• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
ايران يك كانال تلويزيوني براي همه آمريكاي لاتين تاسيس مي كند

9030504.jpg

رئيس جمهور بوليوي اعلام كرده است ايران در صدد راه اندازي يك شبكه تلويزيوني به زبان اسپانيولي در بوليوي است.

خبرگزاري اسوشيتدپرس روز دوشنبه به نقل از ايوو مورالس اعلام كرد اين كانال تلويزيوني "براي همه آمريكاي لاتين" خواهد بود.
مورالس اين مطلب را در جمع كشاورزان كوكا اظهار داشت.
وي جزئيات بيشتري درباره اين كانال تلويزيوني مطرح نكرد.
ايوو مورالس خطاب به كشاورزان كوكا گفت كانال تلويزيوني ياد شده "براي همه بوليوي، براي همه آمريكاي لاتين" خواهد بود و "اين جنبش عظيم دهقاني را به رسميت" مي شناسد.

الكس كونترراس سخنگوي رئيس جمهور بوليوي نيز اين خبر را تاييد كرد و گفت محمود احمدي نژاد رئيس جمهور ايران در ديدار سپتامبر گذشته خود از بوليوي درباره اين موضوع با ايوو مورالس گفتگو كرد.
مقام ياد شده افزود اين كانال تلويزيوني هنوز در مرحله طرح و برنامه ريزي قرار دارد.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
كناره گيري"تامي لي جونز" از دريافت جايزه اسكار

تامي لي جونز ستاره مطرح هاليوود كه آخرين بازي وي را در فیلم كشوري براي پيرها مشاهده كرديم از شركت در مراسم اسكار خودداري كرد.

اين ستاره مطرح هاليوود پيش از اين موفق به دريافت جايزه اسكار شده بود اظهار داشت كه ديگر اضطراب و هيجاني براي دريافت اين جايزه ندارد.

يادآور مي شود: او براي بازي در فيلم فراري نيز قرار است نامزد دريافت جايزه اسكار شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
اين ستاره مطرح هاليوود پيش از اين موفق به دريافت جايزه اسكار شده بود اظهار داشت كه ديگر اضطراب و هيجاني براي دريافت اين جايزه ندارد.

خب فکر کنم اف ش باشه چون تاثیری در روند نامزدی و اعطای جایزه نداره ... آخه اینم شد دلیل ؟ " من دیگه اضطرابی برای دریافت جایزه ندارم "

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
درخشش انجمن سینمای جوان در دو جشنواره

هفت فیلم از تولیدات انجمن سینمای جوانان ایران در جشنواره‌های فیلم وارش و 100 موفق به کسب مقام‌های برتر شدند.
فیلم‌های انجمن سینمای جوان در جشنواره وارش عبارتند از "تناوب" مهدی فردقادری از نیشابور، "بومرنگ" داریوش غریب‌زاده از بوشهر، "هفت سلام" مهدی عرب یارمحمدی از ستاد مرکزی انجمن، "مترسک" ناصر ناصرپور راد از کاشان، "فیتیشیسم" مهدی طرفی و محمد پورلطفی از اهواز و "شکوفه‌های تلخ" آذر محمودی از ساری.

همچنین فیلم "مادر" به کارگردانی خیام مهاجری از انجمن سینمای جوان ساری از دفتر تالش در ردیف آثار برگزیده پنجمین جشنواره سراسری فیلم 100 قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر،

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
«سوپراستار» با «شهاب حسيني» پيش مي‌رود

A0394132.jpg

تهيه‌كننده «سوپر استار!» گفت: بيش از 30 درصد فيلمبرداري «سوپراستار!» با بازي «شهاب حسيني» به پايان رسيده است و فيلمبرداري اين فيلم همچنان ادامه دارد.

«محمد نيك‌بين» اظهار داشت: از جمع بازيگراني كه در اين پروژه حضور دارند، روز گذشته «فريبا كوثري» و «سارا زماني» جلوي دوربين رفته‌اند و بازيشان شروع شده است،ضمن اينكه ساخت موسيقي فيلم را نيز ناصر چشم آذر آغاز كرده است تا در سكانس‌هايي كه مورد نياز است،استفاده شود.
به گزارش فارس، «فتانه ملك‌محمدي» بازيگر نوجوان فيلم است كه يكي از نقش‌هاي اصلي را ايفا مي‌كند و ميلاني او را از بين بيش از صد نوجوان انتخاب كرده است.
از جمع بازيگران فيلم تاكنون شهاب حسيني،ليلا زارع ،فريبا كوثري،سارا زماني و بازيگر نوجوان فتانه ملك‌محمدي جلوي دوربين رفته‌اند.
براساس اين گزارش،قرار است بزودي تدوين «سوپراستار!» را ميلاني به همراه مستانه مهاجر شروع ‌كند.
در فيلم سينمايي «سوپر استار!»، نسرين مقانلو،ليلا زارع،فريبا كوثري،افسانه بايگان،شهاب حسيني،رضا رشيد‌پور و فتانه ملك‌محمدي ايفاي نقش مي‌كنند.
اين فيلم كه اقتباسي از داستان «آگوستوس» نوشته هرمان هسه است، درباره زندگي بازيگر مشهوري است كه دچار غرور شده اما ورود دختري نوجوان به زندگي‌اش او را متحول مي‌كند.
ديگر عوامل اين فيلم عبارتند از:
نويسنده و كارگردان:تهمينه ميلاني، مدير فيلمبرداري:عليرضا زرين‌دست، صدابردار:اسحاق خانزادي، طراح‌صحنه و لباس:محمد نيك‌بين، طراح چهره‌پردازي:مينا قريشي، منشي صحنه:فرناز جمشيدي‌مقدم، موسيقي:ناصر چشم‌آذر، دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز:سيامك خواجه‌وند، دستيار دوم:السا فيروز آذر، بازيگران: نسرين مقانلو، ليلا زارع، فريبا كوثري، افسانه بايگان، شهاب حسيني، رضا رشيد‌پور، السا فيروز آذر. تهيه كننده:محمد نيك‌بين.

منبع: خبرگزاری فارس

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خب فکر کنم اف ش باشه چون تاثیری در روند نامزدی و اعطای جایزه نداره ... آخه اینم شد دلیل ؟ " من دیگه اضطرابی برای دریافت جایزه ندارم "
مسلما همینطوره...آخه کدوم آدمی میاد از خیر یه همچین چیزی بگذره..؟

اوون ويلسون» در پروژه سينمايي «مارلي و من» بازي مي‌كند

«اوون ويلسون» با قرارگرفتن مقابل دوربين «ديويد فرانكل» در فيلم «مارلي و من» با «جنيفر آينستون» به همكاري مي‌پردازند.

فيلم‌نامه‌ي «مارلي و من» كه براساس كتابي از «جان گروگان» به نگارش درآمده است، براي نمايش در پاييز 2007 آماده مي‌شود.

«ويلسون» 39 ساله كه در اين فيلم با «آلن آركين» هم‌بازي شده است، از 10 مارس (21 اسفند) وارد اين پروژه سينمايي مي‌شود. استوديوي «فوكس قرن بيستم» تهيه فيلم جديد «فرانكل» را برعهده خواهد داشت.

فيلم‌نامه‌ي «مارلي و من» با قلم «اسكات فرانك» قصه زوجي را بيان مي‌كند كه تصميم گرفته‌اند سرپرستي يك سگ را برعهده بگيرند، اما شيطنت‌هاي سگ آن‌ها را دچار دردسر مي‌كند. اين فيلم‌نامه براساس يك داستان واقعي كه جان گروگان از تجربياتش درباره زندگي با سگي به نام «مارلي» نوشته است تهيه مي‌شود.

«ويلسون» تابستان گذشته كمدي «تندر استوايي» را بر پرده سينماها داشت و از جمله آثار مطرح سينمايي‌اش مي‌توان به «شما من و دو پري»، «محدوده دارجلينگ» و «برهم زنندگان عروسي» اشاره كرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
كناره گيري"تامي لي جونز" از دريافت جايزه اسكار

تامي لي جونز ستاره مطرح هاليوود كه آخرين بازي وي را در فیلم كشوري براي پيرها مشاهده كرديم از شركت در مراسم اسكار خودداري كرد.

يادآور مي شود: او براي بازي در فيلم فراري نيز قرار است نامزد دريافت جايزه اسكار شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
اونی که متن اصلی رو نوشته احتمالا خط آخر رو تو عالم هپروت نوشته !
tauruss.gif
... خودش وسط متن گفته که تامی لی جونز قبلا اسکار برده ... بعد اخرش یادآوری کرده که " قرار است برای فیلم فراری نامزد اسکار شود "!!!!!!! ... یعنی واسه فیلمی که مال 1993 هستش ؛ ولی هنوز برنده نشده؟!!! ...

تازه مگه مراسم خواستگاریه که یه نفر " قرار باشه " نامزد بشه ؟! ...

شما هم که مثلا طرفدار تامی لی جونز هستی ، همینطوری متن رو کپی/پیست کردی
delete.gif
... با یه همچین سوتی تابلوئی ! ...

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این باشگاه خبرنگاران جوان هم سورسش مثل اینکه خیلی وقی بوده چون کسی که اومده بود نشسته بود ردیف دوم پشت سر مادر خاویر باردم من بودم:دی

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
اونی که متن اصلی رو نوشته احتمالا خط آخر رو تو عالم هپروت نوشته !
tauruss.gif
... خودش وسط متن گفته که تامی لی جونز قبلا اسکار برده ... بعد اخرش یادآوری کرده که " قرار است برای فیلم فراری نامزد اسکار شود "!!!!!!! ... یعنی واسه فیلمی که مال 1993 هستش ؛ ولی هنوز برنده نشده؟!!! ...

تازه مگه مراسم خواستگاریه که یه نفر " قرار باشه " نامزد بشه ؟! ...

شما هم که مثلا طرفدار تامی لی جونز هستی ، همینطوری متن رو کپی/پیست کردی
delete.gif
... با یه همچین سوتی تابلوئی ! ...
خب دقیقا همونی که گفتی هست...من متن اصلی رو گذاشتم...برای خودم هم شک بود اما بالاخره جای بحث هم داشت که شما شروعش کردی..:)
در ضمن سوتی هم از من نبود از اون کسی بود که متن رو نوشته بود..:)

نم دونم که این مطلب رو کسی میدونه یا نه... اما بهترین فیلم تاریخ سینمای جهان فیلم برباد رفته شناخته شده و دومین فیلم هم جنگ ستارگان هست که در رتبه سوم فیلم کازابلانکا هستش و در رتبه های بعدی فیلم های: ارباب حلقه ها-آوای موسیقی-جادوی ارز -دفترچه یادداشت-فارست گامپ-شاهزاده عروس و پدرخوانده هست..:)

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
فرخ نژاد در "پوسته"

IMAGE633391081774287612.jpg

فيلم سينمايي«پوسته» به كارگرداني "مصطفي آل احمد" و با بازي حميدفرخ نژاد و الناز شاکردوست در دامنه هاي پر برف كوه البرز كليد خورد.

به گزارش سرويس هنري برنا، پوسته (THE SHELL) نام نخستين فيلم سينمايي 35 ميليمتري مصطفي آل احمد است که پس از گرفتن پروانه ساخت، آن را جلوي دوربين برد.
آل احمد پيش از اين فيلم هاي كوتاه، مستند و انيميشن ساخته و فيلم هاي كوتاه او به جشنواره هاي مونترال، پوسان و توكيو راه يافته و تاکنون نيز توانسته مدال يونيكا و جايزه بهترين فيلم اكسپريمنتال ايبنز اتريش را کسب کند.وي همچنين براي چند شبكه تلوزيوني اروپايي فيلم هاي مستند و انيميشن تهيه و توليد كرده است.
همچنين در پوسته بازيگراني چون حميد فرخ نژاد، الناز شاكردوست، مريم كاوياني، محمود فلاحي، امير غفارمنش و حسن موذني به ايفاي نقش مي پردازند.
ساير عوامل فيلم سينمايي «پوسته» عبارتند از: نويسنده، كارگردان و طراح صحنه: مصطفي آل احمد / مشاور كارگردان: عليرضا رئيسيان / تهيه كننده: مركز گسترش سينماي مستند و تجربي / مشاور تهيه: سيد جمال ساداتيان / موسسه مجري طرح: اتاق هنر/
مدير فيلمبرداري: محمد آلادپوش / صدابردار: محمد امامي / چهره پرداز: عباس عباسي / عكاس: حميد رضا كشاني / مدير توليد: سيد محمد حسين ساداتيان/ مديرتداركات: علي بهرمند / مدير مالي: محسن آل احمد / مدير روابط عمومي: حامد كبيري، دستيار اول كارگردان و برنامه ريز: مهدي قپاني/ دستيار دوم كارگردان: شبنم شبديز / منشي صحنه: مريم طريقي نژاد / دستيار اول فيلمبردار: حسين جليلي/ گروه فيلمبرداري: شاهين سليمي، حامد اوتادي، سالار اردستاني و حسن داودي، گروه صحنه و لباس: سعيد فغاني، علي لادن و شهروز دهقان، گروه چهره پردازي: آرزو قبادي و ايمان پرگال، دستيار صدا: شهريار عادلي، تصوير بردار پشت صحنه: مهرنوش دژبان و سينه موبيل: اكبر نظري.

منبع: برنا نیوز

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب دقیقا همونی که گفتی هست...من متن اصلی رو گذاشتم...برای خودم هم شک بود اما بالاخره جای بحث هم داشت که شما شروعش کردی..:)
در ضمن سوتی هم از من نبود از اون کسی بود که متن رو نوشته بود..:)

نم دونم که این مطلب رو کسی میدونه یا نه... اما بهترین فیلم تاریخ سینمای جهان فیلم برباد رفته شناخته شده و دومین فیلم هم جنگ ستارگان هست که در رتبه سوم فیلم کازابلانکا هستش و در رتبه های بعدی فیلم های: ارباب حلقه ها-آوای موسیقی-جادوی ارز -دفترچه یادداشت-فارست گامپ-شاهزاده عروس و پدرخوانده هست..:)
شما ماشالا سوتی دادنت انقدر محتمل هست که بشه این چیزا رو هم راحت بهت منتسب کرد :
realitycheck.gif

همین مطلب بعدی ات هم یه سوتی دیگه ... نوشتی "بهترین فیلمهای تاریخ سینما" انتخاب شدند ... در حالیکه این صرفا یه رای گیری آنلاین بوده با جامعه آماری 2000 نفر ... بنابراین عنوان مطلبت غلط اندازه ...

ضمن اینکه جادوگر شهر از رو نوشتی جادوی ارز ... و حتی سعی نکن که بگی غلط املاییه ، چون و و ر روی کی برد نزدیک هم نیستن ... علتش اینه که شما تا حالا اسم این فیلم به گوشت نخوره !!! ... و ضمنا برادر کوچیکه من هم می دونه که ترجمه مناسب برای ویزارد چیه ...
upsidedown.gif

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
«تلخ و شيرين» با رضا عطاران و مريلازارعي كليد مي‌خورد

A0107919.jpg

خبرگزاري فارس: فيلم تلخ و شيرين (مسعود اطيابي) هفته آينده با حضور رضا عطاران و مريلا زارعي كليد مي‌خورد.

مسعود اطيابي تهيه كننده و كارگردان «تلخ و شيرين» در گفت‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس در مورد پروژه سينمايي «تلخ و شيرين»، گفت: اين پروژه اكنون در مرحله پيش توليد است و در صورت پيشرفت پروژه در مسير مورد نظر، هفته آينده اين فيلم را كليد مي‌زنيم.
وي كه فيلم «مصائب دوشيزه» را روي اكران دارد، در مورد عوامل حاضر در اين پروژه گفت: در حال حاضر حضور حسن پويا (مدير فيلمبرداري)، بابك اخوان (صدابردار)، محسن اورنگ ( برنامه‌ريز و دستيار يك كارگردان)، مهين نويدي (طراح چهره‌پردازي) و افسانه صمدزاده (طراح صحنه و لباس) در اين فيلم قطعي شده است و رضا عطاران به همراه مريلا زارعي نقش‌هاي اصلي اين فيلم را ايفا مي‌كنند.
بنابراين گزارش «تلخ و شيرين» قصه زن و شوهري است كه به علت اختلاف دامنه دار قصد جدا شدن از يكديگر را دارند و در لحظه جدايي تصميم مي‌گيرند جاي خود را با يكديگر عوض كنند كه اين اتفاق باعث اتفاقات خنده‌دار مي‌شود و در نهايت، اين زوج به شناخت تازه‌اي از يكدگر مي‌رسند.
پروانه ساخت «تلخ‌وشيرين» امروز از سوي شوراي صدور پروانه ساخت اداره نظارت و ارزشيابي صادر شده است.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
شما ماشالا سوتی دادنت انقدر محتمل هست که بشه این چیزا رو هم راحت بهت منتسب کرد :
realitycheck.gif

همین مطلب بعدی ات هم یه سوتی دیگه ... نوشتی "بهترین فیلمهای تاریخ سینما" انتخاب شدند ... در حالیکه این صرفا یه رای گیری آنلاین بوده با جامعه آماری 2000 نفر ... بنابراین عنوان مطلبت غلط اندازه ...

ضمن اینکه جادوگر شهر از رو نوشتی جادوی ارز ... و حتی سعی نکن که بگی غلط املاییه ، چون و و ر روی کی برد نزدیک هم نیستن ... علتش اینه که شما تا حالا اسم این فیلم به گوشت نخوره !!! ... و ضمنا برادر کوچیکه من هم می دونه که ترجمه مناسب برای ویزارد چیه ...
upsidedown.gif
من واقعا دیگه خسته شدم....نمیدونم چی بگم آخه مرد مومن چطوری میتونی بگی که غلط نبوده؟شما ملاک رو گذاشتی فاصله دکمه ها واقعا که..من امروز میخواستم مطلبی رو بگم ولی دوتا پست ازت دیدم که به خودم لعنت کردم که بهت بگم...

در کل من این مطلب رو از روزنامه نوشتم همینطور که میخوندم داشتم تایپ میکردم و اشتباه شد این عکسش:

http://************/files/cjzs7dntjhsdx4qq76yc_thumb.jpg

تو رو خدا دست وردار...:(
علتش اینه که شما تا حالا اسم این فیلم به گوشت نخوره
مرسی از علم غیبت که اشتباه از اب دراومد.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
خانه تئاتر دانشگاهی از برگزیدگان نمایشنامه‌خوانی حمایت می‌کند

خانه تئاتر دانشگاهی از برگزیدگان نمایشنامه‌خوانی حمایت می‌کند
دبیر سومین فستیوال نمایشنامه‌خوانی تالار مولوی از حمایت خانه تئاتر دانشگاهی برای به صحنه بردن آثار برگزیده سومین فستیوال نمایشنامه‌خوانی مولوی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی مکاری مدیر تالار مولوی و دبیر این فستیوال گفت: "هدف از راه اندازی فستیوال نمایشنامه‌خوانی، تقویت بنیه نمایشنامه‌نویسی به ویژه در حوزه تئاتر دانشگاهی است. تاکنون در دو فصل این فستیوال 25 نمایشنامه تولید و روخوانی شده‌اند."

وی با اشاره به بخش‌های ترجمه دانشجویی و استادی، نمایش‌های تولیدی دانشجویان و اساتید و پایان نامه‌های دانشجویی به عنوان ویژگی این دوره از فستیوال تصریح کرد: "در هر سه بخش اولویت تازگی و نو بودن آثار مطرح بود. تمامی آثار برای نخستین بار در دوره سوم فستیوال ارائه شدند. خانه تئاتر دانشگاهی نیز قول داده از یک یا دو نمایش برگزیده فستیوال برای اجرای عمومی در صحنه حمایت کند."

مکاری با بیان اینکه سه اثر برگزیده این دوره علاوه بر حمایت از اجرای عمومی در صورت معرفی هیئت داوران توسط تالار مولوی به چاپ می‌رسند، درباره بودجه این فستیوال یادآور شد: "با اینکه سه دوره از برگزاری این فستیوال می‌گذرد هنوز بودجه مشخص و ثابت به آن تخصیص داده نشده است. در حال حاضر 50 درصد بودجه این جشنواره را معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی تهران و نیم دیگر را اداره کل هنرهای نمایشی از طریق شورای تئاتر دانشگاهی تامین می‌کند."

مراسم اختتامیه سومین فستیوال نمایشنامه‌خوانی تالار مولوی روز شنبه 11 اسفند سال جاری ساعت 18 در تالار مولوی برگزار می‌شود

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
کی باشه تو از این اخلاقت دست ورداری الله اعلم بعضی وقت ها شاید بهتر باشه به پست لیو فور وات در صفحه اول تاپیک سربازیت (اینجا) رجوع کنیم گرچه به شوخی بود ولی خب بنظرم خیلی جالب بود.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
انتقاد واتيكان:

آثار برگزيده‌ي اسكار سرشار از مضامين «نااميدي» و «خشونت» هستند

wh120-154.jpg

روزنامه وابسته به واتيكان؛ آكادمي اسكار را به جهت تقدير از آثاري كه مضمون آن‌ها «نااميدي» و «خشونت» است، مورد انتقاد شديد قرار داد.

روزنامه "L Osserratore Romano" واتيكان در شماره روز گذشته خود نوشت: «هاليوود در مراسم اعطاي جوايز اسكار تصميم گرفت از فيلم‌هايي تقدير كند كه مايه نااميدي‌اند و بسيار خشونت‌آميز هستند.»

اين روزنامه در ادامه مطلب خود، با اشاره به فيلم‌هاي «سرزمين براي پيرمردان نيست» و «خون همه‌جا را فرا مي‌گيرد» نوشت: «هاليوود تحت‌تأثير فيلم‌هايي قرار گرفت كه بسيار جدي، سرشار از خشونت و مهم‌تر از آن، نااميد‌كننده هستند.»

در مراسم ديروز اعطاي جوايز اسكار، «پيرمردان سرزميني ندارند» ساخته برادران «كوئن» جايزه بهترين فيلم را دريافت كرد و «دانيل دي لوييس» براي فيلم «خون همه‌جا را فرا مي‌گيرد» اسكار بهترين بازيگر نقش اول مرد را گرفت.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
مجتبي راعي:
فيلم‌نامه‌ام با «عصر روز دهم» ملاقلي‌پور بسيار تفاوت دارد

wh120-107.jpg

مجتبي راعي گفت: شرايط فيلم‌برداري در عراق بسيار سخت است و در عين اين‌كه آرامش ظاهري دارد، اما آبستن هر اتفاقي است.

اين كارگردان كه فيلم‌نامه‌ي «عصر روز دهم» را درحال بازنويسي دارد با اشاره به سفري كه چندي پيش به عراق براي تحقيقات اين فيلم داشته است گفت: با توجه به اين‌كه نيمي از كار در نجف و كربلا مي‌گذرد، براي بررسي شرايط به آن‌جا رفتيم و ديدم كار بسيار سختي در پيش داريم.

وي با بيان اين‌كه فيلم‌نامه تا پايان سال آماده مي‌شود اظهار داشت: اين فيلم‌نامه با نسخه‌اي كه زنده‌ياد رسول ملاقلي‌پور نوشته بود، بسيار تفاوت دارد و شايد در تعريف دو خطي به آن ربط داشته باشد.

دنيايي كه من دارم و دنيايي كه رسول داشت، بسيار متفاوت است و من نمي‌توانم فيلم‌نامه‌ي او را بسازم و بايد خودش آن را مي‌ساخت، بنابراين من هم طبيعتا بايد فيلم‌نامه‌ي خودم را بسازم.

راعي ساخت اين فيلم‌نامه را بسيار سخت دانست و اظهار اميدواري كرد: در صورت خوب‌بودن سناريو تا اوايل سال آينده فيلم‌برداري آغاز شود.

اين كارگردان كه «سفر به هيدالو» آخرين ساخته سينمايي‌اش بعد از گذشت 2 سال هنوز موفق به اكران نشده است درباره آن گفت: سيستم تصميم‌گيري فرهنگي ما اجازه ديده‌شدن فيلم را به خاطر حضور يكي از بازيگران نمي‌دهد كه اميدوارم اين مشكل هر چه زودتر حل شود.

منبع: ایسنا

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
بابازي لادن طباطبايي «با من حرف بزن» كليد مي‌ خورد

معيريان گفت:فيلمنامه «با من حرف بزن» را آرش برهاني نوشته است و داستان مادري است كه براي نجات فرزند 8 ساله‌اش فداكاري مي‌كند.

«معيريان»در اين باره اظهار داشت: تصويربرداري اين كار را از (سه‌شنبه 7 اسفند) با تصويربرداري پلان‌هاي عبوري و خارجي شروع مي‌كنيم.
وي با ذكر اين مطلب كه اين تله‌فيلم، ملودرامي خانوادگي است،گفت: فيلمنامه «با من حرف بزن» را آرش برهاني نوشته است و داستان مادري است كه براي نجات فرزند 8 ساله‌اش فداكاري مي‌كند.
براساس اين گزارش، لادن طباطبايي،اكرم محمدي،فرخ نعمتي،كتايون اميرابراهيمي بازيگران اين تله فيلم هستند.
تله فيلم «با من حرف بزن» به تهيه‌كنندگي اميرحسين شريفي براي پخش از شبكه چهارم سيما ساخته مي‌شود.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
مقصد نهايي 4» در ژانر «وحشت» ساخته مي‌شود

با تكميل‌شدن ليست بازيگران چهارمين قسمت از سري آثار «مقصد نهايي»، فيلم‌برداري اين نسخه در ژانر وحشت به زودي آغاز مي‌شود.

«شانتل ون سانتن»، «بابي كامپو» و «هالي وب» اخيرا به فهرست بازيگران «مقصد نهايي 4» اضافه شدند.

بنا به اعلام ورايتي، حضور بازيگراني چون «نيك زانو»، «كريستا آلن» و «اندي فيشلا» از پيش در اين پروژه سينمايي ترسناك قطعي شده بود.

داستان سري قبل مقصد نهايي در جايي تمام شده بود كه يك دانش‌آموز دبيرستاني سعي مي‌كند، جلوي تصادف دوستانش در حادثه يك ترن هوايي را بگيرد.

او با هم‌شاگردي‌هايش متحد مي‌شود تا از زمان سبقت گرفته و از مرگ بازماندگان فاجعه قبلي جلوگيري كند.

«ديويد آر. اليس» خالق «مقصد نهايي» 2 و «ماري در دشت» كارگرداني نسخه چهارم اين فيلم را برعهده گرفته است و فيلم‌نامه توسط «اريك برس» (خالق اثر پروانه‌اي) به نگارش درمي‌آيد.

فيلم‌برداري «مقصد نهايي» 4 از اواخر فوريه (اوايل اسفند) در منطقه «بيگ ايزي» ايالات متحده آغاز مي‌شود.

منبع: ایسنا

بالا