی ریتم کندی داره و فیلم ساکتی هم هست خیلی عجیبه که کارگردان و فیلمبردارش اینقدر تحویل گرفته شن!
ولی چیزی که هست امسال بعد No Country و There Will be Blood این Diving Bell از همه بیتشر تحویل گرفته شد.
اخبار دیگه ای که در حوزه جوایز بوده این چند روزه اینه که انجمن منتقدین آنلاین و Broadcast Critics هم No Country رو بهترین فیلم سال انتخاب کردن.
نمیدونم چرا یه احساسی بهم میگه که توی اسکار There Will be Blood موفقت تر از No Country خواهد بود!
خبر دیگه اینکه کمپانی Weinstein هم با نویسنده های معتصب قرارداد امضا کرد تا مثل United Artists برای اینا هم متن بنویسن فعلا.جالب اینکه MGM که صاحاب United Artist حساب میشه بعد از اینکار UA قهر کرده و مثل اینکه میخواد یه حالی بهشون بده،باید دید صاحاب Weinstein(فکر کنم دیزنی هستش،ابته اگه صاحاب داشته باشه!)با این قضیه چطور کنار میاد.
Elijah Wod یه مصاحبه ای کرده با MTV و توش گفته که ازش خواستن تو "یکی" از فیلمهای هابیت بازی کنه و اونم قبول کرده،از اونجایی که فرودو توی کتاب هابیت اصلا به دنیا نیومده!میشه جدی زد که Hobbit 2 اصلا ربطی به کتاب نداشته باشه!قبلا اعلام کرده بودن که جفت فیلما از روی کتاب Hobbit ساخته میشه و دومی یکم متریال اضافه داره،ولی با این قضیه دومی احتمالا کاملا داستان جدیدی خواهد داشت.
Coming Soon نوشته که اون چیزی که توی Avatar جیمز کامرون به عنوان یک سیاره دیده خواهد شد،در واقع یه سکوی استخراج نفت تو خلیج مکزیک هستش!
Clint توی سایت AICN رفته و Cloverfield رو دیده و کلی ازش تعریف کرده!براین این فیلم دو حالت خیلی خوب و مزخرف ممکن هستش،فعلا که یکی به نفع خیلی خوب!
در ضمن هر فیلم اینطوری معمولا یه Babe داره!این هم Cloverfield's Babe!
Amy Ryan(شانس اول نقش ممکل زن امسال)Greg Kinear و Matt Damon قراره توی یه فیلم به کارگردان Paul Greengrass بازی کنن به اسم Imperial Life in Green Zone که داستان یه منطقه امن هست توی عراق برای سربازای امریکایی.فیلمو بذارید توی لیست،حتما فیلم خوبی خواهد بود،Greengrass با فیلمایی مثل United 93 و دو تا بورن آخری نشون داده که کارش درسته.
این خانم یعنی Olivie Wilde قراره توی فیلم جدید Judd Aptow(Knocked Up,Superbad) یه اسم Year One بازی کنه،داستان فیلم توی Biblical Times میگذره،یعنی صدراسلام مسیحیت جک بلک هم تیو این فیلم بازی میکنه.
تام هنکس به عنوان نایب رئیس AMPAS(اسکار) وارد کار شده و داره با بقیه افراد قدرتمند هالیوود(اسپیلبرگ،دنیرو...)ت� �اس میگیره که بیان WGA و AMPTP(تهیه کننده ها) رو باهم آشتی بدن!
در حال حاضر برای آماده سازی مراسم خیلی عقب تر از برنامه هستش.