پینان سونو به معنی: فکر و نیت صلح آمیز // دلیل اینم که به این پنج کاتا میگن پینان سونو((فکر صلح آمیز))اینه که هر پنج کاتا با دفاع شروع میشن. کاتا های پینان سونو به ترتیب(یک تا پنج) سخت تر و پیچیده تر میشن
به مبارزه دعوتش کن اگر باخت باشگاهش رو تعطیل کنهاوباماست عزیز این اسامی رو آقایون جدید که سبک جدید ابداع کردن می گن
نینجا رنجر ، فونیکس ، اسم یک حرکت وینگ چون رو ( سئولوم پای ) عوض کرده میگه
سائولوم کونگ فو نمی دونم وینگ چون اسکریما
نینجا دوجو!!!!
خیلی دوست دارم استاد این اساتید ببینم بهشون بگم به شاگردت ناموسن چی یاد دادی
یارو فکر می کنه سوپرمنه
زنگ زده به ما میگه این عکس که ما گذاشتیم برای جلب مشتریه
شما خودت اگر حرفی داری بیا باشگاه من بزن
گفتم اول این که من مشهد هستم ، دوم این که من آگهی ندادم کل کشور گند من رو ببینن
سوم مطمئن باش تهرانی بودم نمی ذاشتم امسال تو نفس بکشن
اوسکول زمانی که داشتی با پستونکت بازی می کردی بهش میگفتی اوکولات
من دوره های آمریکایی رو می گذروندم ، صبح خروس خون ( 4 صبح ) مجبورم می کرد بعد نماز تا جایی که جون دارم شنا برم
برای صبحانه استاد خرید کنم ، سر سفره اجازه نداشتم راحت بشینم
بعد صبحانه هم اگر مدرسه نمی رفتم و تعطیل بود دیگه اوج بیچارگی من بود
بعد اومده به من میگه شما که از عکس ایراد میگیری بیا باشگاه من تا بهت بگم
بچه فوفول ، سوستوله برو با پستونکت بازی کن باو
ببخشید یک خورده از کنترل خارج شدم ، معذرت می خوام
مشکل همین جاستبه مبارزه دعوتش کن اگر باخت باشگاهش رو تعطیل کنه
سری میزنیم به کتاب تائو دچینگمشکل همین جاست
تو مشهد امسال اینا هم هستن
میگم مبارزه کنیم اگر بردی من یک سال شاگردی می کنم
اگر بردم دان 5 سبکت میگیرم و حق نداری تبلیغ کنی
میگه پسر گل من تو رو در حدی نمیبینم که بخوام دعوتت رو قبول کنم
اسمش نمازی هست
تمام شاگردای قدرش تو مبارزه خوردن از من فقط خودش و داداشش هستن که
با ادعایی که دارن مبارزه نمی کنن
همین که رکورد تمیشی واری جهان شکست و اسمش تو گینس نوشت برج شش امسال
شاگرداش هم استاد شکستن اجسام هستن اما شکستن اجسام که به تو شیوه مبارزه رو یاد نمیده
هیچ کس تا حالا نشنیده کسی بگه من با یه آجر مبارزه کردم
مبارزاتم رو دیده جملات معروف من قبل و حین مبارزه ( من 3 تا سرعتم ، خودمم نمیدونم چه قدر سریع هستم ، من سوار بادم )
هیچ وقت این حرف رو نزنمشاهده پیوست 1101515 خبیب مبارز روسی الاصل مسلمون 27 مبارزه بدون شکست داشته اونم با فایترایی که کل عمرشون رو پای تمرین گذاشتن(مثل کانر)، آدمو یاد اسطوره های داستان های رزمی میندازه (مثل اویاما و کیمورا و...) )
فکر کنم تنها کسی که تو پستای ورزشی فعاله شمایینهیچ وقت این حرف رو نزن
مبدع کیوکوشین در 14 ثانیه با 10 نفر مبارزه کرد
اسطوره وینگ چان ایپ وانگ در 12 ثانیه با 10 نفر مبارزه کرد
منظور از 12 ثانیه این است که در 12 ثانیه حریفهاشون دیگه قدرت بلند شدن نداشتن
سلامفکر کنم تنها کسی که تو پستای ورزشی فعاله شمایینبه نظر من که اینجور داستانا پیاز داغ زیاد کردنه در ضمن دعوا با ارازل درسته خیلییی خطرناکه ولی مبارزه با کسی که کل عمرش تمرین بوده یه چیز دیگس
سلامسلام
دوستان ایا رشته رزمی هست که بشه بدون فایت و حریف داخلش شرکت کرد
منظورم اینه من دلم نمی خواد مبارزه انجام بدم ، ولی دوست دارم یه ورزشی مثل بوکس یا کیک بوکسینگ رو انجام بدم ، شدنی هست یا فقط به شرط مبارزه پذیرش می کنن؟ یعنی می خوام تمام آموزش ها و تکنیک ها رو بم یاد بدن فقط بدون مبارزه و تمرین تک نفره
شما چه ورزشی رو پیشنهاد می دید ، برای آمادگی جسمانی و همین طور کم کردن فشار روحی و آرامش ذهن
سن 20
اسطوره!!!!!
نه شهر ما این ورزش ها رو نداره متاسفانهسلام
در چه شهری زندگی می کنی
ورزشهایی مثل پارکور رو می تونی کار کنی
هنرهای آیکیدو ، هاپکیدو ، وینگ چان ، تای چی ، چی کونگ ،هانگ گار و...
اول باید ببینی این ورزشها در منطقه زندگی شما هست یا نه
دوم باید ببینی آیا مربی این رشته از علم کافی برخودار هست یا صرف به اینکه کمربند مشکی گرفته یا پول داده مدرک مربی گری داره
داریم کسانی که بدون مدرک مربی گری علم استادی رو دارن مثل استاد جهانگیری که دیگه مدرک مربیگری خودشو تمدید نکرد
اگر مشهد زندگی میکنی می تونم بهتر بهت کمک کنم
اگر می تونی برو ووشونه شهر ما این ورزش ها رو نداره متاسفانه
تا جایی که می دونم ، کشتی ، کاراته ، تکواندو ، بوکس ، کیک بوکسینگ ، وشو اینا رو داره غیر از این ندیدم
والا من نمی خوام به صورت خیلی حرفه ای کار کنم در حد خودم برام کافیه جوری که به لحاظ بدنی و ذهنی دوست دارم تاثیر مثبتی بگیرم از اون ورزش
به خاطر مشغله های زندگی هم نمی تونم مثلا برم بوکس کار کنم بعدش مربی بگه با مثلا یه شاگرد دیگه مبارزه کنم بزنه ناکارم کنهیه دردسر دیگه برام درست شه ( اون بخش بدون نیاز به الزام به مبارزه خیلی برام مهمه ) تا الان هم سابقه ورزش رزمی نداشتم
کاراته اش اگه از سبکای کنترلی هست حتی اگه مبارزه هم کنین هیچی نمیشه تکواندو هم کم آسیبه کشتی هم اگر حرفه ای کار نکنین خیلی ناجور نیست ووشو هم که ببینید تالو هس یا ساندا اگه ساندا نباشه آسیب دیدگی نداره اگر باشگاه جودو هم پیدا کنین آسیب دیدگیش نسبتا کمهنه شهر ما این ورزش ها رو نداره متاسفانه
تا جایی که می دونم ، کشتی ، کاراته ، تکواندو ، بوکس ، کیک بوکسینگ ، وشو اینا رو داره غیر از این ندیدم
والا من نمی خوام به صورت خیلی حرفه ای کار کنم در حد خودم برام کافیه جوری که به لحاظ بدنی و ذهنی دوست دارم تاثیر مثبتی بگیرم از اون ورزش
به خاطر مشغله های زندگی هم نمی تونم مثلا برم بوکس کار کنم بعدش مربی بگه با مثلا یه شاگرد دیگه مبارزه کنم بزنه ناکارم کنهیه دردسر دیگه برام درست شه ( اون بخش بدون نیاز به الزام به مبارزه خیلی برام مهمه ) تا الان هم سابقه ورزش رزمی نداشتم