• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو ماه پیش بود که شایعه شده بود هری پاتر 7 یا همون Deathly Hallows فیلمش دو قسمت خواهد بود و با توجه به ابراز علاقه Guillermo Del Toro میگفتن که کارگردانش هم دل تورو خواهد بود ولی اینطور که تهیه کننده به LA Times گفته فیلم در دو قسمت خواهد بود و کارگردانش کارگردانش قسمت قبلی و این قسمت خواهد بود یعنی David Yates نویسنده هم همونی خواهد بود که بقیه قسمتا رو نوشته،بازیگرا هم همون خواهند بود،فیلم اول نوامبر 2010 اکران میشه فیلم دوم می 2011.
البته هنوز هیچ تصمیم نگرفته که چطوری کتابو به دو قسمت تقسیم کنن.
خیلی ناراحت شدم که Del Toro ی عزیز دل!این قسمت رو نمی سازه،امیدوارم لااقل Hobbit رو(اگه هابیتی در کار باشه البته)بدن به این.

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
«ديويد هكل» سري پنجم «اره» را مي‌سازد

saw-5.jpg

«مارك رولستون» بازيگر آثاري چون «رستگاري در شاوشانگ»‌ و « مرحوم‌» به فهرست بازيگران سري پنجم از اثار موسوم به « اره» اضافه شد.

فيلمبرداري « اره 5» از 17 مارس ( 27 اسفند) در تورنتو كانادا آغاز مي‌شود.

هكل» در سري‌هاي 1، 2 و 3 اره به عنوان مدير توليد و در اره 3 و 4 به عنوان دستيار كارگردان به فعاليت پرداخته است.

فيلمنامه «اره»5 توسط «ماركوس دانستان» و « پاتريك ملتون»‌به نگارش در آمده است.

به گفته ملتون؛ «اره» 5 نشان خواهد داد كه بعد از سكانس پاياني مبهم و مبهوت كننده سري قبلي «اره» چه اتفاقي براي «كوربت»‌( دختر لين دنلون) مي‌افتد.

او گفته است: پازل‌هاي مرگبار جديدي در اره 5 به وقوع مي‌پيوندد.

از جمله بازيگران مطرح اين پروژه‌ي سينمايي ترسناك مي‌توان به «توبين بل» ، «اسكات پترسون» و «‌كاستاس منديلور» اشاره كرد.

«‌اره 5» با تهيه‌كنندگي كمپاني «ليونزگيت» ‌براي نمايش در 24 اكتبر ( اوايل آبان سال آينده) آماده مي‌شود

منبع: ایسنا

«بچه رزماري»، فيلم ماندگار «رومن پولانسكي» در دهه 60، به كارگرداني «مايكل باي» بازسازي خواهد شد.

A0404394.jpg

كمپاني هاليوودي پارامونت در حال رايزني با «مايكل باي»، كارگردان فيلم «ترانسفورمرها» است تا نسخه بازسازي شده فيلم «بچه رزماري» را كارگرداني كند.
«بچه رزماري» در سال 1968 ميلادي براساس رمان پرفروشي به همين نام نوشته «ايرا لوين» توسط «رومن پولانسكي» ساخته شد.
اين فيلم داستان زوج جواني است كه در نيويورك در همسايگي زوج سالخورده‌اي ساكن شده و با اين آنها رابطه دوستانه‌اي برقرار مي‌كنند، كمي بعد زن جوان به طرز مرموزي باردار مي‌شود و پس از مدتي درمي‌يابد كه همسايه‌هايشان حقيقتا جادوگراني با قدرت شيطاني هستند كه همسرش در ازاي موفقيت در كارش به آنها اجازه داده تا با جادوگري همسرش را باردار كنند.
به گزارش هاليوود ريپورتر، در نسخه اصلي اين فيلم «ميا فارو» در نقش زن جوان بازي مي‌كند و «راث گوردون» نيز نقش مقابل وي را بازي مي‌كند، گوردون براي اين فيلم برنده جايزه اسكار شد.

منبع: خبرگزاری فارس

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
1
«بن افلك» پس از موفقيت فيلم قبلي‌اش «بچه رفته» مقدمات كارگرداني فيلم جنايي «تيغ» را فراهم مي‌كند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «تيغ» براساس يك رمان پرفروش با عنوان «تيغ خودش» مورد اقتباس سينمايي قرار مي‌گيرد. بنا به اعلام ورايتي، شركت فيلم‌سازي «ميراماكس» امتياز ساخت فيلم براساس اين كتاب را خريداري كرده است و خود «افلك» با همكاري «شين بيلي» تهيه‌كنندگي اين پروژه را برعهده خواهد داشت.

اين دو پيش‌تر تهيه فيلم قبلي «افلك»، «بچه رفته» را نيز به انجام رسانده‌اند.فيلم‌نامه اقتباسي «تيغ» توسط «آرون استوكارت» به نگارش درمي‌آيد.

داستان فيلم درباره دو كودك خردسال شيكاگويي است كه پيش نوجواني توسط گروه‌هاي گسترده‌اي در مسيرهاي خلاف به كار گمارده مي‌شوند.

«افلك» هم‌اكنون درگير بازي در پروژه «نقشه بازي» براي استوديوي فيلم‌سازي يونيورسال است.

كتاب «تيغ خودش» به قلم «ماركوس ساكي» به نگارش درآمده است.حق پخش و اكران جهاني «تيغ» نيز توسط كمپاني يونيورسال انجام خواهد شد.

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اداره کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد در اين باره اعلام کرده است: «برخی تخلفات مطبوعاتی مثل استفاده ابزاری از عکس های هنرپيشگان به خصوص هنرپيشه های فاسد خارجی، درج جزييات زندگی مبتذل آنان، درج مطالب خرافی، تبليغ خواص دارويی بدون اخذ مجوز از مراجع و سازمان های ذيربط، ترويج خرافه گرايی، درج مطالب خلاف عفت عمومی و نيز مطالب تحريک آميز قومی به خصوص اهانت به اقوام شريف ايرانی موجب حساسيت و برخورد قانونی هیأت نظارت بر مطبوعات مي گردد.»

متاسفم واقعا نشریه خوبی بود.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چیز جدیدی نیست ...

تراژدی زمانه ی ما هراس جسمانی همگانی و همه گیری است که چون دیر پاییده است ما نیز تاب تحملش را پیدا کرده ایم

بخشی از خطابه ی ویلیام فاکنر در مراسم اهدای نوبل ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
:hmm::hmm:
واقعا جای تاسف داره .....

یه بارهم سر عکس مهران مدیری دادگاهی شده بود علی معلم که تبرئه شد
امیدوارم این دفعه هم راهی داشته باشه و قضیه کنسل شه ، :(
من از معتادان این مجله بودم سالهایه ساله ......
آخه محدودیت تا کجا دیگه ..... بالاتر از اینکه تو یه فروم فرهنگی باید با ید با فیلترشکن اومد ؟؟!!؟؟؟؟؟:hmm:
خدا همه مونو به راه راست هدایت کنه .... مخصوصا خود هادی ها رو .. !!!!!!

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاش هممون فارغ از هر نوع عقیدهای که داریم یه لحظه فقط فکر کنیم یکی دیگه هست که شاید اینجوری فکر نکنه.
منم خیلی خاطره داشتم با دنیای تصویر به خصوص که زیاد راجع به سینمای ایران نمینوشت بر خلاف مجله فیلم که فکر میکنه بانی سینمای ایرانه و.....

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چقدر تاسف برانگیز...

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا که معلوم نیست به کجا داریم حرکت می‌کنیم .........

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
نباید یه اعتراضی چیزی بکنیم ؟
با اون اتفاقاتی که برای شرق و هم میهن افتاد و مدتهاست توقیفن بعید نیست که دنیای تصویر هم به سرنوشت اونا دچار بشه .
سر "سنتوری" هم جسارت وزیر رو دیدم که فرمود این فیلم هیچوقت اکران نمی شد.

می تونیم سایتی یا ... راه بندازیم و اعتراض کنیم. می تونیم تجمعی جلوی وزارت فرهنگ داشته باشیم .
نا مردا آخر سال این کارو کردن و این تجمع و اعتراض حضوری رو سخت تر می کنه .

هر چی بیشتر سهل انگاری کنیم اوضاع سفت و سخت تر می شه !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با اون اتفاقاتی که برای شرق و هم میهن افتاد و مدتهاست توقیفن بعید نیست که دنیای تصویر هم به سرنوشت اونا دچار بشه .
سر "سنتوری" هم جسارت وزیر رو دیدم که فرمود این فیلم هیچوقت اکران نمی شد.

می تونیم سایتی یا ... راه بندازیم و اعتراض کنیم. می تونیم تجمعی جلوی وزارت فرهنگ داشته باشیم .

فکر میکنی با این حرف ها میشه کاری از پیش برد؟ من که فکر نمیکنم... و تنها کاری که میخوام بکنم اینه که بشینم و به خاطر اینکه ممکنه دیگه دنیای تصویر نخونم غصه بخورم!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
فکر میکنی با این حرف ها میشه کاری از پیش برد؟ من که فکر نمیکنم... و تنها کاری که میخوام بکنم اینه که بشینم و به خاطر اینکه ممکنه دیگه دنیای تصویر نخونم غصه بخورم!

اینکه مسلمه از ما کار خاصی برنمیاد ، ایشالله که بازم آقای معلم با یک درایت رفع اشکال بکنه

بچه ها مجله خاصی که تو سینمای خارج به خوبی دنیای تصویر باشه سراغ دارین ؟ :(

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
علاوه بر این "هفت" هم لغو امتیاز شده
bored.gif

blue_system45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که فکر نمیکنم چیز درست و حسابی باشه خود دنیای تصویرم خالی از اشکال نبود بخش انیمیشن وسریال میخواست بخش سینمای اروپا میخاست معرفی پدیده میخواست... با این همه ایراد به نظرم بهترین بود مخصوصا نقد فیلمای هرچند کوتاه اشتری رو خیلی دوست داشتم انصافا رو دست نداشت فکر کنم اگه همه موافق باشین کل مجله یه طرف فیلمای روزش یه طرف حالا اینکه الان چی کار کنیم چی بخونیم من که میگم هیچی نیست مگه اینکه خودمون مجله بزنیم!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من که فکر نمیکنم چیز درست و حسابی باشه خود دنیای تصویرم خالی از اشکال نبود بخش انیمیشن وسریال میخواست بخش سینمای اروپا میخاست معرفی پدیده میخواست... با این همه ایراد به نظرم بهترین بود مخصوصا نقد فیلمای هرچند کوتاه اشتری رو خیلی دوست داشتم انصافا رو دست نداشت فکر کنم اگه همه موافق باشین کل مجله یه طرف فیلمای روزش یه طرف حالا اینکه الان چی کار کنیم چی بخونیم من که میگم هیچی نیست مگه اینکه خودمون مجله بزنیم!

من هم اول معرفی فیلمهای روز میخوندم (تازه های 2008) و رویدادهای خارجی، انصافا گزیده و کامل بود ، حالا ظاهرا باید فقط دلخوش به همین اینترنت فیلتری نفتی !! باشیم و بس ...:eek:

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585

احساساتي نشيد. چيزي نشده يه دو سه تا مجله و روزنامه بسته شده يه عده هم شب عيدي رفتند رو هوا و نون زن و بچه شونو ندارند كه در بيارند.

مثلا" تا الان چند تا تجمع و اعتراض شده و تاثير داشته كه حالا براي اين مجله فسادبرانگيز :eek: بشه و جواب بده.

تازه اين دولت هنوز ركورد آقاي پرزيدنت قبلي (كه در اجراي نمايش و كمديهاي خاص تخصص داشت) رو هنوز در بستن روزنامه ها و بستن سايتها و ....... نزده .

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
تا اونجایی که یادم میاد هیچ تجمعی کم من در جریانش بودم نتیجه نداشته . ولی حداقل اونایی که باید می فهمیدن که ما اعتراض داریم فهمیدن.
دو روز دیگه وزیر میاد می گه ملت از توقیف فسادبرانگیزها (به قول sgwp ) خوشحالن .

یادش به خیر اون شماره "بازی بزرگان"دیالوگ و مطالب خواندنی که در مورد ستاره ها بود.

تازه اين دولت هنوز ركورد آقاي پرزيدنت قبلي (كه در اجراي نمايش و كمديهاي خاص تخصص داشت) رو هنوز در بستن روزنامه ها و بستن سايتها و ....... نزده .
عزیز شما اونموقع خوب یادت هست؟ ! اون موقع کی مجوز می داد کی شکایت می کرد کی توقیف می کرد ؟ تاریخ رو که دیگه نمی شه عوض کرد؟ (البته از شواهد برمیاد که شده!)

بالا