• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
یه چیزه دیگه هم بگم به قول افتک لال از دنیا نرم
حکومت مصطفی مثل اداره برق می مونه, مردم هم مثل شاگردی که شب امتحان در حال درس خوندنه, بخاطره بی لیاقتی مصطفی برق قطع شده. اون شاگرد بهانه خوبی داره برای اینکه بگه برق قطع شد نتونستم درس بخوانم امتحان قبول نشدم ولی اگر واقعا همت کنه و بخواد می تونه زیر نور شمع یا حتی مهتاب مثل زکریای رازی درس بخونه درسته که 10 برابر سختر هست ولی شدنیه. حالا میشه بیکاری رو گردن مصطفی انداخت که به نظرم منطقی هم هست ولی من مصطفی رو یه بلای طبیعی می بینم, مثل زلزله, خشکسالی, بیماری... رو این حساب در همه معادلات اون رو پاک می کنم و با شرایط موجود جلو میرم, چون اگر بخوای بندازی گردن حکومت دزد و بی لیاقت مصطفی که تغییری در زندگی خودت ایجاد نمیشه. با شرایط موجود باید رفت جلو
چقدر قشنگ گفتی آقا :) الهی اریجینال فیلم جلوی چشمت پرپر بشه، کیف کنی:D

پ.ن: با اجازه شما از حالا اون قسمت بلای طبیعی رو در حرفام با دیگران استفاده میکنم:D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بنظرتون رئیس اداره که همه رو با پارتی و رشوه آورده سرکار ، حقوقش دسته کم 20 میلیون تومنه خودشم پولدار و بی نیازه. پس حتی طلا هم براش پول خرد هست هر رشوه ای براش ناچیزه . پس اینایی که رشوه میدن اون رشوه چه چیز با ارزشی هست که از حقوق و دارایی اون طرف با ارزش تره؟!

Weberi.ir

Registered User
لایک‌ها
329
20 میلیون الان خیلی زیاده؟ رشوه که یکی دو تومن نیست.برای یه پروژه پتروشیمی یه دفعه بهت 200 تومن میدن تازه رئیسم نه...

تو اگه ماهی 20 میلیون درامد داشته باشی بعد 1 سال اگه هیچی نخوری میشه 240 میلیون و بعد ده سال میشه 2.4 میلیارد که تهران جای متوسطش متری 30 تومنه (حداقل) 100 متر خونه بهت نمیدن تازه اگه تورمم نباشه!

همه هم با پارتی نرفتن من خودم چند نفر رو دیدم که با علمشون رفتن فقط باید سختی بکشی یکم

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
بنظرتون رئیس اداره که همه رو با پارتی و رشوه آورده سرکار ، حقوقش دسته کم 20 میلیون تومنه خودشم پولدار و بی نیازه. پس حتی طلا هم براش پول خرد هست هر رشوه ای براش ناچیزه . پس اینایی که رشوه میدن اون رشوه چه چیز با ارزشی هست که از حقوق و دارایی اون طرف با ارزش تره؟!
: )))))))))))))
مرد حسابی تو نمیدونی چه ارقامی جابجا میشه؟
اصلا اینا سراغ حقوق دریافتیشون نمیرن..
حقوقشون حکم یارانه ما رو داره.. بلکه صبر کنن تا آخر سال جمع بشه.. اون موقع براشون یه مبلغ معقولی میشه که برن سمتش و برداشتش کنن..

شهردار یکی از مناطق اهواز با دوست برادرم 7 -8 سال پیش درد دل میکرد..میگفت این ماه 70 میلیون بیشتر کاسب نشدم..

یه آدم چلغوز هم بخاطر حمل یه هندیکم و فیلمبرداری از استاندار خوزستان در طی دو سه روز رفت و آمد راجب سیلی که اومده بود،120 میلیون تومن پول گرفته بود..
یک فیلمبردار، با یک دوربین.. اونم هندیکم خانگی و نه دوربین حرفه یی فیلمبرداری...

پول مثل پشگل ریخته..منتها باید پا رو شرافتت بذاری

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
همه هم با پارتی نرفتن من خودم چند نفر رو دیدم که با علمشون رفتن فقط باید سختی بکشی یکم

من نمی گویم همه با پارتی رفته اند. اتفاقا اینقدر آدم دیده ام بدون پارتی بازی در ادارات دولتی مشغول به کار شده اند که نگو، اما این آدم ها یکجوری هستند. مثلا من یک آدمی را می شناسم که در بخش فناوری اطلاعات یکی از ادارات دولتی است. انصافا هم با پارتی نرفته ولی آقا این واقعا هیچی از کد نویسی و این جور مسائل بلد نیست. حالا این چگونه جذب شده را نمی دانم. در آموزش و پرورش هم اینقدر از این جذب ها دیده ام. طرف اصلا مکالمه صفره اما به عنوان دبیر زبان جذب شده است :|

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
من نمی گویم همه با پارتی رفته اند. اتفاقا اینقدر آدم دیده ام بدون پارتی بازی در ادارات دولتی مشغول به کار شده اند که نگو، اما این آدم ها یکجوری هستند. مثلا من یک آدمی را می شناسم که در بخش فناوری اطلاعات یکی از ادارات دولتی است. انصافا هم با پارتی نرفته ولی آقا این واقعا هیچی از کد نویسی و این جور مسائل بلد نیست. حالا این چگونه جذب شده را نمی دانم. در آموزش و پرورش هم اینقدر از این جذب ها دیده ام. طرف اصلا مکالمه صفره اما به عنوان دبیر زبان جذب شده است :|
http://instagr.am/p/CHAPaobJqDF/

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
سیستم نخبه ستیزی ست..

نیما واقعا امروز یک لحظه ترس تمام وجودم رو برداشت. من یک لپ تاپ با رم 8 گیگ ddr4 و سی پی یو CORE I 3 دارم که 3 سال قبل 2 میلیون تومان خریده بودمش. اون زمان می خواستم یک لپ تاپ خیلی بهتر با قیمت 5 میلیون تومان بخرم که پدر مرحومم گفت فعلا 2 تومان دارم. من هم چون اهل گیم نبودم گفتم همین هم برایم خوب است و خریدمش.

حالا ما یک دانشجوی دیگر در خانه داریم که باید برایش لپ تاپ تهیه کنیم. یک لپ تاپ مشابه مدل لپ تاپ من در حدود 25-30 میلیون تومان آب می خورد. آقا واقعا زیاد است. تا کجا می خواهد این گرانی ها پیش برود. آخه گرانی هم تا یک جایی دیگر. واقعا نمی دانم سرنوشت این مملکت چه می شود.

احتمالا لپ تاپ خودم را بدهم بهش و از دوباره بنشینم پای پی سی :/

kolange

Registered User
لایک‌ها
2,097
: )))))))))))))
مرد حسابی تو نمیدونی چه ارقامی جابجا میشه؟
اصلا اینا سراغ حقوق دریافتیشون نمیرن..
حقوقشون حکم یارانه ما رو داره.. بلکه صبر کنن تا آخر سال جمع بشه.. اون موقع براشون یه مبلغ معقولی میشه که برن سمتش و برداشتش کنن..

شهردار یکی از مناطق اهواز با دوست برادرم 7 -8 سال پیش درد دل میکرد..میگفت این ماه 70 میلیون بیشتر کاسب نشدم..

یه آدم چلغوز هم بخاطر حمل یه هندیکم و فیلمبرداری از استاندار خوزستان در طی دو سه روز رفت و آمد راجب سیلی که اومده بود،120 میلیون تومن پول گرفته بود..
یک فیلمبردار، با یک دوربین.. اونم هندیکم خانگی و نه دوربین حرفه یی فیلمبرداری...

پول مثل پشگل ریخته..منتها باید پا رو شرافتت بذاری

کجاست اینجور کارا؟ جفت پا میرم تو شکم شرافت...

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داااداش ماهی 20 تومن زیاده ؟! ماهی 20 تومن پولدار حساب نمیشه . تهران ماهی 20 تومن متوسط حساب میشه
اولا ماهی 20 نمیگرن ، کف کفش 20 تومنه . راحت تا 100 تومن میگیرن ( با موارد جانبی قانونی کنارش رقم بالاتر هم میره )
رشوه هم که 10 تومن و 20 تومن و 30 تومن نیست
بعضیا رشوه نمیگیرن ، کار رو اوکی میکنن روابطشون بهتر میشه ، باندشون رو گسترش میدن :p
ولی اگه کسی هم رشوه بگیره این رقما رو نمیگیره:rolleyes:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,498
نیما واقعا امروز یک لحظه ترس تمام وجودم رو برداشت. من یک لپ تاپ با رم 8 گیگ ddr4 و سی پی یو CORE I 3 دارم که 3 سال قبل 2 میلیون تومان خریده بودمش. اون زمان می خواستم یک لپ تاپ خیلی بهتر با قیمت 5 میلیون تومان بخرم که پدر مرحومم گفت فعلا 2 تومان دارم. من هم چون اهل گیم نبودم گفتم همین هم برایم خوب است و خریدمش.

حالا ما یک دانشجوی دیگر در خانه داریم که باید برایش لپ تاپ تهیه کنیم. یک لپ تاپ مشابه مدل لپ تاپ من در حدود 25-30 میلیون تومان آب می خورد. آقا واقعا زیاد است. تا کجا می خواهد این گرانی ها پیش برود. آخه گرانی هم تا یک جایی دیگر. واقعا نمی دانم سرنوشت این مملکت چه می شود.

احتمالا لپ تاپ خودم را بدهم بهش و از دوباره بنشینم پای پی سی :/
بابا ولا بلا وضعیت بحرانی تر از چیزیه که ماها لمس میکنیم.. تا زمانی که دلار 15 تومن بود کلی از جامعه تو فقر بودن .. بزور از پس هزینه هاشون بر میومدن.. منظورم خورد و خوراک و اجاره ست..
الان دیگه وضعیت از بحرانی هم رد کرده..
معلوم نیست این زمین از صبح تا شب شاهد چه زجر ها و بدبختی ها ست..
کجاست اینجور کارا؟ جفت پا میرم تو شکم شرافت...
اگه اهلش بودی که الان اینجا نبودی..
جدای از عقاید شخصی، یه سری کارها رو دیگه حتی کلاهبردار های دنیا یا انگلیسی های مارموز هم از پسشون بر نمیان..
مثل نسل اول زید باز ها که آدم های لوده یا بی وجدان بودن که تو زید بازی موفق بودن..و آدم های سالم توی موفقیت هاشون هاج و واج میموندن..

اینم همونطوریه..
مثلا من یجا استخدام شده بودم.. میگفت برو شهرداری پروژه بگیر بهت پورسانت میدیم..
هربار که من میرفتم پیش مسئولاش میگفتن نداریم...تا بعد از کلی رفت و آمد یکی بهم گفت راهش اینه که با آبدارچی صحبت کنی اون واسطه شه.تا غیر مستقیم رشوه بدی و رابطت با کارمنده اوکی شه..(دقیقا مثل سریال های طنز)
آقا ما رفتیم با آبدارچی سر صحبت رو باز کنیم یه جور اخم کرد و رفت رید بهمون..
تا نگو اینم لم و داستان خودشو داشت..
دیدم فارق از رشوه یی که باید بدم و پول حرامش اصلا نظم و اصول کار نیازمند اینه که از یه طبقه اجتماعی خیلی چرند باشی تا زبون مشترک داشته باشین و راحتتر بتونی رابطه برقرار کنی..
(بدترین چیز لباس شیک و مرتب هست.. نسبت بهت معذب و متنفر میشن..ترجیحا ظاهرت باید ازش پایین تر و عقب تر باشه..مثل مصاحبه کننده های صدا و سیما با کله گنده های نزام )
البته تهران باز خیلی بهتره..شهرستان اسفناکه..

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بدترین چیز لباس شیک و مرتب هست.. نسبت بهت معذب و متنفر میشن..
اگه پولدار جلوه بکنی که تیغت میزنن
scar.gif

دست به سرتم میکنن
793.gif

اگه آبدارچی در دسترس نبود ، استفاده از نگهبان و دربون توصیه میشه
s244.gif

اگه هیچکی تحویل نگرفت باید خیلی ناراحت و درمونده خودت رو نشون بدی که یکی از فرصت طلبای مارموز شاخکاش تکون بخوره نزدیک بشه بگه " کارت چیه "
47splvo.gif

اگه هم رابطه مد نظر موجود باشه و توجیه شده باشه که مستقیم پیش اصل کاری میگی و واضح درخواست رو بیان میکنی
2.gif

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یک آدمی را می شناسم که در بخش فناوری اطلاعات یکی از ادارات دولتی است. انصافا هم با پارتی نرفته ولی آقا این واقعا هیچی از کد نویسی و این جور مسائل بلد نیست. حالا این چگونه جذب شده را نمی دانم
اگر اون کارمند بیاد بگه با پارتی رفته سرکار که کارش رو از دست میده
بیاد بگه فلانی پارتیم بوده و اینقدر هم رشوه دادم فقط برای اینکه به ما بفهمونه ، به قیمت از دست دادن شغلش؟!
پس اینقدر نگید پارتی نداشتن ، این دروغ ها رو فقط یه بچه باور میکنه

20 میلیون الان خیلی زیاده؟
داااداش ماهی 20 تومن زیاده ؟! ماهی 20 تومن پولدار حساب نمیشه . تهران ماهی 20 تومن متوسط حساب میشه
اولا ماهی 20 نمیگرن ، کف کفش 20 تومنه . راحت تا 100 تومن میگیرن ( با موارد جانبی قانونی کنارش رقم بالاتر هم میره )
من حساب و کتاب دستم نیست ، بفرض که به ارزش پول 20 سال پیش گفتم، هنوز رقم اختلاس و دزدی هاشون هم اضافه میشه
یک لپ تاپ مشابه مدل لپ تاپ من در حدود 25-30 میلیون تومان آب می خورد. آقا واقعا زیاد است. تا کجا می خواهد این گرانی ها پیش برود. آخه گرانی هم تا یک جایی دیگر. واقعا نمی دانم سرنوشت این مملکت چه می شود.
تا کجا پیش میره معلوم معلوم نیست ، چون یکی دو روز نیست که دارید تحمل میکنید...
چندین ساله که وضعیت همینه
بدترین چیز لباس شیک و مرتب هست..
یکی تعریف میکرد رفته بود مالزی میگفت اونجا اصلا مقام و لباس و پول تو ارزش نداره فقط انسانیت اون طرف ارزش داره
همون رفتاری که با یه پولدار دارن همون رفتار رو با یه آدم ساده هم دارن
ولی اینجا اول میپرسن شغلت چیه که به نسبت پول و سرمایه ای که داری بهت احترام بزارن!
با آبدارچی صحبت کنی اون واسطه شه
اون آبدارچی مهمترین نقش رو داره توی اون اداره یعنی رئیس اداره همیشه از آبدارچی به عنوان جاسوس استفاده میکنه و در این حد براش قابل اعتماده
پس حتی اون آبدارچی و پادوی اداره هم بدون رشوه و پارتی نرفته سرکار

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
همه شرکت های خصوصی توی فرم استخدامشون قسمت معرف چیزی ننویسی کار نمیدن
معرف یعنی همون پارتی
توی اداره ها دیگه علنی نمیگن معرف، کار دولتی کلا ارثی شده
رئیس بانک فامیلش بروکی مقدم هست توی همون بانک چهل نفر دیگه با همین فامیل و با همین قیافه شخمی یعنی قشنگ کل طایفه و خانودش رو آورده سرکار
دیپلم هم ندارن
حالا بهش بگی کار میگه آزمون ثبت نام کردی؟ قبول شدی؟!!:mad:
اینا حتی برای کارگری هم معرف میخوان :mad:
باج و رشوه دادن نمیدونم چه اصول و سقفی داره . جیب و شکم مفت خور یکیشون رو تا حلقوم پر کردم . در حد یه تشکر هم هیچ کاری نکرد چه برسه به اینکه جوابی بده کاری کنه . شکم یه سگ رو سیر کنید تا عمر داره وفادار میمونه ولی آدم میخوره یه گ#وز هم روش
خب با این تجربه . باج و رشوه دادن بدرد نمیخوره .
حالا سوالم اینه که معرف از کجا بیارم؟! یه آدم معمولی که هیچکس رو نمیشناسه معرف و پارتی از کجا پیدا کنه؟
:mad:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
این سیستم چه دولتی و چه خصوصی کلان از بالا تا پایین درگیر فساد هستن. یکی که تو کار دولتی هست و در حد رئیس و مدیر پست سازمانی داره تموم فامیل هاشو دور خودش جمع میکنه اگه بازهم فامیل درجه یک و دو پر شد میره با زد و بند تو بخش های خصوصی درگیر با محل کارش فامیل های دیگه و حتی درجه 3 جا میکنه تا زنش و دوست دخترهاش ازش راضی باشند و بهش سرویس بدن.
معرف هم یعنی کسی که بهش مراجعه کردن و پرسیدن بیزی چطور آدمیه بگه بچه خوبیه و سر به راه هست. صرفا یه شناخت داشته باشه حالا ممکنه فقط پدر و مادر طرف بشناسه کفایت میکنه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
از نگهبان یه اداره پرسیدم اینجا نیروی کار نمیگیره، گفت از رادیو تلویزیون اعلام میکنن خخخخخ . همون تلویزیون رو بکنی تو ****

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
دوستان من.
دنبال کار نباشید. دنبال درست کردن کار باشید. وقتی حراست دانشگاه گفت ستاره دارت میکنیم بگید به منچه من نمیخوام بیام برای دولت کار کنم. بگید میخوام برم خارج. بگید میخوام آنلاین کار کنم. کار درست کنید، کار نکنید. یک شرکت بزنید توش 70% زن و همجنس گرا استخدام کنید. یک شرکت بزنید توش 100% مرد گردن کلفت استخدام کنید. یک شرکت بزنید توش 110% بچه جانباز استخدام کنید. چون شما خودتون استخدام گرید.

پولشو از کجا بیارید؟ یک ایده داشته باشید. یا مثلا یک کتاب بنویسید روی امزان کیندل منتشرش کنید. یا جنسهای ایرانی رو توی امزان یا علی بابا بفروشید. اگر خوشتیپ و خوشصحبتید و انگلیسیتون خوبه یک سری ویدیو یوتیوب بسازید یا روی تویچ استریم کنید. ایده داشته باشید تا پاچه خوار یک مرتیکه ی مزلف دولتی نباشید.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
توش 70% زن و همجنس گرا استخدام کنید.

در بیوت مردان ماورایی( دکانداران دینی و مذهبی)
به طور کامل در این زمینه، شرعی و قانونی پیشتاز ایجاد اشتغال هستند

کارآفرین بودند، قبل از اینکه کار آفرینی مد باشه... ;)... :D

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یک شرکت بزنید توش 70% زن و همجنس گرا استخدام کنید
عملی که شرکت ها انجام میدن چیه؟
شرکت که خودش پول ساز نیست
باید یه کاری کنه که پول دربیاره
قبلا اداره مالیات کارآموز بودم پرونده هاشون رو میدیدم همه سرمایه اولیه 1000 ریال گذاشته بودن! البته برای دور زدن مالیات
کار شرکت ها private هست دفاتر و مالیاتشون همینطور ، کار هاشون رو ثبت دفاتر مالی نمیکنن
زمینه فعالیت شرکت های کوچیک رو میبینی معلومه که از این کار پولی در نمیاد ولی طرف اونقدر پول داره که چند تا کارخونه رو میتونه بخره!
یا اون فعالیت هایی که پولسازه ، سرمایه اولیه کلان میخواد
به هر حال برای کار کوچیک ، تمام فعالیت این شرکت ها مشکوکه معلوم نیست چه عملی انجام میدن که درآمد خیلی بالا دارن

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
به هر حال برای کار کوچیک ، تمام فعالیت این شرکت ها مشکوکه معلوم نیست چه عملی انجام میدن که درآمد خیلی بالا دارن
معمولا همون کار رسمی شرکت انجام میشه
مثلا اونی که شرکت دکوراسیون داره ، همه فاکتور های فروش خرد رو ثبت میکنه ، کارای MDF رو ثبت نمیکنه ، اگه معاملات پخش انجام میده مثل ورق MDF یا یراق و ... اونا رو کلا مخفی میکنه
بعد اداره مالیات همون کاغذ دیواری و لمینت و قرنیز و اسکوتی رو فقط حساب میکنه
چون خیلی هم دامنه کاری گسترده باشه ، اداره مالیات برای اخاذی بیشتر علاقه نشون میده
900.gif

شرکت ها عمدتا کارهاشون همون چیزیه که ثبت میکنن ولی در همون راستا ، گسترده تر کار میکنن

میتونن کارای دیگه هم بکنن و میکنن ، اما خرده کاریه . مثلا ما توی همون شرکتمون خودرو هم به پستمون میخورد که شرایطش خوب باشه میزدیم یا چیزای دیگه ولی خوب صرفا از امکانات استفاده میکردیم . فضای مناسب ، پوز ، ...
996.gif

بالا