• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
شما که پارتی نداری، اگر میخوای کار کارمندی انجام بدی، باید پله پله بالا بری... اینکه توقع داشته باشی از همون اول دقیقا در جایی که حقته قرار بگیری، اشتباهه.
خیلی ها از طریق آزمون های استخدامی میرن سر کار ( درسته که پارتی بازی هست، اما کل استخدامی ها پارتی دار نیستن). نکته موفقیتش اینه که رزومه و نمره آزمون شما باید بالاتر از حد اون کار باشه. اگر در حد متوسط باشی، یکی از پارتی دارها رو بر میدارن اعتراضی هم نمیتونی بکنی.
اگر معدلت کمه، باید با مقطع بعدی جبرانش کنی ... اگر میتونی گواهینامه های مرتبط با کارت رو به صورت شخصی بگیر

از همه مهمتر برو یه جا مشغول به کار شو. شما خیلی تلاش میکنی که حقت رو نخورن:D. آقا بذار چند جا حقتو بخورن. عیب نداره. هم تجربه کسب میکنی، هم سابقه کار به دست میاری، هم روش اینکه بتونی حقتو بگیری، ضمنا دعوا هم نکنی و اخراج نشی رو یاد میگیری ... سابقه کار خیلی مهمه. من آدم میشناسم که فوق لیسانس حسابداری داشت از یه دانشگاه بد با معدل افتضاح. رفت به صورت نصفه و نیمه با قرارداد کوتاه مدت برای یه شرکت خوب کار کرد. شرکت هم ورشکست شد:D، اما این بنده خدا فقط به اعتبار اون سابقه کار نصفه و نیمه اش، الان داره از یه شرکت دیگه ماهی 6 تومن میگیره.

اگر برای خودت هم بخوای کار کنی، باید سطح توانایی هات رو بالا ببری

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نونت به فنا یعنی ۵۰ برابر کردی سرمایه رو.الحق که گرگ وال استریتی
خدارو شکر کن کار تولیدیت نگرفت.همون موقع هم گفتم بهت تو این مملکت تولید جواب نمیده
راستش چند وقته فکر میکنم رسید یه ششصد بکشمش بیرون و بزنم تو کار تولید و به آرزوی دیرینه ام که همون کارخونه داری هست جامه عمل بپوشانم :oops:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
هیچکی نداری کمکت کنه ؟ فامیلی چیزی ؟الان هرچقدر سگ دو بزنی فایده نداره
خوبشم دارم ولی هیچ کاری برای دیگران نمیکنن
این یه نمونش:
طرف شکارچیه ، بز کوهی و آهوی بدبخت رو سر میبره برای باج و رشوه میده به رئیس و مسئول اداره که شکم مفت خورش رو بزرگتر کنه
یه آشنا دارم دیپلم به زور گرف، الان کارمند بانکه! باور کن طرف تا دیروز گوسفند میچروند واقعا چوپان چند تا دهات بود یه خرده پولی میگرفت گوسفند های مردم رو میچروند ولی الان غروری داره که خود خدا نداره!!
اگر خودم از نزدیک نمیشناختمش باور نمیکردم همچین چیزی رو ولی عین واقعیته
یکی دیگه هم هست تازه کارمند بانک شده ، مواد فروش در حد مافیا! (کل استان رو پوشش میده دیگه از محله خارجه) الان شده کارمند بانک ، دیپلم هم فکر نکنم داشته باشه
کار کارمندی نمیخوام میگم حتی آبدارچی هم بی حساب و کتاب نیومده اونم پارتی داشته :mad:
پله پله بالا بری...
دیگه پیر شدیم نصف عمرمون رفت پله پله مگر اینکه برگردیم به گذشته
کل استخدامی ها پارتی دار نیستن
95 درصد میشه تقریبا همشون دیگه حالا اون یکی دو نفر ارزش صحبت کردن نداره یعنی بریم توی یه آزمون 3 هزار نفری که شاید یکی از اون دو سه نفر استخدامی باشیم؟! همچین احتمالی اصلا بدرد فکر کردن هم نمیخوره
رزومه و نمره آزمون شما باید بالاتر از حد اون کار باشه
رزومه یعنی سابقه کار مگرنه رتبه 717 کنکور شدم چهار سال یک ریال شهریه دانشگاه ندادم . به چه درد میخوره؟
اگر معدلت کمه
معدل یعنی مایه خالی یک *** که اسم خودش رو میزاره استاد! معلوم نیست استاد کدوم فنه چه اختراعی کرده که اسم خودش به خودش میگه استاد!!
ولی کنکور با کامپیوتر صحیح میشه ، اون دیگه نمیفهمه این کار ها چیه خوشگلی یا زشتی چه لباسی داری و پارتیت کیه ، فقط برگه رو صحیح میکنه ، اون استاد هم برگه رو میریزه تو سطل آشغال
تا دلت بخواد از این کاغذ باطله ها دارم اینجا
کاغذ چه ارزشی داره؟
فکر میکنی حسابداری چیه؟ هیچی نیست ، شاگر مغازه هم حسابداره :
یه تجربه مهم دراختیارتون میزارم
نرم افزار حسابداری چیه؟!
کسی که بتونه با ماشین حساب کار کنه با هر نرم افزار حسابداری هم میتونه کار کنه!
ولی چنان براتون حرف میزنن که فلان نرم افزار حسابداری رو بلدی که تو فکر کنی عجب چیزیه, پولی هم هست دمو نمیدن که ببینی و بفهمی
همونطور که صاحب مغازه و شاگرد و پادوی مغازه دارن باهاش کار میکنن, نه اینکه بره از دانشگاه حسابدار پیدا کنه! پس تو, حتی در حد شاگرد مغازه هم نیستی, براتون 4 سال دانشگاه و 2 سال آخر مدرسه رو حسابداری یاد میدن!!
نکته: سازنده های نرم افزار حسابداری هیچ دمو و برنامه آزمایشی تحویل کسی نمیدن که 1-کار کردن باهاش رو سریع یاد نگیره پول بده بیان براش راه بندازن 2-همون موقع پول بده نرم افزار رو بخره
حسابداری چیه؟
بعضی ها میگن حسابداری فقط n تا قانون داره
من میگم حسابداری حتی در حد همون بدهکار و بستانکار هم نیست!
خوب همه حسابدار ها و اون اسسسستاد های دانشگاه رو میشناسم! چنان غروری دارن که انگار خدا هستن!! ولی من همه جا رسواشون میکنم
اون غرورت رو خالی میکنم...
برای خودم که کار میکنم منتظر نیستم اینا به من کار بدن
ولی مشکل نرخ بیمه هست که قبلا گفتم :
مشکل بیمه هست ، کارمند مفت خور اداره شاید 50 هزار تومن هم پول بیمه آخر برج از حقوقش کم نکنن ولی ما اندازه تمام یه حقوق کارمند رو هر ماه باید بدیم برای بیمه :mad:
https://forum.persiantools.com/threads/قانونی-برای-مفت-خور-ها.890554/
کارخونه دار خودش بنگاه داره ، انبوه سازه ، ملک میخره و میفروشه
شغل تمام پولدار های ایران معاملات ملک هست فکر میکنی از کارخونه پولدار شدن؟!!
همین بنگاه دار های دوزاری رو ببین ، طرف میلیاردر شده بدون هیچ زحمتی، حالا خود اونایی که پولدار هستن فکر میکنی بیکار نشستن؟ اونا دیگه کوه و دریا رو هم میخورن:mad:
اینجا با آدم پولدار هم طرف بودم ، کمتر پولداری هست که سواد داشته باشه

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
راستش چند وقته فکر میکنم رسید یه ششصد بکشمش بیرون و بزنم تو کار تولید و به آرزوی دیرینه ام که همون کارخونه داری هست جامه عمل بپوشانم :oops:
برو باهاش ملک بخر
به فنا نده پولو.الان طرف فولادشهر با ۶۰۰ تومن میتونی ۳ تا از این اپارتمانای مهر رو بخری

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
شما که پارتی نداری، اگر میخوای کار کارمندی انجام بدی، باید پله پله بالا بری... اینکه توقع داشته باشی از همون اول دقیقا در جایی که حقته قرار بگیری، اشتباهه.
خیلی ها از طریق آزمون های استخدامی میرن سر کار ( درسته که پارتی بازی هست، اما کل استخدامی ها پارتی دار نیستن). نکته موفقیتش اینه که رزومه و نمره آزمون شما باید بالاتر از حد اون کار باشه. اگر در حد متوسط باشی، یکی از پارتی دارها رو بر میدارن اعتراضی هم نمیتونی بکنی.
اگر معدلت کمه، باید با مقطع بعدی جبرانش کنی ... اگر میتونی گواهینامه های مرتبط با کارت رو به صورت شخصی بگیر

از همه مهمتر برو یه جا مشغول به کار شو. شما خیلی تلاش میکنی که حقت رو نخورن:D. آقا بذار چند جا حقتو بخورن. عیب نداره. هم تجربه کسب میکنی، هم سابقه کار به دست میاری، هم روش اینکه بتونی حقتو بگیری، ضمنا دعوا هم نکنی و اخراج نشی رو یاد میگیری ... سابقه کار خیلی مهمه. من آدم میشناسم که فوق لیسانس حسابداری داشت از یه دانشگاه بد با معدل افتضاح. رفت به صورت نصفه و نیمه با قرارداد کوتاه مدت برای یه شرکت خوب کار کرد. شرکت هم ورشکست شد:D، اما این بنده خدا فقط به اعتبار اون سابقه کار نصفه و نیمه اش، الان داره از یه شرکت دیگه ماهی 6 تومن میگیره.

با کسب تجربه موافقم و البته افزایش صبر تو کار.

حقیقتش من خودم یه کم آدم بدقلقی هستم تو کار برای بقیه. درست حسابی "بله قربان" نمی‌تونم بگم. بعضی وقتا حس می‌کنم بالادستیم خنگه و باید یه جوری با تیکه انداختن یا مستقیم گفتن اینو بهش بگم.

خیلی پیش اومده طرف به من گفته فلان کار رو این‌طوری انجام بده. اون کار یا اضافه بر وظایف من بوده یا خوب می‌دونستم نتیجه نداره. تو این مواقع نمی‌تونم صبر کنم و حتماً باید بگم که من کار رو این‌طوری انجام نمی‌دم. خیلی پیش اومده چونه زدم با بالاسریم که راه درست فلانه و آخرش چقدر به نفع سازمان می‌شه اگه کاری که من می‌گم رو انجام بدیم.

البته تهش این مخالفتا از روی دل‌سوزی من برای کاره. ولی هیچ‌وقت این دل‌سوزی من باب میل هیچ بالادستی نبوده. این‌که اون تائید رو از من نمی‌گرفتن، باعث می‌شد موقع تعدیل نیرو یا ترفیع، من اون کسی نباشم که سود می‌کنه.

/

آخرین سازمانی که این‌طوری براش کار کردم، شرکت "اسنپ" بود. من "کارشناس فروش" بودم و سرپرستی بازاریابا تو استان رو داشتم. به اون کارم مثل یه جنگ نگاه می‌کردم، هدفم این بود که به همه‌ی تارگت‌هایی که سازمان برای روز، هفته و ماه می‌چید برسم. حتی پیش می‌اومد من از جیبم کلی هزینه می‌کردم که به اون تارگت برسم. پولش برام مهم نبود، رسیدن به اون هدف خیلی لذت‌بخش بود برام. همیشه هم بالاتر از تارگت نتیجه می‌گرفتم.

ولی با "مدیر عملیات" منطقه رابطه‌ی خوبی نداشتم. خیلی باهاش چک و چونه می‌زدم و همیشه به رخش می‌کشیدم که راه من نتیجه داده و من بهتر بلدم کارم رو انجام بدم. همین باعث می‌شد به من حس خوبی نداشته باشه و پاداش‌هام رو کامل نده. سال ۹۶ پاداش رسیدن به ۱۰۰ درصد تارگت، ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن بود که اضافه بر حقوق ثابت به کارشناس‌های فروش می‌دادن. این نامرد، اختیار داشت که در صورت صلاح‌دید، پاداش رو هرچقدر که خواست بده. هر ماه فقط ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن می‌نوشت برام.

گذشت و اسنپ مثل خیلی از شرکت‌های خصوصی دیگه، افتاد به کاهش هزینه‌ها و تعدیل نیرو. اولین نفری که تعدیل شد، من بودم. :D اما دیگه هیچ‌وقت نتونستن به تارگت‌هاشون برسن. چند وقت پیش یکی از بازاریاب‌هام رو دیدم، می‌گفت به ۳۰ درصد تارگت‌هاشونم نمی‌رسن. چون کارشناس جدید، دقیقاً همون کاری رو می‌کنه که بهش دستور می‌دن و مهم نیس براش چی می‌شه آخرش.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
با کسب تجربه موافقم و البته افزایش صبر تو کار.

حقیقتش من خودم یه کم آدم بدقلقی هستم تو کار برای بقیه. درست حسابی "بله قربان" نمی‌تونم بگم. بعضی وقتا حس می‌کنم بالادستیم خنگه و باید یه جوری با تیکه انداختن یا مستقیم گفتن اینو بهش بگم.

خیلی پیش اومده طرف به من گفته فلان کار رو این‌طوری انجام بده. اون کار یا اضافه بر وظایف من بوده یا خوب می‌دونستم نتیجه نداره. تو این مواقع نمی‌تونم صبر کنم و حتماً باید بگم که من کار رو این‌طوری انجام نمی‌دم. خیلی پیش اومده چونه زدم با بالاسریم که راه درست فلانه و آخرش چقدر به نفع سازمان می‌شه اگه کاری که من می‌گم رو انجام بدیم.

البته تهش این مخالفتا از روی دل‌سوزی من برای کاره. ولی هیچ‌وقت این دل‌سوزی من باب میل هیچ بالادستی نبوده. این‌که اون تائید رو از من نمی‌گرفتن، باعث می‌شد موقع تعدیل نیرو یا ترفیع، من اون کسی نباشم که سود می‌کنه.

/

آخرین سازمانی که این‌طوری براش کار کردم، شرکت "اسنپ" بود. من "کارشناس فروش" بودم و سرپرستی بازاریابا تو استان رو داشتم. به اون کارم مثل یه جنگ نگاه می‌کردم، هدفم این بود که به همه‌ی تارگت‌هایی که سازمان برای روز، هفته و ماه می‌چید برسم. حتی پیش می‌اومد من از جیبم کلی هزینه می‌کردم که به اون تارگت برسم. پولش برام مهم نبود، رسیدن به اون هدف خیلی لذت‌بخش بود برام. همیشه هم بالاتر از تارگت نتیجه می‌گرفتم.

ولی با "مدیر عملیات" منطقه رابطه‌ی خوبی نداشتم. خیلی باهاش چک و چونه می‌زدم و همیشه به رخش می‌کشیدم که راه من نتیجه داده و من بهتر بلدم کارم رو انجام بدم. همین باعث می‌شد به من حس خوبی نداشته باشه و پاداش‌هام رو کامل نده. سال ۹۶ پاداش رسیدن به ۱۰۰ درصد تارگت، ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن بود که اضافه بر حقوق ثابت به کارشناس‌های فروش می‌دادن. این نامرد، اختیار داشت که در صورت صلاح‌دید، پاداش رو هرچقدر که خواست بده. هر ماه فقط ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن می‌نوشت برام.

گذشت و اسنپ مثل خیلی از شرکت‌های خصوصی دیگه، افتاد به کاهش هزینه‌ها و تعدیل نیرو. اولین نفری که تعدیل شد، من بودم. :D اما دیگه هیچ‌وقت نتونستن به تارگت‌هاشون برسن. چند وقت پیش یکی از بازاریاب‌هام رو دیدم، می‌گفت به ۳۰ درصد تارگت‌هاشونم نمی‌رسن. چون کارشناس جدید، دقیقاً همون کاری رو می‌کنه که بهش دستور می‌دن و مهم نیس براش چی می‌شه آخرش.
راستش من با این نگرشم، فکر نکنم تو هیچ سازمانی موفق بشم. سریع پرت می‌شم بیرون ازش. موقع مصاحبه‌های کاری هم بلد نیستم بمالم و رک حرف می‌زنم. در کل، با این‌که خیلی می‌جنگم برای کارم، دل‌چسب نیستم برای خیلیا و جذب نمی‌شم یا در صورت جذب، نمی‌تونم کنار بیام. یا خودم می‌آم بیرون یا می‌ندازنم بیرون.

باید تنهایی کار کنم. کارهایی مثل تصویرسازی و نویسندگی رو بیش‌تر ترجیح می‌دم که فقط خودم هستم و خودم. یا معامله و خرید و فروش.

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
لکه ننگی در کارنامه جمهوری اسلامی
استخدام قراردادی نگهبان با مدرک لیسانس ! اکثر ظرفیت کد رشته ها هم مال سهمیه ای هاست ! به اینم رحم نمیکنن
60 هزار تومن ـــم پول ثبت نام میگیرن ! میدونین چند هزار نفر ثبت نام میکنن ! پول عیش و نوش ـــشون هم جور شد

نگهبان.JPG

ثبت نام آزمون استخدام قراردادکار معین دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
راستش من با این نگرشم، فکر نکنم تو هیچ سازمانی موفق بشم. سریع پرت می‌شم بیرون ازش. موقع مصاحبه‌های کاری هم بلد نیستم بمالم و رک حرف می‌زنم. در کل، با این‌که خیلی می‌جنگم برای کارم، دل‌چسب نیستم برای خیلیا و جذب نمی‌شم یا در صورت جذب، نمی‌تونم کنار بیام. یا خودم می‌آم بیرون یا می‌ندازنم بیرون.

باید تنهایی کار کنم. کارهایی مثل تصویرسازی و نویسندگی رو بیش‌تر ترجیح می‌دم که فقط خودم هستم و خودم. یا معامله و خرید و فروش.
این روحیه برا تنهایی کار کردن عالی هست و برا کار تولیدی و کشاورزی خوبه البته اگه حوصله و سرو زبون هم داری دلالی بهترین شغله خودم به شخصه توی دیوار بعضی وقتا اجناسی رو میبینم نصف قیمت بازار هست

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
لکه ننگی در کارنامه جمهوری اسلامی
استخدام قراردادی نگهبان با مدرک لیسانس ! اکثر ظرفیت کد رشته ها هم مال سهمیه ای هاست ! به اینم رحم نمیکنن
60 هزار تومن ـــم پول ثبت نام میگیرن ! میدونین چند هزار نفر ثبت نام میکنن ! پول عیش و نوش ـــشون هم جور شد

مشاهده پیوست 1191405

ثبت نام آزمون استخدام قراردادکار معین دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی
لیسانس پیام نور نگهبانی از سرشم زیاده

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
لیسانس پیام نور نگهبانی از سرشم زیاده
پس time اون چند سالی که نابود شد چی؟ وقت طلایی که به با رفت
من که چهار سال شهریه ندادم . دانشگاه دولتی بودم . میدونم دانشگاه دولتی در هدف فرقی با دانشگاه آزاد شعبه پشت کوه نداره
دانشگاه نباشه پادگان خالی میمونه . جیبشون هم خالی میشه
مهم نیست کجا بوده مهم اینه که عمر و زندگیش رو نابود کرده

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
پس time اون چند سالی که نابود شد چی؟ وقت طلایی که به با رفت
من که چهار سال شهریه ندادم . دانشگاه دولتی بودم . میدونم دانشگاه دولتی در هدف فرقی با دانشگاه آزاد شعبه پشت کوه نداره
دانشگاه نباشه پادگان خالی میمونه . جیبشون هم خالی میشه
مهم نیست کجا بوده مهم اینه که عمر و زندگیش رو نابود کرده
کسی که تو ایران میره دانشگاه برای شغل مقصر خودشه که به سراب واهی دل بسته
هر کسی خلاقیتو جنم داشته باشه ازطریقی برای خودش شغل و منبع درامدی دست و پا میکنه و بیعرضه گان متوهم هم دل به سراب دانشگاه خوش میکنن
مگر اینکه طرف واقعا مخ باشه و بتونه به جایی برسه تازه پارتی و ژن خوب هم باید داشته باشه
از دانشگاه رفتن پول درنمیاد ...میگی نه بفرما خلافشو ثابت کن ما بخیل نیستیم

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
دانشگاه رو باید بعد از سرکار رفتن بری

Sent from my iPhone using Tapatalk

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
از دانشگاه رفتن پول درنمیاد ...میگی نه بفرما خلافشو ثابت کن ما بخیل نیستیم
اینهمه جراح و پزشک متخصص پس از کجا پول در آوردن ؟ :p تازه منم هستم. یه کاری میکنی فیلم حساب بانکیمو بذارماbav3_154fs759111.gif

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
اول اینکه دبوی جان اینکه 10 تومن رو الان به 500 اینطورا رسوندی یا نزدیکش هم شده باشی نشون میده که عملکردت عالی بوده ! ( به چشم و اینا اعتقاد ندارم ولی یه ماشالا بهت میگم )

پس نتیجه میگیریم که مثل بعضیا دمپایی پرت نکردی یه سهم رو بخری گرون بشه و واقعا بر اساس برداشت های شخصیت خرید زدی و نگهداری کردی تا جابجایی و نتیجه آخر اینکه " بلدی ! "
توی این دوسال اگه تونسته باشی بیشتر از 10 برابرش کرده باشی یعنی هوش خودت بوده
فقط مغرور نشی :D
ولی نشون میده تو بازار رکودی و نزولی ( از رگ گردن بهمون نزدیک تره ! ) با این عملکرد زیاد ضرر نمیکنی و توی بازار خنثی میتونی سود منطقی ای رو ببری !
بنابراین توی بلند مدت میتونی عملکرد خوبی داشته باشی تازه شما با یکی دوسال این مدلی شدی فرض کن 20 الی 40 سال کارت این باشه !

دوم اینکه بیشتر تولید کننده های ایران واسه دزدی هاشون تولید میکنن ! در حقیقت برای مزایای پشت پرده تولیدی دارن . اونایی هم که در راه رضای خدا کار میکنن بازدهی عجیب غریبی ندارن ! یعنی ته تهش سالی 5 الی 10 درصد بیشتر از میانگین تورم سود بکنن ! تازه اگه جا بیوفتن .....

پیشنهاد:D:general209: :
شما این پول رو هر وقت صلاح دونستی ، خارج بکن ، به ملک تبدیل بکن ( فقط مسکونی ) و بعد اون ملک رو رهن و اجاره بده ( ترجیحا 70 الی 80 درصد رهن و مابقی به اجاره تبدیل بشه ) و بعد اون رهن رو مجدد توی بورس سهام بگیر ، با 600 تا خرید ملک حدودا 150 الی 160 رهن کامل ( برای یه ملک خوب ) دستت رو میگیره
یه سبد قشنگ واس خودت در بیار سهم هات رو بگیر و تمام ....
فقط چون 150 تومن تو بورس کمه و نمیشه به عنوان تامین مخارج بهش نگاه بکنی ، یه کار ساده هم واسه خودت دست و پا بکن ، هرچی که بهش علاقه داری !
هر سال هم رهن های اضافه ای رو که میگیری به سهم هات اضافه بکن ، اجاره های ماهیانه هم تبدیل بکن

بعد شما برو ، 10 سال دیگه به من پیام بده بگو وضع چطوره ! مطمئنم اون موقع میفهمی منظور از حرفام چی بوده البته از سال پنجم شیشم میفهمی داستان چیه !!
خروجی سودت رو هم همیشه این چرخه رو تکرار بکن ...

حیفه اعصاب و روانت رو سر چهار تا چلغوز و زبون نفهم توی ادارات و چمیدونم دارایی و بیمه بهم بریزی !:)
مطمئن باش از تولید کننده های خورد هیییییییییییییییییییییییچ حمایتی نمیشه ، سرمایت رو هم با تولید و اینچیزا الکی به باد نده ...
بازم میگم عمر و سرمایت رو با اوسکلای ادارات که کارشون سنگ اندازیه هدر نده ! در به در دنبال تامین کننده نباشی ، دنبال بازار فروش نباشی ، با چک برگشتی دست از پا دراز تر توی دادسرا و بانک و کوچه خیابون دنبال نقد شدن چکت نباشی ...

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
اول اینکه دبوی جان اینکه 10 تومن رو الان به 500 اینطورا رسوندی یا نزدیکش هم شده باشی نشون میده که عملکردت عالی بوده ! ( به چشم و اینا اعتقاد ندارم ولی یه ماشالا بهت میگم )

پس نتیجه میگیریم که مثل بعضیا دمپایی پرت نکردی یه سهم رو بخری گرون بشه و واقعا بر اساس برداشت های شخصیت خرید زدی و نگهداری کردی تا جابجایی و نتیجه آخر اینکه " بلدی ! "
توی این دوسال اگه تونسته باشی بیشتر از 10 برابرش کرده باشی یعنی هوش خودت بوده
فقط مغرور نشی :D
ولی نشون میده تو بازار رکودی و نزولی ( از رگ گردن بهمون نزدیک تره ! ) با این عملکرد زیاد ضرر نمیکنی و توی بازار خنثی میتونی سود منطقی ای رو ببری !
بنابراین توی بلند مدت میتونی عملکرد خوبی داشته باشی تازه شما با یکی دوسال این مدلی شدی فرض کن 20 الی 40 سال کارت این باشه !

دوم اینکه بیشتر تولید کننده های ایران واسه دزدی هاشون تولید میکنن ! در حقیقت برای مزایای پشت پرده تولیدی دارن . اونایی هم که در راه رضای خدا کار میکنن بازدهی عجیب غریبی ندارن ! یعنی ته تهش سالی 5 الی 10 درصد بیشتر از میانگین تورم سود بکنن ! تازه اگه جا بیوفتن .....

پیشنهاد:D:general209: :
شما این پول رو هر وقت صلاح دونستی ، خارج بکن ، به ملک تبدیل بکن ( فقط مسکونی ) و بعد اون ملک رو رهن و اجاره بده ( ترجیحا 70 الی 80 درصد رهن و مابقی به اجاره تبدیل بشه ) و بعد اون رهن رو مجدد توی بورس سهام بگیر ، با 600 تا خرید ملک حدودا 150 الی 160 رهن کامل ( برای یه ملک خوب ) دستت رو میگیره
یه سبد قشنگ واس خودت در بیار سهم هات رو بگیر و تمام ....
فقط چون 150 تومن تو بورس کمه و نمیشه به عنوان تامین مخارج بهش نگاه بکنی ، یه کار ساده هم واسه خودت دست و پا بکن ، هرچی که بهش علاقه داری !
هر سال هم رهن های اضافه ای رو که میگیری به سهم هات اضافه بکن ، اجاره های ماهیانه هم تبدیل بکن

بعد شما برو ، 10 سال دیگه به من پیام بده بگو وضع چطوره ! مطمئنم اون موقع میفهمی منظور از حرفام چی بوده البته از سال پنجم شیشم میفهمی داستان چیه !!
خروجی سودت رو هم همیشه این چرخه رو تکرار بکن ...

حیفه اعصاب و روانت رو سر چهار تا چلغوز و زبون نفهم توی ادارات و چمیدونم دارایی و بیمه بهم بریزی !:)
مطمئن باش از تولید کننده های خورد هیییییییییییییییییییییییچ حمایتی نمیشه ، سرمایت رو هم با تولید و اینچیزا الکی به باد نده ...
بازم میگم عمر و سرمایت رو با اوسکلای ادارات که کارشون سنگ اندازیه هدر نده ! در به در دنبال تامین کننده نباشی ، دنبال بازار فروش نباشی ، با چک برگشتی دست از پا دراز تر توی دادسرا و بانک و کوچه خیابون دنبال نقد شدن چکت نباشی ...

من پستای شما در مورد بورس رو دنبال میکنم
خلاصه بپرسم
از کجا باید شروع بکنم؟ صفر صفرم ولی خب زود یاد میگیرم

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
هر چی پول در میاری میندازی تو شکم بیمه که چی بشه؟!! :confused: مگه حقوق بیمه رو 50 یا 60 سالگی بهت نمیدن؟ میخوای جوونیت رو فدای 50 - 60 سالگیت کنی؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
به فرانت کار 5 تا 8 تومن میدن تو تهران..

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
هر چی پول در میاری میندازی تو شکم بیمه که چی بشه؟!! :confused: مگه حقوق بیمه رو 50 یا 60 سالگی بهت نمیدن؟ میخوای جوونیت رو فدای 50 - 60 سالگیت کنی؟
بیمه تامین اشتباهی کم اشتها نیست هزینه بیمه آزاده خودش اندازه بیشتر درآمد ما هست
بدون پرسش به مدرسه و دانشگاه و سربازی ادامه دادیم بدون اینکه بفهمیم بعدش چی میشه که هیچی هم نشد
الان نمیدونم این همه پولی که تا الان دادم بعدش چی میشه ، اگه ندم چطور میشه همه رو که قبلا دادم میخوره و هیچی ، دانشگاه هم دقیقا همینطور مگفتیم یک سال اومدیم ول کنیم بریم پس اون یک سالی که هزینه کردیم و زمان گذاشتیم چی میشه ولی تمامش هیچی نشد
همین بیمه تامین اشتباهی که کلی پول میزیم تو حسابش ، یه بار مریض شدم با دفترچه بیمه پول آزاد دادم!
رفتم دکتر گفت دفترچه اعتبار نداره
بردمش تامین اجتماعی کارمندش گفت هر چه قدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری!!(بیمه مفت کارمند ها از پول بیمه آزاد با ارزش تره!!) دفترچه بیمه آزاد هر ماه باید تمدید بشه اعتبار یک ساله نداره!!
پول از تو جوب آوردم دادم به اینا بخورن آخر کار هم بگه همین که هست!!
خیلی حرف ها هست که نمیگم...
باید یه فکر دیگه کرد شاید بیمه عمر هزینه درمان و... رو حذف کنیم بصرفه تر باشه ، یه جا پرسیدم گفتن بازنشستگی از 5 سال بعد امکان پذیره جای دیگه هم نوشتن مثلا هر ماه 100 تومن بدیم اونا هم هر ماه 100 تومن تحویل میده در همین حد نه بیشتر . به هیچ کدوم نمیشه اعتماد کردم هیچ شفاف سازی ندارن به هر حال هزینه کمتره و مشخصه مثل بیمه تامین اشتباهی نیست از کارمند مفت خور هیچی نگیره از بقیه تا آخرین موجودی که داره خالی کنه ، دیگه جدول نرخ صنف و مشاغل نداره که تفاوت بزاره ، ولی بیمه عمر در اصل اینه که اگه مردی یه پول بپردازن!
هیچ کدوم قابل اعتماد نیستن باید کامل مطلع بشم چی هست

Last edited:

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
من پستای شما در مورد بورس رو دنبال میکنم
خلاصه بپرسم
از کجا باید شروع بکنم؟ صفر صفرم ولی خب زود یاد میگیرم
زبانت قویه ؟
چقدر سرمایه داری ؟