• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
hi
مردم چی جوری میرن سرکار؟ آزمون استخدامی دیگه تکلیفش مشخصه(کاسبی و کلاهبرداری) ، کار دولتی یا خصوصی هر مدلش که باشه معرف و پارتی کلفت+مایه خالی نیاز هست
پس این همه چطوری رفتن سرکار؟ حتی برای کارگر ساده و آبدارچی هم آشنا و پارتی لازمه!
یه نفر رو میشناسم , طرف بچه لاته, کفتربازه, پای بساط منقل و تریاک هم هست, تازه فهمیدم گذاشتنش مدیر مدرسه!!!
قایه مالان در جهان صنعت گرند....
یه آشنا دارم دیپلم به زور گرف، الان کارمند بانکه! باور کن طرف تا دیروز گوسفند میچروند واقعا چوپان چند تا دهات بود یه خرده پولی میگرفت گوسفند های مردم رو میچروند ولی الان غروری داره که خود خدا نداره!!
اگر خودم از نزدیک نمیشناختمش باور نمیکردم همچین چیزی رو ولی عین واقعیته
فقط یه دونه جعفر با آزمون رفته سرکار اونم بعد از مدت ها
جفر هستم ملقب به سلطان ازمون و تعداد زیادی آزمون شرکت کردم.
کار معمولی هم اگه آزمون استخدامی(کلاهبرداری) نداشته باشه ، دنبال نون خوب با چند سال سابقه کار و سفته رقم بالا هستن
برای این مورد هم زن مجرد خوش تیپ *** با چند سال سابقه کار نیاز دارن :mad:
سفته و ضمانت هیچ کاربردی بجز روی میز دادگاه نداره هیچ وقت سراغ این چیزا نرفتم

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
الان یعنی میخوای بگی اشتباه کردی رفتی دانش گوه؟

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
ملت یه عمرـه سرـه کار ن

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
الان یعنی میخوای بگی اشتباه کردی رفتی دانش گوه؟
دانش گوه و سربازی :
بنیاد خانواده را هدف بگیرید و دیگر هیچ
از بچگی بین نر ها بودیم تا الان . حالم از هر چی اجتماعه بهم میخوره . اولین و بزرگترین دشمن خود خانواده هست مگرنه دولت کسی رو نمیگیره ببره پادگان ، مدرسه و دانشگاه و سربازی که یک درصد هم فایده ای تو این زندگی ندارن بجز اتلاف عمر گران مایه

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
داداش کار هست
فقط باید سرت بندازی پایین و هرچی کارفرما دستور بدن انجام بدی.
10 ساعت بیای سه ماه ازمایشی
حقوق 1800
تهران پره
یه سری هم بازار اینطور خراب کردن،. با حقوق کم استخدام میشن
بعد من اگه بخوام برم باید سرم بندازم پایین و لال بشم

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با پارتی کلفت !
اول دبیرستان یه همکلاسی داشتم اکثر دروس رو افتاده بود ! دیپلم ـــش رو با پول خریدن ! الان تو تامین اجتماعی کار میکنه با حقوق 4 الی 5 تومن چون پدرش رئیس یکی از بخش هاش بود ! حتی مدرک لیسانس ــش رو هم تو غیرانتفاعی با پول جور کرده بودن !
اونوقت یکی که هیچ وقت معدلش از 15 پایین تر نیومده و کلیه مقاطع تحصیلی رو یک ضرب رفته باید قراردادی کار کنه با کمترین میزان حقوق !
وضعیت مملکت جوری شده تو هر زمینه ای باید پارتی داشته باشی حتی تو قبرستون !

Last edited:

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
داداش کار هست
فقط باید سرت بندازی پایین و هرچی کارفرما دستور بدن انجام بدی.
10 ساعت بیای سه ماه ازمایشی
حقوق 1800
تهران پره
یه سری هم بازار اینطور خراب کردن،. با حقوق کم استخدام میشن
بعد من اگه بخوام برم باید سرم بندازم پایین و لال بشم
@zgg123 شرایط نونوایی شما برای شاطران کلوچه احیانا منصفانه تر از این نیست؟ برای هر کلوچه دادن... یعنی هر پخت کلوچه دادن چند دستمزد میدید با احتساب حق الخالگی... ببخشید حق العملکاری؟

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
من یه دوستی داشتم انقد درسش افتضاح بود رفت کار و دانش جسابداری خوند روزای اولی که دانشگاه رفته بودم اتفاقی دیدمش و صحبت شد
گفت که بعد دیپلم کار و دانش بخاطر جانباز بودن پدرش معاف شده و کارت پرسنلیشو نشونم داد که به استخدام شرکت نفت دراومده بود با 18 سال سن :)

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
اگه می‌خوای بری سر کار و پول دربیاری، کار زیاده. دیگه نهایت نهایتش وقتی نتونی بری سر کار، می‌تونی یه لباس و کفش کار آماده کنی، بذاری تو کوله‌ت و بری وایسی تو میدون کارگرا.
راحت‌ترین کاری که می‌تونی انجام بدی اینه که بشی شاگرد یه گچ‌کار و براش گچ درست کنی و دم دستش باشی. پولت رو هم روزمزد دریافت می‌کنی.

اما به نظرم تو می‌خوای یه جا استخدام شی و یه کار روتین داشته باشی. متاسفانه خیلیا همینو می‌خوان و کلی آدم هستن که زنبیل گذاشتن و منتظرن یه فرصت کار این‌جوری گیر بیارن. رقیب زیاده و کسانی که آدم دارن، زودتر اون جاها رو اشغال می‌کنن.

یه کار پشت‌میز نشینی و کارمندی می‌خوای. من یه مدت این‌طوری کار کردم. انقدر که زیرآب‌زنی و گشادبازی دیدم حالم داشت بهم می‌خورد. واسه یه ترفیع، زیرآب همه‌ی همکارا رو می‌زنن. هرچی هم بالادستی می‌گه باید بگی چشم. اجازه‌ی خلاقیت نداری.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
اگه می‌خوای بری سر کار و پول دربیاری، کار زیاده. دیگه نهایت نهایتش وقتی نتونی بری سر کار، می‌تونی یه لباس و کفش کار آماده کنی، بذاری تو کوله‌ت و بری وایسی تو میدون کارگرا.
راحت‌ترین کاری که می‌تونی انجام بدی اینه که بشی شاگرد یه گچ‌کار و براش گچ درست کنی و دم دستش باشی. پولت رو هم روزمزد دریافت می‌کنی.

اما به نظرم تو می‌خوای یه جا استخدام شی و یه کار روتین داشته باشی. متاسفانه خیلیا همینو می‌خوان و کلی آدم هستن که زنبیل گذاشتن و منتظرن یه فرصت کار این‌جوری گیر بیارن. رقیب زیاده و کسانی که آدم دارن، زودتر اون جاها رو اشغال می‌کنن.

یه کار پشت‌میز نشینی و کارمندی می‌خوای. من یه مدت این‌طوری کار کردم. انقدر که زیرآب‌زنی و گشادبازی دیدم حالم داشت بهم می‌خورد. واسه یه ترفیع، زیرآب همه‌ی همکارا رو می‌زنن. هرچی هم بالادستی می‌گه باید بگی چشم. اجازه‌ی خلاقیت نداری.
مشکل بیمه هست ، کارمند مفت خور اداره شاید 50 هزار تومن هم پول بیمه آخر برج از حقوقش کم نکنن ولی ما اندازه تمام یه حقوق کارمند رو هر ماه باید بدیم برای بیمه :mad:
https://forum.persiantools.com/threads/قانونی-برای-مفت-خور-ها.890554/

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یه موتور بردار شب به شب برو پلاستیک و کارتن جمع کن و به نرخ دلار، نقد بفروش. :oops:

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
یه موتور بردار شب به شب برو پلاستیک و کارتن جمع کن و به نرخ دلار، نقد بفروش. :oops:
بورس در چه حاله
۵۰۰ میلیون شده سرمایت؟یادمه از چندسال قبل تو بورس بودی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
بورس در چه حاله
۵۰۰ میلیون شده سرمایت؟یادمه از چندسال قبل تو بورس بودی
خوبه
نه مومن من سرمایه اولیه ام چهار سال پیش که واردش شدم فقط 10 میلیون تومن بود که تازه از اون اجاره مغازه و هزینه نون و سیب زمینی هم بر می داشتم.
ولی خدارو شکر زیاد شده و هدفم تا آخر سال همین پونصد تومنه :oops:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
پول بورس کجا میره؟ ، اینا همون کارفرمای *** هستن پشت نقاب بورس ، پول بریزی تو جیبشون . حالا برای کار برو یا باید مایه خالی کنی یا ده سال سابقه کار داشته باشی

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
خوبه
نه مومن من سرمایه اولیه ام چهار سال پیش که واردش شدم فقط 10 میلیون تومن بود که تازه از اون اجاره مغازه و هزینه نون و سیب زمینی هم بر می داشتم.
ولی خدارو شکر زیاد شده و هدفم تا آخر سال همین پونصد تومنه :oops:
نونت به فنا یعنی ۵۰ برابر کردی سرمایه رو.الحق که گرگ وال استریتی
خدارو شکر کن کار تولیدیت نگرفت.همون موقع هم گفتم بهت تو این مملکت تولید جواب نمیده

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
هیچکی نداری کمکت کنه ؟ فامیلی چیزی ؟الان هرچقدر سگ دو بزنی فایده نداره

بالا