• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
قرارداد با اسم خودش درست میکرد نه اسم شرکت، یکی اومده بود برای کارآموزی که نامه پایان کارآموزی ببره برای دانشگوه، دو ماه اومد روز آخر طرف گفت من مهر ندارم! دانشگوه هم نامه بدون مهر، بدون شماره و تاریخ قبول نمیکنه، دعوا شد زد افتاد به جونش :D
بقیه هر کی میومد بهشون پول نمیداد تا خودشون برن یعنی یک ماه کار مجانی بعد آگهی میزد نفر بعدی رو میاورد به همین روال ادامه میداد
به من میگفت شرکت رو تازه راه انداختیم، من رو نفهم حساب کرد همونجا جلوی خودش گفتم دروغ نگو سه ساله داری کار میکنی، سابقه سایت از archive.org مشخص میشه.
گرافیست و بقیه رو مینداخت بیرون بعد از اینکه ازشون استفاده میکرد، ولی فکر نمیکرد سئوکار حتی اگر پولش رو ندی دسترسی هم نداشته باشه میتونه سایت رو پنالتی کنه. الان هر چی زور میزنه بالا نمیاد :D
خودش یا شرکت، چه فرقی میکنه؟
چرا از طریق اداره کار شکایت نکردی؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مگه به همین راحتیه؟ کلی سگدو زدن داره آخرش هم پارتی یا رشوه نیاز هست
تا جایی که من میدونم شکایت از کارفرما توی اداره کار صورت میگیره و زود رسیدگی میکنند! توی همین فروم دیدم که در موردش بحث شده.
عجیبه که شکایت نکردی. حتی میتونی حکم جمع اوری اموال بگیری

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
فدای سر مسئولین .

گرونی دلار نتیجه تحریم های آمریکاست و ربطی به سیاست داخلی نداره.
بلاهت . [ ب َ هََ ] (از ع ، اِمص ) بلاهة. کم عقل بودن در امورات دنیا بی عقلی . نادانی . حماقت . گولی . . سلیم دلی . . ابلهی . کم خردی . ساده دلی . حمق . غباوت . رعونت . سفه . سخافت . کانائی . و رجوع به بلاهة شود. || ضعف و سستی در رأی و تدبیر.

FBI_20

کاربر بخش دانلود نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
3,002
ایران خودرو ظاهرا نیرو جذب میکنه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یعنی چی؟ یعنی حالا باید بری مصاحبه؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این حرف شما ذهنیت چندسال پیش منه که باعث شد قشنگ به گ* برم.
شما یه تعمیرگاه تصور کن: چند سال باید وقت بزاری برای آموزش
بعدش باید با نونی شیرمال شده بیای دنبال کرایه مغازه و تهیه ابزار که باید 200 میل تا 600-700 میل پیاده شی حداقل و از صبح تا شب کارکنی سر برج کرایه مغازه و کارگر و .... رد کنی بره.
اصلا توی کشور های تورمی ارائه خدمات این چنینی بیشتر به خودکشی شبیه.همین پولو دلالی کنی هم جونت راحته هم اعصابت و هم خیلی بیشتر پول در میاری.
دلالی چه چیزی رو پیشنهاد میدید؟ مثلا ماشین؟ چی بهتره؟
به کنار از اون مهارت خرید و فروش(بازاریابی و مذاکره) دلالی کلا چه اصولی داره؟
بهترین راه اینه که یک تخصصی رو یاد بگیری با توجه به تخصصت خدمات بدی
حالا یا تعمییرات کامپیوتر و خدمات نرم افزارای
یا CNC یا کابینت سازی
بالاخره یک چیزی دیگه
اولش هم به یک سرمایه ی کم نیاز داری که یا باید شریک بگیری یا از بابات بگیری یا خودت یک پس اندازی رو کارگری در بیاری
کارت هم باید از میانگین اون شغل در محل زندگیت بهتر باشه مگرنه انتخاب طبیعی بعد 1 2 سال حذفت میکنه :)
قبلا نظرم این بود فقط یک تخصص رو خیلی خوب و حرفه ای انجام بدم دیگه تمومه
بعدا فهمیدم چه اشتباهی کردم و چقدر وابسته شدم
اگه وابسته بشید، تصمیم گیرنده دیگه شما نیستید!
مثلا برای سئو، تمام زندگیتون وابسه به گوگله، یک الگوریتم شخمی یا فیلترینگ کار رو تموم میکنه. یا مثلا یه اپلیکیشن میتونه سایت داری رو تعطیل کنه! هوش مصنوعی و... همینطور
مثل اونایی که فقط به پیج اینستاگرام وابسته بودن و فیلتر شد یا ساسپند شد
الان یه تعداد زیاد کار و تخصص لیست کردم که از همه یه سررشته ای داشته باشم کم کم همه رو یاد بگیرم
چون مجبورم...
مثلا شما وردپرس بلد باشید مجبورید سئو، طراحی سایت، کدنویسی، جوملا، فتوشاپ و... در کنارش بلد باشید

مهم چیزی که الان دارم یادمیگیرم بازاریابیه، شما خدای تخصص باشید مذاکره با مشتری گدا بلد نباشید زندگیتون مفت ارزش نداره
اولش فکر میکردم چیز خاصی نداره، الان که دارم یادمیگیرم فهمیدم بازاریابی از سئو و... گسترده تره و تمومی هم نداره مثلا یه سر رشتش وصل میشه به روان شناسی و بحث های دیگه که هر کدوموشون به بحث گسترده ترن...

Last edited:
بالا