در برسی عکس های 3-megapixel-camera-phones-comparison-D900-K800-N73-N80-N93 به چند نکته جالب رسیدم:
1- همون طوری که نویسنده خودش گفته کیفیت عکس های N93 خیلی خیلی پایینه و این شاید برمیگرده به ایراددار بودن گوشی یا قدیمی بودن فیرم ویر.
2- کیفیت دوربین D900 واقعا منو شگفت زده کرد. چون اصلا به سامسونگ اعتقاد ندارم ولی در حالتی که نور کافی وجود داشته باشه عکس های D900 از گوشی های دیگه بهتره.
3- در مورد N73 حرف و حدیث زیاده. ولی به نظر من دو مورد در این گوشی غیر قابل انکاره. اولا N73 عکس های بسیار واضح و شفافی میگیره(چه در روز و چه در شب) مشکلی که این گوشی داره تنظیم رنگ، کنتراست و روشناییه. N73در این سه مورد افتضاح عمل میکنه. عکس های (
http://www.newmobile.nl/eur/en/news.php?news_id=caf44d) کانال و کوچه در شب N73 رو تبدیل به اسباب بازی میکنه. حتی عکس های روز این گوشی رنگ طبیعی ندارن.
4- K800 همیشه رتبه اول و دوم رو داره.از اونجایی که منK750 دارم و به کیفیت عکس این گوشی ایمان دارم دوم شدن K800برام عجیبه ولی اگه بجای بهترین کیفیت عکس سوال بهترین دوربین عکاسی رو مطرح کنیم(که موضوع اصلی این تاپیکه)، یعنی بحث امکانات، راحتی استفاده، سرعت عکاسی، فلاش زنون وباتری پیش بیاد K800رقیبی برای خودش باقی نمیزاره.
البته اینا همش نظر شخصی منه.ممکنه کاملا غلت باشه.لطفا نظر بدین.
قبل از اینکه شما شفاف سازی بکنین باید به این هم اعتراف بکنم که هر چه عکاسی K800 فوق العادس فیلم برداری این گوشی فاجعه ست.