• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
070226_scorsese_hmed_9a.h2.jpg

فیلمساز برنده اسکار برای فیلم جدید خود با دو بازیگر برنده اسکار شامل دانیل دی ـ لوئیس و بنیچیو دل تورو و همینطور گائل گارسیا برنال در حال مذاکره است.
ورایتی اعلام کرد داستان فیلم «سکوت» در قرن هفدهم روی می‌دهد و درباره دو کشیش یسوعی است که برای پیدا کردن معلم خود و تبلیغ مسیحیت به ژاپن سفر می‌کنند و با خشونت و آزار روبرو می‌شوند.
این فیلم بر مبنای رمانی از شوساکو اندو ساخته می‌شود و فیلمنامه را جی کاکس نوشته است. اسکورسیزی بیش از یک دهه است ساخت پروژه «سکوت» را در نظر دارد. انتظار می‌رود فیلمبرداری این پروژه اواخر سال 2009 در نیوزیلند آغاز شود.
«سکوت» پس از «عصر معصومیت» و «دار و دسته نیویورکی» سومین فیلمی است که دی - لوئیس و اسکورسیزی در آن همکار می‌شوند. بازیگر 51 ساله بریتانیایی به تازگی بازی در موزیکال «9» به کارگردانی راب مارشال را به پایان رسانده است. او دو بار برای «پای چپ من» و «خون بپا می‌شود» اسکار برده است.
«سکوت» اولین همکاری اسکورسیزی با دل تورو 42 ساله پورتوریکویی است که اخیرا در «چه» استیون سودربرگ نقش‌آفرینی کرد و نقش اصلی فیلم «مرد گرگ‌نما» را به عهده دارد.
گارسیا برنال 30 ساله نیز برای فیلم‌های «و مادر تو نیز» و «بابل» شهرت دارد.
اسکورسیزی 66 ساله اخیرا تریلر «جزیره شاتر» با بازی لئوناردو دی‌کاپریو را به پایان رسانده که بر مبنای فیلمنامه دنیس لهان ساخته شده است.
فیلم تلویزیونی «امپراتوری پیاده‌روی تخته‌کوب» و فیلم سینمایی «ظهور تئودور روزولت» از پروژه‌های آتی اسکورسیزی است که سال 2007 برای «مردگان» برنده اسکار شد.
منبع: خبرگزاری مهر
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
streep_meryl_oscar1980.jpg

مریل استریپ، کیت وینسلت و شان پن از بازیگرانی هستند که در میان نامزدهای بخش بازیگری اسکار هشتاد و یکم بیشترین سابقه نامزدی را دارند.
اسکرین دیلی اعلام کرد استریپ امسال برای بازی در نقش یک خواهر روحانی سختگیر و سنتی در فیلم «تردید» نامزد دریافت جایزه اسکار است.
او در عین حال با دریافت دو جایزه اسکار و در مجموع 15 مورد نامزدی از این نظر رکوردار است. استریپ 60 ساله اولین بار با فیلم «شکارچی گوزن» 1978 نامزد اسکار بهترین بازیگر زن مکمل شد و یکسال بعد با فیلم «کریمر علیه کریمر» جایزه این بخش را از آن خود کرد.
او با فیلم «زن ستوان فرانسوی» 1981 اولین بار در بخش بهترین بازیگر زن نامزد اسکار شد و یکسال بعد با «انتخاب سوفی» جایزه این بخش را گرفت. او از آن زمان تاکنون 11 بار دیگر با فیلم‌هایی شامل «سیلک‌وود» 1983، «از آفریقا» 1985، «آیرون‌وید» 1987، «یک فریاد در تاریکی» 1988 نامزد اسکار بوده است. «کارت پستال‌هایی از لبه پرتگاه» 1990، «پل‌های مدیسن کانتی» 1995، «یک چیز درست» 1998، «موسیقی قلب» 1999، «اقتباس» 2002 (مکمل) و «شیطان پرادا می‌پوشد» 2006 دیگر فیلم‌هایی هستند که نامزدی اسکار را برای استریپ به همراه داشته‌اند.

کیت وینسلت با شش نامزدی اسکار یکی دیگر از چهره‌های جوایز اسکار امسال است که بیشترین تعداد نامزدی را در کارنامه دارد. اولین نامزدی اسکار او به سال 1995 و فیلم «حس و حساسیت» باز می‌گردد و پس از آن با فیلم‌های «تایتانیک» 1997، «آیریس» 2001 (مکمل)، «درخشش ابدی ذهن پاک» 2004 و «بچه‌های کوچک» 2006 چند بار دیگر نامزدی اسکار را تجربه کرد.
وینسلت 33 ساله امسال با فیلم «کتابخوان» به نقش زنی با گذشته تاریک برای ششمین بار بخت دریافت جایزه را دارد.

شان پن نیز با پنج مورد نامزدی و یک جایزه اسکار از پیشتازان جوایز اسکار 81 است. این بازیگر 48 ساله پس از سه بار نامزدی با فیلم‌های «اعدامی می‌آید» 1995، «شیرین و رذل» 1999، «من سام هستم»، با فیلم «رود میستیک» 2003 این جایزه را به خانه برد. پن امسال با فیلم زندگی‌نامه‌ای «میلک» و حضور در نقش هاروی میلک، سیاستمدار منحرف آمریکایی در جوایز اسکار رقابت می‌کند.

مراسم اعطای جوایز هشتاد و یکمین دوره اسکار روز 22 فوریه (چهارم اسفند) در کداک تیه‌تر لس آنجلس برگزار و از شبکه ABC پخش می‌شود.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
kung-fu-panda-1.jpg

فیلم انیمیشن «کنگ فو پاندا» تولید دریم ورکس انیمیشن با دریافت تمام جوایز بخش فیلم بلند و چند جایزه در بخش‌های دیگر پیروز اصلی سی و ششمین جوایز انی شد.
ورایتی اعلام کرد دریافت 15 جایزه یک پیروزی قاطع برای دریم ورکس انیمیشن است که از سال 2002 تاکنون نتوانسته بود جایزه اصلی این جوایز را دریافت کند.
«وال - ای» و «بولت» رقبای «کنگ فو پاندا» در اسکار بخش بهترین انیمیشن بلند امسال جوایز انی 36 را دست خالی ترک کردند. سازندگان «کنگ فو پاندا» در چند بخش ناچار به رقابت با یکدیگر بودند و به عنوان مثال در بخش بهترین صداپیشه، داستین هافمن همکاران خود در این فیلم جیمز هنگ و ایان مک‌شین را شکست داد و پیروز شد.
«کنگ فو پاندا» جوایز هر 10 بخش انیمیشن بلند جوایز انی را از آن خود کرد. فیلم 24 دقیقه‌ای «اسرار پنج خشمگین» نیز که همراه با نسخه DVD این فیلم به بازار آمد در بخش تلویزیون / کوتاه چهار جایزه برد و بازی رایانه‌ای «کنگ فو پاندا» نیز جایزه بهترین بازی رایانه‌ای را گرفت.
«کنگ فو پاندا» که جک بلک، آنجلینا جولی، لوسی لیو و جکی چان از دیگر صداپیشه‌های آن هستند، اولین بار در دنیا ماه مه پیش در بخش خارج مسابقه جشنواره کن نمایش داده ‌شد و از تلویزیون ایران نیز پخش شده است.
«کنگ فو پاندا» به کارگردانی مارک آزبورن و جان استیونس یکی از فیلم‌های پرفروش سال 2008 بود. این فیلم درباره یک خرس تنبل به نام پو است که درگیر نبردهای رزمی می‌شود و برای حفاظت از دره صلح در برابر یک پلنگ سفید اهریمنی می‌ایستد.
مراسم سی و ششمین دوره جوایز انی امروز صبح به وقت تهران در رویال هال دانشگاه UCLA در لس آنجلس برگزار شد. مایک جاج، جان لسه‌تر و نیک پارک جایزه وینسور مکی دستاورد کاری در هنر انیمیشن را دریافت کردند و جایزه جون فوری به بیل ترنر رسید.
امیر آوینی، مایک فونتانلی، کتی ترنر و الکس واسیلف نیز جایزه شایستگی جامعه بین‌المللی فیلم انیمیشن را دریافت کردند. جوایز انی هر سال بهترین‌های انیمیشن را در حوزه فیلم، تلویزیون، فیلم‌های تبلیغاتی، بازی‌های رایانه‌ای و فیلم‌های کوتاه معرفی می‌کند.
 

SiahSepid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 آگوست 2003
نوشته‌ها
895
لایک‌ها
9
jodie_foster4.jpg

فیلمساز ایرلندی رمان «کتاب گورستان» نوشته نیل گیمن را مبنای فیلمی سینمایی قرار می‌دهد و فیلمنامه را نیز خود او می‌نویسد.
ورایتی اعلام کرد رمان «کتاب گورستان» داستان بچه‌ای یتیم است که در یک گورستان و در میان ارواح بزرگ می‌شود. این کتاب چند روز پیش جایزه نیوبری سال 2009 را دریافت کرد.
گیمن خود به عنوان تهیه‌کننده با این پروژه همکاری دارد که در قالب یک فیلم زنده ساخته می‌شود. جردن فیلم «اوندین» با بازی کالین فارل را در مرحله پس از تولید دارد.
او که متولد 1950 در ایرلند است، در 1993 برای فیلم «بازی گریه‌آور» برنده اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی شد. جردن در 1996 با فیلم «مایکل کالینز» جایزه شیر طلایی جشنواره ونیز و در 1998 با «پسر قصاب» جایزه خرس نقره‌ای بهترین کارگردان جشنواره برلین را نیز از آن خود کرد.
«مونا لیزا»، «ما فرشته نیستیم»، «مصاحبه با خون‌آشام»، «پایان یک رابطه عاشقانه»، «دزد خوب» و «شجاع» از دیگر فیلم‌های اوست.
منبع: خبرگزاری مهر
 

Fearless

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 جولای 2007
نوشته‌ها
193
لایک‌ها
39
محل سکونت
Tehran
14621462baftamasks-hoberman-5-699.jpg


«ميليونر زاغه‌نشين» جوايز بفتا را درو كرد

خبرگزاري فارس: فيلم «ميليونر زاغه‌نشين» به كارگرداني «دني بويل» بيشترين جوايز اين دوره از رقابت‌هاي بفتا معروف به اسكار انگليسي را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، اسامي برندگان اين دوره از رقابت‌هاي بفتا در حالي روز گذشته اعلام شد كه فيلم كم هزينه «ميليونر زاغه‌نشين» به كارگرداني «دني بويل» برنده جايزه بهترين فيلم سال، بهترين كارگرداني و پنج جايزه ديگر شد.
ديگر برندگان اين دوره از رقابت‌هاي بفتا به شرح زير است:
در بخش بهترين بازيگر نقش اول زن: «كيت وينسلت» براي فيلم «كتابخوان»
در بخش بهترين بازيگر نقش اول مرد: «ميكي روركه» براي فيلم «كشتي‌گير»
در بخش بهترين بازيگر نقش مكمل مرد: «هيت لجر» براي فيلم «شواليه تاريكي»
در بخش بهترين بازيگر نقش مكمل زن: «پنلوپه كروز» براي فيلم «ويكي كريستينا بارسلونا»
در بخش بهترين فيلم انگليسي: «مردي روي خط»
در بخش بهترين فيلم انيميشن: انيميشن «وال-اي»
در بخش بهترين جايزه «كارل فورمن»: «استيو مك‌كوئين» براي فيلم «گرسنه»
در بخش بهترين فيلم خارجي زبان (غيرانگليسي): «من دير زماني است كه عاشق توام»
در بخش بهترين فيلمنامه اصلي (غيراقتباسي): «مارتين مكدونا» براي فيلم «در شهر بروج»
در بخش بهترين فيلمنامه غيراصلي (اقتباسي): «سيمون بيوفوي» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين تصويربرداري: «آنتوني دود منتل» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين جلوه‌هاي ويژه: فيلم «مورد عجيب و غريب بنجامين باتن»
دربخش بهترين گريم صورت يا مو: فيلم «مورد عجيب و غريب بنجامين باتن»
در بخش بهترين طراحي: فيلم «مورد عجيب و غريب بنجامين باتن»
در بخش بهترين موسيقي متن: «آ.آر رحمان» براي فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
دربخش بهترين صدابرداري: فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين تدوين: فيلم «ميليونر زاغه‌نشين»
در بخش بهترين طراحي لباس: فيلم «دوشس»
در بخش انيميشن كوتاه: انيميشن «والاس و گروميت»
به گزارش فارس، جوايز بافتا معروف به اسكار انگليسي، يكي از مهمترين جوايز سرنوشت ساز در تعيين برندگان نهايي جوايز اسكار است.
 

rezasafdari

کاربر فعال فرهنگ و جامعه
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 آگوست 2008
نوشته‌ها
87
لایک‌ها
0
محل سکونت
رویایی به نام ایران
اصغر فرهادي کارگردان فيلم سينمايي "در باره الي" جايزه خرس نقره‌‏اي پنجاه و نهمين جشنواره بين‌‏المللي فيلم برلين را دريافت کرد.

AsgharfarhadiAFp.jpg

به گزارش ایلنا، اصغر فرهادی که با شایستگی توانسته در بین نام‌‏های بزرگ کارگردانی سینما این رتبه را به دست بیاورد بعد از دریافت جایزه خود گفت:«به طور حتم اگر یاری خدا نبود بدون تردید من هم اکنون اینجا نایستاده بودم به همین خاطر و بعد از شکر و سپاس از رحمت او یادی از مردم شریف کشورم ایران می‌‏کنم که در کنار فرهنگ بزرگ آنها رشد کردم، فرهنگ و کشوری که بسیاری از شما تصویری روشنی از آن ندارید.»

فرهادی بعد از مراسم در جمع خبرنگاران و در حالی‌‏که اظهارات وی به صورت زنده و مستقیم از شبکه‌‏های تلویریونی کشور آلمان و اروپایی پخش می‌‏شد، گفت:«در روزهای گذشته این فیلم در جشنواره فیلم فجر تهران نیز به نمایش درآمد و من بسیار خوشحالم که این فیلم در آنجا نیز توانست به عنوان فیلم برگزیده مردم انتخاب شود و خوشحال‌‏ترم از اینکه نظر مردم سرزمین من با نظر هیأت داوران نردیکی دارد.»

فیلم درباره الی با بازیگری گلشیفته فراهانی‌، رعنا آزادی‌ور‌، مریلا زارعی، ترانه علیدوستی و مانی حقیقی و تعدادی دیگر از بازیگران توانای سینمای ایران تهیه شده است.

کارگردان فیلم درباره الی در پاسخ به این سؤال که برخی معتقدند وی در این فیلم تصویری منفی از قشر تحصیل کرده متوسط را نشان می‌‏دهد، تأکید کرد:«من تصویر واقعی از این قشر را در ایران نشان داده‌‏ام و سعی نکردم که خطی بین انسان‌‏های خوب و بد بکشم. در عین حال تمام تلاش خود را انجام داده‌‏ام تا این تصمیم را خود تماشاگران بگیرند.»

n00020377-r-b-004.jpg

وی با اشاره به تصویر نادرست برخی از سینمای ایران، گفت:«این تصور که من برای ساخت این فیلم سینمایی توسط مسؤولان **** جمهوری اسلامی تحت فشار بودم تصوری بسیار نادرست است و خوشبختانه هیچ‌‏کس نبود که به من بگوید چه کاری را باید انجام بدهم و چه کاری را انجام ندهم.»

براساس این گزارش در مراسم پایانی پنجاه و نهمین جشنواره بین‌‏المللی فیلم برلین نفرات برگزیده به ترتیب زیر معرفی شدند.

خرس طلای بهترین فیلم جشنواره برای فیلم " شیر اندوه" به کارگردانی کلودیو لیوسا از پرو تعلق گرفت.

جایزه بزرگ هیأت‌داوران به همراه تندیس خرس نقره‌ای نیز مشتركاً به دو فیلم "همه دیگران" ساخته " مارن آدره" از آلمان و "غول‌" ازکشور اتریش برای بازی در فیلم "همه دیگران" و خرس نقره‌‏ای بهترین بازیگر مرد هم به "سوتیگوی كویاته" از کشور مالی برای بازی فیلم "رودخانه لندن" تعلق گرفت.

لازم به ذکر است در این دوره از جشنواره چهار فیلم درباره الی، برف، نیلوفر و نامه‌‏هایی به رئیس‌‏جمهور به نمایندگی از سینمای ایران حضور پیدا کرده بودند.

----------------
منبع : خبرگزاري کار ايران ( ایلنا )
---
پ ن : خداروشکر که تو جشنواره اکران شد ، وگرنه ..... چه آبرو ریزی ....
 

De Monarch

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 آگوست 2007
نوشته‌ها
2,707
لایک‌ها
17
محل سکونت
Minas Tirith
اصغر فرهادي کارگردان فيلم سينمايي "در باره الي" جايزه خرس نقره‌‏اي پنجاه و نهمين جشنواره بين‌‏المللي فيلم برلين را دريافت کرد.

خب یه خرس دیگه هم به کلکسیون افتخارات سینمایی ایران اضافه شد . دفعه ی قبل ناجی الان هم فرهادی . البته خرس نقره ای کلا بی سابقه هم نبوده

///

اون تیکه ای که اسم فیلم رو خوندن برام جالب بود چون همون اسم ایرانی رو تلفظ کردن ---> Darbareye eli . یارو اسم خود فرهادی رو هم خیلی مسخره تلفظ کرد . این قضیه ی قهر فراهانی با فرهادی رو هم که من متوجه نشدم توی مراسم ...
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
اولین جایزه رسید به Penelope Cruz به عنوان نقش مکمل ( زن )
قطعه ابتدایی که جکمن اجرا کرد فوق العاده بود
کم نظیر بود
عالی بود
از همین الان رفتم دنبال دانلود همین قسمت!!
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
خب متاسفانه فیلم نامه هم به In Bruges نرسید!!
بهترین فیلم نامه = Milk
اقتباسی = Slumdog Millionaire
بهترین انیمیشن = Wall E
کوتاه : Maison En Petits Cubes


مراسم امسال خیلی گرم و خوبه!! کسانی که Fox Movies رو میگیرن ببینن حتما
 

Wiseman

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 ژوئن 2007
نوشته‌ها
3,677
لایک‌ها
138
سن
37
محل سکونت
Meet Me in St. Louis
همین الان لجر جایزه رو برد!! http://************/files/r4vuzzk353hmh33dd9s7.gif
سالن یه دفعه ساکت شد!
3572.gif
 

Dark Knight

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 آگوست 2003
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
37
محل سکونت
Tehran
نتایج پایانی

-
Fox Movies هم با تبلیغ هاش بیچاره کرد!!
 

فایل های ضمیمه

  • 1.JPG
    1.JPG
    63.2 KB · نمایش ها: 1
  • 2.JPG
    2.JPG
    69 KB · نمایش ها: 1
  • 3.JPG
    3.JPG
    21.4 KB · نمایش ها: 1

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,300
لایک‌ها
20,173
محل سکونت
اوهایو - دیتون
1_8712040902_L600.jpg


ادامه عکس ها....http://www.farsnews.com/plarg.php?nn=M436095.jpg

بازیگر توانمند و پیشکسوت سینمای ایران

پس از طی یک دوره طولانی مدت بیماری و سالها دوری از عرصه سینما و تلویزیون و تئاتر ایران

دار فانی را وداع گفت

به گزارش انجمن بازيگران سينماي ايران مراسم تشييع پيکر زنده ياد ساعت 10 صبح روز يکشنبه چهارم اسفندماه از مقابل خانه سينما و به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار خواهد شد.

مجلس ختم نيز از سوي ياران و همکاران شان در انجمن بازيگران سينماي ايران روز سه شنبه هفتم اسفند ماه از ساعت 16 تا 30/17 در مسجد حجت ابن الحسن عسگري واقع در خيابان سهروردي شمالي منعقد خواهد شد.



این هنرمند ارزنده که یکی از شیر زنان عرصه سینما و تلویزیون و تئاتر و یکی از پایه گذاران هنر در ایران بود در بیش از ۱۰۰۰ اثر سینمایی - تئاتری و تلویزیونی ایفای نقش نمود مهری مهرنیا سال ۱۲۹۶ در تهران دیده به جهان گشود و سالهای سال در جامعه باربد به مشتاقان هنر تعلیم آواز میداد و خود یکی از آواز خوانان نامی بود

مهری مهرنیا فعالیت خود را در عرصه بازیگری از سال ۱۳۲۶ با بازی در تئاتر لیلی و مجنون آغاز کرد و در کارنامه بازیگری خود بیش از ۱۰۰۰ بازی را ثبت نمود .



برخی کارهای مهم مهری مهر نیا در عرصه سینمای ایران بدین شرح میباشد :

۱- ازدواج به سبک ایرانی به کارگردانی حسن فتحی ۱۳۸۴

۲- قلبهای ناآرام به کارگردانی مجید مظفری ۱۳۸۰

۳- آن سوی آینه به کارگردانی محمدرضا اعلامی ۱۳۷۶

۴- تنگنا به کارگردانی علی درخشی ۱۳۷۴

۵- سرحد به کارگردانی اکبر صادقی ۱۳۷۴

۶- کلاه قرمزی و پسرخاله به کارگردانی ایرج طهماسب ۱۳۷۳

۷- روسری آبی به کارگردانی رخشان بنی اعتماد ۱۳۷۳

۸- من زمین را دوست دارم به کارگردانی ابوالحسن داوودی ۱۳۷۲

۹- دمرل به کارگردانی یدالله صمدی ۱۳۷۲

۱۰- مسافران مهتاب به کارگردانی مهدی فخیم زاده ۱۳۶۶

۱۱- خارج از محدوده به کارگردانی رخشان بنی اعتماد ۱۳۶۶

۱۲- روز با شکوه به کارگردانی کیانوش عیاری ۱۳۶۷

۱۳- تنوره دیو به کارگردانی کیانوش عیاری ۱۳۶۴

۱۴- شازده احتجاب به کارگردانی بهمن فرمان آرا ۱۳۵۳

۱۵- آرامش در حضور دیگران به کارگردانی ناصر تقوایی ۱۳۴۹

۱۶- خشت و آیینه به کارگردانی ابراهیم گلستان ۱۳۴۲

و...

برخی از کارهای تئاتری استاد مهری مهر نیا نیز عبارتند از :

لیلی و مجنون به کارگردانی دکتر علی رفیعی ۱۳۲۶

یوسف و ذلیخا به کارگردانی رفیع حالتی

مده آ به کارگردانی منیژه محامدی

نطفه شوم به کارگردانی رضا کرم رضایی

دکتر فاستوس به کارگردانی ایرج راد

حکایت شهر سنگی به کارگردانی پری صابری

مرحومه مهری مهر نیا در سریالهای تلویزیونی بیشماری هم به ایفای نقش پرداختند که برخی از آنها عباراتند از :

گل پامچال به کارگردانی محمدعلی طالبی - عیاران - مدرسه مادربزرگ ها - خانه شماره ۱۳ - تعقیب سری - مهر و آذر و...



بزرگترین وبلاگ سینمایی ایران بار دیگر

درگذشت مرحومه مهری نیا از پیشکسوتان عرصه آواز و بازیگری را

به جامعه هنری

تسلیت و تعزیت عرض مینماید ...

روحش شاد و یادش گرامی باد



مهری مهرنیا تا ابد در قلب ما هستی



..............................................................................................

در سوگ از دست دادن این بانوی هنرمند

انجمن بازیگران خانه سینما

روابط عمومی خانه سینما

انجمن صنفی بازیگران سینما و تلویزیون ایران

روزنامه بانی فیلم

بزرگترین وبلاگ سینمایی ایران

سایت سینمای ما

و...

پیامهای تسلیت صادر کردند ...
 

Mahdy2021

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2006
نوشته‌ها
1,723
لایک‌ها
74
سن
38
محل سکونت
Iran-Tehran
سید گنیس رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینمایی همراه با تعدادی از اعضای هیئت رئیسه اسکار شامل آنت بنینگ بازیگر معروف هفته آینده در خانه سینما سمینارهای تخصصی برپا می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی خانه سینما اعلام کرد سمینارهای تخصصی خانه سینما با حضور اعضای هیئت رئیسه آکادمی علوم و هنرهای سینمایی روزهای یکشنبه و سه‌شنبه یازدهم و سیزدهم اسفندماه در تهران برگزار می‌شود.

این سمینارهای تخصصی در راستای برنامه توسعه علمی آموزشی و ارتقای شغلی اعضای جامعه اصناف سینمای ایران در گرایش‌های فیلمنامه‌نویسی، کارگردانی، بازیگری، مستندسازی، تهیه و تولید، بازاریابی، پخش و توزیع برگزار می‌شود.

از چهره‌های شاخص شرکت‌کننده در سمینارها می‌توان به سید گنیس رئیس آکادمی علوم و هنرهای سینمایی و تهیه‌کننده فیلم‌هایی چون "بابای گنده" و"آقای دیدز" و آنت بنینگ عضو هیئت رئیسه آکادمی و بازیگر فیلم‌های "شیادان"، "زیبایی آمریکایی" و "جولیا بودن" اشاره کرد که برای هر سه فیلم نامزد اسکار بوده است.

ویلیام هوربرگ عضو هیئت رئیسه آکادمی و تهیه‌کننده فیلم‌های "آقای ریپلی بااستعداد" و "آمریکایی آرام"، فرانک پیرسن نویسنده فیلمنامه‌های "لوک خوش‌دست" و "بعد از ظهر نحس"، جیمز لانگلی سازنده مستندهای "غزه"، "عراق تکه‌تکه‌شده" و فیل رابینسن نویسنده و کارگردان فیلم‌های "تمام من" و "سرزمین رویاها" از دیگر شرکت‌کنندگان در سمینارهای خانه سینما هستند.

همچنین آلفره وودارد بازیگر فیلم‌های "نام مرا به خاطر بسپار" و "عشق و بسکتبال"، الن هرینگتن مدیر اجرایی نمایشگاهها و رویدادهای ویژه آکادمی و از موسسان برنامه آموزش رسانه‌ای آکادمی و تام پولاک، تهیه‌کننده و رئیس سابق کمپانی یونیورسال پیکچرز نیز در این سمینارها حضور دارند.

به گفته محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما میهمانان بین‌المللی خانه سینما در مدت حضور در ایران علاوه بر برگزاری سمینارهای تخصصی در جلسات مشترک با هیئت مدیره و رئیسان صنوف خانه سینما و اعضای کارگروه تدوین آئین‌نامه جشن بزرگ سینما شرکت و از یک دانشکده سینمایی، موزه سینما و برخی اماکن سینمایی بازدید می‌کنند.

مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره خانه سینما افزود: برنامه نشست مطبوعاتی و رسانه‌ای میهمانان خانه سینما شنبه 17 اسفند در تالار اجتماعات خانه سینما برگزار می‌شود.
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
BoxOffice ه هفته :



تاپیک در صفحه سوم بود :wacko:
 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
Boxoffice ه هفته :

 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
Boxoffice ه هفته :

چه افت فروش زیادی داشت این Watchmen ! یه جورایی تو مایه های Ghost Rider شد !

 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
Boxoffice ه هفته :

 

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 مارس 2008
نوشته‌ها
4,734
لایک‌ها
414
سن
34
محل سکونت
Tehran
خب یه خبرهایی هست مبنی بر باسازی بانی & کلاید. حالا اینجاش خیلی عجیب نیست، قسمت عجیبش اینه که برای نقش بانی هیلاری داف رو در نظر گرفتن ظاهرا !!!! :eek:

از اینجا میشه اخبار رو کاملتر پیگیری کرد !
 

DIXIE CHICKS

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2007
نوشته‌ها
1,124
لایک‌ها
661
خب یه خبرهایی هست مبنی بر باسازی بانی & کلاید. حالا اینجاش خیلی عجیب نیست، قسمت عجیبش اینه که برای نقش بانی هیلاری داف رو در نظر گرفتن ظاهرا !!!! :eek:

از اینجا میشه اخبار رو کاملتر پیگیری کرد !

اتخاب این هنرپیشه نما برای اجرای یه نقش محبوب فقط از یه احمق بر می یاد
الان داشتم فکر می کردم تو بازسازی کی می تونه خوب باشه ؟

ناتالی پورتمن
 
بالا