در مورد ویزاهای استارتاپی کسی چیزی میدونه؟
انگلیس یک چیزی داره. کانادا پروسه اش ظاهرا سه سال طول میکشه! استونی داره. همچنین هلند و ...
آسون ترینش کدومه. میشه رفت اونجا و همزمان کار کرد و مثلا بریم مک دونالد لباس عروسکی بپوشیم و وایسیم دم در که اجاره و خورد و خوراک دربیاد
بیشتر کشورهای اروپایی دارن ،تعداد ویزاهاشون در سال برای استارتاپ یه عدد مشخصیه
یکم رقابت سخته ، اما بنظر خودم از ویزاهای دیگه می تونه راحت تر هم باشه ، پروسه ش شسته رٌفته و کوتاه هستش
فاند برای استارتاپ ها هم میدن اینش یکم جذاب میکنه
مورد بعدی تعداد افرادیه که می تونن بواسطه اون استارتاپ ویزا بگیرن گاها یه تیم 4-5 نفره می تونه با یه پروژه ویزا بگیره ..
من خودم می خواستم یه پروژه راه بندازم برای استارتاپ هلند و دانمارک اقدام کنم ، نیاز به برنامه نویسی و یه سری موارد دیگه داره که متاسفانه دوستی که قرار بود کار برنامه نویسیش
رو انجام بده وسط کار ول کرد رفت و تقریبا منم بی خیال شدم ، یه کلیپ تو یوتوب دیده بودم که فکر میکنم یکی از سایت های دولتی مربوط به مهاجرت
دانمارک لینک داده بود ،داشت یه نمایشگاهی رو نشون میداد که استارتاپ های مختلف توش بودن ، یکی اومده بود اسباب بازی لِگو رو یکم خلاقانه تر کرده بود ازش یه طرح
استارتاپی در اورده بود ، یا یکی دیگه یه اپ اموزش یوگا زده بود و از این جور موارد منظور اینه برای گرفتن استارتاپ قرا نیست یه طرح بلندپروازانه ی رویایی داشته باشی
اکثرا وقتی صحبت از ویزای استارتاپ می شه تقریبا تارگتشون کانادا هستش اونم بخاطر تبلیغات زیاد شرکت های مهاجرتی هستش