• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
Iran
سلام ...

طبق معمول داشتم IMDB رو نگاه می کردم که چشم افتاد به عکسی !؟ :(

Anthony Minghella نویسنده و کارگردان اسکاری سینمای هالیوود

تاریخ تولد : 6 January 1954, Ryde, Isle of Wight, England, UK

تاریخ فوت : 18 March 2008, England, UK

1 بچه داشته و زنشم Carolyn Choa

بیشتر همکاریش با جود لاو بوده

برنده اسکار برای بهترین کارگردانی فیلم The English Patient 1996

نامزد بهترین نویسنده و تهیه کننده اسکار برای فیلم The Talented Mr. Ripley 1999

خیلی جوایز دیگه


بیچاره در سن 54 سالگی فوت کرده :(

یکی از معروف ترین کارهاش فیلم کوهستان سرد Cold Mountain با نیکول کیدمن ، رنه زلویگر و جودلاو بوده

بیجاره برای چند وقت دیگه فیلم The Ninth Life of Louis Drax برای نویسندگی و کارگردانی داشته :eek:

نمی دونم دیگه چی بگم فقط ناراحت شدم زیاد.

هر چند وقت یکبار باید شاهد از دست رفتن همچین عزیزانی باشیم :cigar:

لینک بازیگر در IMDB

لیست جوایز
 
Last edited by a moderator:

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
بیا اینم همین الان مثله اینکه فوت کرد:(

Arthur C. Clarke نویسنده ادیسه فضایی که به کوبریک در نوشتن این اثر کمک کرد و الهامات کوبریک رو بر روی کاغذ به صورت فیلم آورد :cool:

clarke-sm.jpg


همین دیگه :(

لینک

ولی ایشون سنش 90 بوده
 

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
6,209
لایک‌ها
84
محل سکونت
Tehran
من خودم از توقیف دنیای تصویر ناراضی هستم ... ولی دیگه آخرکاری به نظرم زیاده روی کرده بود ... مثل ویژه نامه سینمای هند ... رسما بهونه داده بود دست اینا ...
 

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
Iran
بیا اینم همین الان مثله اینکه فوت کرد:(

Arthur C. Clarke نویسنده ادیسه فضایی که به کوبریک در نوشتن این اثر کمک کرد و الهامات کوبریک رو بر روی کاغذ به صورت فیلم آورد :cool:

clarke-sm.jpg


همین دیگه :(

لینک

ولی ایشون سنش 90 بوده


خدای بیامرزتش

ولی من با مرگ هیث لجر واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم :(

خدائیش نقش جوکر رو توی بتمن جدیده که می خواد بیاد عالی بازی کرده و فکر کنم جایزه هم به خانوادش بدن :eek:
 

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,337
لایک‌ها
98
محل سکونت
NeverLand
خدای بیامرزتش

ولی من با مرگ هیث لجر واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم :(

خدائیش نقش جوکر رو توی بتمن جدیده که می خواد بیاد عالی بازی کرده و فکر کنم جایزه هم به خانوادش بدن :eek:
مرگ هیث لجر با اینکه تاسف برانگیز بود اما به نفع بازیگرای دیه تمام شد که نمیشه ازش گذشت:D
ا اونجایی که میدونم یکیشون هم همین جانی دپ بود..:)
 

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
اولین خبر اینکه جناب Paul Scofield فوت کردند بازیگر فیلمهای هالیوود برنده جایزه اسکار برای فیلم مردی برای تمامی فصول

لینک خبر ( فردا تغییر میکنه این لینکا )

یه مختصری از زندگی نامش :

156bb403eba0.jpg


با نام دیوید پل اسکافیلد در انگلستان و در سال 1922 بدنیا آمد از 14 سالگی روی صحنه رفت از ستارگان تئاتر انگلستان شد از اواسط دهه 1950 وارد سینما شد اما تعدا فیلمهای بازی کرده او معدود است به یاد ماندنی نقشش هم همین فیلم مردی برای تمام فصول هست که اسکارم براش گرفت در انگلستان و در خانه اش در سن 86 سالگی فوت کرد :(

لینک
 

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
دوتا از فیلمهای بالای جدول فروش این هفته آمریکا رو معرفی کنم

اولیش کارتون هورتون با چه کسی آشنا میشود یا هورتون صدای چه کسی را میشنود :rolleyes:

9ed3f6fe15c4.jpg


داستانش از این قراره که هورتون که فیلم هست و گوشاشم خیلی قوی هست یه صدایی میشنوه و میره پیداش کنه بعدم که پیداش میکنه مبینه یه جونورهای ریزی هستند که حتما باید روی سیاره زمین بمونن تا زنده بمونن و هورتون تصمیم به کمک به اینها میگیره

یه نکته جالب اول اینکه توی اولین هفته تا الان 45 ملیون دلار فروش کرده و بالای جدول فروشه بعدم اینکه صدای فیله برای جیم کری هست چه شود کارتون قشنگی میشه

لینک در imdb

فیلم دوم هم فیلم 10000 سال قبل از میلاد مسیح

b38aef4e933c.jpg


داستان یک شکارچی از یه قبیله ماموت کش هست که برای نجات قبیلش مجبور به سفری میشه

این زیاد مهم نیست مهم کارگردانه یعنی جناب Roland Emmerich بازم یعنی کارگردان فیلمهای روز استقلال و گودزیلا و پس فردا ( روز بعد از فردا ) که این فیلمم تو مایه های Apocalypto مل گبسینه ولی باید جلوه های ویژش بیشتر باشه چون جناب کارگردان عاشق جلوه ویژه ست

اینم باید فیلم خوب باشه

لینک در imdb
 

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
Iran
گمان نمی کنم فیلم های امروزی به پای فیلم های من برسند. خیلی رک بگویم اصلاً ارزشی ندارند.
(۱۹۷۲، چارلی چاپلین)

خوب نمی دانم این جمله عجیب و غریب را استاد در چه حالی بیان کرده ولی می توان خیلی قاطع در مقابلش ایستاد. یادم می آید یکی گفته بود اگر بخواهم به یک موجود فضایی بفهمانم که انسان و عواطف انسانی چیست، فیلم های چاپلین را نشانش می دهم و حالا به جرات می گویم اگر کسی از من دلیل بخواهد که سینما هنوز زنده است و بپرسد آیا بعد از دوران فیلم های کلاسیک هنوز فیلم هایی هستند که بشود آن را دید، فقط و فقط فیلم های سال گذشته را به او معرفی خواهم کرد.

سینمای جهان در سالی که گذشت واقعاً یک مرحله درخشان و کم نظیر را پشت سر گذاشت و همین الان که دارم نام فیلم ها را مرور می کنم، مطمئن هستم یک چندتایی را از قلم خواهم انداخت و باز بگویم مثل کسانی که از داستان یک راز به خصوص سرخوشند و از اینکه کس دیگری آن راز را نمی داند احساس غرور می کنند، از وجود کسانی که معتقدند سینما مرده لذت می برم و از دور به حال و روزشان بدون این سینمای زیبا و پویا می نگرم.در بخش تئوریک، فکر می کنم مهم ترین چیزی که الان بشود عنوان کرد همان نظرسنجی است که چندی پیش و قبل از جشنواره بین المللی (بین المللی؟) فجر در روزنامه اعتماد انجام شد و در آن۲۳ منتقد و نویسنده سینمایی ایران، مهم ترین فیلم های هزاره سوم را انتخاب کردند و نتیجه نهایی واقعاً خیره کننده بود.

به خصوص که اکثر فیلم ها در محدوده یی خارج از جریان سینمای رایج و متداول قرار می گیرند و بدیهی است که در این شرایط فیلمی چون جاده مالهالند در رتبه یک قرار بگیرد. وسوسه یک نظرسنجی در باب فیلم های تاریخ سینما هم وجود دارد که امیدوارم به وقتش اتفاق بیفتد. اما اگر بخواهم مجموعه ادعاها و نگرش کلی این مطالب را بسته بندی شده تقدیم تان کنم باید به فستیوال کن ۶۰ اشاره کنم که واقعاً یکی از درخشان ترین دوره هایش را پشت سر گذاشت و باز از آنجایی که اکثر فیلم های حاضر در این فستیوال، آثار برگزیده و برتر امسال هستند، بد نیست به طور جداگانه به آنها اشاره کنم. کار داوری این دوره از کن هم واقعاً سخت بوده و داوران شهیر ولی این بار بی ذوق، چندان کامل و دقیق رفتار نکردند و البته به هر فیلم خوب یک جایزه دادند. بیشتر حدس می زدیم امسال هم دو فیلم نخل طلا بگیرند که اتفاق نیفتاد و البته که سینمای ایران در این رویداد باارزش جایی نداشت و باید در انتظار سال بعد باشیم و ببینیم که چه پیش خواهد آمد.

● چهار ماه، سه هفته و دو روز

فیلمساز جوان رومانیایی کریستین مونگیو با این درام اجتماعی و دگماوار خود فاتح شصتمین دوره کن شد و هم خود و هم سینمای کشورش را به همگان معرفی کرد. شاید از نظر ساختاری (فرم و تکنیک ارائه تصاویر) فیلم را بتوان با آثار برادران داردن مقایسه کرد ولی این فیلم و نگاه پشتش و درک فیلمساز از موقعیت های انسانی و کمابیش خاص آنقدر کامل و صحیح است که به هیچ وجه نمی توان فیلم را ندیده گرفت. دادن نخل طلا به این فیلم هم حداقل این حسن را داشت که یک جهان تازه را بشناسیم و در آینده آن را پی بگیریم که اگر شاهکار برادران کوئن این نخل طلا را می گرفت شاید چندان اتفاق بزرگی نبود که همگان معتقد و مطمئنیم این فیلم جایی برای پیرمردها نیست (جایی برای قدیمی ها نیست) یک شاهکار بی بدیل است.

● هر کی سینمای خودش

این فیلم تشکیل شده از ۳۳ قسمت سه دقیقه یی که ۳۳ فیلمساز زنده و بزرگ حال حاضر دنیا آنها را ساخته اند. از آن دسته فیلم های خاطره انگیز که عیار فیلمسازی خیلی ها را هم رو کرد. ساخته های پولانسکی، فون تری یر، تاکشی کیتانو، عباس کیارستمی، کن لوچ، نانی مورتی و در راس همه فیلم کوتاه آندری کونچالفسکی از بهترین فیلم های این مجموعه بودند.

● الکساندرا

آخرین ساخته فیلمساز آوانگارد و صاحب سبک روسی، الکساندر سوکوروف روزهای یک پیرزن سالخورده را به روزهای جنگ متصل می کند و جالب اینکه نه تیری شلیک می شود، نه خونی ریخته می شود. قدم زدن های این پیرزن زیبا و آرام در میان نظا میان و ارتش روسیه که نوه او هم در آنجا حضور دارد و خدمت می کند، به راحتی پوچ بودن خیلی چیزها را نشان می دهد و موسیقی فیلم هم یکی از عجیب ترین هاست که هم بی خودی در فیلم جریان دارد و هم خیلی جدی به فیلم و احساسات جهت می بخشد.

● آن سوی دیگر

دومین فیلم از سه گانه فیلمساز ترک، فاتح آکین، یکی از بهترین فیلم های امسال است. به مانند فیلم قبلی اش او ماجرای زندگی چند انسان را تعریف می کند که مابین ترکیه و آلمان در سفرند و این هجرت و غم غربت، دلیل اصلی آشنایی آنها می شود. به شیوه روایت های غیرخطی، فیلمساز جوان چند زندگی را به هم پیوند می زند و نتیجه کار خیره کننده است.

● ضدمرگ

عشق فیلم و کارمند سابق ویدئو کلوپ به خاطر علاقه و شیفتگی اش به سینمای رده ب و Exploration، در بازسازی خود فیلم جذاب و مفرحی را در راستای همان اهداف معروف این نوع سینما ساخته و آنهایی که با فیلم های فیلمسازانی چون «جک هیل»، «راس میر»، «وس کریون» و «جان واترز» آشنا هستند به راحتی بازسازی تارانتینو را درک خواهند کرد و از دیدن آن لذت خواهند برد. به هر حال برای درک بخشی از سینما می بایست بخش های دیگر را قبلاً درک کرده باشیم. البته فیلم تارانتینو در مقایسه با آثار فیلمسازان مذکور حداقل در یک زمینه بازنده است.

● تبعید

بعد از موفقیت بی بدیل فیلم بازگشت، دومین فیلم فیلمساز جوان روس را باید یک شاهکار تمام عیار دانست که سینما و پویایی این هنر را به خوبی نشان می دهد. آندری زویاگنیتسف در دومین فیلم خود موفق شده با همان سبک و سیاق فیلمسازی خودش به یک اثر جهانشمول و کاملاً شخصی و پر از آمیزه های مذهبی دست پیدا کند که برای سینما یک جواهر است. عشق، هراس از مرگ و تعهد و مسوولیت در زندگی تمام آن چیزی است که فیلم حرف های فراوانی درباره آنها دارد.

● مردی از لندن

متفاوت ترین و مینی مال ترین فیلم بلا تار که این بار برخلاف آثار قبلی اش خیلی تجربه گرایانه تر است و خیلی سعی کرده جهان متنش را خالی، سرد و اصطلاحاً تاریک و کافکایی نشان دهد. کارگردانی تار خیره کننده است و حتماً یک اثر ناب هنری را در پی دارد. فیلم آخر وونگ کار-وای، نفس کیم کی دوک و فیلم آخر امیر کاستاریکا هم از دیگر آثار مهم کن سال گذشته بودند که در نوبت دیگر به آنها خواهیم پرداخت.اما دیگر فستیوال معتبر، یعنی ونیز هم در این دوره بیکار نبود و نسبتاً آثار قابل قبول فراوانی را معرفی کرد. با حضور ژانگ ییموی بزرگ به عنوان رئیس هیات داوران ونیز، این جشنواره فیلم آخر آنگ لی را بهترین فیلم خود دانست و آنگ لی بار دیگر شیر طلای ونیز را تصاحب کرد.
اما با اینکه ونیز نشان داده ترجیحاً و عموماً به سینمای معترض و غیررایج امریکایی علاقه مند است، خود امریکایی ها حداقل در اسکارشان چندان به این دست فیلم ها توجهی ندارند. ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد بزدل یکی از بهترین و مهم ترین آثار امسال سینمای امریکا بوده و جیم هوبرمن هم آن را به عنوان یکی از ۱۰ فیلم برتر سال خود انتخاب کرده است.
فیلم تاوان هم در ونیز به نمایش درآمد و همگان از فیلم استقبال کردند و ظاهراً فقط نام فیلمساز کمی فیلم او را به پایین کشانده. من وجود ندارم و مایکل کلایتن هم در ونیز حضور داشتند و بزرگانی چون دی پالما، کنت برانا، تاکاشی میکه و پیتر گرینوی به این فستیوال اعتبار ویژه یی بخشیدند.



محمد باغبانی


روزنامه اعتماد
 

erfan005

Registered User
تاریخ عضویت
3 نوامبر 2005
نوشته‌ها
581
لایک‌ها
5
محل سکونت
تهران
seymour جان یعنی باید خودسانسوری می کرد ؟!
با این حساب , شجاعتش در توسعه ژانر ! ستودنی بوده ...
 

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 جولای 2006
نوشته‌ها
3,856
لایک‌ها
184
من خودم از توقیف دنیای تصویر ناراضی هستم ... ولی دیگه آخرکاری به نظرم زیاده روی کرده بود ... مثل ویژه نامه سینمای هند ... رسما بهونه داده بود دست اینا ...

چه اشکالی در چاپ ویژه نامه سینمای هند هست؟...


این مقاله ی شماره ی اسفند ("چرا؟! پرسش هایی با پاسخ یا بی پاسخ پیرامون مسائل سینمای ایران") رو با دقت بخونید متوجه میشید از هر طرف به همه زدن آقای رضا درستکار. حتی به دین و سیاست!

کلا هر از گاهی یه مقاله با چنین مضمون هایی چاپ میشه. اول هر شماره هم که یادداشت های سردبیر آقای معلم هست که همیشه تند و تیزه!

دلیل لغو امتیاز دنیای تصویر این دسته از مقاله هاست به نظرم...
 

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
3 آگوست 2005
نوشته‌ها
6,209
لایک‌ها
84
محل سکونت
Tehran
چه اشکالی در چاپ ویژه نامه سینمای هند هست؟...
والا به نظرم مطالب و عکس هاش زیاده روی بود ... با فرض اینکه اگه یه نفر بخواد گیر بده ، هیچ چیز بهتر از عکس گنده ی یه مشت دختر هندی خوشگل نیست که توی یه ماهنامه تخصصی سینمایی (که توی شماره قبل و بعدش می خواد فیلم های چهار ستاره ی تاریخ سینما رو مرور کنه) به تعداد انبوه چاپ شده باشه
thumbsdown.gif
... نمی دونم والا ...
 

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 جولای 2006
نوشته‌ها
3,856
لایک‌ها
184
والا به نظرم مطالب و عکس هاش زیاده روی بود ... با فرض اینکه اگه یه نفر بخواد گیر بده ، هیچ چیز بهتر از عکس گنده ی یه مشت دختر هندی خوشگل نیست که توی یه ماهنامه تخصصی سینمایی (که توی شماره قبل و بعدش می خواد فیلم های چهار ستاره ی تاریخ سینما رو مرور کنه) به تعداد انبوه چاپ شده باشه
thumbsdown.gif
... نمی دونم والا ...
ممکنه اینجور تظاهر کنن که به خاطر "استفاده ابزاری از عکس های هنرپيشگان به خصوص هنرپيشه های فاسد خارجی، درج جزييات زندگی مبتذل آنان" لغو اش کردن، ولی من که میگم به خاطر مسائل پشت پرده ای بوده... البته من هم نمیدونم واقعا...
 

blue_system45

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 آگوست 2007
نوشته‌ها
49
لایک‌ها
0
ممکنه اینجور تظاهر کنن که به خاطر "استفاده ابزاری از عکس های هنرپيشگان به خصوص هنرپيشه های فاسد خارجی، درج جزييات زندگی مبتذل آنان" لغو اش کردن، ولی من که میگم به خاطر مسائل پشت پرده ای بوده... البته من هم نمیدونم واقعا...

عزیز من چه پشت پرده ای دیگه با شما رو هم بازی میکنن میگین پشت پرده؟ نظریه توطئه؟؟؟؟؟؟ قضیه خیلی سادست یک سری تفکرات افراطی تو این مملکت هستن قدرت بستن رو هم دارن نتیجه=بسته شدن همین.
 

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
Iran
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

wh120-179.jpg


فيلم «تعزيه» عباس كيارستمي در جشنواره بين‌المللي ادينبورگ 2008 به نمايش درمي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جشنواره بين‌المللي ادينبورگ از روز هشتم اوت ( 18 مرداد ماه )آغاز به‌كار خواهد كرد و چهره‌هاي سرشناسي از دنياي سينما، تئاتر و موسيقي در آن حضور خواهند يافت.

روزنامه گاردين براساس اعلام برگزاركنندگان جشنواره نوشت: «عباس كيارستمي» با فيلم «نگاهي به تعزيه» در ادينبورگ حاضر خواهد شد.

اين فيلم نه تنها اجراكنندگان تعزيه، بلكه تماشاگران ايراني را نيز در محوريت خود خواهد داشت.

جشنواره ادينبورگ روز 31 اوت پايان خواهد يافت.
 

sokOoooot

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,254
لایک‌ها
77
محل سکونت
این بود تمام ماجرای من و او
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فرهنگ و هنر - سينما

wh120-179.jpg


فيلم «تعزيه» عباس كيارستمي در جشنواره بين‌المللي ادينبورگ 2008 به نمايش درمي‌آيد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جشنواره بين‌المللي ادينبورگ از روز هشتم اوت ( 18 مرداد ماه )آغاز به‌كار خواهد كرد و چهره‌هاي سرشناسي از دنياي سينما، تئاتر و موسيقي در آن حضور خواهند يافت.

روزنامه گاردين براساس اعلام برگزاركنندگان جشنواره نوشت: «عباس كيارستمي» با فيلم «نگاهي به تعزيه» در ادينبورگ حاضر خواهد شد.

اين فيلم نه تنها اجراكنندگان تعزيه، بلكه تماشاگران ايراني را نيز در محوريت خود خواهد داشت.

جشنواره ادينبورگ روز 31 اوت پايان خواهد يافت.

به کاربر فعالی شما هم مبارک باشه :lol:

برای اینکه این پستم اسپم نشه یه فیلمم که چند روزه توی صدر جدول فروش هست رو معرفی کنم

فیلم 21

9f665f7add5a.jpg


داستان از این قراره که یه پسری 21 ساله که پول شهریه مدرسه رو نداره برای پول جور کردن به یک گروه در مدرسه میپیونده که کارتهای شانس تولید میکنند با کامپیوتر برای لاس وگاس و با یک شخصیت تقلبی وارد اونجا میشن تا خیلی پول برنده بشن و بعد ....

اول اینکه از روی یک داستان واقعی ساخته شده و از روی یک کتاب و بعدم اینکه درجش PG-13 است

کلا فکر نکنم فیلم خوبی باشه

اینم لینک ( تا چند وقت دیگه نتایج نغییر میکنه )
 

Amir Star

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
77
لایک‌ها
1
سن
33
محل سکونت
Iran
به کاربر فعالی شما هم مبارک باشه :lol:

برای اینکه این پستم اسپم نشه یه فیلمم که چند روزه توی صدر جدول فروش هست رو معرفی کنم

فیلم 21

9f665f7add5a.jpg


داستان از این قراره که یه پسری 21 ساله که پول شهریه مدرسه رو نداره برای پول جور کردن به یک گروه در مدرسه میپیونده که کارتهای شانس تولید میکنند با کامپیوتر برای لاس وگاس و با یک شخصیت تقلبی وارد اونجا میشن تا خیلی پول برنده بشن و بعد ....

اول اینکه از روی یک داستان واقعی ساخته شده و از روی یک کتاب و بعدم اینکه درجش PG-13 است

کلا فکر نکنم فیلم خوبی باشه

اینم لینک ( تا چند وقت دیگه نتایج نغییر میکنه )

سلام

سکوت ، عزیزم ممنون :happy:
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
[RIG

valkyrie-20-1-87-b.jpg

تاریخ اکران فیلم والکری با بازی تام کروز باز هم به تعویق افتاد

به گزارش سی نگاه و به نقل از سایت خبری Coming Soon طبق اعلام مسئولان کمپانی های MGM و United Artists اکران فیلم والکری از تاریخ 3 اکتبر 2008 به 13 فبریه سال 2009 تغییر کرد.

همچنین مسئولان شرکت MGM در رابطه با این مساله اعلام کردند آن ها میخواهند بهترین زمان ممکن را برای اکران فیلمشان داشته باشند .

والکری با بازی تام کروز و کارگردانی برایان سینجر ابتدا قرار بود در تاریخ 27 ژوئن به نمایش دربیاید. سپس تاریخ اکران آن به دلیل طولانی شدن مدت فیلمبرداری به 3 اکتبر انتقال یافت و حالا اکران این فیلم به 13 فبریه منتقل شده است.

والکری تریلری در باره جنگ جهانی دوم و بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده.

HT][/RIGHT]
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran

گزارش هفتگی برنامه اکران فیلمها در هالیوود. 11 آپریل (23 فروردین)


این هفته هفت فیلم در باکس برنامه سینماهای آمریکا قرار دارند. در گزارش زیر توضیحاتی را در مورد 4 فیلم از اکران این هفته سینماهای آمریکا برای شما میگوییم. فیلمهای Street Kings به کارگردانی دیوید آیر،Prom Night به کارگردانی نلسون مک کارمیک، ChaosTheory به کارگردانی مارکوس سیگا و فیلم Dark Matter به کارگردانی چن-شی ژنگ​




Street-Kings-21-1-87-b.jpg

Street Kings دومین فیلن دیوید آیر در مقام کارگردان است. کسی که در زمینه نویسندگی بسیار موفق بوده و نویسنده فیلمهایی چون : S.W.A.T (گروه ضربت)، Training Day(روز کارآموزی) و The Fast And The Furious (تند و سریع) بوده است. پس میتوان امیدوار بود که Street Kings فیلم جنایی خوبی باشد.​

همچنین Street Kings جدیدترین حضور کیانو ریوز در سینما هم پس از 2 سال دوری محسوب میشود . آخرین حضور وی در سینما برمیگردد به جولای 2006 و انیمیشن A Scanner Darkly که آن هم به صورت محدود اکران شده بود.
Street Kings داستانی جنایی-درام دارد و روایت گر داستان افسری به نام تام لادلو (با بازی کیانو ریوز) است که به دنبال قاتل همکار و دوست سابقش لیندا واشینگتن میگردد.​

Street Kings از سازمان MPAA برای اکران درجه R گرفته و همچنین قرار است در 2500 سینمای آمریکا هم به نمایش در بیاید. Street Kings میتواند شانس اول برای کسب رتبه اول جدول فروش هفته آینده سینماهای آمریکا باشد.​




Prom-Night-21-1-87-b.jpg

Prom Night فیلمی به کارگردانی نلسون مک کارمیک است که اولین تجربه سینمایی او محسوب میشود. تمامی کارهای قبلی وی فیلمها یا سریال های تلویزیونی بودند که اغلب هم با استقبال مواجه شدند. Prom Night فیلمی در ژانر وحشت است که از بازی بریتنی اسنو هم به عنوان نقش اول سود برده است.​

رویکرد چند سال اخیر سینمای هالیوود به فیلم های ترسناک که اغلب ترسناک نیستند و معمولا فقط خشونت زیاد دارند باعث شده تا تماشاگران آمریکایی دیگر میل زیادی به این ژانر فیلم ها نشام ندهند. نفروختن خیلی از فیلم های ترسناک اخیر هالیوود هم نشانگر این مدعاست. البته تعداد انگشت شماری هم فیلم های خوب بوده اند که از این مساله مستثنی هستند.​

Prom Night با هزینه ای معادل 18 میلیون دلار تولید شده و از سازمان MPAA برای اکران درجه PG-13 گرفته و قرار است در 2400 سینمای آمریکا به نمایش دربیاید.​







Chaos-Theory-21-1-87-b.jpg

Chaos Theory فیلمی با کارگردانی مارکوس سیگا و بازی رایان رینولد است که در اکتبر سال 2007 در کشورهای مختلفی مثل ژاپن و آلمان اکران شده و این هفته به صورت محدود در آمریکا عرضه خواهد شد. Chaos Theory فیلمی کمدی درباره یک نویسنده است که برای تمام لحضات زندگی خود برنامه دارد ولی ناگهان ... . Chaos Theory از سازمان MPAA برای اکران درجه PG-13 گرفته و قرار است در 60 سینمای آمریکا به نمایش در بیاید.​




Dark-Matter-21-1-87-b.jpg

Dark Matter اولین تجربه چن-شی ژنگ در مقام کارگردان است . همچنین Dark Matter از بازی مریل استریپ و آیدان کویین هم سود برده است.​

همچنین نقش اول این فیلم را «لیو یه» بازی کرده است که نقش دانش آموز چینی و نابغه را دارد که برای ادامه تحصیل به آمریکا آمده و در این بین با یک دانشمند آشنا میشود که مسیر زندگیش را به کلی عوض میکند.​

این فیلم در سال گذشته در جشنواره های متعددی مانند AFI ، جشنواره فیلم هنگ کنگ و جشنواره فیلم کن هم به نمایش در آمد. این فیلم برای اکران از سازمان MPAA درجه R گرفته و قرار است در 60 سینمای آمریکا به صورت محدود اکران شود.​




حسام طباطبایی / سی نگاه
 

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,341
لایک‌ها
1,210
محل سکونت
رشت
پیش از این قرار بود با اتمام سریالهای «بی‌صدا فریاد کن» و «سرزمین سبز» سریالهای «جاده در دست تعمیر» و «مرگ تدریجی یک رؤیا» پخش شود اما بر اساس تصمیمات جدید، مقرر شد سریال «به خاطر من» که یکشنبه‌ها پخش می‌شد از هفته آینده در روزهای یکشنبه، سه‌شنبه و پنجشنبه پخش شود. بر طبق این تغییر، فیلم سینمایی که در روزهای سه‌شنبه پخش می‌شد به دوشنبه ساعت 21 و سریال خارجی «معلم» که دوشنبه‌ها پخش می‌شد به چهارشنبه‌ها ساعت 21منتقل شدند. شایان ذکر است سریالهای «افسران پلیس» و «شهریار» همچون گذشته در روزهای شنبه و جمعه ساعت 15/21 پخش خواهند شد.
علاقه‌مندان به تماشای ادامه سریال «به خاطر من» می‌توانند هفتمین قسمت این سریال را در روز پنجشنبه 22 فروردین ساعت 15/21 تماشا نموده و از هفته آینده در روزهای فرد به تماشای قسمتهای این سریال بپردازند و بدین ترتیب شش قسمت باقیمانده این سریال را در طی دو هفته تماشا کنند.
این شبکه بر اساس برنامه‌ریزی جدید، سریالهای ایرانی را در روزهای فرد و بصورت سه روز در هفته پخش می‌کند و در طول هفته روزهای دوشنبه، پنجشنبه و جمعه را به پخش فیلمهای سینمایی اختصاص خواهد داد. شایان ذکر است زمان پخش فیلمهای سینمایی نیز ساعت 21 روز دوشنبه، ساعت 30/23 روز پنجشنبه و ساعت 30/17 روز جمعه خواهد بود.
شبکه دو سیما امیدوار است این تغییر و تحول در سال جدید که مزیّن به نام «نوآوری و شکوفایی» است مورد استقبال بینندگان واقع شود و موجبات رضایت خاطر آنان را فراهم آورد.
http://tv2.irib.ir/khabar/details-news.asp?id=471


--------------------
شبكه دو هم داره يكجواريي از 1 تقليد ميكنه به خاطر من رو سه روز درهفته ميده:D
فيلم هاي سينمايي هم 3روز شد:D
 
بالا