DariushAgah
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2,850
- لایکها
- 5
دقیقا تایید میشه.
صرف بالا بودن عدد مگاپیکسل هیچ دلیلی بر برتری مطلق دوربین نمیتونه باشه برای نمونه کیفیت عکسهای دو گوشی 1.3 مگاپیکسلی نوکیا رو نگاه کنید : 6630 و 6230i هر دوتا 1.3 مگاپیکسل هستند ولی 6630 کجا و اون یکی کجا! و در عمل عکسهای 6230i رو شاید با گوشیهای 1 مگاپیکسلی هم نشه مقایشه کرد!
یا نمونش اینکه من خودم 2-3 ساله که یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی دارم ولی از وقتی k750 که دو مگاپیکسلی هست رو گرفتم اونو تقریبا گذاشتم کنار! اتفاقا کیفیت عکسهای دوربینم در روز روشن خیلی هم عالی هست و نمیشه عکسهای موبایل رو باهاش مقایسه کرد ولی چه فایده که لنز ظعیفی داره و مثلا نایت مودش خوب نیست یا فلاشش ضعیفه ( آخه آدم همیشه که روز روشن از کوه و درخت و گل و ... عکس نمیگیره که!)
حالا این مسائل در دوربینهای موبایل هم صادقه
به هر حال این طور که داره پیش میره تا 3-4 سال دیگه گوشیهای موبایل 7-8 مگاپیکسلی خیلی عادی میشن و اون موقع دیگه کیفیت عکسها زیاد با هم فرقی نداره و فقط اونی برنده میشه که امکانات ویژه و خاصی داشته باشه
محملات! دوربین 6230 رو چیکار داریم!؟
توی اون ریوی مگه کلا چند تا عکس هست!؟ توی عکسهایی هم که هست کیفیت عکس تقریبا برابره و با در نظر گرفتن مگاپیکسل بالاتر توی عکس اون گووشی برتر حساب میشه! حرف گوشیهای بیربط رو نکشید وسط. 4 تا گوشی و چند تا عکس شده بود.