• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
تاریخ عضویت
20 جولای 2004
نوشته‌ها
10,341
لایک‌ها
1,210
محل سکونت
رشت
tn_radcliff.jpg
دنیل رادکلیف - بازیگر نقش هری پاتر - به روش تازه ای برای ساکت کردن تماشاگران تئاتری دست یافته است. او که این روزها در تئاتری در " برادوی " مشغول بازی است می گوید وقتی مشغول اجرای تئاتر هستم، دختر ها مدام با من صحبت می کنند و حواسم پرت می شود.به همین دلیل تصمیم گرفته ام " استراتژی جابه جایی تماشاچی " را پیاده کنم.
به گزارش او می گوید از این به بعد، اگر کسی که مشکل گلو دارد و سرفه پیاپی می کند به تئاتر بیاید یا کسی بیشتر از ده ثانیه در یک کیسه پلاستیکی دنبال چیزی بگردد یا وقتی موبایلش زنگ می خورد، آن را به سرعت جواب ندهد ، جای او را عوض خواهم کرد. درست مثل مبصرها ...
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
the_watchmen_fuillcast.jpg


دعوای برادران وارنر و فاکس بر سر «نگهبانان» ختم به خیر شد
استودیوهای فاکس قرن بیستم و برادران وارنر که اختلاف خود را درباره حقوق قانونی فیلم ابرقهرمانی «نگهبانان» علنی کرده بودند، بالاخره به توافق رسیدند.
ورایتی اعلام کرد برابر با توافق میان دو استودیو بزرگ هالیوود فیلم «نگهبانان» طبق برنامه از ششم مارس در بازار آمریکای شمالی به نمایش درمی‌آید و لوگو فاکس در فیلم به کار نمی‌رود.
در مقابل، استودیو فاکس که مدعی است حقوق ساخت «نگهبانان» را سال 1986 خریده و برای اقتباس سینمایی از این رمان 1/4 میلیون دلار خرج کرده، مبلغی نقدی بین پنج تا 10 میلیون دلار دریافت می‌کند.
از آن مهمتر، بین پنج تا 8/5 درصد از درآمد فیلم در بازار جهانی به فاکس می‌رسد. برادران وارنر و فاکس در بیانیه‌ای مشترک از توافقات انجام شده خبر دادند. وکلای دو استودیو جمعه این هفته در جلسه‌ای با حضور گری فیس، قاضی فدرال لس آنجلس این توافق را نهایی می‌کنند.
فاکس فوریه 2008 و درست در شرایطی از برادران ورانر شکایت کرد که زاک اسنایدر کارگردان «نگهبانان» تولید فیلم را به پایان رسانده بود.
این فیلم بر مبنای رمان گرافیکی و 12 قسمتی آلن مور ساخته شده و درباره گروهی ابرقهرمان است که سال 1985 و در دورانی که ریچارد نیکسن هنوز رئیس جمهور آمریکاست و جنگ سرد جریان دارد، در جستجوی عدالت هستند.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
Valkyrie460.jpg


تام کروز آرزوی کشتن هیتلر را داشته
تام كروز، ستاره‌ی سینمای هالیوود كشتن آدولف هیتلر را یكی از آرزوهای همیشگی خود دانست. تام كروز كه در فیلم جدیدش «والكری» ترور نافرجامی علیه آدولف هیتلر داشت، اعلام كرد، همیشه می‌خواسته **** نازی‌ها را بكشد.
در این فیلم تریلر مربوط به دوران جنگ جهانی دوم كه داستان واقعی ترور نافرجام هیتلر توسط سربازان آلمانی را به‌تصویر كشیده است، تام كروز نقش سرهنگ كلوس فان اشتافنبرگ را بازی می‌كند كه كیف بمب‌گذاری شده‌ای را در زیر میز هیتلر در مقر نظامی او جاسازی می‌كند، اما این میز چوبی جان **** نازی‌ها را نجات می‌دهد و اشتافنبرگ و هم‌دستانش به مرگ محكوم می‌شوند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، تام كروز در مراسم اكران فیلم جدیدش در سئول كره‌جنوبی گفت: "همیشه دوست داشتم هیتلر را بكشم، از او بدم می‌آمد. من به‌عنوان كودكی كه كتا‌ب‌های تاریخ می‌خواند و مستنداتی را دیده بود، این پرسش را در ذهن داشتم كه چرا هرگز كسی سعی نكرد جلوی هیتلر را بگیرد."
وی افزود: "وقتی فیلم‌نامه «والكری» را خواندم، چالش‌های آن زمان و محیطی كه مردم در آن قرار داشتند را شناختم. من تا پیش از این اصلا داستانی مشابه این ندیده بودم. واقعا هیجان‌انگیز بود در مكان‌هایی بازی كنی كه اشتافنبرگ قبل در آنجا بوده است. این فیلم برای من یك تجربه عالی بود و امیدوارم تماشاگران با آن ارتباط برقرار كنند."
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
poster.jpg


سینمای آسیا در سال 2008 از هالیوود پیشی گرفت
یک دهه پیش هالیوود در آسیا حکومت می‌کرد، اما موفقیت فیلم‌هایی مانند «پونیو روی صخره کنار دریا» و «رد کلیف» در سال 2008 فیلم‌های آسیایی را در مرکز توجه قرار داده است.
ورایتی اعلام کرد نفوذ روز افزون صنعت سینمای آسیا نشان می‌‌‌دهد که چرا استودیوهای مطرح هالیوود مانند دیسنی، برادران وارنر و فاکس با پیوستن به صحنه تولید فیلم در بسیاری از بازارهای آسیایی دنباله‌رو راه استودیو سونی شده‌اند.
کرت رایدر رئیس بخش آسیا شرکت یونایتد اینترنشنال پیکچرز UIP می‌گوید: "10 سال پیش ما در تک تک بازارهای آسیا پیشتاز بودیم، اما اکنون شرایط کاملا تغییر کرده است."
هالیوود با فیلم‌هایی چون «شوالیه تاریکی»، «ایندیانا جونز 4»، «کنگ فو پاندا» و «هنکاک» همچنان در منطقه موفق ظاهر شد، اما فیلم‌های استودیویی دیگر گرایش‌های کلی مخاطبان سینما در آسیا را شکل نمی‌دهد.
ژاپن کشوری است که در چند سال اخیر رشد اقتصادی چندانی نداشته و حتی آمار فروش فیلم‌ها در این کشور در سال 2008 به نسبت سال قبل حدود چهار درصد کمتر بود. با این حال بازار سینمای این کشور بهترین گواه برای پرقدرت بودن فیلم‌های داخلی است.
این مسئله سال 2008 نیز ثابت شد و از 10 فیلم پرفروش سال شش فیلم ژاپنی بودند، از جمله «پونیو روی صخره کنار دریا» هایائو میازاکی که با 159 میلیون دلار در صدر فهرست پرفروش‌های سال این کشور قرار گرفت.
تهیه‌کنندگان برتر ژاپنی با فیلم‌هایی مانند «Boys over Flowers» با 72/2 میلیون دلار فروش و «مظنون ایکس» (53/1 میلیون دلار) بار دیگر نشان دادند به خوبی می‌توانند از محبوبیت فیلم‌ها و مجموعه‌های تلویزیونی و قدرت ستاره‌های دنیای موسیقی خود استفاده کنند.
سینمای چین در سال 2008 دستاوردی بسیار بزرگ داشت و این بازار در کنار روسیه تنها بازار سینمایی مهم دنیا بود که در سال گذشته میلادی رشد دو رقمی را تجربه کرد.
با وجود محدودیت‌ها در واردات فیلم‌های خارجی همین طور محدودیت‌های موضوعی و مسائل مربوط به توزیع، افزایش تعداد سینماهای چندسالنه (16 درصد افزایش به نسبت سال 2007) همین طور جذابیت فیلم‌های چینی رشد 27 درصدی مجموع فروش فیلم‌ها در چین را به همراه داشت.
تهیه‌کنندگان چینی اکنون فیلم‌های تجاری خود را با بهترین تبلیغات روانه سینماها می‌کنند. در حالی که موفقیت فیلم افسانه‌ای علمی «CJ7» به کارگردانی استفن چو با 26/1 میلیون دلار و «رد کلیف» جان وو با 44 میلیون دلار غیرمنتظره نبود، اما فروش 29 میلیون دلاری درام فانتزی «پوست نقاشی‌شده» ساخته گوردون چان خیلی‌ها را حیرت‌زده کرد.
ضمنا کمدی سبک «اگر تو تنها فرد هستی» به کارگردانی فنگ زیائوگنگ که هنوز در چین روی پرده سینماهاست، از «رد کلیف» جلو زده و در مسیر شکستن رکورد «تایتانیک» در این کشور قرار دارد.
در این بین فیلم‌های داخلی در تعدادی از کشورها از جمله کره جنوبی و هند ناامیدکننده ظاهر شدند. کره جنوبی در سال‌های آغازین هزار جدید میلادی الگوی سینمای آسیا محسوب می‌شد، اما این مسئله موقتی بود.
ظاهرا فیلمسازان کره‌ای در همان حال که کنترل هزینه‌های تولید را در دست گرفته‌اند، توانایی خود را در حفظ تماشاگران از دست داده‌اند. در میان فیلم‌های کره‌ای که انتظار می‌رفت در گیشه‌های فروش این کشور موفق باشند تنها وسترن شرقی «خوب، بد، عجیب» ساخته کیم جی ـ وون با 39/4 میلیون دلار موفق ظاهر شد.
در مورد بازار هند دستیابی به آمار دقیق همواره دشوار است، اما تحلیگران هندی از کاهش 20 تا 40 درصدی فروش فیلم‌ها در این کشور در سال گذشته میلادی خبر می‌دهند.
پس از موفقیت فیلم‌هایی مانند «جودا اکبر» و «مسابقه» در ابتدای سال 2008 فیلم‌های ناموفق یکی پس از دیگری از راه رسیدند، حتی فیلم‌هایی که نام تهیه‌کنندگان و کارگردانان بزرگ را با خود داشتند.
با این حال در شش ماه دوم سال فیلم‌هایی پرفروش مانند کمدی «گلمال باز می‌گردد» و رومانس «Rab ne Bana di Jodi» در هند نمایش داده شد. با وجود موفقیت فیلم‌های هالیوودی مانند «هنکاک» و «مایه آرامش» در بازار هند، تمام 100 فیلم پرفروش سال این کشور هندی بودند.
افزایش فروش فیلم‌ها در سنگاپور، هنگ کنگ و تایوان در سال 2008 بیشتر به خاطر احداث سینماهای جدید و بالاتر رفتن قیمت بلیت سینما بود تا درخشش خود فیلم‌ها، اما سال 2008 با موفقیت غیرمنتظره یک فیلم تایوانی همراه بود.
رومانس نوستالژیک «دماغه شماره 7» به کارگردانی وی ته ـ شنگ از ناکجا سر درآورد و پرفروشترین فیلم تاریخ سینمای تایوان شد. این فیلم تنها در خود تایپه هفت میلیون دلار فروش داشت که تقریبا دو برابر «هنکاک» دومین فیلم پرفروش سال بود.
فیلم‌های هالیوودی برای سال‌ها 90 درصد بازار تایوان را در اختیار داشتند،‌ بنابراین موفقیت «دماغه شماره 7» برای صنعت سینمای این کشور امیدبخش بود.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
kingkong13.jpg


نائومي واتس باز هم با آلخاندرو گونزالس ايناريتو همکاری می‌کند
نائومي واتس كه سابقه حضور در فيلم «21 گرم» به كارگرداني و تهیه‌کنندگی آلخاندرو گونزالس ايناريتو را دارد در فيلم جديد او نيز بازي خواهد کرد.
اين فيلم «مادر و كودك» نام دارد و توسط رودريگو گارسيا مقابل دوربين مي‌رود. آنت بنينگ، كري واشنگتن و شاركا اپس در فيلم جديد رودريگو گارسيا به نقش‌آفريني مي‌پردازند. رودريگو گارسيا علاوه بر كارگرداني اين پروژه سينمايي، نگارش فيلمنامه آن را نيز برعهده گرفته است. درام احساسي «مادر و كودك» از يك داستان تركيبي درباره سه زن بهره مي‌برد. يك زن 50 ساله، دختري 35 ساله و يك زن آفريقايي -آمريكايي در پي به‌دست آوردن يك كودك براي سرپرستي هستند. شركت‌هاي فيلمسازي وستند فيلمز با همكاري انديوور حقوق پخش و توليد فيلم «مادر و كودك» را برعهده گرفته‌اند.
نائومي واتس بازيگر آثاري چون «كينگ‌كنگ» و «21 گرم» فيلم «بين‌المللي» را آماده نمايش دارد و در فيلم‌هاي «نياز» و «شاه لير» نيز حضور يافته است. او تاكنون در 46 فيلم به ايفاي نقش پرداخته است و در سال 1986 با فيلم «براي تنهايي عشق» وارد حيطه سينما شده است.
بنينگ امسال در فيلم «زنان» به ايفاي نقش پرداخته است. او براي بازي در فيلم «شيادان»، «زيباي آمريكايي» و «جوليا بودن» نامزد دريافت اسكار بوده است. «مادر و كودك» با بودجه‌اي هفت ميليون‌دلاري در نيمه اول سال 2009 ميلادي مقابل دوربين مي‌رود و براي نمايش در دسامبر سال 2010 ميلادي آماده مي‌شود.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
red+cliff.jpg
red+cliff+5.jpg


جان وو «صخره سرخ»ش را برای اكران آمریكا کوتاه كرد
جان وو «صخره سرخ» را كه اولین فیلم چینی‌زبان خود در ۱۶ سال اخیر است، برای اكران آمریكایی مجددا تدوین كرده است. جان وو می‌گوید فیلم جدید چینی او، حال و هوایی بین‌المللی و فرا فرهنگی دارد.
این فیلمساز چینی‌تبار كه «صخره سرخ» را سال گذشته میلادی باموفقیت فراوان، در چین، ژاپن و دیگر كشورهای آسیای دور روی پرده سینماها داشت، عقیده دارد: "استقبال خیلی خوب تماشاگران بین‌المللی از درام حماسی او، ثابت كننده این نكته است كه فیلمی درباره مسائل حكومتی در سده میانه چین نمی‌تواند موردپسند و قبول بینندگان غیرچینی قرار گیرد."
«صخره سرخ» كه اولین فیلم چینی‌زبان جان‌وو در ۱۶ سال اخیر است، آماده پخش در آمریكا و كانادا است. وو برای نمایش عمومی فیلم در آمریكا،‌ آن را تدوین مجدد كرده است. همزمان با آمریكا، «صخره سرخ» در قاره اروپا هم اكران عمومی می‌شود. فیلم با هزینه‌ای ۸۰ میلیون دلاری تهیه شد كه تا به امروز گران‌ترین اثر سینمایی است كه در این كشور تولید شده است.
خط اصلی قصه فیلم درباره یك نبرد باستانی خونین در چین است. از آنجا كه زمان فیلم در هنگام تدوین از حد معمول فراتر رفت، جان وو و همكاران تهیه‌كننده‌اش تصمیم گرفتند آن را تبدیل به فیلمی دو قسمتی بكنند. نسخه دو قسمتی فیلم در قاره آسیا با طول زمانی پنج ساعته پخش شده و می‌شود اما برای تماشاگران آمریكایی، و اروپایی زمان كمتری در نظر گرفته شده و آنها نسخه كامل را می‌توانند روی دی وی دی تماشا كنند. قسمت دوم فیلم همین روزها اولین اكران عمومی خود را در چین خواهد داشت.
جان وو می‌گوید مطمئن است فیلمش در سطح بین‌المللی هم با موفقیت خیلی خوبی روبرو خواهد شد و فروش عظیم آن در قاره آسیا دلیلی بر این ادعا است. به گفته این فیلمساز اكشن‌كار، این فیلم ثابت می‌كند كه تاریخ چین و قصه‌های تاریخی آن مورد پسند عمومی تماشاگران در سطح بین‌المللی قرار می‌گیرد.
منتقدان و توزیع‌كنندگان سینمایی اروپا فیلم را تحسین كرده‌اند و گفته‌اند كه یكی از بزرگ‌ترین كارهای حماسی تاریخ معاصر چین است. ماجراهای قصه فیلم كه مربوط به سه قلمرو متفاوت حكام چینی است، حدود دو هزار سال قبل اتفاق می‌افتد قسمت اول فیلم كه ژولای گذشته اكران عمومی شد.
در قاره آسیا «صخره سرخ» بیش از ۱۰۰ میلیون دلار فروش كرد. فروش فیلم در چین ۴۵ میلیون دلار بود در حالی كه تماشاگران ژاپنی برای دیدن آن ۵۰ میلیون دلار خرج كرده‌اند. یكی از دلایل مهم موفقیت كلان فیلم در ژاپن كه در روابط صمیمانه‌ای با چین ندارد، حضور دو بازیگر مطرح ژاپنی در نقش‌های اصلی و مهم آن بوده است. با وجود فروش ۴۵ میلیون دلاری «صخره سرخ» در چین، تحلیل‌گران سینمایی آن را یك فیلم پرفروش ارزیابی می‌كنند.
آنها عقیده دارند ۸۰ میلیون دلار هزینه‌ای كه صرف تولید صخره سرخ شده اختصاص به هر دو قسمت اول و دوم آن دارد و با احتساب فروش خوب احتمالی قسمت دوم، فروش كلی آن خیلی بیشتر از ۸۰ میلیون دلار خواهد شد.
تحلیل‌گران سینمایی می‌گوید تمام كسانی كه به تماشای قسمت اول فیلم نشستند، بیننده قسمت دوم آن هم خواهند بود قسمت دوم «صخره سرخ» ماه آینده در آسیا اكران عمومی خواهد شد.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
T167228~Steve-McQueen-Posters.jpg


زندگی استیو مک‌کوئین بزرگ فیلم می‌شود
بازیگر فیلم‌های کلاسیک «فرار بزرگ»، «بولیت» و «پاپیون» مضمون فیلمی سینمایی بر مبنای یک کتاب زندگینامه‌ای می‌شود.
ورایتی اعلام کرد گروه تهیه‌کننده مایکل سرنزی و کریستین پیترز حقوق ساخت فیلمی سینمایی بر مبنای کتاب «استیو مک‌کوئین: تصویری از یک شورشی آمریکایی» نوشته مارشال تریل را از آن خود کردند و فیلم احتمالا در استودیو پارامونت تولید می‌شود.
این فیلم بیشتر روایتگر دوران کاری مک‌کوئین در هالیوود است که سال 1956 و زمانی آغاز شد که این بازیگر متولد ایندیانا با حضور در فیلم «کسی آن بالا مرا دوست دارد» با بازی پل نیومن به شهرت رسید.
«تصویری از یک شورشی آمریکایی» اکتبر پیش منتشر شد و در آن علاقه بسیار زیاد بازیگر آمریکایی به موتورسیکلت، ماشین مسابقه و مواد مخدر نیز تصویر شده است. همچنین سه ازدواج او از جمله ارتباط پرفراز و نشیب با الی مگرا و جدال با سرطان ریه مورد توجه قرار گرفته است.
سرنزی از همکاری باربارا مینتی بیوه مک‌کوئین با این پروژه خبر داد. «پیش از آنکه شیطان بفهمد مرده‌ای» با بازی فیلیپ سیمور هافمن از فیلم‌های جدید او در مقام تهیه‌کننده است.
استیو مک‌کوئین (1980- 1930) با فیلم‌های «فرار بزرگ»، «بچه سین سیناتی»، «دانه‌های شن»، «بولیت»، «گریز» و «آسمانخراش جهنمی» از گرانترین بازیگران هالیوود در سال‌های 1960 و 1970 بود. او برای «دانه‌های شن» نامزد اسکار بازیگر مرد شد.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
sg_sheridan.jpg


جیم شریدان سراغ یک فیلم جنایی رفت
کارگردان فیلم تحسین‌شده «به نام پدر» زندگی جیمز وایتی بالجر تبهکار بدنام و فراری بوستن و جاسوس اف بی آی را دستمایه یک فیلم سینمایی قرار می‌دهد.
ورایتی اعلام کرد جیم شریدان این فیلم را بر مبنای فیلمنامه‌ای کارگردانی می‌کند که او و همکارش بر اساس کتاب «مضحکه آئین عشای ربانی: داستان واقعی اتحاد شوم اف‌بی‌آی و تبهکار ایرلندی» می‌نویسند.
کتاب را دیک لر و جرارد اونیل خبرنگاران برنده جایزه پولیتزر بوستن گلوب نوشته‌اند. انتظار می‌رود تولید فیلم اواخر سال جاری میلادی آغاز شود. بالجر متولد 1929 نام خود را به عنوان یک جنایتکار ترسناک و موسس و **** خانواده تبهکار ایرلندی آمریکایی "گروه وینتر هیل" در بوستن آمریکا مطرح کرد.
او و گروهش دست به هر کار می‌زدند، از فروش مواد مخدر گرفته تا تامین سلاح‌های مورد نیاز ارتش جمهوریخواه ایرلند. بخش زیادی از آزادی عمل بالجر به خاطر کمک‌های جان کانلی یک دوست دوران کودکی بود که مامور پلیس فدرال آمریکا بود. او از 14 سال پیش تاکنون فراری است.
میراماکس ابتدا «مضحکه آئین عشای ربانی» را در قالب پروژه‌ای با حضور مت دیمن و بن افلک در نظر داشت. پس از آنکه قید تولید فیلم را زد، برایان الیور از تهیه‌کنندگان شرکت آرتهاوس پیکچرز پا پیش گذاشت، اما مراحل پیش‌تولید فیلم با نمایش فیلم برنده اسکار «مردگان» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی همزمان شد که داستانی مشابه درباره تبهکاران ایرلندی بوستن است.
شریدان برای سه فیلم «پای چپ من» 1990، «به نام پدر» 1993 و «در آمریکا» 2002 در مجموع شش بار نامزد اسکار بوده است. او فیلم «برادران» با بازی توبی مگوایر، جیک جینهال و ناتالی پورتمن را در مرحله پس از تولید دارد که داستان آن در پسزمینه جنگ افغانستان روی می‌دهد.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
jackie-chan.jpg


جکی چان در بازسازی «کاراته کید»
ستاره هنگ کنگی برای بازی در بازسازی فیلم سینمایی «کاراته کید» یکی از فیلم‌های موفق دهه 1980 مذاکرات نهایی را انجام می‌دهد.
ورایتی اعلام کرد هارالد زوارت این فیلم را کارگردانی می‌کند و جیدن اسمیت پسر ویل اسمیت نیز در نقش اصلی ظاهر می‌شود.
داستان «کاراته کید» جدید در ناحیه‌ای ناآشنا در آسیا روی می‌دهد و عناصری از طرح داستانی فیلم اصلی را وام می‌گیرد. داستان درباره نوجوانی (اسمیت) است که وقتی هم سن و سال‌هایش برای او مزاحمت ایجاد می‌کنند با کمک یک استاد کاراته (چان) یاد می‌گیرد از خود دفاع کند.
کریس مورفی فیلمنامه «کاراته کید» را نوشته و فیلمبرداری از اوایل تابستان سال بعد در پکن آغاز می‌شود. جری وینتراب تهیه‌کننده فیلم اول یکی از تهیه‌کنندگان «کاراته کید» جدید است.
فیلم اصلی را جان آویلدسن سال 1984 با بازی رالف ماکیو و نوریوکی پت موریتا ساخت که بسیار موفق از کار درآمد و دو دنباله سینمای و یک مجموعه کارتونی به همراه داشت.
چان 54 ساله بازیگر سه‌گانه «ساعت شلوغی» و این اواخر «امپراتوری ممنوعه» است. او سال 2008 به عنوان صداپیشه در فیلم انیمیشن «کنگ فو پاندا» نیز حضور داشت. زوارت به تازگی «پلنگ صورتی 2» را کارگردانی کرده است.
 

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 جولای 2007
نوشته‌ها
193
لایک‌ها
39
محل سکونت
Tehran
رضا گلزار سرمایه این سینماست و همیشه به گلزار احتیاج داریم

رضا کیانیان در گفت وگویی با نشریه "نسیم" درباره بهرام رادان، محمد رضا فروتن، ترانه علیدوستی و محمدرضا گلزار اظهار نظر کرده است .کیانیان همچنین دراین مصاحبه از مقایسه شدنش با رابرت دنیرو انتقاد کرده و گفته دلیل این مقایسه این است كه هر دو روی صورت‌شان خال دارند!...

بهرام رادان

مثلاشما فکر کن بهرام رادان.می گفتند چون خوشگل است وچشمش فلان است و موهایش فلان آمده.خب باشد چه ایرادی دارد.مگر بد است آدم اینها را داشته باشد؟ ولی مهم این است که بهرام رادان ماند و الان یکی از بهترین بازیگران سینمای ماست .سواد دارد خوب هم می خواند، خوب کار می کند وخوب هم انتخاب می کند. این‌که زیباست خیلی خوب است و من همینطور که بهرام رادان را می بینم خیلی لذت می برم.توی فیلم هم که می بینم خیلی لذت می برم. بازی اش خوب است وروز به روز هم دارد رشد می کند.


محمد رضا فروتن

او بازیگر خوبی است وروز به روز دارد بهتر می شود.چه کسی می گوید او بد است؟


ترانه علیدوستی

او دختر باشعور و فهمیده و خیلی خوبی است و بعد دنیای زیبایی درذهنش دارد.خیلی از سنش عمیق تر است حالا چون یک روز شانسی فیلم من ترانه پانزده سال دارم رابازی کرده، بازیگر نیست؟ مهم این است که اوشانس آورد و از این شانس درست استفاده کرد. یعنی خواند و ادامه داد، دید و فهمید و درعین حال یک ساختار ذهنی پیچیده ای دارد که به او اجازه می دهد نقشهای خیلی متفاوت و گوناگونی بازی کند.کی باور می کرد که ترانه علیدوستی توی کنعان اینقدر خوب باشد که مثلا بیشتر ازسن خودش رابازی کند؟ دختری که تابه حال ازدواج نکرده دارد طلاق را به ما نشان می دهد. این خیلی عالیست.


محمدرضا گلزار

خیلی از کارگردانها و تهیه کنندگان سینمای ما وقتی می خواهند فیلم بسازند به فکر این هستند که الان چه می فروشد.خب الان چون رضا گلزار می فروشد هی با او فیلم می سازند .ولی آنها متوجه نیستند که رضا گلزار سرمایه این سینماست و اینطوری حرام می شود.در صورتی که اگر به صورت معقول از او استفاده کنند برای همیشه می ماند چون ماهمیشه به رضا گلزار احتیاج داریم.خود رضا گلزار هم باید مراقب خودش باشد و اینقدر تند تند بازی نکند چون زود نابود می شود.یعنی تو هم از سرمایه ای که خدا به تو داده استفاده کن و مواظبش باش وحرامش نکن.


رابرت دنیرو

خیلی ها به من می گویند رابرت دنیروی سینمای ایران. این بد است. برای چه این را می گویید؟من رضا کیانیان سینمای ایران هستم.شاید به این دلیل مارا مقایسه می کنند که دوتاخال شبیه به هم داریم.یا مثلا اززوایایی صورتمان شبیه به هم است.در حالی که بازی من اصلا ربطی به بازی رابرت دنیرو ندارد.
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
Boxoffice ه هفته :

 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
SAG%20AWARDS.jpg

فیلم سینمایی «میلیونر زاغه‌نشین» به کارگردانی دنی بویل جایزه گروه بازیگری پانزدهمین جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا SAG را از آن خود کرد.
هالیوود ریپورتر اعلام کرد مراسم اعطا جوایز سالانه انجمن بازیگران آمریکا که شاخصی مهم برای جوایز اسکار است، صبح امروز به وقت تهران در تالار شراین لس آنجلس برگزار شد و «میلیونر زاغه‌نشین» جایزه گروه بازیگری را برد.
فیلم بویل در این بخش با فیلم‌های «تردید»، «فراست / نیکسن»، «میلک» و «مورد عجیب بنجامین باتن» رقابت داشت. SAG ‌در دو بخش بهترین بازیگر مرد و زن مسیری متفاوت با جوایز گلدن گلوب را رفت.
interview_seanpenn_uturn_thumb.jpg

شان پن برای بازی در نقش یک سیاستمدار منحرف آمریکایی در فیلم «میلک» جایزه بهترین بازیگر مرد را برد و مریل استریپ برای حضور در نقش یک راهبه سنتی در فیلم «تردید» برنده جایزه بهترین بازیگر زن انجمن بازیگران آمریکا شد.
ریچارد جنکینز («میهمان»)، فرانک لانجلا («فراست / نیکسن»)، براد پیت («مورد عجیب بنجامین باتن») و میکی رورک («کشتی‌گیر») دیگر نامزدهای بخش بهترین بازیگر مرد و آن هاتاوی («ریچل ازدواج می‌کند»)، آنجلینا جولی («بچه عوضی»)، ملیسا لئو («رود یخزده») و کیت وینسلت («مسیر انقلابی») دیگر نامزدهای بخش بهترین بازیگر زن بودند.
همان طور که انتظار می‌رفت هیث لجر بازیگر فقید استرالیایی برای حضور در نقش شخصیت اهریمنی جوکر در فیلم «شوالیه تاریکی» بهترین بازیگر مرد مکمل شد. فیلیپ سیمور هافمن («تردید»)، جاش برولین («میلک»)، رابرت داونی جونیر («تندر استوایی») و دو پاتل «میلیونر زاغه‌نشین» رقبای لجر در این بخش بودند.
meryl_streep_award_1246825c.jpg

کیت وینسلت برای بازی در نقش زنی آلمانی با گذشته‌ای تاریک در فیلم «خواننده» جایزه بهترین بازیگر زن مکمل را دریافت کرد. ایمی آدامز («تردید»)، وایولا دیویس («تردید»)، پنه‌لوپه کروز («ویکی کریستینا بارسلونا») و تاراجی پی. هنسن («مورد عجیب بنجامین باتن») رقبای او در این بخش بودند.
برندگان جوایز SAG در هشت بخش تلویزیون با برندگان گلدن گلوب و امی چندان متفاوت نبود و جوایز اصلی به «30 Rock» شبکه NBC، «جان آدامز» HBO و «مردان دیوانه» AMC رسید.
جیمز ارل جونز بازیگر قدیمی سیاه‌پوست جایزه یک عمر دستاورد امسال انجمن بازیگران آمریکا را دریافت کرد. این انجمن بیشترین عضو را میان شش هزار رای‌دهنده آکادمی علوم و هنرهای سینمایی دارد و جوایز آن شاخصی بسیار مهم برای اسکار است.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
batman013.gif

نسخه جديد از سري فيلم‌هاي «بتمن» با حضور كريستين بل براي نمايش در سال 2011 ميلادي آماده مي‌شود.
در صورت نهايي‌شدن مذاكرات بين عوامل ساخت و تهيه كنندگان، كريستوفر نولان كارگردان آخرین نسخه بتمن با عنوان «شواليه تاريكي»، ساخت اين پروژه سينمايي را برعهده خواهد گرفت.
اين فيلم ادامه فيلم موفق «شواليه تاريكي» خواهد بود؛ «بتمن؛ شواليه تاريکي» که ششمين اقتباس و فيلم ساخته‌شده در مورد اين شخصيت است، بسياري از رکوردهاي فروش سينماي جهان تا به امروز را تغيير داد. «شواليه تاريکي» توانست رکورد نخستين نمايش پايان هفته که در اختيار فيلم مرد عنکبوتي 3 بود را با اقتدار و با فروش 155 ميليون دلار بشکند.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
اسکار نام جایزه ای است که هر ساله توسط آکادمی علوم و هنرهای سینمایی (AMPAS) به بهترین اثرهای صنعت سینما اهدا می شود و شامل بهترین فیلم، کارگردان و نویسنده است. بسیاری از کارشناسان هنری جهان معتقدند در میان جوایز معتبر سینمایی دو جایزه اسکار و جشنواره کن از جهت ارزش اعتبار همپای یکدیگر حرکت می کنند اما اسکار به دلیل توجه جهانی این جایزه و وجه صنعتی و تجاری بودن هالیوود در صدر رویدادهای هنری جهان قرار دارد. آکادمی سینمای آمریکا هر ساله از کنار برگزاری این جایزه که در یک بعدازظهر در سالن کداک تیاتر لوس آنجلس بیش از میلیون ها دلار از طریق جذب اسپانسر و فروش فیلم های مراسم به دست می آورد. جشن رسمی که در آن جوایز اهدا می شود یکی از پربیننده ترین جشن سینمایی در دنیا است. سال گذشته بیش از ۷۰ میلیون نفر در سراسر جهان به دیدن مراسم اهدای جایزه این مراسم نشستند. انتخاب اعضای آکادمی می تواند به رونق جهانی فروش فیلم ها و بالا رفتن میزان دستمزد دست اندرکارانی که مجسمه طلایی را دریافت می کند، کمک کند. اعلام اسامی نامزدهای سال ۲۰۰۸ که به دلیل همزمانی با مراسم تحلیف باراک اوباما چند روز با تاخیر برگزار شد بار دیگر باعث شگفتی جهانیان شد.
oscar_trophy.gif

- مراسم اسکار ۲۲ فوریه در حالی در محل کداک تیا تر در شهر لس آنجلس برپا می شود که قرار است هیوجکمن آن را اجرا کند. اولین مراسم اسکار در روز پنجشنبه، ۱۶ مه ۱۹۲۹ در هتل روزولت در هالیوود به افتخار فیلم های برجسته سال ۱۹۲۷ و ۱۹۲۸ برگزار شد. میزبان مراسم بازیگر داگلاس فربنکس و کارگردان ویلیام سی. دمیل بودند. هشتادمین مراسم اسکار نیز به میزبانی کمدین برجسته کمدی سنترال، جان استیوارت، در روز یکشنبه ۲۴ فوریه ۲۰۰۸ در کداک تیاتر در لس آنجلس برگزار شد.

- نام رسمی اسکار تندیس کوچک «جایزه آکادمی برای شایستگی » است. این جایزه بریتانیم آب طلا شده روی یک پایه فلزی سیاه با بلندی ۵/۱۳ اینچ (معادل ۲۴ سانتیمتر) و وزن ۸۵/۳ کیلوگرم است که نشان دهنده یک شوالیه است که یک شمشیر مبارزان جنگ صلیبی را در دست دارد که روی یک حلقه فیلم ایستاده و پنج حوزه فیلم را نشان می دهد: بازیگران، نویسندگان، کارگردانان، تهیه کنندگان و کادر فنی. سدریک گیبونز کارگردان هنری ام جی ام، یکی از اعضای اولیه آکادمی، طراحی این جایزه را سرپرستی کرد.
جورج استنلی مجسمه ساز طرح گیبونز را با سفال ساخت و الکس اسمیت طرح را با قلع و مس ساخت و این طرح را که ر۵/۹۲ درصد آن از قلع و ۵/۷ درصد آن از مس بود آب طلا داد. تنها چیزی که به تندیس اسکار از ابتدای ایجاد آن اضافه شده است، بالا بردن کیفیت پایه آن است. برای نامزدی عضویت در آکادمی رقابت بسیار است (با این وجود، فرد نامزد باید دعوت شده باشد) یا اینکه یکی از اعضا او را معرفی کند.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
academy_award_oscar-w.jpg

تحلیل‌گران سینمایی همیشه پس از اعلام نام نامزدهای اسكار، نكته‌‌های اسكاری خود را عنوان می‌كنند. امسال هم پس از اعلام نامزدهای اسكار این نكته‌های اسكاری در سطح وسیعی منتشر شد، بعضی از آن‌ها را با هم بخوانیم:
- اعلام سه نام در رشته بهترین ترانه، غیر منتظره بود. تعجب بیشتر عدم انتخاب كسانی مثل كلینت ایستوود، بیانسه، جك وایت، آلیشیا كیز و ماریا كری بود.
- ۴ كارگردان نامزد شده در رشته بهترین كارگردان، جزو نامزدهای اتحادیه كارگردانان آمریكا هم هستند؛ دنی بویل، دیوید فینچر، ران هاوارد و گاس ون سنت. كریستوفر نولان نفر پنجم فهرست اتحادیه است كه در فهرست اسكار جای خود را به استفن دالدری داده است.
wall-e-wave-749751.png

- «وال -ای» نتوانست مثل انیمیشن «دیو و دلبر» در دهه نود، نامزد دریافت عنوان بهترین فیلم سال هم بشود. خیلی‌ها پیش‌بینی می‌كردند چنین اتفاقی بیفتد.
جیمز براردینلی منتقد سرشناس سینما - كه مثل خیلی‌های دیگر شیفته این فیلم بوده است، عقیده داشت: "چرا كه نه؟ این انیمیشن یك كار پراحساس انسانی است كه هنگام تماشای آن اصلا یادتان می‌رود كه در حال دیدن یك فیلم انیمیشن هستید. «وال-‌ای» بیشتر شبیه یك كار زنده است تا یك اثر كارتونی، انگار دارید یك فیلم علمی-تخیلی زنده را تماشا می‌كنید كه در آن جلوه‌های ویژه كامپیوتری زیادی مورد استفاده قرار گرفته است. شما به بعضی از این فیلم‌های زنده نگاه كنید. با آن كه لوكیشن‌های آن‌ها واقعی است و بازیگران انسانی دارد، اما انگار دارید یك فیلم كامپیوتری تماشا می‌كنید. آن وقت ببینید چقدر جالب و جذاب می‌شود كه «وال-ای» به چشم شما شبیه یك فیلم زنده به نظر می‌رسد. اعضای آكادمی اسكار اگر نخواهند برخورد تعصب‌آمیز از خود نشان دهند، باید این فیلم را در رشته بهترین فیلم سال هم نامزد كنند."
- «شوالیه تاریكی» با آن كه در هشت رشته نامزد شد، نتوانست وارد رقابت‌های اسكار بهترین فیلم‌ سال شود. این در حالی است كه این فیلم پرفروش، به شدت مورد توجه منتقدان سینمایی قرار گرفت و آن‌ها در نقدهای خود نوشتند این فیلم شایستگی نامزدی در دو رشته بهترین فیلم و كارگردانی را دارد. ولی آكادمی نام كریستوفر نولان را هم در فهرست ۵ نامزد بهترین كارگردان قرار نداد.
Clint%20Eastwood.jpg

- یكی از شگفتی‌های نامزدهای دوره هشتاد ویكم اسكار بی‌توجهی آكادمی اسكار به «كلینت ایستوود» بود و اسكار هیچ توجهی به دو فیلم این فیلم‌ساز كهنه‌كار سینما نشان نداد.
- «مسیر انقلابی» از آن دسته فیلم‌هایی است كه از آن به عنوان فیلم‌های مورد علاقه‌ اعضای آكادمی اسكار اسم می‌برند. سام‌مندس كارگردان آن قبل از این با «زیبایی آمریكایی» (۱۹۹۹) عقل و هوش از سر اعضای آكادمی برده بود. لیوناردو دی‌كاپریو و كیت وینسلت یازده سال پس از «تایتانیك»، دوباره نقش مقابل یكدیگر را بازی كرده‌اند ولی آكادمی اسكار، توجه چندانی به این فیلم نشان نداد.
- تمام ۵ فیلم نامزد شده در رشته بهترین فیلم سال، در ۴۵ روز آخر سال ۲۰۰۸ به روی پرده سینماها رفتند.
- فیلم «پس از خواندن بسوزان» برادران کوئن نیز نتوانست موفقیتی در انتخاب اعضای آکادمی داشته باشد، در حالی که فیلم پیشین این دو برادر یعنی «پیرمردها سرزمین ندارند» بیشترین جایزه اسکار را کسب کرد.
- برخلاف سال‌های قبل، اعلام نام فهرست نامزدهای اسكار تیتر اول رسانه‌‌ای نشد. امسال اعلام نام نامزدها تحت‌الشعاع مراسم تحلیف باراك اوباما اولین رئیس جمهور سیاه پوست آمریكا بود.
kate_winslet.jpg

- كیت وینسلت ۳۳ ساله برای ششمین‌بار نامزد اسكار شد اما در شرایطی كه اكثر انجمن‌های منتقدان او را برای «مسیر انقلابی» نامزد دریافت جایزه كرده بودند، آكادمی اسكار او را برای «خواننده» نامزد كرده ‌است. او در «خواننده» نقش نگهبان سابق اردوگاه‌های مرگ آلمان نازی را دارد، كه به نوعی نقش مكمل ارزیابی می‌شود و نه نقش اصلی.
- سالی هاوكینز برای كمدی اجتماعی Happy Go Lucky جایزه گلدن گلوب را در رشته بهترین بازیگر زن كمدی گرفت اما آكادمی اسكار، او را نامزد نكرد. این در حالی است كه تعدادی از انجمن‌های منتقدان سینمایی در فصل گذشته، وی را به عنوان بهترین بازیگر زن سال معرفی كردند.
- نکته قابل توجه دیگر در این اعلام اسامی این است که مریل استریپ یک بار دیگر برای فیلم «تردید» نامزد دریافت اسکار بهترین بازیگر زن شده تا مقام اول خود در نامزدی در این رشته را از آن خود کند. او تنها بازیگر دنیای سینماست که در تاریخ آکادمی اسکار، ۱۵ بار نامزد دریافت جایزه شده است و دوبار توانسته این جایزه را کسب کند. استریپ که پیش از این اسکار بهترین بازیگر زن دو فیلم انتخاب سوفی و کرامر علیه کرامر را گرفته است در صورت کسب اسکار هشتاد و یکم در باشگاه پرافتخارترین برندگان اسکار وارد می شود.
- مایكل شین هم سرش بی‌كلاه ماند. او سال قبل در كنار هلن میرن - كه اسكار بهترین بازیگر زن را گرفت - در «ملكه» ظاهر شد و امسال در كنار فرانك لانگلا (كه نامزد اسكار بهترین بازیگر مرد است) در فیلم «فراست / نیكسن».
- كارشناسان می‌گویند هیت لجر به احتمال زیاد دومین بازیگر متوفای هالیوودی خواهد بود كه جایزه اسكار می‌گیرد. معروف‌ترین بازیگری كه وضعیتی مثل او داشت و سروصدای زیادی هم به پا كرد، پیتر فینچ است. البته او در سال ۱۹۷۶ هنگام اهدای جوایز در خاك گور خفته بود و همسرش این جایزه را به نیابت از وی گرفت اما همه بازیگران متوفای سینما به اندازه او خوش‌شانس نبوده‌اند.
دریافت یك جایزه اسكار پس از مرگ كار چندان ساده‌ای نیست و تام اونیل تحلیل‌گر سینمایی می‌گوید: "اهدای فقط یك‌بار جایزه اسكار به بازیگری كه در خاك گور خفته است، به معنی آن است كه اعضای آكادمی اسكار اعتقاد دارند وقتی تو مردی، دیگر مرده‌ای و نیاز چندانی نیست كه یاد و خاطره تو را یادآوری كنند.
JamesDean.jpg

جیمز دین بعد از مرگش ۲ بار نامزد اسكار شد سال ۱۹۵۵ برای «شرق بهشت» و سال پس از آن برای «غول». ولی ارنست بورگ‌ناین و یول براینر برای «مارتی» و «من و سلطان» این جایزه را گرفتند. ماسیمو تروسی سال ۱۹۹۵ برای «پستچی» نامزد شد، ولی نیكلاس كیج آن برای «ترك لاس‌وگاس» دریافت كرد. رالف ریچاردسن هم سال ۱۹۸۴ جایزه بهترین بازیگر مرد نقش مكمل برای «گری‌استوك:افسانه‌تارزان» را به هانیگ اس‌‌نگور بازیگر «كشترارهای مرگ» واگذار كرد. اسپنسر تریسی كه در زمان حیات خود دو جایزه اسكار گرفته بود، پس از مرگ برای «حدس بزن چه كسی برای شام می‌آید» (۱۹۶۷) دوباره نامزد دریافت جایزه شد، ولی جایزه را به رقیب خود رد استایگر برای «در گرمای شب» داد.
- بروس اسپرینگتن برای «كشتی‌گیر» گلدن گلوب بهترین آهنگ اریژینال را گرفت، ولی نام او در فهرست نامزدهای اسكار نیست.
- امسال آكادمی اسكار اعلام اسامی نامزدها را با دو روز تأخیر انجام داد. علت این امر جلوگیری از هم‌زمانی آن با مراسم تحلیف اوباما بود، كه توجه همه را به خود جلب كرده بود.
- برگه‌های نهایی رأی تا روز ۲۸ ژانویه برای اعضای اسكار فرستاده می‌شود. پایان رأ‌ی‌گیری روز ۱۷ فوریه است.
- هیو جكمن مجری مراسم اسكار است كه به صورت زنده از شبكه تلویزیونی ABC پخش می‌شود.
- گفته می‌شود انتخاب فارست ویتاكر بازیگر سیاهپوست برای اعلام نام نامزدها (در كنار سید گیتس مدیر آكادمی)، نوعی خوش‌آمدگویی هالیوود به ریاست جمهوری اوباما بوده است.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
oktapodi-tm.jpg

نام یك هنرمند جوان ایرانی در بین نامزدهای دریافت اسكار ۲۰۰۹ به چشم می‌خورد. عماد مخبری فیلم‌ساز جوان ایرانی با انیمیشن okcapodi در رقابت‌های اسكار بهترین انیمیشن كوتاه حضور دارد. مخبری این فیلم را به صورت مشترك با تیری مارشان ساخته است.
b&w02.jpg

مخبری متولد آمریكا است. او همراه خانواده‌اش مدتی هم در سوئد زندگی كرده و می‌گوید در آمریكا با لهجه ایرانی - سوئدی صحبت می‌كند. این فیلم‌ساز جوان پس از پایان تحصیلات متوسطه، در دانشگاه یو‌سی‌ال آ در رشته گرافیك كامپیوتری تحصیل كرد و درس سینما را در مدرسه سینمایی گوبلینز در پاریس خواند.انیمیشن kocapodi حاصل تحصیل در همین مدرسه است.
oktapodi_150.gif

با نگاهی به آمار نامزدها اسکار در چند سال گذشته، اغلب نام یک ایرانی در میان نامزدهای اسکار به چشم می خورد و امسال هم اگر دقیق نگاه کنیم، نام عماد مخبری، انیماتور ایرانی را در میان نامزدها می بینیم.


=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=


tom%2B%26%2Bjerry.jpg

استودیو برادران وارنر به زودی تولید یک پروژه سینمایی با موضوع نبرد همیشگی گربه و موش معروف دنیای کارتون را آغاز می‌کند که تلفیقی از فیلم زنده و انیمشن رایانه‌ای است.
ورایتی اعلام کرد این پروژه را دان لین تهیه می‌کند که این روزها دو پروژه «شرلوک هلمز» و «نابودگر: رستگاری» را در دست ساخت دارد.
داستان فیلم به اولین برخورد تام و جری و نحوه شکل‌گیری رقابت میان آنها می‌پردازد و در ادامه گم شدن آنها را در شیکاگو به تصویر می‌کشد و اینکه چه‌گونه با بی‌میلی ناچار می‌شوند برای برگشتن به خانه در سفری پرماجرا با هم همراه شوند.
فیلمنامه را اریک گراونینگ می‌نویسد. استودیو برادران وارنر حقوق ساخت شخصیت‌های انیمیشنی محبوب خلق شده توسط بیل هانا و جو باربرا را در اختیار دارد که جز تام و جری شامل دیگر شخصیت‌های کارتونی مانند یوگی خرسه، فلینتستن‌ها و جتسن‌ها نیز می‌شود.
برادران وارنر در حال حاضر روی دو پروژه «جتسن‌ها» و «یوگی خرسه» کار می‌کند و پیش از این نیز دو فیلم زنده بر مبنای مجموعه کارتونی «اسکوبی ـ دو» را تولید کرده که در مجموع 457 میلیون دلار فروش داشتند.
فروش 360 میلیونی فیلم زنده / انیمیشن «آلوین و سمورچه‌ها» در سال 2007 نیز باعث شده این نوع پروژه‌ها مورد توجه استودیوها از جمله برادران وارنر قرار بگیرد.
«تام و جری» اولین بار در فاصله سا‌ل‌های 1940 تا 1960 در قالب مجموعه‌ای شامل 114 فیلم کوتاه در استودیو مترو گلدوین مه‌یر تولید شد که هفت جایزه اسکار برای این استودیو به همراه داشت. برادران وارنر سال 1992 فیلمی بلند با موضوع تام و جری را توزیع کرد.
 
Last edited by a moderator:

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
2.jpg

برگزارکنندگان هشتاد و یکمین دوره مراسم اسکار از شرکتی که بلیت غیر قانونی حضور در مراسم را به قیمت 175 هزار دلار فروخته شکایت کردند.
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد آکادمی علوم و هنرهای سینمایی که برگزارکننده جوایز اسکار است، در شکایت‌نامه خود که روز دوشنبه به دادگاه ارائه شد ادعا کرد شرکت Experience6 در آریزونا سعی داشت بابت بلیت‌های غیرقانونی خود رقمی غیرقابل‌باور از مشتریان دریافت کند.
قیمت بسیار زیاد این بلیت‌ها به خاطر قوانین سخت آکادمی برای ورود شرکت‌کنندگان در مراسم است، به طوریکه تمام بلیت‌ها صرفا همراه با دعوتنامه صادر می‌شود و قابل انتقال نیست.
حضور در داخل سالن اعطای جوایز تنها با داشتن دعوتنامه امکان‌پذیر است، هرچند حدود 300 تماشاگر عادی می‌توانند کنار فرش قرمز جریان مراسم را به صورت زنده تماشا کنند.
مراسم اعطای جوایز هشتاد و یکمین دوره اسکار 22 فوریه (چهارم اسفند) در کداک تیه‌تر لس آنجلس برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
kevin-costner.jpg

كوين كاستنر بازيگر و كارگردان سينما، امسال با نقش‌آفريني در فيلم «دختر جديد» روي پرده‌ سينماها مي‌رود. كارگرداني اين پروژه سينمايي را كه اثري در ژانر وحشت خواهد بود، لوئيس برديگو برعهده گرفته است.
«دختر جديد» توسط شركت فيلمسازي گلدسيركل به تهيه و توليد خواهد رسيد. فيلمنامه‌ در ژانر وحشت و تريلر توسط جان تراويس و براساس داستاني كوتاه از جان كانولي به نگارش در مي‌آيد.
كاستنر در اين فيلم، نقش پدر يك دختر را ايفا مى كند كه دچار ترس‌هاى مزمن شده است . پدر و مادر دختر از هم جدا شده‌اند و مسائل به شكل حادترى براى پدر و دو فرزندش ادامه مى‌يابد. ايوانا بكوئرو بازيگر فيلم «هزار‌توى پن» نقش دختر كاستنر را بازى مى كند.

منبع: فرهنگ آشتی
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
pacino.jpg

کمتر از دو هفته بعد از آنکه نام آل ‌پاچینوی بزرگ در میان نامزدهای بدترین بازیگر مرد سال به خاطر دو فیلم «قتل موجه» و «88 دقیقه» اعلام شد، دیروز خبر رسید که این بازیگر قرارداد بازی در فیلم جدید مایکل رادفورد را امضا کرده و قرار است که نقش شاه لیر را در اقتباس رادفورد از این نمایشنامه شاهکار ویلیام شکسپیر بازی کند. شاه لیر داستان پادشاهی به نام لیر است که در سال‌های آخر عمرش، نواحی حکومتی خود را بین سه دخترش تقسیم می‌کند. دختر کوچک‌تر که از رفتار پدر ناراضی است او را ترک می‌کند و لیر را بین دو دخترش وا می‌گذارد. چیزی از تقسیم ارث نگذشته که پدر درگیر حرص، آز و طمع دو دخترش می‌شود و حالا تنها پناهگاهی که برای او وجود دارد آغوش دختر سوم است ... شاه لیر که از شاهکارهای افسانه‌ای شکسپیر کبیر است، یکی از تراژدی‌های مهم او هم به شمار می‌رود. هنوز مشخص نشده که اقتباس جدید راد فورد قرار است چه زمانی به نمایش دربیاید اما نکته‌ای که وجود دارد، جذابیت تماشای آل‌پاچینوی کبیر به نقش شاه مفلوک، لیر است.
منبع: فرهنگ آشتی
 
بالا