ولی اونقدر کار سرم ریخته که وقت نکردم
کلی سایت جلوم هست که باید سئو کنم
شدم کارگر کامپیوتر
اینکه یه حرفه بلدی اون هم حرفه ای که حداقل تو کل دنیا میتونی باهاش کار کنی خیلی خوبه ...
بستگی داره هدفت از مهاجرت چی باشه ...
خیلی ها رو میشناسم اینجا خیلی بیشتر ار حداقل ها (مسکن، خوراک، پوشاک، اتومبیل خوب و ...) رو دارند ولی اقدام کردند برای مهاجرت ...
خیلی ها دیگه پول براشون مهم نیست ... طرف میخواد یجا باشه حداقل بچه هاش تو یه سیستم آموزشی درست درس بخونند ... یه جا باشه حداقل برای شعور آدم ها ارزش قائل باشند ...
به نظر من شما که کار سئو میکنی و تو دیجیتال مارکتینگ مهارت داری اتفاقاً با توجه به اینکه کشور های دیگه محدودیت های اینترنتی ندارند (سرویس های گوگل حداقل توشون تحریم نیست.) اگر زبانت خوب باشه (قرار نیست تدریس زبان انگیلیسی بکنی یا ادبیات انگیلیسی بخونی .... زبان باید برات یه ابزار باشه تا بتونی ارتباط برقرار کنی) میتونی اونجا زندگی قابل قبول و منطقی داشته باشی تا یواش یواش جا پات رو محکم کنی ...
توی کشور های دیگه خیلی مدرک تحصیلیت براشون اهمیت نداره (نمیگم اصلاً اهمیت نداره ها) ولی توانایی هات خیلی براشون بیشتر اهمیت داره و اینکه چقدر توانمندی که بتونی 1000$ شون رو بکنی 1100$ یا 2000$
بنظرم اگر سنت خیلی زیاد نیست (زیر 35-40) و میتونی یه مدرک زبان آکادمیک بگیری و توانایی مالی داری که حداقل یه سال درس بخونی و اونجا زندگی کنی (بگردی تو نت سایت هایی هست که میزان هزینه 1 نفر رو ماهیانه برای یک کشور خاص بهت بگه) از طریق دانشجویی اقدام کن ... میتونی هم درس بخونی هم کار کنی (ساعت های کاری مجاز در طول دوران دانشجویی تو بعضی از کشور ها داری - بستگی به قوانین کشور ها داره) و با توجه به اینکه طبیعت کارت طوریه که میتونی هر جا دلت خواست کار کنی خیلی نباید برات سخت باشه.