• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مقایسه بهترین گوشی های حاضر N93"N73"LG KG920"K800 ٠

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
خب حالا معلوم نیست اینا واقعی باشه یا شاید واسه خراب کردن یکی دیگه باشه:D

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای بابا! بحث طرفدای چیه اصلا؟!;)
واقعا n73 گوشی خوبیه و 100 بار منم گفتم ولی تو همین چند تا عکس داریم میبینیم کدوم بهتر عمل کرده.
حالا چون میگم n73 خوبه دلیل نمیشه که چشم بسته بگه ادم از همه سرتر و بهتره;)
یا چون lg پنج مگاپیکسل هست به قول داریوش اصلا راجع بهش بحث نشه و بگیم که از همه بهتره!! خب داریم با چشم میبینیم که گند زده!

چرت نگو کجا گند زده به نظر من بیشتر از همه دو تا نوکیا ها گند زدن که واقعا افتضاحه:lol:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرت نگو کجا گند زده به نظر من بیشتر از همه دو تا نوکیا ها گند زدن که واقعا افتضاحه:lol:
229.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
دیگه سلیقه ای هست
هر کی عکس خوشکل و خوشرنگ میخواد حسابش جداست ;)

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
توطئه ای در کاره:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
foto08.jpg

آقا اینو همین الان که آن شدم و ارور رو تو مسنجر دیدم گفتم بگم!:D

لطفا تو عکس بالا به یقه یارو توجه کنید!! ظاهرا یک برجستگی هایی روش داره ولی دوربین 5 مگاپیکسلی! ال جی اونو کاملا صاف و صیقلی نشون میده!!:D :D
حالا چرا بعضی ها هی میگن من جوسازی میکنم و ... و چون ال جی 5 مگاپیکسلی هست اصلا نباید با اینها مقایسه بشه و چشم بسته باید گفت از همه بهتره!!

به هر حال من انتخاب بهترین عملکرد رو در این عکسها به عهده خودتون میذارم:cool: :D

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
تو اینجا فکر کنم N73 بهترینه!
چون شفافیت نور خورشید رو کاملا نشون داده و K800 تیره کرده!
ولی تو بقیه عکسها K800!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
تو اینجا فکر کنم N73 بهترینه!
چون شفافیت نور خورشید رو کاملا نشون داده و K800 تیره کرده!
ولی تو بقیه عکسها K800!

خب اگه k800 هم روشن تر بود که میشد مثل n73 و چیزی رو نشون نمیداد که;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب اگه k800 هم روشن تر بود که میشد مثل n73 و چیزی رو نشون نمیداد که;)

دقیقا درسته...رنگهایی که روی صورت اون بابا ریخته رو ببینید...N73 که گند زده ولی برای k800 عالی انداخته

البته اینها باعث نمیشه که من نظرم نسبت به N73 عوض بشه ها نه....از وقتی دیروز دیدمش تو جمهوری 640 تومن رجیستر نشده پیش خودم فکر کردم واقعا چه کسایی میان میخرنش به زودی;)

واقعا با این قیمت و امکانات قبلا هم گفتم فوق العاده پتانسیل بالایی برای همه گیر شدن داره....از همین الان 2-3رو از رفیقام میشناسم دنبال خریدش هستن....از منم که مشورت میخوان منم نامردی نمیکنم و فقط همین رو توصیه میکنم...دلیلی نداره چیز دیگه توصیه کنم;)

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نخیر عزیزم رنگ صورت اون یارو همین رنگیه ! اون آجر سوختتون تیره نشون میده !

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
نه دیگه اینجا خداییش N73 بهتر عمل کرده!
تو بقیه عکسها اصلا معلوم نیست نوری وجود داره خورشیدی وجود داره ولی N73 این رو به وضوح نشون داده و اونجایی هم که تو صورتش رنگها کاملا مشخص نیست به خاطر نور خورشیده!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نخیر عزیزم رنگ صورت اون یارو همین رنگیه ! اون آجر سوختتون تیره نشون میده !

چی؟ دو سه تا خط رنگی روی صورت طرف هست ولی n73 که فقط یک بریدگی سفید نشون میده!:blink: بعد همینجوریه؟! حتما k800 و n93 از خودشون اون خطها رو در آوردن!:f34r:

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
همونی که بالا گفتم درسته:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
تو بقیه عکسها اصلا معلوم نیست نوری وجود داره خورشیدی وجود داره ولی N73 این رو به وضوح نشون داده و اونجایی هم که تو صورتش رنگها کاملا مشخص نیست به خاطر نور خورشیده!!!

البته ببخشیدا! اگه قرار باشه لنز توی نور قاطی کنه اونوقت اون لنز رو باید ... :D البته مشکل n73 از لنزش نیست. مشکلش اینجاست که خیلی رنگها رو میخواد شارپ کنه و پررنگ که همین باعث میشه رنگها قاطی بشه.

اگه بخوای تقصیر نور آفتاب بندازی باید گفت که k800 هم توی همون نور آفتاب عکس گرفته ولی جزییات رو نشون میده ;)

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
K800 عکسی که انداخته انگار شبه و اصلا آفتاب و مخلفاتش معلوم نیست:D
n73 فقط اینجا تونسته نور رو به وضوح نشون بده و ثابت کنه که روزه نه شب:D

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
K800 عکسی که انداخته انگار شبه و اصلا آفتاب و مخلفاتش معلوم نیست:D
n73 فقط اینجا تونسته نور رو به وضوح نشون بده و ثابت کنه که روزه نه شب:D

حالا از کجا معلوم که این همه فضا نورانی بوده؟! چون بقیه دوربینها که نورنمایی نکردن!:D

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
میگم که برتریش همینه
به خاطر اینکه ذرات فوتون نور بسیار پر انرزی هستند دوربین هایی حتی قوی از نمایش کامل اونها عاجزند و معلومه که لنز و دوربین N73 خیلی قویه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
Conclusion

While the Nokia N93 may have marginally better image quality, a larger viewfinder, superior sharing capabilities and that oh-so luscious VGA video recording, it's not only a hulking behemoth of a phone but also costs almost €100 more than the Sony Ericsson K800i. If you can't make it without the VGA video recording of the N93 we suggest you go ahead and pick one up, but the K800i is the better deal as it offers just what you need at a friendlier price tag and far more comfortable size.

این هم مقایسه N93 و K800 از سایت اینفوسینکورلد. که N93 رو در عکاسی خیلی بهتر دونسته فقط موضوع قیمت پایینتر K800 رو به عنوان امتیاز براش در نظر گرفته. اما از نظر عکاسی کیفیت عکسهای N93 بالاتر شناخته شد.
http://www.infosyncworld.com/reviews/n/6965.html

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
foto08.jpg

آقا اینو همین الان که آن شدم و ارور رو تو مسنجر دیدم گفتم بگم!:D

لطفا تو عکس بالا به یقه یارو توجه کنید!! ظاهرا یک برجستگی هایی روش داره ولی دوربین 5 مگاپیکسلی! ال جی اونو کاملا صاف و صیقلی نشون میده!!:D :D
حالا چرا بعضی ها هی میگن من جوسازی میکنم و ... و چون ال جی 5 مگاپیکسلی هست اصلا نباید با اینها مقایسه بشه و چشم بسته باید گفت از همه بهتره!!

به هر حال من انتخاب بهترین عملکرد رو در این عکسها به عهده خودتون میذارم:cool: :D

به نظر مي‌رسه كه N73 توي عكس‌هاش كنتراست رنگ‌ها رو بيشتر مي‌كنه. (قبلا هم با ديدن عكس هاي ديگه‌اي كه تو ريويو اومده بود اين نكته رو حس كرده بودم.) اما حداقل در اين عكس K800 جزئيات بهتري رو از سوژه‌ي مورد نظر نشون داده.

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

عزیزم مثل اینکه حالت خوب نیست از کی تا حالا منعکس کردن نور خورشید تا حدی که از عکس چیزی پیدا نباشه شده مزایا, واقعا خنده داره:lol:
در ضمن گویا n73 برای اینکه تو عکس نشون بده روزه نور خورشیدو منعکس میکنه و در شب هم عکسو کامل آبی میکنه واقعا روش جدیدی رو پیش گرفته:lol:
foto16.jpg

foto17.jpg

foto14.jpg

اینجا هم رنگ درختو بنفش کرده (بیچاره نمیدونه درخت بنفش نیست):lol:

foto10.jpg

به نظر من KG920 در کل خوب عمل کرده البته K800 هم عکسهای خوبی گرفته.

بالا