• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقالات و اخبار مرتبط با فیلم و سینما

kafkamedia

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
137
لایک‌ها
0
نمي دونم چرا توي صفحه اول سايت كه اين رو ديدم : "مارلون براندو..." يه لحظه از ذهنم گذشت كه "... در گذشت ، مرد ، رفت ، تمام شد ...... " ! يهو خنده م گرفت ( از بس امادگي پيدا كردم براي شنيدن خبر مرگ : كيومرث صابري مرد ، مهدي فتحي مرد ، حالا اين ها فقط ايراني هاي شاخص بودند ! )

مگه پدرخوانده هم مي ميره ؟ امكان نداره
 

als_1360

Registered User
تاریخ عضویت
9 جولای 2003
نوشته‌ها
452
لایک‌ها
2
سن
44
محل سکونت
Tehran
شما ها يه دف از غصه نميريد 0
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
559
لایک‌ها
5
سن
44
محل سکونت
Iran
چطوري كافكا؟ كجايي كم پيدايي؟
 

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2004
نوشته‌ها
694
لایک‌ها
7
محل سکونت
Vienna, VA
آره ... شنيدم و متاثر شدم ... چقدر رفتن آدمهائي اينچنين سخت و دردناك است ... روحش شاد.
 

thomson762

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
19 اکتبر 2003
نوشته‌ها
2,082
لایک‌ها
11
خدا بيامرزاتش !
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
41
محل سکونت
تهران
خدايش بيامرزاد!
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
559
لایک‌ها
5
سن
44
محل سکونت
Iran
به نقل از aaber_piade :
من پاي كامپيوتر بودم تصادفا ياهو دات رو باز كردم توي اخبار ياهو ديدم..

ياهو دات وات؟
 

کاربر

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 می 2004
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
1
به نقل از haji gheirat :
photocannes2004_gb_2821_05222348307053.jpg


مايکل مور کارگردان فيلم جنجالی "فارنهايت 9/11" برنده جايزه معتبر "نخل طلا" فستيوال کن شده است.
اين فيلم اولين فيلم مستندی است که اين جايزه را ظرف نزديک به 50 سال گذشته به خود اختصاص داده است.

پيش از اين فيلم "دنيای ساکت" اثر ژاک کاستو در سال 1956 اين جايزه معتبر را به خود اختصاص داده بود.

اين فيلم پس از نمايشش در فستيوال مورد استقبال زياد تماشاگران قرار گرفت.

فيلم که با موضوع انتخابات رياست جمهوری سال 2000 آمريکا آغاز می شود سعی دارد اين پندار را در ذهن بنشاند که انتخاباتی که جورج بوش - به لطف 537 رای اضافی نسبت به ال گور در فلوريدا- در آن به پيروزی رسيد کاملا آزادانه و عادلانه نبوده است.

مايکل مور با سفيد کردن پرده سينما و همزمان پخش صداهای هراس آور از برخورد هواپيماهای مسافربری به برج های دوقلو و صدای فرياد مردم در خيابان های اطراف به حوادث 11 سپتامبر می پردازد.

وی همچنين تصاوير آقای بوش را نشان می دهد که درحالی که ده دقيقه قبل از آن از برخورد هواپيمای دوم به برج ها با خبر شده اما همچنان در يک کلاس درس نشسته و درحال خواندن کتابی کودکان برای دانش آموزان است.

آقای مور گفته است که اين صحنه قبلا ديده نشده است زيرا کسی از آموزگاران نپرسيده بود آيا آن را با دوربين دستی فيلمبرداری کرده اند يا خير.

پيشتر شرکت آمريکايی ديزنی از توزيع اين فيلم خودداری کرد و ساير توزيع کنندگان نيز اشتياقی به توزيع آن نشان نداده اند و اگر بتوان ادعای آقای مور را پذيرا شد، کاخ سفيد می خواهد مانع اکران اين فيلم شود.

به گفته ايان يانگز، خبرنگار بی بی سی در جشواره کن، دليل آن شايد اين باشد که اگر تماشاگران فيلم را به همان صورت که هست بپذيرند، به اين نتيجه خواهند رسيد که جورج بوش يک کلاهبردار و احتمالا رئيس جمهوری فاسد است که به انگيزه های نه چندان اساسی از جمله کينه توزی، حرص و طمع و عطش قدرت به جنگ رفته است.


سایت جشنواره کن

دوستان عزیز
چطور میشه این فیلم رو تهیه کرد بصورت خرید یا دانلود
از پاسخ و راهنمائی پیشاپیش تشکر میکنم
 

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2003
نوشته‌ها
2,896
لایک‌ها
2,153
کد:
ftp://leech:[email protected]:9696/+%200x11%20+%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20+++--==%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%5B--+%5B%20%20%20Filmes%20%20%5D+--%5D%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20==--+++/Fahrenheit.911.DVDRiP.XViD-DvP
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
ضيافت سينماى ايران دركشور قهوه

شش فيلم مستند، چهارفيلم كوتاه، شانزده فيلم سينمايى و يك داور از سينماى ايران در بيست و هشتمين جشنواره بين المللى سائوپائولو برزيل شركت دارند.
به گزارش پايگاه خبرى فيلم كوتاه اين جشنواره بزرگ آمريكاى جنوبى امسال در يكى از گسترده ترين نمايش هاى بين المللى سينماى ايران در سال جارى ميلادى ۲۶فيلم را در سه بخش به نمايش مى گذارد.
۲۰ انگشت (مانيا اكبرى) و بادبه دستان (عبدالرضا كاهانى) در بخش كارگردان هاى جديد، شهرزيبا (اصغر فرهادى)، ساكنان سرزمين سكوت (سامان سالور)، داستان ناتمام (حسن يكتاپناه)، لاك پشت ها هم پروازمى كنند (بهمن قبادى) و دوفرشته (محمدحقيقت) نيز در بخش مسابقه حضور مى يابند.
همچنين سه فيلم هاوار (رحيم ذبيحى)، همسفر خاموش (الهام حسين زاده) و بازباران (على وزيريان) نمايندگان سينماى ايران در بخش فيلم هاى كوتاه هستند.
دربخش چشم انداز سينماى عباس كيارستمى هم يك فيلم كوتاه، چهارمستند و ۹فيلم بلند و دو فيلم از جعفرپناهى كه كيارستمى فيلمنامه هاى آنان را نوشته به نمايش درمى آيند.
همچنين فيلم كوتاه هميشه برگرد عباس به كارگردانى لئون كاكوف مديرجشنواره سائوپائولو هم دراين بخش حضوردارد. برگزارى يك كارگاه فيلمسازى و دو نمايشگاه عكس اين چشم انداز را تكميل مى كند.
در بيست و هشتمين جشنواره بين المللى سائوپائولو كه از ۲۲اكتبر تا ۴نوامبر برگزارمى شود ابوالفضل جليلى در تركيب هيأت داوران حضوردارد.
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
«گزارش فروش سينماهاي تهران»

فروش روزانه‌ي فيلم‌هاي ايراني و خارجي، نمايش اول تهران تا تاريخ جمعه 13 شهريور ماه اعلام شد. به گزارش خبرنگار هنري ايسنا و به نقل از بنياد سينمايي فارابي، “مهمان مامان“ به كارگرداني داريوش مهرجويي كه همچنان عنوان پرفروش‌ترين فيلم روز را دارد بعد از 44 روز نمايش در 24 سينما 450 ميليون تومان فروخت. “سربازهاي جمعه“ به كارگرداني مسعود كيميايي بعد از 37 روز نمايش در 6 سينما فروشي معادل 135 ميليون تومان داشت. بر اساس همين گزارش ”شمعي در باد“ به كارگرداني پوران درخشنده بعد از 17 روز نمايش در 25 سينما 166 ميليون تومان فروخت.به گزارش ايسنا،ساير فيلم‌هاي ايراني عبارتند از: “معادله“ بعد از 63 روز در 3 سينما 185 ميليون تومان، “قلب‌هاي ناآرام“ بعد از 3 روز نمايش در 10 سينما 3 ميليون تومان فروختند. تنها فيلم خارجي اين دوره “بازيگران“ بعد از 21 روز نمايش در يك سينما 3 ميليون تومان فروخت. پرفروش‌ترين سينماها به ترتيب ممتاز، درجه يك و دو عبارتند از: آفريقا، آستارا، ميلاد
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
تام كروز برخلاف شخصيتش در فيلم “همراه”


“تام كروز” كه در فيلم “همراه” نقش يك مرد بي رحم را بازي مي‌كند، گفت: همانگونه كه در جريان ساخت اين فيلم گلوله‌ها را در تن قربانيان خالي مي‌كرده است بعد از فيلم ذهنش را از همه‌ي خشونت‌ها خالي كرده است. به گزارش سرويس بين‌الملل ايسنا به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، تام كروز در اين باره گفت، در زندگي واقعي‌اش ذره‌يي خشونت و انتقام وجود ندارد. بعد از به نمايش گذارده شدن فيلم همراه در جشنواره‌ي فيلم ونيز خبرنگاران از كروز پرسيدند، آيا شخصيت شيطاني اين فيلم وي را به آدم كشي ترغيب نكرده است. كروز در پاسخ به اين سوال گفت: من كسي را نخواهم كشت چرا كه از اين كار خوشم نمي‌آيد اما شايد بن لادن را بتوانم بكشم. اين بازيگر لحظه‌يي بعد با مكثي كوتاه مدت گفت: نه، نه من نمي‌خواهم كسي را بكشم. فيلم “همراه” به كارگرداني “مايكل مان” در بخش مسابقه‌ي اين جشنواره حضور ندارد.
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
فيلم جديد سعيد ابراهيمي‌فر متوقف شد


پروژه «سه راه‌حل...» به كارگرداني سعيد ابراهيمي‌فر به علت مسايل مالي متوقف شد. تصويربرداري اين فيلم نيمه‌بلند كه از سه اپيزود تشكيل شده است روز ۲۲ مرداد در تهران آغاز شد و تاكنون كل اپيزود اول فيلم و بخش‌هايي از اپيزود دوم جلوي دوربين رفته است. ابراهيمي‌فر پس از ضبط اپيزود اول و نيز بخش‌هايي از اپيزود دوم «سه راه‌حل...» به اين نتيجه مي‌رسد كه اين اثر، ظرفيت تبديل به يك فيلم بلند را دارد اما در حال حاضر به علت فراهم نبودن امكانات مالي اين امر ميسر نيست. «سه راه‌حل...» ماجراي كارگرداني است كه در آستانه ساخت فيلم جديدش با انصراف تهيه‌كننده روبرو مي‌شود. او براي حل اين مشكل سه راه پيش‌رو دارد: سنگ و چاه و ديوانه، جنگ و راه و يارانه، زنگ و آه و ويرانه. همايون پايور مدير تصويربرداري اين پروژه است و شهرام مكري به عنوان مشاور كارگردان در كنار ابراهيمي‌فر بوده است. پانته‌آ بهرام، سعيد ابراهيمي‌فر، سحر ذكريا، ‌نسيم صلاحي‌نژاد، هنگامه قاضياني، مهران گل‌محمدي، ‌قربان نجفي، حميد مهين‌دوست به همراه سعيد پورصميمي، نيكي كريمي، مهتاب كرامتي، ‌مهدي احمدي، حسن پورشيرازي، ‌سيامك انصاري، لاله اسكندري و هوشنگ مرادي كرماني بازيگران «سه راه‌حل...» را تشكيل مي‌دهند. از ديگر عوامل اين فيلم مي‌توان به صدابردار: مهران ملكوتي، برنامه‌ريز: پوريا آذربايجاني، منشي صحنه: كتايون ارسنجاني، چهره‌پردازي: حسين چراغچي، ركسانا محيط، موسيقي: كريستف رضاعي، گروه كارگرداني: محسن شريفي، عادل يراقي، عبدالرضا نيكپو، دستيار تصويربردار: مرتضي غفوري، گروه تصويربرداري: كاميار شيسي، هومن اطيابي، مرتضي سبحاني، گروه صحنه و لباس: شبنم اصغري، عبدالرضا نيكپو، عادل يراقي، گروه صدابرداري: عليرضا برومند، محمود كاشاني، دستيار توليد: فرزين راسخي، تداركات: رشيد دانش، ياسر كردمصطفي، حميدرضا رفيعي، مديرتوليد: امين كميلي، ناظر مالي: محمدمهدي آذربايجاني، عكاس: مونا سرتوه و سرمايه‌گذاران: سعيد ابراهيمي‌فر، عادل يراقي، محمدمهدي آذربايجاني اشاره كرد. ابراهيمي‌فر به‌زودي توليد سومين فيلم بلند خود را پس از «نار و ني» و «تك‌درخت‌ها» با عنوان «مواجهه» و بر اساس داستاني از بورخس آغاز خواهد كرد.
 

shifte shab

Registered User
تاریخ عضویت
21 ژوئن 2004
نوشته‌ها
1,618
لایک‌ها
6
محل سکونت
زير گنبد كبود
محمد رضا گلزار ، ستاره‌اي كه حالا همه‌چيز برايش عوض شده...


همه شهرتش را در همين دو سه سال اخير به‌دست آورد و بي آنكه هيچ‌كدام از دوره‌هاي بازيگري را ببيند وارد عرصه سينما شد. روزنامه‌ها ورود يك بازيگر خوش‌سيما را به سينما نويد دادند و همه منتظر بودند تا ببينند كه محمدرضا گلزار با شهرتي كه در گروه موسيقي آريان داشت حالا اولين حضورش در سينما چگونه خواهد بود و آيا او همان استعداد موسيقي‌اش را در سينما هم خواهد داشت يا نه؟ ايرج قادري اولين كارگرداني بود كه خيلي اتفاقي و در يك شهر شمالي محمدرضا گلزار را ديد و از او خواست تا در «سام و نرگس» بازي كند. گلزار در اين فيلم بازي كرد و زماني كه «سام و نرگس» پروانه نمايش گرفته بود، دومين فيلم او با جار و جنجال‌هاي زيادي ساخته شد. «زمانه» در جوي ساخته شد كه انتقادها عليه گلزار به اوج رسيده بود و اين پس از جنجالي بود كه در دفتر يكي از تهيه‌كنندگان به پا شده و ماجرا به مطبوعات هم كشيده بود. خودش درباره آن روزها مي‌گويد: "تهيه‌كنندگاني در آن موقع مخالف من بودند. مدت زيادي طول نكشيد كه به من زنگ زدند و از من درخواست كردند تا در فيلم‌شان بازي كنم. من هم نپذيرفتم. مي‌دانستم كه اگر كمي صبر كنم فرصت خوبي در آينده خواهم داشت. همان موقع كه مخالفان زيادي داشتم، پيشنهادهاي زيادي براي بازي به من مي‌شد يعني از هر ده فيلمي كه قرار بود ساخته شود پنج سناريو به دست من مي‌رسيد." جيراني با رفتن به سر صحنه زمانه از گلزار درخواست كرد تا نقشي را در «شام آخر» بپذيرد. اين گونه بود كه گلزار بازي در سومين فيلمش را هم پذيرفت. آن‌قدر شانس با جيراني همراه بود كه «شام آخر» زودتر از دو فيلم قبلي گلزار به نمايش عمومي درآيد. چهره از پيش شناخته شده گلزار بر پرده رفت و تماشاگران را به صف‌هاي طولاني اين فيلم كشاند. جذابيت چهره او در مواجهه با بازي بازيگر مقابلش هانيه توسلي و شباهت بيش از اندزه اين بازيگر به كتايون رياحي در آن فيلم خاص ـ و اين كه «شام آخر» سه‌گانه فيلم‌هاي جيراني را كامل مي‌كرد ـ وسوسه ديدن فيلم را چه براي تماشاگر عادي و چه براي منتقدين دو چندان كرد. با اين‌كه جيراني چهره‌هاي تازه‌اي را وارد فيلمش كرد اما با تمام سخت‌گيري‌ها در بازي گرفتن از بازيگران غيرحرفه‌اي، نتوانست پرده بر بازي بي‌روح و سرد گلزار بنشاند. شخصيت ماني كه بايد در شور عشق و عاشقي‌اش نمايان مي‌شد، به چشم نيامد و انتقادها بر بازي او در «شام آخر» بيشتر شد. درباره نقش ماني گلزار معتقد است: "اين فيلم براي من خيلي جاي كار نداشت. براي همين سعي كردم از آن پس بهتر باشم. همان موقع بود كه اصغر هاشمي به من گفت دو نقش در فيلم «نگين» براي توست. هر كدام را كه دوست داري انتخاب كن. من نپذيرفتم. براي نقش ماني زحمت زيادي كشيدم و چنين پيشنهاداتي را رد كردم اما آن‌گونه كه بايد نشد." يكي يكي پس از اين بود كه فيلم‌هاي گلزار بر روي پرده رفت. «سام و نرگس» اولين فيلمي بود كه ايرج قادري با يك بازيگر آماتور كار مي‌كرد و از او هم راضي بود.. بازي گلزار در «شام آخر» بيشتر با نگاه و دروني بود... تجربه قادري با اين بازيگر باعث شد تا در فيلم بعدي‌اش «چشمان سياه» هم از او دوباره درخواست بازي كند. اما هنوز هيچ‌كدام از اين بازي‌ها موفقيت او را در سينما ثابت نكرده بود و صرفا به خاطر گلزار بودن فيلم‌ها به فروشي مناسب رسيدند. تمام اين نقش‌ها تا جايي ادامه پيدا كرد كه امسال در بيست‌ودومين جشنواره فيلم فجر «بوتيك» با باري گلزار خيلي‌ها را شوكه كرد. بازي كنترل شده و خوب او در «بوتيك» نشان داد كه او مي‌تواند بازيگر قابلي باشد. حميد نعمت‌الله با شناختي كه از اين بازيگر در فيلم‌هاي قبلي‌اش داشت، نقشي را به او سپرد كه كمتر در فيلم‌هاي قبلي به چشم مي‌خورد. او در «بوتيك» بايد عشقي را در وجود تماشاگر ايجاد مي‌كرد كه قبلا نتوانسته بود در «شام آخر» به‌وجودش بياورد. انتقال بازي حسي او با صدايي خاص‌تر همه دليل بر بازي جذاب و چشم‌گير او در «بوتيك» بود. شايد آن موفقيتي كه خيلي‌ها پيش‌تر براي گلزار به انتظارش نشسته بودند با «بوتيك» به وجود آمده بود. در حال حاضر او در كنار «بوتيك»، «كما» را هم روي پرده دارد. «كما» هم شايد يكي از آن فيلم‌هاي خوبي باشد كه گلزار تجربه‌اش كرده است. حضور گلزار در مقابل امين حيايي تابه‌حال به فروش «كما» كمك زيادي كرده است. حالا شايد بتوان به راحتي فيلم هايي را كه گلزار در آنها ايفاي نقش كرده به دو دسته تقسيم كرد: فيلم‌هاي پيش از بازي در «بوتيك» و فيلم‌هاي پس از آن. گلزار با «زهر عسل» كه آماده نمايش است، براي دومين بار (پس از «کما») در كنار مهناز افشار نيز بازي كرده كه به‌زودي اين فيلم به نمايش درمي آيد. او از چند روز پيش بازي در «گل يخ» كيومرث پوراحمد را آغاز كرده. فيلمي كه مي‌تواند توانايي‌هاي بيشتري از او را به اثبات برساند. محمدرضا گلزار كم‌كم به عنوان بازيگري شناخته مي‌شود كه حالا ديگر تنها چهره‌اش اهميت ندارد بلكه بازي‌اش در فيلم‌ها هم مي‌تواند كمي نظر منتقدان را نسبت به او تغيير دهد.
 
بالا