نیما واقعا امروز یک لحظه ترس تمام وجودم رو برداشت. من یک لپ تاپ با رم 8 گیگ ddr4 و سی پی یو CORE I 3 دارم که 3 سال قبل 2 میلیون تومان خریده بودمش. اون زمان می خواستم یک لپ تاپ خیلی بهتر با قیمت 5 میلیون تومان بخرم که پدر مرحومم گفت فعلا 2 تومان دارم. من هم چون اهل گیم نبودم گفتم همین هم برایم خوب است و خریدمش.
حالا ما یک دانشجوی دیگر در خانه داریم که باید برایش لپ تاپ تهیه کنیم. یک لپ تاپ مشابه مدل لپ تاپ من در حدود 25-30 میلیون تومان آب می خورد. آقا واقعا زیاد است. تا کجا می خواهد این گرانی ها پیش برود. آخه گرانی هم تا یک جایی دیگر. واقعا نمی دانم سرنوشت این مملکت چه می شود.
احتمالا لپ تاپ خودم را بدهم بهش و از دوباره بنشینم پای پی سی :/
بابا ولا بلا وضعیت بحرانی تر از چیزیه که ماها لمس میکنیم.. تا زمانی که دلار 15 تومن بود کلی از جامعه تو فقر بودن .. بزور از پس هزینه هاشون بر میومدن.. منظورم خورد و خوراک و اجاره ست..
الان دیگه وضعیت از بحرانی هم رد کرده..
معلوم نیست این زمین از صبح تا شب شاهد چه زجر ها و بدبختی ها ست..
کجاست اینجور کارا؟ جفت پا میرم تو شکم شرافت...
اگه اهلش بودی که الان اینجا نبودی..
جدای از عقاید شخصی، یه سری کارها رو دیگه حتی کلاهبردار های دنیا یا انگلیسی های مارموز هم از پسشون بر نمیان..
مثل نسل اول زید باز ها که آدم های لوده یا بی وجدان بودن که تو زید بازی موفق بودن..و آدم های سالم توی موفقیت هاشون هاج و واج میموندن..
اینم همونطوریه..
مثلا من یجا استخدام شده بودم.. میگفت برو شهرداری پروژه بگیر بهت پورسانت میدیم..
هربار که من میرفتم پیش مسئولاش میگفتن نداریم...تا بعد از کلی رفت و آمد یکی بهم گفت راهش اینه که با آبدارچی صحبت کنی اون واسطه شه.تا غیر مستقیم رشوه بدی و رابطت با کارمنده اوکی شه..(دقیقا مثل سریال های طنز)
آقا ما رفتیم با آبدارچی سر صحبت رو باز کنیم یه جور اخم کرد و رفت رید بهمون..
تا نگو اینم لم و داستان خودشو داشت..
دیدم فارق از رشوه یی که باید بدم و پول حرامش اصلا نظم و اصول کار نیازمند اینه که از یه طبقه اجتماعی خیلی چرند باشی تا زبون مشترک داشته باشین و راحتتر بتونی رابطه برقرار کنی..
(بدترین چیز لباس شیک و مرتب هست.. نسبت بهت معذب و متنفر میشن..ترجیحا ظاهرت باید ازش پایین تر و عقب تر باشه..مثل مصاحبه کننده های صدا و سیما با کله گنده های نزام )
البته تهران باز خیلی بهتره..شهرستان اسفناکه..