• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چه جوری مهاجرت میکنن؟!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ضمنا من به بیزی هم گفتم که آلمان به نظر روش های مختلفی برای مهجارت داره. مثلا یک ویزای جستجوی کار داره که فقط یک لیسانس میخواد و یک زبان آلمانی. میری اونجا و باید خودت بیفتی دنبال شغل. 6 ماه هم وقت داری برای پیدا کردن شغل

متاسفانه من لیسانس ندارم وگرنه کارو جمع میکردم و مینشستم زبون آلمانی یاد میگرفتم. برنامه نویسی هم میذاشتم تنگش و علی علی

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
انقدرم راحت نیست،برادر من کاناداس دعوتنامه فرستاده بیناموسا ریجکتم کردن دوباره در خواست دادم،الانم کانادا موقعیت خوبی کذاشتی برای ورک پرمیت از سال پیش تا ۹ اسفند امسال وقته
اوایل سال هر کی درخواست میداد قبول میکردن میرفت کانادا،بخاطر همین ی تایمی همه رفتن بعدش بی ناموسا رفتن اعلام پناهندگی کردن،کانادا دید بدد نمیخوره دگ خیلی سخت گرفت

عزیزم جک نگو ،برادر من تخصیلی رفت با فاند کامل همه هزینه هاش دانشگاه میداد
بعد ۲ سال درسش تموم شد تو هوش مصنوعی ی شرکت مشغول کار شده حقوقش از اکثر کاناداییا بیشتره
شما فکر کردی اونجا بری تمومه باید گشاد کنی
من بعد ۷ سال کار ی تیگو ۷ دارم برادرم هنوز ۱ سال نشده تویوتا راو ۴ قسطی خریده ،من تو ارزومم بهش نمیرسم
اینم اضافه کنم فک نکن ما وضع مالیمون خوبه،پدر من راننده اسنپه

مدینه فاضله از کانادا نساز گرامی :) هیجانی کامنت میزارید نمیشه برداشت درستی کرد :) همش دود خبری از کباب نیست با این وضع فعلی که ترودو درست کرده !
ولی چیزی که هست کانادا مرد مخصوصا اون روش تبدیل توریستی به ورک پرمیت ( که اکثرا بعد از شش ماه اوبر کارکردن و هزینه برای گرفتن سرتیفیکت های مختلف به بن بست میخورن یا پناهنده میشن یا برمیگردن دست از پا دراز تر ) ( بدون داشتن حامی )

اونی که میگه دولت حقوق میده هم احتمال زیاد پنا.هندگی رفته و باید بگم دولت ها در حق خوراک ماهیانه کمک میکنن اما باور کن اینطوری هیچی نمیشن تو زندگیشون.

چون قید کردی ارزون ترهست حتما اروپا در نظر گرفتی !! باید بگم هیچی نمیشن درست نیست اتفاقا برنده اصلی اونا هستن:) که چون قرار نیست اتفاقی خاصی تو اروپا بیفته و هر تلاشی کنی مزایای اصلی برای اون ها هست :)) چون اون واقعیت که تو ادغام نمیشی و نمیزارن بشی تو جامعه شون درک میکنن همون اول ! تو کامونیتی خودشون دست و پا میزنن !
و چرا برنده اصلی اونا هستن ؟!!! هم کمک سوسیال میگیره و و هم نصف وقت کارشو میکنه بیمه اش رد بشه و هم سیاه کارمیکنه اندازه درامد اصلی بدون مالیات میزاره جیب همایونی ، بعد چندسال هم اتفاقا یکم دیر تر صاحب پاسپورتشون میشن و کلی به داراییشون در کشور اصلیشون اضافه کردن و بعد مدتی کلا برمیگردن :)

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
آدمایی که مهاجرت میکنن دو دسته ن :
یا کسایی که پکیج خوبی برای خودشون جمع کردن .. و به واسطه تسلط به زبان و مهارت کافی در یک زمینه مهاجرت قانونی میکنن..

یا کسایی که از راه پناهندگی میرن.. که با کلی خواری و بگایی میرن میرسن و باقیش رو هم مدت ها باید بدون امکانات قانونی یک شهروند تو سایه ها زندگی کنن..
اکثرا هم آدمایی هستن که اینجا توی ایران هیچ گوزی نبودن و نشدن.. به یه زندگی توی یه خونه 40 متری و حقوق کمیته امدادی اون دولت (یا یه شغل غیر آبرو مند) راضی هستن..
اونا دنیاشون همینه و به نسبت چیزی که بودن اینو پیشرفت میدونن و راضی هستن..ولی برای امثال ما نه.. قابل پذیرش نیست..
اکثرا هم همینان که عکس میگیرن توی ایسنتا میذارن..

وگرنه اون بدبختی که مثل ماها هست و قانونی رفته و شغل رسمی داره به اندازه اونا شاد نیست..

همه اونا که رفتن میگن اینور خبری نیست و دلتنگ ایرانیم و .... ، اما هرکس رفته برنگشته...
منم نسبت به تهران و اهواز همینم..

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
https://trustimm.com/canada-visitor...ium=cpc&utm_campaign=20538709595&utm_content={Tourist_Visa_retargeting}&adposition=&utm_term=%D9%88%D8%B1%DA%A9%20%D9%BE%D8%B1%D9%85%DB%8C%D8%AA%20%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAnfmsBhDfARIsAM7MKi17yh3rne0juLDcHk-ZDuhmnf6pLNTT4SXT5oAfzORPr5KnIQiQcO8aApv_EALw_wcB

فکر میکنم اینه. ظاهرا باید ویزای توریستی داشته باشی.
بله توریستی میری بعد تبدیل به ورک پرمیت میکنی ولی به لطف هموطنای یابو که تا میرسن پناهنده میشن ،کانادا حساس شده خیلی باید مدارکت قوی باشه تا ویزا بدن بهت

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
ضمنا من به بیزی هم گفتم که آلمان به نظر روش های مختلفی برای مهجارت داره. مثلا یک ویزای جستجوی کار داره که فقط یک لیسانس میخواد و یک زبان آلمانی. میری اونجا و باید خودت بیفتی دنبال شغل. 6 ماه هم وقت داری برای پیدا کردن شغل

متاسفانه من لیسانس ندارم وگرنه کارو جمع میکردم و مینشستم زبون آلمانی یاد میگرفتم. برنامه نویسی هم میذاشتم تنگش و علی علی
اشتباه به عرض شما رسوندن
دیپلم لازم داره نه لیسانس
مدرک B2 آلمانی میخواد و باید از گوته امتحان بدی

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
اینایی که بد میگن از کانادا ۲ حالت بیشتر نداره
۱ - ساندیس خور هستن به صورت هدفمند خراب میکنن
۲- ادمای متوهم هستن میخان اونجا تو ناز و نعمت باشن که میرن اونجا پراشون میریزه
من خودم مغازه دارم وضعم اینجا بدک نیست دستم به دهنم میرسه ولی خودمو اماده کردم سال اول باید کارای جنرال بکنم از دستشویی شستن بگیر تا ظرف شستن بعد ۱ سال یکم اشنا شدم مسیری که میخام واردش میشم
از این ۲ حالت خارج نیست نیست دوستان تموم.

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
مدینه فاضله از کانادا نساز گرامی :) هیجانی کامنت میزارید نمیشه برداشت درستی کرد :) همش دود خبری از کباب نیست با این وضع فعلی که ترودو درست کرده !
ولی چیزی که هست کانادا مرد مخصوصا اون روش تبدیل توریستی به ورک پرمیت ( که اکثرا بعد از شش ماه اوبر کارکردن و هزینه برای گرفتن سرتیفیکت های مختلف به بن بست میخورن یا پناهنده میشن یا برمیگردن دست از پا دراز تر ) ( بدون داشتن حامی )

چون قید کردی ارزون ترهست حتما اروپا در نظر گرفتی !! باید بگم هیچی نمیشن درست نیست اتفاقا برنده اصلی اونا هستن:) که چون قرار نیست اتفاقی خاصی تو اروپا بیفته و هر تلاشی کنی مزایای اصلی برای اون ها هست :)) چون اون واقعیت که تو ادغام نمیشی و نمیزارن بشی تو جامعه شون درک میکنن همون اول ! تو کامونیتی خودشون دست و پا میزنن !
و چرا برنده اصلی اونا هستن ؟!!! هم کمک سوسیال میگیره و و هم نصف وقت کارشو میکنه بیمه اش رد بشه و هم سیاه کارمیکنه اندازه درامد اصلی بدون مالیات میزاره جیب همایونی ، بعد چندسال هم اتفاقا یکم دیر تر صاحب پاسپورتشون میشن و کلی به داراییشون در کشور اصلیشون اضافه کردن و بعد مدتی کلا برمیگردن :)
شما آخه کانادا زندگی میکنی میدونی تردو اونجا چیکار کرده ،اونجا هم خبری نیست ولی حداقل ی امنیت روانی داری،شب نمیخابی صد ملیون بره رو جنس،قانون داره
زحمت میکشی به هدفت میرسی نه اینجا پسرفت کنی

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
اینایی که بد میگن از کانادا ۲ حالت بیشتر نداره
۱ - ساندیس خور هستن به صورت هدفمند خراب میکنن
حزبولاهیا که از خداشونه بقیه برن و فقط خودشون بمونن توی این مملکت 😄

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
دقیقترش اینه که باید نیروی کار ماهر و متخصص باشه چرخ مملکت بچرخه تا اونا بتونن مفتخوری کنن...
تا دلت بخواد دکتر مهندس حزبولاهی داریم توی این مملکت و با همینا کارشونو راه میندازن 👀

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
کشوری که زبانش انگلیسی باشه نیست برای ویزای جستجوی کار ؟
خود بریتانیا هست
ولی اینطور که شنیدم که رایگان نیست باید ایلتس داشته باشید کارفرما پیدا کنید بعدش جذب فنی و حرفه‌ای انگلیس بشید و اونجا آموزش ببینید
هزینه هاش بالاست

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
خود بریتانیا هست
ولی اینطور که شنیدم که رایگان نیست باید ایلتس داشته باشید کارفرما پیدا کنید بعدش جذب فنی و حرفه‌ای انگلیس بشید و اونجا آموزش ببینید
هزینه هاش بالاست
مدارک دانشگاهی ایران قبول ندارن ؟

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
download.jpg

دوستان منظور بیزی طفلک اینه که این تاپاله ها چطوری میرن فرنگ؟

خدا وکیلی اگه اینا حتی 2 کلمه انگلیسی بلد باشن یا 2 زار پول تو جیبشون باشه یا حتی سواد خوندن نوشتن داشته باشن :D

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اشتباه به عرض شما رسوندن
دیپلم لازم داره نه لیسانس
مدرک B2 آلمانی میخواد و باید از گوته امتحان بدی
من خودم از سایت سفارت آلمان چک کردم. فکر کنم این چیزی که میگی یک ویزای دیگه است؟ لینکی داری بفرستی؟ راهی برای من هست؟ من دیگه به غا رفتم و اگر ببینم میشه رفت عین سگ آلمانی میخونم و میرم.
گوته کجاست؟

بالا