• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه بهترین گوشی های حاضر N93"N73"LG KG920"K800 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دقیقا تایید میشه.
صرف بالا بودن عدد مگاپیکسل هیچ دلیلی بر برتری مطلق دوربین نمیتونه باشه;) برای نمونه کیفیت عکسهای دو گوشی 1.3 مگاپیکسلی نوکیا رو نگاه کنید : 6630 و 6230i هر دوتا 1.3 مگاپیکسل هستند ولی 6630 کجا و اون یکی کجا! و در عمل عکسهای 6230i رو شاید با گوشیهای 1 مگاپیکسلی هم نشه مقایشه کرد!
یا نمونش اینکه من خودم 2-3 ساله که یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی دارم ولی از وقتی k750 که دو مگاپیکسلی هست رو گرفتم اونو تقریبا گذاشتم کنار! اتفاقا کیفیت عکسهای دوربینم در روز روشن خیلی هم عالی هست و نمیشه عکسهای موبایل رو باهاش مقایسه کرد ولی چه فایده که لنز ظعیفی داره و مثلا نایت مودش خوب نیست یا فلاشش ضعیفه ( آخه آدم همیشه که روز روشن از کوه و درخت و گل و ... عکس نمیگیره که!)
حالا این مسائل در دوربینهای موبایل هم صادقه:)
به هر حال این طور که داره پیش میره تا 3-4 سال دیگه گوشیهای موبایل 7-8 مگاپیکسلی خیلی عادی میشن و اون موقع دیگه کیفیت عکسها زیاد با هم فرقی نداره و فقط اونی برنده میشه که امکانات ویژه و خاصی داشته باشه;)

محملات! دوربین 6230 رو چیکار داریم!؟
توی اون ریوی مگه کلا چند تا عکس هست!؟ توی عکسهایی هم که هست کیفیت عکس تقریبا برابره و با در نظر گرفتن مگاپیکسل بالاتر توی عکس اون گووشی برتر حساب میشه! حرف گوشیهای بیربط رو نکشید وسط. 4 تا گوشی و چند تا عکس شده بود.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
جناب نویزی ...میگم خوبه آدم یکم سواد انگلیسی داشته باشه بتونه جملات انگلیسی رو تجزیه تحلیل کنه نه؟؟ نه اینکه از روی عکس نظر بده رو هوا....موافقی؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
والا به خدا...
33.gif

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب نویزی ...میگم خوبه آدم یکم سواد انگلیسی داشته باشه بتونه جملات انگلیسی رو تجزیه تحلیل کنه نه؟؟ نه اینکه از روی عکس نظر بده رو هوا....موافقی؟

na jenab behtare adam cheshm dashte bashe khodesh nazar bede:p

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خب این که در مورد شما صدق میکنه شیر فرهاد جان:D
تو ظاهر این عکسایی که گذاشتم برتری k800 مشخص بود!
و من هم همینو میگم که نباید ظاهری نظر داد که متاسفانه هواداران سونی اریکسون بدون منطق پاسخ میدن!!
چون 2 تا عکس دیدن بهتره!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
برد پیت عزیزم، قبل ازینکه ریویوی newmobile.nl بیرون بیاد، دوستان لطف کردن و با استناد به سه چهار تا عکسی که ان73 "خوشگل تر" کرفته بود، گفتن دوربین بهتری داره، که من گرفتم عکس هارو تیکه تیکه کردم و قضاوت رو گذاشتم به عهده ی چشم های شما، بعد هم که newmobile.nl ریویو داد و مبسوط و علمی مشخص کرد که چرا دوربین k800 برتری داره به باقی موارد
;)

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خلاصه اینکه بالاخره جفتش میاد و معلوم میشه کدوم بهتره!!!

mehjam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا واقعا N73 گل کاشته!
چرا هی Review از مقایسه N73 با بقیه گوشی ها میذارین و دل نوکیا دوست ها رو بدرد میارین؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست من k800 خیلی وقته که دست هم وطنای عزیزمون که پاشون به دوبی و قیمت های استثنایی بازه رسیده، ولی متاسفانه این دوستان فقط یه این اشاره می کنن که عکس هاش "خداااااست" و بعد یه هفته گوشی رو 200هزار تومن گرون تر رد می کنن، هرچند ما که بخیل نیستیم، نوش جونشون!
45.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
محملات! دوربین 6230 رو چیکار داریم!؟
توی اون ریوی مگه کلا چند تا عکس هست!؟ توی عکسهایی هم که هست کیفیت عکس تقریبا برابره و با در نظر گرفتن مگاپیکسل بالاتر توی عکس اون گووشی برتر حساب میشه! حرف گوشیهای بیربط رو نکشید وسط. 4 تا گوشی و چند تا عکس شده بود.

یک قسمتی از حرفهای من به 6630 و 6230i برمیگشت که البته برای مثل زده شد! ( البته اگه گرفته بشه!)

این هم یک تحلیل به روش خود سایت gsmarena ! :
در همون نمونه عکس اول در پایین میبینید که ظاهرا کمی گل کوچیک زرد رنگ هست که البته لنز 5 مگاپیکسلی! L.G از تفکیک اون عاجز مونده و همه چیز رو کاملا سبز نشون میده!:cool: و اینجا k800 بهتر از همه عمل کرده و بعد n93 ;)

جناب ارور! این هم یک دلیل منطقی. لطفا اینقدر ارور نده!:p :D

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک قسمتی از حرفهای من به 6630 و 6230i برمیگشت که البته برای مثل زده شد! ( البته اگه گرفته بشه!)

این هم یک تحلیل به روش خود سایت gsmarena ! :
در همون نمونه عکس اول در پایین میبینید که ظاهرا کمی گل کوچیک زرد رنگ هست که البته لنز 5 مگاپیکسلی! L.G از تفکیک اون عاجز مونده و همه چیز رو کاملا سبز نشون میده!:cool: و اینجا k800 بهتر از همه عمل کرده و بعد n93 ;)

جناب ارور! این هم یک دلیل منطقی. لطفا اینقدر ارور نده!:p :D

noyzi mesl inke to ham error midi ha ! aval k800 bad n93
:blink:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
noyzi mesl inke to ham error midi ha ! aval k800 bad n93
:blink:

البته در اینکه همه باید n73 بگیرن که شکی نیست!:D ولی فکر کنم خیلی واضح با چشم دیده میشه که کدوم دوربین اون گلهای ریز رو بیشتر و بهتر شکار کرده. n93 هم بیشتر مایل به سبز همه اونها رو نشون میده.

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
آخر ما نفهمیدیم این نویزی کدوم طرفه
میاد میزنه تو سرمون میگه n73 بگیرین بعد میاد از یک گوشی دیگه تعریف میکنه...آهاااا:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
آخر ما نفهمیدیم این نویزی کدوم طرفه
میاد میزنه تو سرمون میگه n73 بگیرین بعد میاد از یک گوشی دیگه تعریف میکنه...آهاااا:D

ای بابا! بحث طرفدای چیه اصلا؟!;)
واقعا n73 گوشی خوبیه و 100 بار منم گفتم ولی تو همین چند تا عکس داریم میبینیم کدوم بهتر عمل کرده.
حالا چون میگم n73 خوبه دلیل نمیشه که چشم بسته بگه ادم از همه سرتر و بهتره;)
یا چون lg پنج مگاپیکسل هست به قول داریوش اصلا راجع بهش بحث نشه و بگیم که از همه بهتره!! خب داریم با چشم میبینیم که گند زده!

بالا