• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
۴۵ نفر از کارگردانان و بازیگران سینمای ایران با صدور بیانیه ای نسبت به سیاست های فرهنگی در سینما که منجر به انزوا و حذف بخشی از سینمای اندیشمند ایران می شود، اعتراض کرده اند.

این بیانیه را کارگردانان و بازیگرانی چون عزت الله انتظامی، پرویز پرستویی، کیومرث پوراحمد، منیژه حکمت، بهرام رادان، مسعود رایگان، علیرضا رییسیان، محسن امیر یوسفی، محمد رسول اف، محمد شیروانی، اصغر فرهادی، کیانوش عیاری، محسن امیر یوسفی، نیکی کریمی، جهانگیر کوثری، فاطمه معتمد آریا، سامان مقدم و مازیار میری امضا کرده اند.

در این بیانیه آمده است: "کم توجهی و نادیده گرفته شدن سینمای فرهنگی، که بخش مهمی از سرمایه ملی ایران محسوب می شود، بسیار نگران کننده است. به نظر می رسد تصمیم گیران عرصه سینما، به جای همفکری و ارائه راهکارهای اجرایی برای رسیدن به افق های ملی و جهانی، با اتخاذ تصمیم های نامناسب، موجب انزوا و حذف بخشی از سینمای اندیشمند ایران در نمایش های عمومی شده اند، در حالی که این بخش از سینما، مهم ترین ابزار فرهنگی در جهت شناساندن فرهنگ ایرانی به جهانیان بوده است."

این بیانیه می افزاید: "جدی گرفته نشدن این نوع سینما در جشنواره ی فجر و مهم تر از آن عدم نمایش عمومی این آثار در سالن های سینما، موجب خسارت های فراوان فرهنگی و اقتصادی شده است و خواهد شد و مسکوت ماندن نمایش فیلم های فرهنگی نشانه کم توجهی مسئولان به این بخش از سینماست."

این بیانیه در حالی صادر شده است که در روزهای اخیر حذف چند فیلم مهم جشنواره به دلیل مسائل مربوط به ممیزی و سانسور تعدادی از فیلم های حاضر در جشنواره، واکنش های مختلفی را در میان سینماگران بر انگیخته و در مطبوعات ایران این واکنش ها به شکل برجسته ای ارائه شده است.

بیش از نیمی از نشست دبیر بیست و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر با خبرنگاران که روز گذشته برگزار شد، به همین موضوع اختصاص یافت.

دبیر جشنواره فجر در این نشست گفت: "من به عنوان دبیر جشنواره نقشی در ورود فیلم‌ها به عرصه رقابت ندارم و هنوز نمی‌‌دانم اصلاحات فیلم‌ها چیست و حجم آن چقدر است چون این موارد به ما ابلاغ نشده است."

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
خوب اول

اسامی برگزیدگان رقابت های اتحادیه بازیگرام آمریکا اعلام شد برای اطلاعات بیشتر به لینک های زیر رجوع کنید

پ ن : این جایزه تو اسکار هم تاثیر میزاره ها حالا نگاه کنید

2008 screen actors Guild awards

2008 screen actors Guild awards

ها یه چیزه جالب اولتیماتوم بورن هم جایزه بهترین بدل کاری رو گرفته

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
یه خبر خنده دار

080123-rambo-vmed-4p.widec.jpg

رامبو از اسپارتانی ها شکست خورد

meet-the-spartans-trailer.jpg

همین دیگه فیلمه رامبو از فیلمه ملاقت با اسپارتانی ها در فروش شکست خورد بره خودشو بکنه زیر گل

USA Weekend Box-Office Summary

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
یه خبر خنده دار

080123-rambo-vmed-4p.widec.jpg

رامبو از اسپارتانی ها شکست خورد

همین دیگه فیلمه رامبو از فیلمه ملاقت با اسپارتانی ها در فروش شکست خورد بره خودشو بکنه زیر گل
اختلافشون خیلی کم بود البته (زیر نیم میلیون دلار)... در نتیجه هفته دیگه معلوم میشه که تماشاچیا از کدوم کمتر خوششون اومده و در نتیجه کمتر به بقیه توصیه کردنش ...

جالبه که یکی شون ظاهرا کیفیت خوبی داره و بیننده ها باهاش حال کردن (رمبو) و اون یکی از ایناس که امتیازش به 3 هم نرسیده توی IMDB ....

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
مجموعه تلویزیونی "رقص پرواز" به کارگردانی احمد مرادپور و تهیه‌کنندگی محمدرضا تختکشیان از 13 بهمن از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.
a-ch-bah-eskandari-1.jpg

به گزارش خبرگزاری مهر، این مجموعه در هفت قسمت 45 دقیقه‌ای هر شب ساعت 21:20 جایگزین سریال‌های هفتگی شبکه دو خواهد شد. در ایام دهه فجر تمام مجموعه‌های شبکه دو جز "شهریار" و "بی‌صدا فریاد کن" پخش نمی‌شوند و "رقص پرواز" جایگزین آنها می‌شود.
مجموعه "رقص پرواز" داستان پزشکی حاذق است که هنگام جنگ تحمیلی به ایران می‌آید و در پی اتفاقی به خط مقدم می‌رود. در این مجموعه مهدی هاشمی، لاله اسکندری، شهاب حسینی، سیروس گرجستانی، بیوک میرزایی و امیرحسین صدیقی به ایفای نقش پرداخته‌اند.
ـ در ایام دهه فجر مجموعه "خاطرات خاموش" جایگزین مجموعه "برادران خاک" می‌شود. این مجموعه کاری از سیستان و بلوچستان است و در 10 قسمت 45 دقیقه‌ای از 13 بهمن شروع می‌شود. علی قربانزاده و سحر ******* نقش‌های اصلی را بازی می‌کنند.
ـ به درخواست بینندگان خلاصه‌ای از قسمت‌های هشتم، نهم و دهم مجموعه "بیصدا فریاد کن" 10 دی ساعت 21 به مدت 65 دقیقه از شبکه دو سیما پخش خواهد شد. این مجموعه به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده سعی دارد خطر قرص‌های تقلبی اکستازی را نشان دهد.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
«سيروس مقدم» كارگردان مجموعه تلويزيوني «SMS از ديار باقي»، تصويربرداري اين مجموعه را شنبه آغاز مي‌كند.

«سيدامير سيدزاده» كه تهيه‌كنندگي اين مجموعه تلويزيوني را بر عهده دارد، در گفت و گو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: مجموعه تلويزيوني «SMSاز ديار باقي» روز شنبه با حضور جمعي از بازيگران سرشناس سينما كليد مي‌خورد.
وي افزود: اين مجموعه تلويزيوني در 15 قسمت 45 دقيقه‌اي ساخته خواهد شد و در ايام نوروز از شبكه اول سيما پخش خواهد شد.
وي در ادامه گفت: داستان‌هاي اين سريال توسط « محسن طنابنده» و «سعيد آقاخاني» نوشته شده و از حال و هواي طنز برخوردار است و تابه‌حال حضور بازيگراني چون محمدرضا شريفي‌نيا، حميد لولايي، رضا شفيعي‌جم، ‌رامين ناصرنصير، افسانه بايگان، مهرانه مهين‌ترابي و رامين راستاد در آن قطعي شده است.
وي تصريح كرد: تمام لوكيشن‌هاي اين سريال در شهر تهران و اطراف تهران است و تمام تلاش ما در اين است كه با توجه به زمان كمي كه در اختيار داريم بتوانيم مجموعه را به موقع به پخش برسانيم.

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
یه چیزی بگم این تاپیک بیاد بالا
miley-cyrus-hannah-400a062107.jpg

فیلمه یا نه کنسرته Hannah Montana/Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert Tour که فکر کنم تنها جاذبش سه بعدی ( 3D ) بودنشه (شایدم این نقطه ضعفشه چون خیلی امتیاز پائینی دادن بهش مردم منظورم اینه که مردم میرن اینو ببینن چون از این خواننده خوششون میاد بعد این سه بعدی بودن میزنه تو ذوقشون ) در هفته اولش که رفت رو پرده تا الان 31 ملیون دلار فروش کرده در حالی که فیلمه There Will Be Blood که من رای بهش دادم برای اسکار :blink: فقط توی این مدتی که رفته رو پرده 21 ملیون دلار فروش کرده یعنی اون صدر جدول فروش و این ته حدول فروش ..........
ThereWillBeBlood-3.jpg

ای برم سلیقه رو :eek:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
طبیعیه دیگه ... این هانا مونتانا ، الان یکی از سریال های مورد علاقه بچه های امریکایی محسوب میشه (محصول دیزنی) ... می ریزن می بیننش دیگه ؛ مقایسه کن با یه فیلم سه ساعته ی درجه R ...

emadorandi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته عجیب ترین نکته اینه که این اتفاق فقط تو 600 تا سینا افتاده و این هفته هم Super Bowl Sunday بود(بزرگترین روز تلویزیون امریکا)و معمولا فیلمای که این هفته اکران میشن خیلی کم میفروشن ولی وقتی این اومده و تو 600 تا سینما اینهمه فروخته اونم تو این روز خیلی عجیبه(البته این فیلم فقط یک هفته رو پرده س)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
روی شایدر بازيگر معروف سينما ديروز در سن 75 سالگي درگذشت

شايد نقش به ياد ماندني اون رو همه در فيلم آرواره ها يادشون باشه!

بيش از 40 فيلم بازي كرده!
شخصآ فيلم همه چيز در مورد جاز رو ازش خيلي دوست دارم!

roy-scheider.jpg

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
روی شایدر بازيگر معروف سينما ديروز در سن 75 سالگي درگذشت

شايد نقش به ياد ماندني اون رو همه در فيلم آرواره ها يادشون باشه!

بيش از 40 فيلم بازي كرده!
شخصآ فيلم همه چيز در مورد جاز رو ازش خيلي دوست دارم!

roy-scheider.jpg

آخی بازیگر خوبی بود :(

در اینجا یه چیزایی نوشتم دربارش

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
گفتگو با آل پاچينو . . .

7x02bzkxotwn6bs1s7f6.jpg

هیچوقت تا به حال شادی را درک نکرده‌ام

آیا فکر می‌کنید که فرهنگ ایتالیایی-آمریکایی در سینما و تلویزیون ناعادلانه تصویر شده است؟ برایم توضیح بدهید که فرهنگ ایتالیایی-آمریکایی چیست؟ 100 سال است که این‌جا هستیم. فرهنگ ایتالیایی-آمریکایی همان فرهنگ آمریکایی نیست؟ به این خاطر است که ما خیلی متفاوت هستیم، به خاطر ازدواج‌های قومی. اکثر افرادی که ایتالیایی هستند نیمه ایتالیایی هستند. بجز من. من کاملا ایتالیایی‌ام. من بیشتر سیسیلی هستم و مقدار کمی از ناپل هم در من هست. من منها درجه‌اش هستم. در این گفتگو که توسط ربکا وینترز کیگان برای مجله تایم انجام شده است این اسطوره بازیگری به سوال‌های خوانندگان این نشریه جواب داده است.

ماری کرادوک از پالم بی : بعد از دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری، آیا این حس بهتان دست داد که در حرفه‌تان ایمن‌تر شده‌اید مثلا از سال 1977؟
آل پاچینو : من در دانش‌ام نسبت به کارهایی که دوست دارم انجام بدهم ایمن شده‌ام (در حرفه‌ام). اما اگر یک بازیگر هستید به یک جور ناامنی احتیاج دارید. این کار زیر دیگ را روشن نگه می‌دارد. من هنوز به بازنشستگی فکر نکرده‌ام. وقتی شنیدم که پل نیومن در 82 سالگی بازنشسته شده شوکه شدم. بیشتر بازیگران دارند مثل سربازهای کهنه‌کار محو می‌شوند.

کوان ها از لیتل‌تون : چه کسی بیشتر از همه احساسات آل پاچینو را برانگیخته است؟
آل پاچینو : مطمئنا آن فرد من نیستم! کوین اسپیسی نزدیک شده است. جیمی فاکس هم ارتباط خوبی با من داشته است. چنین تقلیدی یک موهبت واقعی است. در لحن صدا. یک جورهایی مثل داشتن استعداد نواختن یک آلت موسیقی است.

دان کارمن شیمیزی از روچستر، نیویورک‌ : چه اتفاقی در کودکی‌تان بیشترین تاثیر را به نگاهی که هم‌اکنون به دنیا دارید گذاشته است؟
آل پاچینو : احتمالا آن اتفاق، باید همان اولین فیلم‌هایی بوده باشد که زمانی که یک بچه کوچک بودم مادرم مرا به دیدن آن‌ها می‌برد. وقتی مادرم از سر کار به خانه بر‌ می‌گشت، مرا به سینما می‌برد. این راهکار او برای بیرون رفتن بود و مرا هم با خودش می‌برد. من هم بعد از آن به خانه می‌آمدم و تمامی نقش‌ها را بازی می‌کردم. این موضوع تاثیر فوق‌العاده‌ای بر بازیگر شدن من گذاشت.

ایگناسیو متزا از لس‌آنجلس : آیا فکر می‌کنید که در فیلم‌هایی که کارگردانی کرده‌اید نگاهتان را به حد کمال رسانده‌اید؟
آل پاچینو : من در فیلم «در جستجوی ریچارد» دیدگاه صریح و روشنی داشتم. در فیلمی که الآن دارم رویش کار می‌کنم «Salomaybe?» [درباره به روی صحنه بردن نمایشنامه اسکار وایلد «سالومه»] اولین باری است که احساس دارم ولی دیدگاهی ندارم و امیدوارم که احساسم مرا به سمت یک دیدگاه راهنمایی کند. فکر می‌کنم به این دلیل است که من خودم را یک کارگردان تمام وقت نمی‌دانم. کار من بازیگری است. من به دنیا، به عنوان بازیگری که دارد به دنیا نگاه می‌کند نگاه می‌کنم، به این علت تمام این‌ها زندگی خودم بوده است.

سارا اوروزکو از بوگوتا : آیا شده از رد کردن هیچ نقشی پشیمان شده باشید؟
آل پاچینو : بله شده. دوره‌ای در زندگی‌ام بود که نقش‌ها را فقط به این خاطر که دلم نمی‌خواست کار کنم رد می‌کردم. این به سال‌های دهه 70 برمی‌گردد. حتا همین حالا هم خیلی سخت است که خودتان را یک بازیگر بدانید. فقط این طور است که هر چند وقت یک بار حس بازی در یک نقش را پیدا می‌کنید. پیشنهاد می‌کنم «The Dresser» را ببینید. اگر می‌خواهید درباره بازیگران چیزی بدانید این فیلم فوق‌العاده‌ای است.

نریسا کوییزون از مانیل : آیا شما آدم شاد و خوشبختی هستید؟
آل پاچینو : شاد؟ تا به حال هیچوقت این کلمه را درک نکرده‌ام. من روزهای خودم را داشته‌ام. لحظاتی هست که احساس رضایت می‌کنید، یک آرامش خاص. دوره‌هایی هست که این اتفاق بیشتر از بقیه وقت‌ها می‌افتد. بچه‌هایم مرا خوشحال می‌کنند.

دانیلا گرباواک از تورنتو : اگر فیلمی از زندگی‌تان ساخته شود چه نامی خواهد داشت و چه کسی نقش شما را بازی خواهد کرد؟
آل پاچینو : نامش «داستان داستین هافمن» خواهد بود! وقتی ما شروع کردیم، [رابرت] دنیرو، داستین هافمن و من همیشه یک جورهایی با هم اشتباه می‌شدیم. مردم ما را به جای همدیگر اشتباه می‌گرفتند.

ریتا براون از مینیاپولیس : می‌دانم که شما آدم خودداری هستید اما شنیده‌ام که واقعا می‌توانید برقصید. آیا به حضور در برنامه تلویزیونی «رقص با ستاره‌ها» هم فکر کرده‌اید؟
آل پاچینو : حقیقتا می‌توانم بهش فکر کنم. با همه تلاشی که می‌کنم که تا می‌توانم فروتن باشم باز هم یک رقاص هستم. اما فکر نمی‌کنم که در «رقص با ستاره‌ها» حضور پیدا کنم اساسا به این خاطر که من زیادی خجالتی‌ام.

سوزان اولسون از ورو بیچ : هیچوقت به تدریس فکر کرده‌اید؟
آل پاچینو : هرگز فکر نمی‌کنم که یک معلم هستم. معلمین استعداد خاصی برای این کار دارند. آن‌ها رضایت خاصی از آن به دست می‌آورند و برای‌شان مفهومی دارد و آن را بروز می‌دهند. من که این طور نیستم. در واقع هیچوقت به آن فکر نکرده‌ام و فکر هم نمی‌کنم که هیچوقت درباره‌اش فکر کنم. من فقط خودم را نشان می‌دهم و امیدوارم که کسی به بازی من هم اشاره‌ای بکند. تمام زندگی‌ام دور و بر آدم‌های بزرگ بوده‌ام و وقتی که دور و بر آدم‌های بزرگ هستید خود این چیز فوق‌العاده‌ای است. زندگی‌تان را تغییر می‌دهد. وقت‌هایی بود که در اکتورز استودیو «بازی‌خوان» بودم. یعنی این که یک جایی می‌نشینید که بازیگران حرفه‌ای می‌آیند و در صحنه‌های مختلف بازی می‌کنند و «بازی‌خوان» درباره کاری که آن‌ها می‌کنند صحبت می‌کند. این‌ها لحظات وحشتناکی برایم بود. هیچوقت نمی‌دانید که چه چیزی می‌توانید بگویید چون‌که یک بازیگر در موقعیت بسیار آسیب‌پذیری قرار دارد. شما در هیچ شرایطی نمی‌خواهید چیز اشتباهی گفته باشید. بازیگرانی دیده‌ام که به خاطر چیزی که نیاز نبوده و لازم نبوده گفته شود ضربه خورده‌اند.

دیگو سادا از مکزیک : آیا فیلم می‌تواند به عنوان یک وسیله درسی استفاده شود و اگر این طور است از دیدن فیلم‌ها چه چیزی یاد گرفته‌اید؟
آل پاچینو : همه هنرها وسیله درسی هستند مخصوصا هنر سینما. شما با کسی صحبت می‌کنید که تربیت‌اش را از طریق تئاتر و از راه سینما بدست آورده و این موضوع به این علت است که باید یاد بگیرد که چطور نقش‌های مختلف را بازی کند. بنابراین باید کسانی که نقش‌شان را بازی می‌کنم دنبال کنم و ببینم که این‌ها چه کسانی هستند و آن‌ها در چه دنیایی کار می‌کنند و کلا موضوع درباره چیست. من هیچوقت به دانشگاه نرفته‌ام. هر چیزی هم که می‌دانم از همین‌هاست.

استیسی فوئنتس از رنو، نوادا : چه حرفه‌ی دیگری بود که اگر بازیگر نمی‌شدید آن کار را انجام می‌دادید؟
آل پاچینو : یک بار در فیلمی به نام «فرانکی و جانی» نقش آشپز غذاهای سبک را داشتم. اگر کاری بود که باید انجام می‌دادم آشپزی غذاهای سبک بود. و کاری هم که هیچوقت نخواهم کرد این بود که آدمی باشم که دائم از این خانه به آن خانه نقل مکان می‌کند. چون‌که این کار را قبلا کرده‌ام و اسباب‌کشی از خانه‌ای به خانه دیگر واقعا خیلی سخت است. کاری است که هیچوقت نخواهم کرد.

دنیل سپانکیویتز ساکن بغداد : هیچوقت فکر کرده‌اید که در «مخمصه» به جای پلیس، نقش آدم بد فیلم را بازی کنید؟
آل پاچینو : حقیقت امر این است که ایده بازی در نقش پلیس را دوست داشتم به این دلیل که این شخصیت دارای چنین تناقض‌ها و پیچیدگی‌هایی بود. شخصیتم در فیلم کوکائین حمل می‌کرد اما کسی این را نمی‌داند چون دو صحنه‌ای که این کار را می‌کرد از فیلم درآمده بود. از این عناصر که برایم جذابیت داشت خیلی در فیلم بود. او یک بازرس قوی بود که زیاده‌روی نمی‌کرد و یک زندگی به هم ریخته بدبختانه‌ای هم داشت.

مارتا زاک از لهستان : وقتی جلوی آینه می‌ایستید چه می‌بینید؟
آل پاچینو : چیزی که سعی می‌کنم نبینم. فقط می‌بینم که خودم دارم خودم را نگاه می‌کنم و همینطور ادامه دارد. به فکر فرو می‌روم. آیا اصلاح نیاز دارم؟ موهایم زیادی بلند است؟ روز خوبی داشته‌ام؟ نیازی هست که صورتم را بشویم؟ همینطور ادامه دارد.

ایگناسیو متزا از لس‌آنجلس : چه بازیگرانی برای به‌تصویر کشیده شدن فیلم‌تان با شما همکاری می‌کنند؟
آل پاچینو : اشتیاقم برای ساخت این کار مرا به سمت آن کشانده است، هر نامی که می‌خواهید روی آن بگذارید اما نامی من که روی آن گذاشته‌ام «Salomaybe?» است که ترکیبی از اسکار وایلد، خودم و سالومه است. یک جور شور و اشتیاق مرا به سمت کشف این موضوع کشانده و واقعا نمی‌دانم دارم به کدام سمت می‌روم اما امیدوارم این حس راهنمایی‌ام کند. وقتی که هر چیزی را می‌بینم آن را به موضوعات مربوط به بازیگری ربط می‌دهم. نه این‌که ب‌خواهم آن را نقاشی کنم یا از آن را فیلم بسازم. این موضوع بیشتر از هر چیزی، برای بازی کردن چیز جذابی است. همیشه لحظاتی وجود دارد که آن‌ها را می‌بینید و مردم را سهیم می‌کنید. بخصوص اگر آدم موفق و مشهوری باشید، تلاش می‌کنید که نوری را که زمان زیادی است روی شما قرار گرفته بگیرید و آن را روی چیز دیگری بتابانید تا بتوانید آن موضوع را کشف کنید.

لوک دنکر از بولتون :‌ فکر می‌کنید کدام یکی بتواند در جنگ برنده شود، براد پیت یا جورج کلونی؟
آل پاچینو : دارم این جنگ را تصور می‌کنم و می‌دانید چیست؟ نمی‌توانم. نمی‌توانم ببینم که این دو مرد با هم ب‌جنگند چون که آن‌ها خیلی بامزه‌اند. آن‌ها بامزه‌تر از آنی هستند که بجنگند. آن‌ها آدم‌های جالبی هستند و بودن با آن‌ها خیلی بامزه است و آن‌ها خیلی بخشنده و آرام هم هستند. فکر کنم باید جنگ مساوی بشود. باشد؟ بگذارید از زیرش در بروم.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
ان شا الله که سالم بر گرده
اینو خوب اومدی:lol:

اسكارلت جوهانسون: بالاخره با سناتور اوباما نامزد شدم

(روی عکس کلیک کنید)
icon10.gif

بحث داغ انتخابات رياست جمهوري آمريكا به ميان بازيگران معروف سينماي هاليوود نيز كشيده شده و هر از چند گاهي هنرپيشه هاي سرشناس سعي مي كنند با توسل به روش هاي خاص خود از كانديداها حمايت و توجه افكار عمومي را به سمت اين افراد جلب كنند.

اسكارلت جوهانسون هنرپيشه زن آمريكايي يكي از طرفداران سناتور باراك اوباماست كه اخيرا حمايت علني خود را از اين نامزد دموكرات در جريان انتخابات انجمن هاي حزبي ايالت آيووا اعلام كرد.

جوهانسون در تازه ترين اظهار نظر خود به شوخي گفت: "من با باراك اوبا نامزد شده ام!"

اين هنرپيشه 23 ساله كه به تازگي از نيروهاي آمريكايي مستقر در خليج فارس ديدن كرده به خبرگزاري AP گفت: "قلب من به باراك تعلق دارد و بالاخره موفق شدم اين اواخر با وي نامزد شوم!"

اين اظهارات جوهانسوندر واقع پس از آن بيان شد كه خبرنگاري از وي درباره شايعه احتمال نامزدي اش با رايان رينولدز هنرپيشه مرد سئوال كرد وجوهانسون براي منحرف كردن وي بحث سناتور اوباما را پيش كشيد.

با اين حال تصور مي شود هدف از اين اظهارات حمايت وي از نامزدي اوباما بوده باشد.

باراك اوباما نامزد سياه پوست حزب دموكرات اكنون در رقابت تنگاتنگي با سناتور هيلاري كلينتون ديگر نامزد دموكرات براي ورود به انتخابات نهايي آمريكا قرار دارد.

2196200.jpg

جوهانسون در بخش ديگري از اظهاراتش درباره ديدار هفته گذشته خود از پايگاه هاي آمريكايي واقع در كويت گفت: "همه افرادي كه در آنجا (كويت) با آنها برخورد داشتم بسيار صميمانه، صادقانه و مودبانه رفتار مي كردند. آنها خيلي خيلي خوش مشرب بودند و من متحير شدم."

اين هنرپيشه همچنين گفت: وي در سفر به خليج فارس هدايايي از سربازان آمريكايي دريافت كرده است.

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
مهماني بازيگران ايراني درسفارت«سوئیس»

جمعي از بازيگران و هنرمندان ايراني شب گذشته، مهمان سفارت سوئيس در الهيه تهران بودند.

شب گذشته (منظورش 27 بهمن ماه امسال هست)۲۰ تن از بازيگران و هنرمندان تئاتر كشور مهمان سفارت سوئيس در الهيه تهران بودند.
در اين مهماني برخي از مهمانان خانم اقدام به برداشتن حجاب و روسري خودكرده و در اين مهماني با مردان و ماموران سفارت سوئيس نيز دست دادند.
در بين بازيگران و هنرمندان ايراني حاضر در مهماني خانم «م.م» نيز حضور داشت.

در ابتدا بايد ديد دليل برگزاري اين مهماني در سفارت حافظ منافع آمريكا در ايران و دعوت از هنرمندان و بازيگران چه بوده و چرا به رغم توصيه‌هاي اكيد، برخي هنرمندان و بازيگران فارغ از مسائل ديني و عرفي آن هم در داخل كشور به اين گونه اقدامات مي‌پردازند

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

جمعي از بازيگران و هنرمندان ايراني شب گذشته، مهمان سفارت سوئيس در الهيه تهران بودند.

شب گذشته (منظورش 27 بهمن ماه امسال هست)۲۰ تن از بازيگران و هنرمندان تئاتر كشور مهمان سفارت سوئيس در الهيه تهران بودند.
در اين مهماني برخي از مهمانان خانم اقدام به برداشتن حجاب و روسري خودكرده و در اين مهماني با مردان و ماموران سفارت سوئيس نيز دست دادند.

در ابتدا بايد ديد دليل برگزاري اين مهماني در سفارت حافظ منافع آمريكا در ايران و دعوت از هنرمندان و بازيگران چه بوده و چرا به رغم توصيه‌هاي اكيد، برخي هنرمندان و بازيگران فارغ از مسائل ديني و عرفي آن هم در داخل كشور به اين گونه اقدامات مي‌پردازند

البته طبق قوانین بین المللی اونجا داخل کشور اونها حساب میشه! ما کشور ما ;)

یک نکته دیگه! لطفآ از این دست اخبار که اصولآ به منظور خاصی تهیه شده در این بخش استفاده نکنید!
هرچند باز هم یک نکته مهم در اون پست یادتون رفته: منبع

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

البته طبق قوانین بین المللی اونجا داخل کشور اونها حساب میشه! نه کشور ما ;)

یک نکته دیگه! لطفآ از این دست اخبار که اصولآ به منظور خاصی تهیه شده در این بخش استفاده نکنید!

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
البته طبق قوانین بین المللی اونجا داخل کشور اونها حساب میشه! نه کشور ما ;)

بله حتما...:) ولی خب این دلیل نمیشه که یه بازیگر زن ایرانی بخواد بدون حجاب باشه و تازه دست هم بده..واقعا وقتی آدم میبینه اینها رو جیگرش برای فردین میسوزه...:D(ربطش این وبد که به اون اجازه بازی ندادن ولی این بازیگرای امروزی هر کاری میکنن جریان شتر دیدی ندیدی هست..:()

منبع خبر هم فکر کنم صبح نیوز بود..لینکش رو ندارم چون صفحه رو بستم:()

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
تاریخ در اسکار هشتادم تکرار می‌شود

اعضاء آکادمی علوم و هنرهای سینمایی در چند سال اخیر نشان داده‌اند در انتخابهای خود چندان موفقیت تجاری را ملاک قرار نمی‌دهند که نمونه آن پیروزی دور از انتظار دو سال پیش فیلم "تصادف" بر "کوهستان بروکبک" آنگ لی بود.
سانفرانسیسکو کرونیکل گزارش داد در هشتادمین جوایز آکادمی دو فیلم "پیرمردها کشوری ندارند" برادران کوئن و "خون بپا می‌شود" پل تامس اندرسن هر یک با نامزدی در هشت رشته پیشتاز دریافت مراسم اسکار سال 2008 هستند که عصر روز یکشنبه 24 فوریه در کداک تیه‌تر لس آنجلس برگزار می‌شود.

منبع: خبر گزاری مهر

330133_orig.jpg

پل تامس اندرسن و دانیل دی - لوئیس در پشت صحنه "خون بپا می‌شود"

نکته نامعمول این است که هر دو فیلم تنها در یک مورد در بخش بازیگری نامزد شده‌اند. خاویر باردم به عنوان تجسم اهریمن در فیلم "پیرمردها کشوری ندارند" بیش از بقیه نامزدها شانس دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد نقش مکمل را دارد، و دانیل دی ـ لوئیس در نقش یک مرد نفتی مکار در "خون بپا می‌شود" به احتمال زیاد جایزه بهترین بازیگر مرد را به خانه می برد. به دست آمدن نتیجه‌ای دیگر در هر دو بخش می تواند نشانه‌ای بر شکست این دو فیلم در بخش‌های دیگر هم باشد.

فیلم‌های "مایکل کلیتن" و "تاوان" نیز هر یک در هفت رشته نامزد اسکار شده‌اند. "تاوان" بیشترین بخت را در بخش‌های فنی مانند طراحی لباس و طراحی صحنه دارد. نامزدی "مایکل کلیتن" در سه بخش بازیگری نیز چشمگیر است، هرچند در هر سه بخش به نظر نمی‌رسد شانس زیادی برای بردن جایزه داشته باشد.

امسال روی فرش قرمز اسکار تازه واردهای اسکار مانند الن پیج، ویگو مورتنسن و کیسی افلک در کنار قدیمی‌هایی مانند تامی لی جونز و کیت بلانشت قدم می‌زنند.

بهترین فیلم: تاوان / جانو / مایکل کلیتن / پیرمردها کشوری ندارند / خون بپا می‌شود

جو رایت کارگردان "تاوان" در بخش بهترین کارگردان نامزد نشده که این از نگاه سئوال‌برانگیز اعضاء آکادمی نسبت به فیلم او خبر می‌دهد. رای‌دهنده‌ها بیش از آنکه "خون بپا می شود" را دوست داشته باشند، آن را تحسین می‌کنند و "مایکل کلیتن" به لطف محبوبیت جرج کلونی ستاره فیلم، مطرح شده است.

برنده: "پیرمردها کشوری ندارند" به نظر پیروز این بخش است. این فیلم به سبک وسترن‌های کلاسیک، داستانی جذاب را درباره یک معامله مواد مخدر به هم ریخته در تگزاس و پیامدهای آن به تصویر می‌کشد.

نتیجه غیرقابل‌انتظار:
"جانو" به اندازه فیلم "لیتل میس سانشاین" محبوب است. پس از انتخاب "مردگان" به عنوان بهترین فیلم سال گذشته، شاید رای‌دهندگان آکادمی این حس را داشته باشند که بهتر است جوایز اصلی را به فیلمی عاری از خشونت اعطاء کنند. هر چند توفیق تجاری چندان لحاظ نیست، اما این نکته را باید در نظر داشت داشت که "پیرمردها کشوری ندارند" و "جانو" پرفروشترین فیلم‌های بخش خود هستند و دومی 100 میلیون دلار فروخته که تقریبا دو برابر "پیرمردها کشوری ندارند" است.

بهترین بازیگر مرد: جرج کلونی، "مایکل کلیتن" / دنیل دی ـ لوئیس، "خون بپا می‌شود" / جانی دپ، "سوئینی تاد" / تامی لی جونز، "در دره الله" / ویگو مورتنسن، "قول‌های شرقی"

بعضی از نقش‌آفرینی‌ها از همان صحنه‌های آغازین اسکار را "داد" می‌زنند . نمونه آن هیث لجر در "کوهستان بروکبک" بود. زمان نشان خواهد داد اعطاء جایزه اسکار آن سال به فیلیپ سیمور هافمن برای "کاپوتی" چه قدر اشتباه بود. با این توصیف دی - لوئیس باید خوشحال باشد امسال هافمن برای بازی در فیلم "جنگ چارلی ویلسن" در بخش بهترین بازیگر مرد نقش مکمل نامزد شده است.
کمتر کسی نقش‌آفرینی حزن انگیز جونز را در نقش پدری که می‌کوشد همزمان با تحقیق درباره مرگ پسرش، خود را حفظ کند، یا حضور مورتنسن را در نقش یک مافیای روسی دیده باشد. خوشبختانه نامزدی آنها باعث شد فروش دی وی دی فیلم هایشان بیشتر شود.

برنده:
حضور دی ـ لوئیس به نقش یک غول نفتی فریبکار و حریص یه یک شاهکار می‌ماند. او در هر صحنه هست و هیچگاه کاری خارج از شخصیت خود در فیلم انجام نمی‌دهد. حضور او به عنوان نمونه یک نقش‌آفرینی کلاسیک در تاریخ ثبت خواهد شد.

نتیجه غیرقابل انتظار:
هالیوود عاشق کلونی است که در نقش یک وکیل بدنام در "مایکل کلیتن" بهترین بازی خود را ارائه می‌دهد. هر چند بهترین نقش‌آفرینی او باز به پای دی ـ لوئیس نمی‌رسد.

بهترین بازیگر زن:
کیت بلانشت، "الیزابت: عصر طلایی" / جولی کریستی، "دور از او" / ماریون کوتیلارد، "زندگی به رنگ صورتی" / لورا لینی، "سویج‌ها" / الن پیج، "جانو"

کمبود نقش‌های پرزحمت برای زنان در سال 2007 از فهرست نامزدهای این بخش مشخص است. دیدن نقش‌آفرینی های بلانشت همیشه کاری آسان است، اما ملکه او در فیلم "الیزابت"به چهره‌ای مومی می‌ماند. به نظر می رسد هر دو الیزابت باید قید حضور روی صحنه را بزنند. پیج، شایان ستایش است، اما در 20 سالگی فاقد جاذبه یک بازیگر زن برنده اسکار است. نقش‌آفرینی لینی به لحاظ احساسی چیزی بیش از فیلم‌های قبلی او نیست.

260640_orig.jpg

جولی کریستی در صحنه‌ای از فیلم "دور از او"

برنده: جولی کریستی به خاطر اینکه مدت‌ها خبری از او در فیلم‌ها نبود شهرت دارد. حضور در نقش همسری که با بیماری آلزایمر مبارزه می‌کند چیزی است که تاکنون از او ندیده‌ایم. کریستی به لحاظ ظاهری پیر و آسیب‌پذیر به نظر می‌رسد، اما نشانه‌هایی از سرسختی در او هست. هالیوود پیر می خواهد از کریستی تقدیر کند، تا او باز هم در فیلم‌ها حضور داشته باشد. کریستی تا پیش از این جوایز گلدن گلوب و جایزه انجمن بازیگران آمریکا را برده است.

نتیجه غیرقابل‌انتظار: "زندگی به رنگ صورتی" با واکنش‌های متفاوت روبرو شد، اما کسی در مورد حضور تماشایی کوتیلارد به نقش ادیت پیاف تردیدی ندارد. دیدن چهره واقعی او و مقایسه آن با نقشی که در این فیلم بازی کرده به اندازه کافی روشنگر است. او خود را به عنوان یک رقیب خستگی‌ناپذیر ثابت کرده است.

بهترین بازیگر مرد نقش مکمل: کیسی افلک، "ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد ترسو" / خاویر باردم، "پیرمردها کشوری ندارند" / فیلیپ سیمور هافمن، "جنگ چارلی ویلسن" / هال هالبروک، "درون طبیعت وحشی" / تام ویلکینسن، "مایکل کلیتن

هالبروک 83 ساله بیشتر بخاطر عمر طولانی خود انتخاب شده است. ویلکینسن در نقش یک وکیل مجنون در "مایکل کلیتن" عالی است، اما در چند ماه پس از نمایش این فیلم ستاره او به تدریج افول کرد. غیرقابل درک بودن "ترور جسی جیمز به دست رابرت فورد ترسو" باعث شده حمایت از افلک برای بازی در این فیلم کمرنگ شود.

برنده:
خاوریر باردم برای حضور در نقش یک جانی روانی بسیار تن به خطر داد. آن مدل مو کاسه‌مانند یک از این خطرها بود. این احتمال وجود داشت که همه چیز به جای اینکه هولناک شود، خنده‌دار از کار درآید. نقش‌آفرینی ترسناک او به فضای هولناک "پیرمردها کشوری ندارند" کمک کرد.

نتیجه غیرقابل‌انتظار: در سالی کمتر رقابتی، هافمن می‌توانست برای "پیش از آنکه شیطان بفهمد" یا "سویج‌ها" هم نامزد شود. بنابراین انجام چند کار خوب در یک سال می‌تواند رای دهنده‌ها را برای تقدیر از مامور سیا یونانی او در فیلم "جنگ چارلی ویلسن" ترغیب کند.

بهترین بازیگر زن نقش مکمل:
کیت بلانشت، "من اینجا نیستم" / روبی دی، "گانگستر آمریکایی" / سوارس رونان، "تاوان" / ایمی رایان، "رفته، عزیزم، رفته" / تیلدا سوئینتن، "مایکل کلیتن"

رقابت در این بخش بسیار نزدیک است، هرچند وزنه روبی دی کمی سنگینی می‌کند، چون او 83 ساله است و پیش از این نامزد اسکار نشده بود. او در نقش مادر سردسته قاچاقچیان مواد مخدر هارلم با بازی دنزل واشینگتن پرانرژی است، اما حضور چندانی در فیلم ندارد. رونان 13 ساله در نقش خواهر کوچک و پرسرو صدا کایرا نایتلی در فیلم تاوان"، بر صحنه‌های خود مسلط است، اما سن و سالش مانعی در برابر اوست. سوئینتن در نقش وکیل یک شرکت خیلی قانع‌کننده نیست.

برنده:
نامزدی همزمان بلانشت در بخش بهترین بازیگر زن می‌تواند رای اعضاء آکادمی را تقسیم کند. هرچند به احتمال زیاد بازی در نقش باب دیلن در فیلم "من اینجا نیستم" بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. او قبلا برای تقلید از کاترین هپبرن برنده جایزه شده است. نفر بعدی کیست؟ اورسن ولز؟

نتیجه غیرقابل انتظار:
هر کس فیلم "رفته، عزیزم، رفته" را دیده باشد، با شنیدن نام ایمی رایان نخواهد گفت، "ایمی چی؟". رایان در نقش یک مادر معتاد اهل بوستن که دختر خود را از دست داده، حسی از ترحم و ترس را منتقل می‌کند.

بهترین کارگردان:
جولین اشنیبل، "زنگ شیرجه و پروانه" / جیسن ریتمن، "جانو" / تونی گیلروی، "مایکل کلیتن" / جوئل و ایتن کوئن، "پیرمردها کشوری ندارند" / پل تامس اندرسن، "خون بپا می‌شود"

گیلروی، ریتمن و اندرسن فیلمسازانی بااستعداد هستند که در آینده اسکار می‌گیرند، اما نه این بار.

برنده:
جوئل و ایتن کوئن برای این بخش دو جایزه به خانه می‌برند و این اولین بار پس از آن است که رابرت وایز و جروم رابینز در سال 1962 برای کارگردانی مشترک "داستان وست ساید" برنده یک جفت اسکار شدند. "پبرمردها کشوری ندارند" بهترین فیلم برادران کوئن از "فارگو" به این طرف است. آنها فرمول خاص خود را در تلفیق شوخ‌طبعی با لحظه‌های آزارنده تکرار کرده‌اند.

نتیجه غیرقابل‌انتظار:
پیروزی غافلگیرکننده جولین اشنیبل در گلدن گلوب گروهی را به فکر انداخت که شاید او موفقیت دور از انتظار رومن پولانسکی در جوایز آکادمی سال 2003 را تکرار کند. اما "زنگ شیرجه و پروانه" تنها در دو بخش دیگر شامل فیلمبرداری و فیلمنامه نامزد شده و بعید به نظر می‌رسد اسکار بهترین کارگردان به فیلمی برسد که بازیگرانش نامزد نشده‌اند.

بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان:
"جاعل‌ها" اشتفان روزویتسکی از اتریش / "بیوفورت" جوزف سدار از اسرائیل /"مغول" ‌سرگئی بودرف از قزاقستان / "کاتین" آندری وایدا از لهستان / "12" نیکیتا میخالکف از روسیه

304507_orig.jpg

صحنه‌ای از فیلم "کاتین"

پارسال تمام فیلم‌های نامزد شده ارزش اسکار داشتند. این بار هرچند تعدادی از فیلم‌های خوب از راه یافتن به فهرست نهایی بازماندند، نمونه آن فیلم رومانیایی "4 ماه، سه هفته و 2 روز".

برنده: "کاتین" برای اینکه این فیلم را آندری وایدا فیلمساز بزرگ لهستانی کارگردانی کرده و برای اینکه درباره موضوعی بسیار نزدیک به اوست: قتل عام کاتین در سال 1940 که در جریان آن پدر خود او که نظامی بود به دست روس ها به قتل رسید. وایدا در سال 2000 یک اسکار افتخاری دریافت کرد.

بهترین فیلمنامه اقتباسی: "تاوان"، کریستوفر همپتن / "دور از او"، سارا پولی / "زنگ شیرجه و پروانه"، رانلد هاروود / "پیرمردها کشوری ندارند"، جوئل و ایتن کوئن / "خون بپا می‌شود"، پل تامس اندرسن

می‌توانید اسکار را بچرخانید، به سمت هر فیلم که ایستاد ارزش دریافت جایزه را دارد.

برنده احتمالی:
جوئل و ایتن کوئن معمولا دستمایه‌های اصلی را به پرده می‌آورند، اما آنها رمان دورافتاده کورمک مکارتی را به واقع حس کرده‌اند. تنها کافی است در نظر بگیرید این دو برادر چطور توصیفات تامی لی جونز از خواب‌هایی را که درباره پدرش دیده، اقتباس کرده‌اند و با حرف‌های او فیلمی تمام می شود که دوست ندارید تمام شدن آن را ببینید.

بهترین فیلمنامه غیراقتباسی:
"جانو"، دایابلو کدی / "لارس و دختر واقعی"، نانسی الیور / "مایکل کلیتن"، تونی گیلروی / "راتاتوی"، براد برد، داستان از جان پینکاوا، جیم کاپوبیانکو و براد برد / "سویج‌ها"، تامارا جنکینز

از وقتی مت دیمن و بن افلک برای "ویل هانتینگ خوب" برنده جایزه شدند، این بخش بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. بخش فیلمنامه غیراقتباسی جان می‌دهد برای فیلم هایی که اعضاء آکادمی می‌خواهند هر جور شده از آن تقدیر کنند، نمونه آن پارسال و فیلم "لیتل میس سانشاین" است.

برنده احتمالی:
دایابلو کدی. این فیلمنامه‌نویس داستانی پیش‌پاافتاده را به چیزی فراموش‌نشدنی تبدیل کرده است.

بهترین مستند بلند:
"افقی پیش رو نیست" چارلز فرگوسن / "عملیات بازگشت به خانه: نوشتن تجربه‌های زمان جنگ" ریچارد رابینز / "سیکو"، مایکل مور / "تاکسی به سمت تاریکی" الکس گیبنی / "جنگ، رقص" شان فاین و آندره‌آ نیکس

در میان برندگان دنبال مایکل مور نگردید، نه به این خاطر که اعضاء آکادمی می‌ترسند او مثل سال 2003 باز حرف‌های ضد جنگ بزند. او می‌بازد چرا که فیلمی درباره آشفتگی سیستم بهداشت و درمان آمریکا ساخته، در حالی که تقریبا تمام فیلم‌های دیگراین بخش درباره جنگ عراق هستند که این روزها موضوعی داغ‌تر است.

برنده احتمالی: "افقی پیش رو نیست" چارلز فرگوسن به بررسی دلایل به خطا رفتن جنگ در عراق می‌پردازد.

بهترین فیلم انیمیشن: "پرسپولیس" مرجانه ساتراپی و ونسان پارانو / "راتاتوی" براد برد / "موج‌سواری" اش برانن

"پرسپولیس" برای موفقیت در بخش اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان بیشتر بخت داشت تا این بخش که با رقیبی شکست‌ناپذیر مانند "راتاتوی" رو در رو شده است.

برنده احتمالی: جایزه از آن موش‌هاست.

منبع: مهر

English Lord

کاربر فعال
لایک‌ها
98
"جهنده" به صدر جدول پرید

فیلم افسانه علمی "جهنده" ساخته داگ لیمان با 8/33 میلیون دلار فروش در 3428 سینما در چهار روز اول اکران به راحتی در صدر جدول فروش فیلم‌ها در بازار آمریکای شمالی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد فیلم "جهنده" یا "جامپر" با بازی هیدن کریستنسن، جمی بل و ساموئل ال. جکسن داستان جوانی است که پی می‌برد از طریق تله پورت می‌تواند به هر جا که بخواهد برود. او می‌کوشد از این موهبت برای پیدا کردن مردی که تصور می‌کند مادرش را کشته استفاده کند.

343162_orig.jpg

ساموئل ال. جکسن در صحنه‌ای از فیلم "جهنده"

با توجه به تقاران زمانی روز والنتاین و روز رؤسای جمهور آمریکا، استودیوهای هالیوود ترجیح دادند این هفته اکران فیلم‌های جدید خود را به جای جمعه از پنجشنبه آغاز کنند. "قدم گذاشتن به خیابان‌ها 2" ساخته جان چو با بازی رابرت هافمن و برایانا اویگان نیز تا پایان یکشنبه در 2470 سینما تقریبا 3/26 میلیون دلار فروش داشت و رده دوم جدول را از آن خود کرد. داستان درباره دو دانش‌آموز مدرسه هنر مریلند است که مسابقه رقص خیابانی به راه می‌اندازند.

فیلم فانتزی خانوادگی "وقایع‌ نگاری‌های اسپایدرویک" دیگر فیلم تازه به نمایش درآمده این هفته در رده سوم قرار گرفت. فروش این فیلم به کارگردانی مارک واترز در 3847 سینما حدودا 4/21 میلیون دلار بود. فردی هایمور، سارا بولگر، دیوید استراترن و مری لوئیز پارکر در "اسپایدرویک" نقش‌آفرینی می‌کنند. داستان درباره دو برادر دوقلو است که همراه مادر و خواهرشان به ملک نیمه ویران اسپایدرویک نقل مکان می کنند و در آنجا خود را در دنیایی موازی و پر از مخلوقات عجیب و غریب می‌یابند.

فیلم ماجرایی "طلای احمق‌ها" با بازی متیو مکاناهی و کیت هادسن که پرفروشترین فیلم هفته پیش بود، این هفته با ازدست دادن 39 درصد تماشاگران خود 1/13 میلیون دلار فروخت و در رده چهارم قرار گرفت. مجموع فروش فیلم در 10 روز اول اکران 42 میلیون دلار شده است.

رده پنجم جدول از آن فیلم رومانتیک "قطعا، شاید" ساخته آدام بروکس شد. این فیلم با بازی آبیگیل برسلین ستاره خردسال فیلم موفق "لیتل میس سانشاین" در چهار روز نخست اکران 8/12 میلیون دلار فروش داشت. داستان درباره یک مشاور سیاسی با نقش‌آفرینی رایان رینولدز است که می‌کوشد دلایل طلاق قریب الوقوع و گذشته خود را برای دختر کوچکش توضیح دهد.

کمدی خانوادگی "به خانه خوش آمدی راسکو جنکینز" با بازی مارتین لارنس نیز در هفته دوم اکران 45 درصد تماشاگران خود را از دست داد و با 9/8 میلیون دلار رده ششم را به خود اختصاص داد. مجموع فروش فیلم در 10 روز اول اکران 1/29 میلیون دلار شده است. کمدی نامزد اسکار "جانو" ساخته جیسن ریتمن تنها 17درصد تماشاگران خود را از دست داد و با 6/4 میلیون دلار فروش فیلم هفتم شد. این فیلم تاکنون 124 میلیون دلار فروخته است.

"فهرست خداحافظی" با بازی جک نیکلسن و مورگان فریمن با از دست دادن 22 درصد تماشاگران خود به فروشی در حد 1/4 میلیون دلار دست یافت و ضمن اینکه در رده هشتم قرار گرفت، مجموع فروش خود را به 18 میلیون دلار رساند. فیلم سه‌بعدی "هانا مونتانا و میلی سایرس: بهترین کنسرت دو دنیا" نیز 3/3 میلیون دلار فروخت و نهم شد و رده دهم را کمدی رومانتیک "27 لباس" با بازی کاترین هیگل با 1/3 میلیون دلار ازآن خود کرد. مجموع فروش این دو فیلم 4/54 و 9/69 میلیون دلار شده است.

12 فیلم پرفروش این هفته در مجموع رقمی در حدود 119 میلیون دلار به دست آورند که 16 درصد کمتر از هفته مشابه در سال قبل بود. پارسال این موقع فیلم "روح‌سوار" با بازی نیکلاس کیج با 4/45 میلیون دلار افتتاح شد و بهترین فروش افتتاحیه هفته روسای جمهور آمریکا را رقم زد. آمار دقیق فروش فیلم‌ها فردا سه‌شنبه اعلام می‌شود.

منبع: مهر

بالا