• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب اینم یه خبر تازه

فیلمه The Chronicles of Narnia: Prince Caspian دازه تکمیل میشه و الان در مرحله تبلیغاته

505641~Chronicles-of-Narnia-Prince-Caspian-Posters.jpg

خوب از اسمش دیگه معلومه باید در مورد سرزمین نارنینا باشه و دنباله فیلمه
نارنینا باشه و این دفعه درباره پادشاهی این چهار تا شازده البته من زیاد حوصلم نشد برم دنبالش بدلیل بی علاقگی ولی ان شا الله خبر غلطی نداده باشم

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حالا که بحث نارنیا شد ، قطب نمایی طلایی هم فروش بین المللی اش همچنان ادامه داره ها ... و فروش خیلی خوبی هم داره ... (فکر کنم صفحات قبلی درباره فروشش بحث کردیم) ... 315 میلیون رو رد کرده (امریکا + جهان)... فکر کنم نهایتا بتونه بودجه خودش رو در بیاره ، اما یه موفقیت عظیم محسوب نمیشه ...

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب یه خبر هم برا دوستاران اکشن خشانت بار ( اگه درست بگم فیلمه اولین خون شده بود خشونت بار ترین فیلم تاریخ البته تا الان حتما تغییر کرده)

فیلمه رامبو قسمت چهارم تا چند وقته دیگه میره رو پرده

poster-rambo.jpg

فکر کنم اسمه اکران این فیلم بشه این : Rambo: To Hell and Back

00011794.jpg

john_rambo_1.jpg

داستانشم از این قراره که جان رامبو توی تایلند یه گروه از سربازای مزدور رو برا خودش درست میکنه و به یه روستا میره جایی که شنیده یه عده کارگر که باهاشون رفیق بوده و کمکشون کرده حالا گم شدن

johnramboposter1-small.jpg

لينک در imdb

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب حالا یه فیلمه خوب امسال رو معرفی کنم

این فیلم هم تونسته گیشه رو بدست بیاره و هم نظر منتقدان مشکل پسندو

فیلمه Juno

the-juno-movie-poster_402x568.jpg

داستان فیلم درباره یه دختر نوجوانه (16 ساله ) که حامله میشه
blinksmiley.gif
تو سط همکلاسیش که یه مقداری هم سادست و حالا میخواد این بچه رو نگه داره و به دنیا بیاردش و برای این کار با کمک دوستش دنباله یه خانواده بزرگسال میگرده که این بچه رو قبول کنند ( حالا من دلیل اینو نمیدونم شاید تو آمریکا دختر به این سن نمیتونه بچه دار بشه )

باید فیلمه جالبی باشه
icon10.gif

رفت تو لیست برا دیدن :D

لينک در imdb

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
آره ... بعد از این که توی فصل جوایز موفق عمل کرد ، اکرانش رو گسترش دادن و الان داره میره سمت 100 میلیون دلار .. الگوی پیشرفت فیلمهای کم هزینه اما با کیفیت همینه : بجای اینکه با گذشت زمان ، در جدول فروش سقوط کنن ، برعکس میان بالا ...

فکر کنم دختره همون بود که توی X-men سوم بازی می کرد ... من همون موقع حدس زدم که یه چیزی بارشه .. به جون خودم ..

omath

Registered User
لایک‌ها
1
خوب حالا یه فیلمه خوب امسال رو معرفی کنم

این فیلم هم تونسته گیشه رو بدست بیاره و هم نظر منتقدان مشکل پسندو

فیلمه Juno

juno_ver2.jpg

داستان فیلم درباره یه دختر نوجوانه (16 ساله ) که حامله میشه
blinksmiley.gif
تو سط همکلاسیش که یه مقداری هم سادست و حالا میخواد این بچه رو نگه داره و به دنیا بیاردش و برای این کار با کمک دوستش دنباله یه خانواده بزرگسال میگرده که این بچه رو قبول کنند ( حالا من دلیل اینو نمیدونم شاید تو آمریکا دختر به این سن نمیتونه بچه دار بشه )

باید فیلمه جالبی باشه
icon10.gif

رفت تو لیست برا دیدن :D

لينک در imdb

يك شاهكار در فيلمهاي comedy
بسيار زيبا بود و به نظر من يكي از 5 comedy برتر تاريخ بود(اگه نخواي ناحقي در حق فيلمهاي جديد كني)
حتما در اولين فرصت ببين... يكي از بهترين فيلمهاي دهه است كه من كمتر ديدم كه هر كسي ببينه خوشش نياد حتي منتقديني كه سخت مي‌گيرن در زمينه‌ي فيلمهاي طنز هم خيلي از اين فيلم لذت برده بودند
بازي الن پيج خيره‌كننده است... به نظر من از جولي كريستي بازي‌ش بهتره ولي براي بردن اسكار جولي كريستي شانس بيشتري داره متاسفانه...
اوايل فكر نمي‌كردم اينقدر خوب باشه و بعدش كه ديدم به عنوان يكي از 3 فيلم امسال ميدونمش و به همه توصيه‌ي ديدن اين شاهكار را مي‌كنم.
ابهامات داستان هم با ديدنش كاملا رفع ميشه در مورد اوني كه نوشته بودي!

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب حالا که همه طرفدار فیلمه کمدی هستند یه کمدی موزیکال (البته نه به اون معنا که همش موزیک و موسیقی باشه ) که خیلی هم سر و صدا کرده و فروش رو براتون معرفی کنم الان هم رو پردست

فیلم و کارتون Alvin and the Chipmunks

505592~Alvin-and-the-Chipmunks-Posters.jpg

داستان از این قراره که که آهنگ سازی هست که تو کارش موفق نیست و .... و سه تا سنجاب هم هستند بنامهای Alvinو Simon و Theodore که خوب میخونند از قضا این سه تا از خونه درختیشون پا میشن میان شهر و فرطی میفتن تو سبد این جناب آهنگ ساز اول این جناب این سه تا رو از خونه بیرون میکنه ولی بعد که آهنگ شونو میشنوه تصمیم میگیره که از شون استفاده کنه و .......

باید فیلمه سرگرم کننده و خوش ساختی باشه توصیه میشه :D

پ ن : فکر کنم کارتون این سه تا قبلنا از تلوزیون خودمون بخش میشد

alvin.jpg

لينک در imdb

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
چون بحث کمدی هست و فیلمه 300 و این سریاله هم خیلی تو فروم دوباره صدا کرده
meet-the-spartans-1.jpg

این فیلمه Meet the Spartans که قراره ساخته بشه یعنی داره میشه و 2008 یعنی همین امسال میره رو پرده و یه کمدیه و مثل SCARY MOVIE ها هست که فیلمهای ترسناک رو مسخره میکرد اینم قراره فیلمه 300 رو مسخره کنه چه شود ببینیم تو این ایرانی ها چطورین حتما شاخ دارن ایندفعه فقط برا خنده

بدلیل یه سری صحنه ها چیز و طریقه صحبت و لباس پوشیدن درجه PG-13 رو گرفته یعنی بچه ها با مامان باباهاشون برن ببینن

چیزی از داستانشم پیدا نکردم ولی نباید داستان خاصی داشته باشه وکلا نباید فیلمه خوبی باشه

لينک در imdb

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
پ ن : فکر کنم کارتون این سه تا قبلنا از تلوزیون خودمون بخش میشد

alvin.jpg

لينک در imdb
آره ... اتفاقا من چند وقت پیش توی این پست معرفی کردمش ...
این فیلمه Meet the Spartans که قراره ساخته بشه یعنی داره میشه و 2008 یعنی همین امسال میره رو پرده و یه کمدیه و مثل SCARY MOVIE ها هست که فیلمهای ترسناک رو مسخره میکرد اینم قراره فیلمه 300 رو مسخره کنه چه شود ببینیم تو این ایرانی ها چطورین حتما شاخ دارن ایندفعه فقط برا خنده

بدلیل یه سری صحنه ها چیز و طریقه صحبت و لباس پوشیدن درجه PG-13 رو گرفته یعنی بچه ها با مامان باباهاشون برن ببینن
به نظرم واسه اینجور کمدی های هجوآمیز ، PG-13 کمه ... باید R بسازنشون ... چون ظاهرا در اکثر موارد ، غیر از شوخی های ناجور ، قابلیت دیگه ای ندارن که رو نکنن ...

راستی ، یکی از سایت هایی که ازش عکس میذاری ، remote link قبول نمی کنه و بجاش یه پیام سبز رنگ میاد ... (impawards)

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
آره ... اتفاقا من چند وقت پیش توی این پست معرفی کردمش ...

به نظرم واسه اینجور کمدی های هجوآمیز ، PG-13 کمه ... باید R بسازنشون ... چون ظاهرا در اکثر موارد ، غیر از شوخی های ناجور ، قابلیت دیگه ای ندارن که رو نکنن ...

راستی ، یکی از سایت هایی که ازش عکس میذاری ، remote link قبول نمی کنه و بجاش یه پیام سبز رنگ میاد ... (impawards)

آره بعضی هاشون فقط برای خندوندن زور میزنن حالا یه چیزه جالب اگه به خونواده منه با اینکه الان 24 سالمه و یک فروند آدم بالغ حساب میشم ولی اگه بفهمن من یه فیلمه این مدلی دیدم سرمو میکنن چه برسه دستمو بگیرن ببرن سینما اینو ببینم باهاشون این درجه ها هم برمیگرده به تفاوت فرهنگ ها البته نه این خوب نه اون ( چی گفتم
icon10.gif
)

کدام عکسا نمیاد برا من همشونو نشون میده بفرمائید تا عوضشون کنم

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب حالا یه فیلمه ترسناک

فیلمه Cloverfield

update26_cloverfield.jpg

این فیلمه مثل اینکه به سبک فیلمه جنگ دنیا ها یا یه چیزی شبیه به اینه داستان هیولاهیی غول پیکر که میریزن تو شهر

خلاصه فعلا توی اولین هفته فروشش هست و صدر جدول فروش امتیاز خوبی هم گرفته پس باید فیلمه خوبی باشه از اونا که من دوست دارم

داستانه 5 تا جوونه که دارن میرن مهمونی ولی وسط راه بر میخورن به هیولا

cloverfield-movie_poster.jpg

البته یه جا هم خوندم مثل اون فیلم ترسناک بود با دوربین دستی گرفته بودند ولی خیلی فروش داشت ساخته شده

البته یه نکته هم بگم اینکه این اسمه Cloverfield هم اسمه یه نوع هیولا هستا

و یه اسمه دیگه فیلم هست 1-18-08

Image:Cloverfield_theatrical_poster.jpg

لينک در imdb

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هیث لجر فوت کرد! ...

ظاهرا پلیس در حالی وارد آپارتمانش در منهتن شده که جسد برهنه اش در کنار یه سری قرص خواب آور افتاده بوده... دلیل مرگ مشخص نشده ، اما حدس می زنن که به مواد مخدر ربط داشته باشه ...

capt.3d1ddaed26754402914b4904b39040e0.obit_ledger_nyet122.jpg

سال 2006 نامزد اسکار بهترین بازیگر شد (کوهستان بروکبک) ... آخرین فیلمهاش هم I'm not there (در نقش باب دیلان) و Dark Knight (در نقش جوکر) بود ...

200px-I%27m_Not_There.jpg

موقع مرگ 28 ساله اش بود ...

فیلمهایی که ازش دیدیم : patriot - Monster's ball - داستان یک شوالیه - ده چیز که بخاطر آن از تو متنفرم - چهار پر - کازانوا

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
با پخش مجموعه تلویزیونی «ساميه» از شبکه یک سیما به زودی شاهد بازی بازیگرانی همچون محمد كاسبي، افسانه ناصري، سولماز غني، ثريا قاسمي، محمد کاسبی، آتنه فقيه‌نصيري، جعفر دهقان و فرامرز صديقي خواهید بود.
t1-samiyehh-1.jpg

این سریال به کارگردانی محمد رضا زهتابی ساخته شده است و داستان آن قصه ای مرتبط با فعالیت های کمیته امداد را به تصویر می کشد. ساميه يك مجموعه 19 قسمتي است كه به سفارش گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما تهيه شده است. داستان سریال هم درباره ساميه دختري است كه در كودكي خانواده خود را از دست داده است، تنها بازمانده خانواده او، برادرش سعيد است. اكنون سال‌هاست كه ساميه براي پيدا‌كردن او به جست‌وجو و كنكاش پرداخته است. ساميه هم‌اكنون دانشجوي فوق‌ليسانس رشته حقوق است و در كميته امداد امام خميني(ره) به‌عنوان مددكار مشغول به كار است. ساميه در حين فعاليت روزانه خود با مددجويان فراواني روبه‌رو است، مهم‌ترين آنها زني به نام ثرياست. ثريا مدتي است كه از شوهرش طلاق گرفته و به همراه تنها فرزندش مژگان زندگي مي‌كند. در اين بين اتفاقاتي مي‌افتد كه... ماجرای داستان را شکل می دهد.

در این سریال محمد كاسبي در نقش كامياب كه صاحب يك شركت بازرگاني است، به ايفاي نقش پرداخته است. افسانه ناصری نقش فروغ، همسر كامياب را بازي مي‌كند.

آتنه فقيه‌نصيري در نقش ثريا حضور دارد، زني كه از همسرش جدا شده و به همراه تنها دخترش مژگان (آرميتا مرادي) زندگي مي‌كند. جعفر دهقان در نقش فرخ، زنداني است كه پس از 7 سال آزاد شده است و به‌دنبال خانواده‌اش (ثريا و مژگان) مي‌گردد. فرامرز صديقي در نقش شفق، رئيس كميته امداد امام خميني(ره) حضور دارد. اميد زندگاني، نقش سعيد را بازي مي‌كند كه از همسرش جدا شده و به كتاب‌فروشي مشغول است. عبدالرضا اكبري، بازيگر نقش سرمدي، صاحب يك آژانس اتومبيل است. سولماز غني در نقش اصلي مجموعه يعني ساميه بازي دارد. این سریال به تهیه کنندگی اصغر زائری ساخته شده است.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
پرهيز از پذيرفتن نقش‌هاي تكراري و سخت‌گيري براي حضور مقابل دوربين، يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي يك بازيگر است.بازيگري هنري است كه ارتباط مستقيمي با ديده شدن دارد و سخت است كه بازيگر از اين ويژگي چشمپوشي كند. اما اغلب بازيگراني كه بر اين ميل، پيروز شده‌اند و با گزيده‌كاري بسياري از نقش‌هاي تكراري را رد كرده‌اند، كارنامه‌اي داشته‌اند كه مي‌شده به آن نمره قبولي داد. علي مصفا چنين بازيگري است بازيگري كه به علت كم‌كاري هر بار در فيلم يا مجموعه‌اي بازي كرده، حضورش همراه با طراوتي خاص بوده. براي مصفا، بازيگري و جاذبه‌هايش خيلي زود رنگ باختند و او ترجيح داد كمتر مقابل دوربين برود، هر چند كه موقعيت خوبي براي تبديل شدن به بازيگري پركار داشت.

به همين دليل است كه به جز «اميد» كه اولين فيلم او است و ربط زيادي به كارنامه‌اش ندارد، بقيه فيلم‌هايي كه بازي كرده تجربه‌هاي متفاوتي بوده‌اند. مصفا به واسطه اين گزيده‌كاري تبديل به نامي شده كه اگر در پروژه‌اي حضور پيدا كند مي‌توان به حاصل آن اميدوار بود. او به عياري براي سنجش كيفيت هر فيلم يا مجموعه تبديل شده.
علي مصفا در «پريدخت» يكي از بهترين بازي‌هايش را ثبت كرده بازي در نقش خاكستري و جذاب، فرصتي بوده كه او از دست نداده و تلاش كرده از آن درست استفاده كند. نادر شخصيتي است چند بعدي كه به خاطر عشقي كه از او دريغ شده از پهلوان (داريوش ارجمند) و نصرت (كامبيز ديرباز) انتقام مي‌گيرد، او به خودش حق مي‌دهد كه براي گرفتن سهمش از دنيا، رقيبان را از سر راه بردارد. اما به‌خاطر جرمي كه مرتكب مي‌شود اندوهگين هم هست، اندوه از مرگ برادر و شوربختي پريدخت. در بازي مصفا تمام اين لحظه‌ها و جنگ دروني نادر با خودش را مي‌بينيم ميميك چهره او، غم و اندوه و تنهايي نادر را نشان مي‌دهد. در چشم‌هايش هم مي‌شود خشم و كينه‌اي كه نسبت به نصرت، ميرزا و پهلوان دارد را ديد و هم شرم و عطوفت را. بازي مصفا در «پريدخت» پر از لحظه‌هاي ويژه است. سكانس گفت‌وگوي او و نصرت و اعتراف نصرت را به ياد بياوريد كه چطور مصفا فقط با چهره‌اش دگرگوني روحي نادر و خشمش نسبت به احساس عاشقانه نصرت به پريدخت را منعكس مي‌كند. سكانس عروسي پريدخت هم از لحظه‌هاي به ياد ماندني مجموعه است كه البته به شدت وابسته به كارگرداني سامان مقدم است. در اين سكانس، نادر پشت پنجره در تنهايي قدم مي‌زند و در تدوين موازي، اين تنهايي با شادي عروسي نصرت همزمان مي‌شود. اخمي كه مصفا بر چهره دارد و نگاه تلخش، حالت روحي نادر را به خوبي نشان مي‌دهد.

a-ch-bah-mosafa-1.jpg

حاصل كار مصفا در «پريدخت» نشان مي‌دهد كه اعتماد كردن به انتخاب او اشتباه نبوده، او همچنان يكي از بهترين و مهم‌تر از آن گزيده‌كارترين بازيگران ما است بازيگري كه مي‌توان به احترام حساسيتي كه در انتخاب نقش دارد، كلاه از سر برداشت و هميشه منتظر يك اتفاق در كارنامه‌اش بود. شايد پس 14 سال كه از ورود او به حرفه بازيگري مي‌گذرد تعداد فيلم‌هايي كه بازي كرده در مقايسه با بسياري از بازيگران تازه‌وارد اين سينما، ناچيز باشد اما مهم اين است كه تلاش كرده در هر فيلم يا مجموعه، تصويري تازه از خود ارائه بدهد و با شناخت درست از جنس بازي‌اش به سراغ نقش‌هايي برود كه او را در ساختن اين تصويرها ياري مي‌دهد.
همان‌قدر كه بخشي از موفقيت و محبوبيت «كيف انگليسي» را مي‌شد به پاي حضور علي مصفا و ليلا حاتمي در نقش‌هاي اصلي نوشت، مي‌توان تاثير حضور اين زوج را در «پريدخت» هم ديد.
به‌جاي اين دو بازيگر بازيگران ديگري هم مي‌توانستند اين نقش‌ها را بازي كنند، اما مهم اين است كه هيچ تركيبي به اندازه تركيب ليلا حاتمي و علي مصفا به اين مجموعه كمك نمي‌كرد.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
از عشق مردن نام اولين فيلم بلند بيژن بيرنگ است كه به طور مستقل در حال تهيه آن است كارگردان معروف سينماي ايران بيژن بيرنگ، در ساخت همه فيلم‌هايش با مسعود رسام همكاري داشته و اين بار به طور مستقل در حال ساخت فيلم جديدش است.

«از عشق مردن» فيلمي اجتماعي، عاشقانه و متافيزيكي و شاعرانه است. فيلم‌نامه اين فيلم كه توسط بيژن بيرنگ نوشته شده است درباره زندگي دو زوج جوان است كه با سفر به برخي از شهرهاي ايران با حوادث عجيبي روبه‌رو مي‌شوند.

فيلم سينمايي از عشق مردن به كارگرداني بيژن بيرنگ هم اكنون در مرحله پيش توليد قرار دارد و به احتمال زياد مراحل ساخت و فيلمبرداري آن از فروردين سال آينده آغاز مي‌شود. بيژن بيرنگ كارگردان سينما با بيان اين‌كه اين فيلم سينمايي در نوع خودش مي‌تواند جذاب باشد، در مورد انتخاب بازيگران اين فيلم گفت: هنوز بازيگران آن مشخص نشده‌اند اما در نظر داريم از حضور هديه تهراني و نيكي كريمي در توليد اين فيلم استفاده كنيم و اين براي اولين‌بار است كه از دو بازيگر مطرح همچون هديه تهراني و نيكي كريمي دركنار هم و با ايفاي دو نقش اصلي، استفاده مي‌شود.
t1-az-eshgh-mordan-1.jpg

‌بيژن بيرنگ درباره لوكيشن‌هاي اين فيلم گفت: بخش‌هاي مختلفي از آن در تهران و همچنين قسمتي از آن در گردنه‌هاي حيران بين آستارا و اردبيل فيلمبرداري مي‌شود. همچنين درباره عوامل سازنده اين فيلم گفت: تهيه‌كنندگي آن برعهده امير سمواتي، دستيار كارگردان ايرج حبشي، مدير توليد اين پروژه شمس‌الدين براتي هستند و ساخت موسيقي آن هم بر عهده علي بيرنگ گذاشته شده است و چون ويژگي اين فيلم ايجاب مي‌كند كه بخش‌هاي از موسيقي آن قبل از ساخت، آماده شود لذا هم‌اينك علي بيرنگ مشغول ساخت موسيقي فيلم است.

اين فيلم قرار است به‌طور مشترك توسط بنياد سينمايي فارابي و شركت نفت تهيه شود كه البته صحبت‌هايي هم براي توليد اين فيلم در خارج از كشور بوده اما به خاطر تقبل هزينه‌هاي بالاي اين كار، از آن صرف‌‌نظر شده است.

راضيه رحيمي

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
تدوين مجموعه تلويزيوني «نشاني» به كارگرداني «رامبد جوان» براي پخش در ايام نوروز 87 آغاز شد.
مجيد اوجي كه تهيه كنندگي مجموعه تلويزيوني «نشاني» را بر عهده دارد در گفت‌وگو بافارس گفت: تدوين مجموعه تلويزيوني «نشاني» توسط «سيامك مهماندوست» آغاز شد.
a-ch-bah-rambod-1.jpg

وي اظهار داشت: موسيقي اين اثر توسط «اميد كرامتي» ساخته مي‌شود و تابه‌حال تصويربرداري مجموعه به نيمه نزديك شده است.
وي افزود: اين مجموعه بايد براي پخش در ايام نوروز 87 آماده شود و ما هم به گونه‌اي برنامه‌ريزي كرده‌ايم كه زمان كم نيايد ولي بارندگي‌هاي اخير و شرايط آب و هوايي، به گونه‌اي شد كه برنامه‌ريزي ما كمي به هم بريزد و براي به‌دست آوردن نظم سابق فشار بيشتري به گروه وارد شد.
وي در ادامه گفت: داوود رشيدي، رامبد جوان، پروانه معصومي، آتنه فقيه نصيري، فقيه سلطاني، فلورا سام، امير حسين صديق، كورش تهامي، برزو ارجمند و پرويز پورحسيني در اين مجموعه كه داستان آن توسط «فلورا سام» نوشته شده بازي مي‌كنند.
وي تصريح كرد: داستان «نشاني» كه در 13 قسمت 45 دقيقه‌اي براي پخش از شبكه دو سيما ساخته مي‌شود، درباره دختري به نام ليلاست كه در پي ورشكستگي شركت عمه‌اش در خارج از كشور به ايران باز مي‌گردد تا صندوقچه عمه خود را كه پنهانش كرده، بيابد.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
آفتاب: فیلم «پوست موز» (علی عطشانی) روز پنج شنبه برای خبرنگاران به نمایش در آمد. این فیلم در قالب طنز با موضوعی اجتماعی و سیاسی ساخته شده و به نظر می‌رسد به دلیل طرح مسایل بحث برانگیز سیاسی و اجتماعی ‌از حضور درجشنواره فجر بازمانده است.
n00069665-b.jpg

گفته می شود حمید فرخ نژاد بازیگر مطرح سینمای ایران كه دراین فیلم نقش اول را بازی می كند، در زمان فیلمبرداری «پوست موز» به موفقیت این فیلم امیدوار نبوده، تا این‌كه وقتی خودش به تماشای فیلم می‌نشیند در اظهاراتی قابل توجه عنوان می كند پوست موز فیلم خوبی از کار درآمده است.

صدای قهقهه پیوسته خبرنگاران در دفتر بیتا فیلم جالب ترین بخش تماشای پوست موز بود. این فیلم صحنه های بامزه‌ای دارد که باعث شده هیچ شانسی برای حضور در جشنواره نداشته باشد.

پیرمردی بازاری که در فیلم فوت می کند، در آن دنیاهم به دنبال پول است. او شنیده است که حضرت عزرائیل کارهایش را به بخش خصوصی واگذار کرده، به همین خاطر می خواهد بخشی از کارهای عزرائیل را برعهده بگیرد. او بادیدگاه منفعت طلبانه اش معتقد است چون در ایران سالی سه هواپیما سقوط می کند، بازار مرگ ومیر پررونق است و می تواند از این راه سود بسیاری به دست آورد. این پیرمرد حتی به مامورانی که قرار است او را از برزخ به بیرون ببرند، حق حساب می دهد!

بازی فرخ نژاد هم همانند همیشه خوب است و بازی متفاوتی دارد. شخصیت اصلی فیلم هرروز دو روزنامه کیهان و اعتماد ملی می خواند و از سوی روزنامه رقیب یک مفسد اقتصادی است.
این فیلم اولین تجربه سینمایی عطشانی در مقام کارگردان است. این اثر،‌ داستان جوان ثروتمندی به نام حمید را روایت می‌كند كه بر اثر تصادف به کما می رود و روحش در عالم برزخ عاشق روح دختری جوان می شود. جسمش در این دنیا به تدریج بهبود می یابد و از کما در می آید. اینک او می خواهد دوباره به آن دنیا برگردد، اما خودکشی حرام است و قطعا او را به جهنم خواهند برد. این فیلم همچنین یک صحنه تصادف عالی دارد.

حمید فرخ نژاد، بهنوش طباطبایی، بهزاد فراهانی، هوشنگ حریرچیان، مهران رجبی، داوود خورشیدی، کیانوش گرامی، کیومرث ملک مطیعی، مهوش وقاری، رضا بنفشه خواه، امیر غفارمنش بازیگران این فیلم هستند.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
مجموعه تلویزیونی "روزگار قریب" به کارگردانی کیانوش عیاری که دوشنبه‌ها از شبکه سه سیما پخش می‌شود، فردا شب با حذف بخش‌هایی روی آنتن می‌رود.
a-ch-bah-gharib-1.jpg

به گزارش خبرنگار مهر، قسمت هفتم مجموعه تلویزیونی "روزگار قریب" فردا شب هفتم بهمن در حالی از شبکه سه پخش می‌شود که بخش‌هایی از آن گرفتار تیغ سانسور شده و گفته می‌شود در بازبینی اولیه بیش از 20 دقیقه از آن حذف شده است. این در حالی است که گروه تولید مجموعه برای حل این مشکل با مسئولان پخش و مدیران تلویزیون رایزنی می‌کند.
ظاهرا فلاش‌بک‌های قسمت هفتم این مجموعه هم دستخوش حذف و تعدیل خواهد شد. این مجموعه که داستان زندگی دکتر محمد قریب را به تصویر کشیده، در نخستین قسمت‌ها با نشان دادن شخصیت مرحوم مهندس مهدی بازرگان با بازی رضا بابک مسئله‌ساز شده بود و همان زمان پیش‌بینی می‌شد شاید در ادامه گرفتار تیغ سانسور شود.
پس از جنجال‌های ناشی از مجموعه تلویزیونی "ساعت شنی" که به خلاصه شدن چند قسمت آن در یک قسمت و پایان این مجموعه 26 قسمتی در کمتر از 20 قسمت انجامید، مشکلات "روزگار قریب" دومین مورد از ممیزی‌های برجسته تلویزیون در روزها و ماههای اخیر است.

این مجموعه در 32 قسمت 60 دقیقه‌ای به نویسندگی و تهیه‌کنندگی عیاری تهیه شده و مهدی و ناصر هاشمی، مهران رجبی، رضا کیانیان، رضا بابک، رضا فیاضی، مهدی صبایی، آفرین عبیسی، مریم کاویانی و بهاره افشار در آن بازی کرده‌اند. "روزگار قریب" داستان زندگی دکتر محمد قریب بنیانگذار پزشکی نوین کودکان در ایران را روایت می‌کند.

منصور آذرگل مدیر تصویربرداری، حسن آقاکریمی مدیر تولید، محسن پناهی طراح صحنه، مهسا عظیمی طراح لباس، سعید صالحی صدابردار، حسین صالحیان طراح گریم و سعید شهرام آهنگساز با پروژه تلویزیونی "روزگار قریب" همکاری داشتند. این مجموعه دوشنبه‌ها ساعت 45/20 پخش می‌شود.

بالا