• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
خب یه خبرهایی هست مبنی بر باسازی بانی & کلاید. حالا اینجاش خیلی عجیب نیست، قسمت عجیبش اینه که برای نقش بانی هیلاری داف رو در نظر گرفتن ظاهرا !!!! :eek:

از اینجا میشه اخبار رو کاملتر پیگیری کرد !

خیلی هم دلتون بخواد. هنرپیشه به این نایسی مگه چشه؟؟

ولی منم قبول دارم اصلا بازیگر خوبی نیست.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خیلی هم دلتون بخواد. هنرپیشه به این نایسی مگه چشه؟؟

ولی منم قبول دارم اصلا بازیگر خوبی نیست.

در ناز بودنش شکی نیست ولی اینجا مهم بازیگر بودن هست که شما خودت هم میگی بازیگر خوبی نیست !

amk

Registered User
لایک‌ها
9
هایلی جریما فیلمساز اتیوپیایی و پر پورتابلا اسپانیایی به ترتیب ریاست هیئت داوران دو بخش شیر آینده و افق‌های شصت و ششمین جشنواره فیلم ونیز را به عهده دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، اسکرین دیلی اعلام کرد جریما 63 ساله که ساکن آمریکاست، پارسال با فیلم "شبنم" جایزه ویژه هیئت داوران و جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره ونیز را دریافت کرد.

فیلم که داستان آن در دوران وحشت سرخ مارکسیستی در اتیوپی تحت حکومت منگیستو هایله ماریام رخ می‌دهد، تحسین‌شده‌ترین فیلم آفریقایی تمام دوران لقب گرفته است.

هایلی جریما

جایزه 100 هزار دلاری بخش شیر آینده که با عنوان جایزه لوئیجی دی لارنتیس نیز شناخته می‌شود، به طور مشترک به کارگردان و تهیه‌کننده فیلم برنده تعلق می‌گیرد. تمام فیلم‌های اول حاضر در بخش‌های مختلف جشنواره ونیز می‌توانند در این بخش رقابت کنند.

پر پورتابلا رئیس داوران بخش افق‌های ونیز یا Orizzonti یکی از چهره‌های شاخص سینمای مستقل اسپانیا در 50 سال اخیر است. او تهیه‌کننده فیلم "ویریدیانا" لوییس بونوئل بود که سال 1961 برنده جایزه نخل طلایی جشنواره کن شد.

پورتابلا به خاطر این فیلم ناچار به مهاجرت به ایتالیا شد، هرچند در نهایت به اسپانیا بازگشت. بخش افق‌های ونیز به جریان‌های جدید در سینما اختصاص دارد و هیئت داوران این بخش دو جایزه افق‌های ونیز و مستند افق‌های ونیز را اعطا می‌کند.

برگزارکنندگان جشنواره ونیز در عین حال بخشی را به گرایش‌های سینمای معاصر ایتالیا اختصاص داده‌اند که با نمایش حدود هفت فیلم همراه است. فیلم‌های برگزیده که تلفیقی از آثار داستانی و مستند هستند، در پلاتسو دل سینما در لیدو به نمایش درمی‌آیند و یک هیئت داوران سه نفره یک برنده را انتخاب می‌کند.

مارکو مولر مدیر هنری جشنواره ونیز درباره بخش Controcampo Italiano گفت: این بخش توانایی جشنواره فیلم ونیز را در پرداختن به تازه‌ترین گرایش‌ها در سینمای ایتالیا به نمایش می‌گذارد.

شصت و ششمین جشنواره فیلم ونیز دوم تا 12 سپتامبر (11 تا 21 شهریور) برگزار می‌شود و آنگ لی فیلمساز تایوانی برنده اسکار رئیس هیئت داوران بخش بین‌الملل جشنواره است.

جان لسه‌تر کارگردان فیلم‌های انیمیشن "اسباب‌بازی" و "خودروها" جایزه شیر طلایی یک عمر دستاورد این دوره جشنواره ونیز را دریافت می‌کند.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
BoxOffice ه هفته :

فوق العاده فروخته این F&F .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
BoxOffice ه هفته :

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پدر بازيگر كودك فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» (روبينا علي) قصد دارد دختر 9 ساله خود را به بهترين پيشنهاد، به يك خانواده متمول بفروشد.

A0627353.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، اين خبر را روزنامه انگليسي «News of the World» منتشر كرده است.
اين روزنامه در گزارشي از ملاقات خبرنگاران انگليسي با پدر و عموي «روبينا» نوشته است: پدر اين بازيگر، قصد دارد دختر خود را به صورت «فرزند خوانده» بفروشد و زندگي خود و دخترش از زاغه‌هاي بمبئي جدا كند.
رفيق قريشي، قصد دارد دخترش را كه در فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» در نقش كودكي لاتيكا بازي كرده، به قيمت 20 ميليون روپيه معادل 400 هزار دلار (310 هزار يورو) بفروشد.
«روبينا علي) احتمالا به يك خانواده ثروتمند در دوبي فروخته مي‌شود.
در اين راستا پدر و عموي دختر قصد دارند در قالب يك تور، به كشورهاي مختلف، براي فروختن دخترشان به بهترين پيشنهاد، تلاش كنند و فعلا تور آنها به يك خانواده آسياي شرقي رسيده است.
بنا بر اين گزارش، روزنامه «News of the World» عكس‌هايي از اين بازيگر را با پدر و عموي خود منتشر ساخته است.
در اين بين، عموي «روبينا»‌هم گفته كه ما علاقه هستيم تا آينده او را تأمين كنيم و ما نگران آينده روبينا هستيم.
وي اين را هم مطرح كرده كه پدر و مادر «روبينا» هم در ازاي فروش او غرامت مي‌خواهند و اولين خريدار روبينا (در آسياي شرقي) اين شرايط را پذيرفته است.
رفيق قريشي علي و ديگر بستگان اين دختر، خبرنگاران انگليسي را در هتل بمبئي ملاقات كردند.
قريشي گفته ما دو يا سه ماه نياز داريم و در اين مدت مي‌توانيم درباره قيمت «روبينا علي» بحث كنيم.
2_871203_L600.jpg

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
واقعا مسخرس که کسی نمی تونه واسه این بچه کاری بکنه !

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
یعنی به این راحتی؟مگه ممکنه؟!!! این وظیفه ی دولته که تامیننشون کنه!کسی حق نداده آدمی رو خرید و فروش کنه یعنی نمی فهمن که کارشون قانونی نیست؟!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
جالبه این اتفاق برای فردی داره میفته که در فیلمی با اینهمه جایزه بازی کرده. با توجه به شهرتش نمی دونم چرا شاهد واکنش منفی نیستیم؟

بهترین فیلم: میلیونر زاغه‌نشین

بهترین کارگردان: دانیل بویل برای میلیونر زاغه نشین

بهترین فیلمنامه اقتباسی: سایمون بوفوی برای فیلمنامه میلیونر زاغه نشین

بهترین فیلمبرداری: آنتونی داد منتل برای فیلم میلیونر زاغه​نشین

بهترین ترکیب صدا: میلیونر زاغه​نشین

بهترین تدوین: کریس دکینز برای میلیونر زاغه‌نشین

بهترین موسیقی اصل: ای آر رحمان برای میلیونر زاغه​نشین

بهترین ترانه: ای آر رحمان برای میلیونر زاغه​نشین

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
یعنی به این راحتی؟مگه ممکنه؟!!! این وظیفه ی دولته که تامیننشون کنه!کسی حق نداده آدمی رو خرید و فروش کنه یعنی نمی فهمن که کارشون قانونی نیست؟!

خوب تو کشورهایی مثل هند همچین قانون هم اجرا نمی شه
البته من رو صحیح بودن خبر مشکوک هستم..ولی در اینکه همچین چیزی باشه به نظرم عجیب نیست

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب تو کشورهایی مثل هند همچین قانون هم اجرا نمی شه
البته من رو صحیح بودن خبر مشکوک هستم..ولی در اینکه همچین چیزی باشه به نظرم عجیب نیست

خب زحمت میکشیدی یه سرچ میکردی تا مطمئن بشی

THE poverty-stricken father of Slumdog Millionaire child star Rubina Ali plans to become a millionaire himself-by SELLING his nine-year-old daughter.

http://www.newsoftheworld.co.uk/new...hi-to-the-News-of-the-Worlds-Fake-Sheikh.html

Pq2pIdsJ.jpg

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خب زحمت میکشیدی یه سرچ میکردی تا مطمئن بشی

THE poverty-stricken father of Slumdog Millionaire child star Rubina Ali plans to become a millionaire himself-by SELLING his nine-year-old daughter.

http://www.newsoftheworld.co.uk/new...hi-to-the-News-of-the-Worlds-Fake-Sheikh.html

Pq2pIdsJ.jpg

شما چرا دلگیر می شی؟منظورم به شما نبود..اساس خبر رو گفتم "شک"دارم
چون معمولا شایعه زیاد می شه ولی در اینکه همچین چیزی باشه زیاد برام تعجب اور نیست
یه ذره ملایم تر;)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما چرا دلگیر می شی؟منظورم به شما نبود..اساس خبر رو گفتم "شک"دارم
چون معمولا شایعه زیاد می شه ولی در اینکه همچین چیزی باشه زیاد برام تعجب اور نیست
یه ذره ملایم تر;)
خب یکم واضحتر میگفتی :D

ولی در کل کار جالبی نیست.خدا کنه راست نباشه

maloose...to

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو عکس که خانواده متمولی نسبت به هندی ها به نظر میان برای چی بچه رو بفروشن
ضمنا تو هند فکر نکنم غیر از پارتی بازی یا شرکت در یک کلاس معتبر راه دیگه ای برای ورود با سینما باشه

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ضمنا تو هند فکر نکنم غیر از پارتی بازی یا شرکت در یک کلاس معتبر راه دیگه ای برای ورود با سینما باشه

البته برای این فیلم فکر کنم کارگردان امریکایش خودش انتخاب کرده

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اصلا جالب نيست. اما اگه يك مقدار فكر كنين ميتونين علتش رو درك كنين فقر فقر مياره. بنابراين ميتونه براي دختره هم خوب باشه

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
BoxOffice ه هفته

این کرانک 2 به وحشتناک ترین شکل ممکن شکست خورد ! تا اینا باشن دیگه وقتی طرف از ارتفاع n متری سقوط میکنه به فکر زنده نگه داشتنش نباشن !!! خداییش یارو باید پودر میشد !

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اتفاقا منم امروز به این موضوع فکر می کردم . این هندیا از این بدتر خیلی دارن . ظاهر اینا که تروتمیزه...
به نظرم بیشتر طمع هست تا نگرانی از آینده دخترشون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چند روز پیش عکسی از Tintin اسپیلبرگ منتشر شده بود که دیدنش خالی از لطف نیست. به هر حال خیلی ها منتظر این فیلم هستند :

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
BoxOffice ه هفته :

بالا