• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
خوب با این پست بیشتر نشون دادی که چیزی از سیاست حالیت نیست که میگی ترامپ بیاد یا بایدن فرقی نمیکنه. قبلا هم در یکی از تاپیکا تاکید داشتی که مملکت رو باید با "چس" اداره کرد. چس بفروشیم خزانه رو پر کنیم مشاهده پیوست 1196326 نمیدونی حداقل 60 درصد اقتصاد ایران وابسته به نفته و برای سیر کردن شکم مردم ، این مملکت باید یه زهرماری بفروشه. لااقل اگر این بایدن بیاد سرکار طبق گفته خودش به برجام برمیگرده و تحریمای نفتی رو هم برمیداره. یعنی ایران به جای فروش یواشکی روزانه 300 هزار بشکه نفت میتونه روزی 4-5 میلیون صادر کنه تا چرخ مملکت بچرخه. قرار نیست دلار به 2 تومن برگرده ولی لااقل دیگه مردم امنیت اقتصادی دارن نه اینکه شب بخوابن صبح بلند شن ببینن دلار از 7 تومن شده 20 تومن.

من که مشکلی ندارم ترامپ، بایدن یا هر خر دیگه ای که بیاد برا من فرقی نداره من نه گشنه موندم نه تشنه موندم نه بی سرپناه. ولی اگر تحریما متوقف بشه لااقل اون کارگر بدبخت یه چیزی میزارن روی حقوقش تورم هم به جای 60 درصد میشه 10 درصد این بنده خدا هم میتونه یه چیزی بده شکم زن و بچه ش رو سیر کنه. گرسنگی هم مهم نیست من دلم برای اونی میسوزه که مریض داره و برای تامین هزینه سیکل درمانی ، ماهیانه باید 10 میلیون تومن پول آمپولی رو بده که تا قبل از تحریم قیمتش 1 میلیون تومن بوده.

در جواب ادامه صحبت هات دوباره برگشتی به همون پست قبلیت. بله میدونم مردم گوشت ندارن بخورن . به من چه ؟ به مسئولین چه ؟ اینا نتیجه تحریم های آمریکاست. زمانی که همین منحوس که قماش شما بهش رای داد و با این توافق *خمیش که حتی بلد نبود یه تضمین برای اجرای توافق بگیره که دولت بعدی آمریکا نیاد بزنه زیرش، اومد روی کار دلار 2 هزار تومن ناقابل بود. مگر کسی مشکلی داشت؟ برو کلیپ اون پلنگه در ونزوئلا رو نگاه کن. مردمش از گرسنگی رفتن در جنگل پلنگ شکار کردن گذاشتن روی آتیش دارن کباب میکنن. آمریکا 2 تا تحریمشون کرد مردمشون به علف خوردن افتادن. بعد ترامپ میگه من سنگین ترین تحریم های تاریخ رو بر ایران اعمال کردم و به لطف همین مسئولین شماها صبح تا شب دارید میخورید و میخوابید دو قورت و نیمتون هم باقیه . تازه با این همه فشار تحریم برق رو هم مجانی کردن !

یه خبرنگار آمریکایی اومده بود ایران میگفت من بعد این تحریما فکر کردم مردم ایران دارن از گرسنگی همدیگه رو میخورن بعد رفتم توی یکی از "مال" های اصفهان دیدم مجتمع تجاریشون از فلان مجتمع ما در آمریکا دو برابر بزرگتره و تو کوچه و خیابون زندگی عادی جریان داره و مردم اصلا عین خیالشون نیست ! واقعا دم این مسئولین گرم. با همین طرح های قرارداد با چین و امثالهم چنان حرکاتی میزنن که خود آمریکاهم تو کف مونده که چرا ما هرچی تحریم میکنیم اینا هیچیشون نمیشه.

وضع به جایی رسیده که ریچارد نفیو که تمام تحریم های ایران رو طراحی کرده برمیگرده ترامپ رو مسخره میکنه میگه تحریمای تو هیچ تاثیری بر ایران نذاشته

اگه این یارو بایدن اومد روی کار که وضع مردم درست میشه. درست هم نشه لااقل بدتر نمیشه . ولی اگر ترامپ بیاد روی کار احتمالا دلار تا 2024 و پایان ریاست جمهوریش تا 50 تومن هم میره. اینم موقتیه بالاخره تمام میشه. 2024 هم طبق معمول یه دموکرات (احتمالا میشل اوباما) میاد روی کار و فشار به ایران رو به حداقل میرسونن.

حالا تکلیف چیه ؟! خوب اگر زورتون میرسه برید یقه آمریکا رو بگیرید بگید چرا زدی زیر توافق دلار شده 25 تومن مردم ما گرسنه ان و به قول شما 500 گرم گوشت ماهی یه بار نمیتونن بخورن. اگر هم زورتون نمیرسه باید دست همین مسئولین رو هم ببوسید که نذاشتن مردم ایران مثل ونزوئلا به علف خوردن بیافتن و با چنگ و دندون مملکت رو حفظ کردن. اگر ج ا نبود تا الان ایرانی باقی نمونده بود.
دااااووووووشششششش خدا وکیلی اینو بزار رو پروفایلت
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

گل مراد و ابراز محبت - نماشا

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
شاسگولی که ایران با ونزوئلا مقایسه می کنه باید بست به گاری :D 20 سال مملکت بدن دست من یک قطره نفت نمی فروشم کاری میکنم مردم سوئیس آرزوشون بشه ایران زندگی کنن البته اول گردن مثتفی رو میزنم تا 10 سال جسدش آویزون میدون آزادی

3 بار قوم مغول از روی ایران رد میشدن به این فلاکت نمی افتادیم بعد بوزینه های حکومت میگن اگه اینا نبودن الان از گرسنگی مرده بودیم موندم تو پایگاه چجوری میگوزن تو مغز اینا, واقعا هر سرطانی علم گوزیدن تو مغز نابود میکنه :eek:

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
پس چرا همه همین کار رو نمیکنن ؟ الان چند صد هزار ایرانی مقیم خارج داریم که به گدایی و کارتن خوابی افتادن. اینا هم مدارک دارن، هم حساب بانکی، هم حاضرن هر کاری بکنن. سواد در حد سرور خریدن هم دارن. بخدا به این راحتی نیست .... بله . من الان میتونم بشینم بگم پول در آوردن کاری نداره که. الان اراده میکنم، بدون سرمایه اولیه یه هفته بعد یه کار جدید راه می اندازم که مثلا 1000 دلار در ماه درآمد داره ... اما مساله اینجاست که من 100 سال تجربه و دانش قبلی دارم. یه جوونی که امروز میخواد شروع کنه، برای به دست آوردن همینا سال ها باید جون بکنه.

موهای من خیلی هم پرپشته. خرمایی خوجگل هم هست. تا چشت درآد:p
کلا تا جایی که من میدونم 4-5 نفر وجود دارن که سید باکس می فروشند و سرور های شرکت های دیگر رو به این طریق با واسطه به مردم می فروشند. یعنی گنجایش این کار 10 نفر هم بعید میدونم باشه چه برسه به 100,000 نفر و مهمترین قسمتش فعال بودن شخص توی انجمن های تورنت و هاستینگ و اینجور چیزهاست, این دوست ما نزدیک 1000 نفر توی کاناله دیسکوردش داره و یه آدم شناخته شده هست توی این مورد, چون بر مبنای اعتماد این خرید و فروش ها صورت میگره, ولی منظوره من این هست که برای مردم کار وجود دارد اگر واقعا دنبالش برند. الان علوم کامپیوتری خیلی گسترده شده. اگر تمام علوم جهان از 100 عدد 2 باشد, علوم کامپیوتری یقینا 98 تای بقیه هست :D

100 هزار نفر که سهله 10 میلیون نفر هم که باشند با یادگیری مهارت های کامپیوتری میتونن پول پارو کنن چون الان 1000 دلار هم یکی دربیاره به پول خودمون میشه 20-30 میلیون تومن. بهتر از راننده اسنپی هست دیگه. :cool:

برنامه نویسی, فوتوشاپ, طراحی سایت... یادگیری اینها سخت و زمانبر هست ولی لازم نیست طرف 10 سال دانشگاه برود و تحصیل کند با 6 ماه تا 1 سال می تونه در حد متوسط این مهارت ها را یاد بگیرید و خیلی سریع وارد بازار کار بشه بعد از چند سال هم میشه حرفه ای شد و پیشنهاد های خیلی بهتری از شرکت ها بزرگتر دریافت کند ولی در شروعش باید خودش رو با این سایتها فریلنسری سر گرم کنه.

خوبیش اینه که یه فرد ایرانی لازم نیست نرم افزار های خارجی مثل فوتوشاپ رو بخرد و همچنین تمام دوره های آموزشی پولیش رو راحت می تونه غیرقانونی از اینترنت دانلود کنه, یعنی یه ایرانی در عمل بخاطره شهر هرت بودنش در این مورد از آمریکایی جلوتره, چون ابزار کارش براش مجانی درمیاد.

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,722
یه چیزه دیگه هم بگم به قول افتک لال از دنیا نرم
حکومت مصطفی مثل اداره برق می مونه, مردم هم مثل شاگردی که شب امتحان در حال درس خوندنه, بخاطره بی لیاقتی مصطفی برق قطع شده. اون شاگرد بهانه خوبی داره برای اینکه بگه برق قطع شد نتونستم درس بخوانم امتحان قبول نشدم ولی اگر واقعا همت کنه و بخواد می تونه زیر نور شمع یا حتی مهتاب مثل زکریای رازی درس بخونه درسته که 10 برابر سختر هست ولی شدنیه. حالا میشه بیکاری رو گردن مصطفی انداخت که به نظرم منطقی هم هست ولی من مصطفی رو یه بلای طبیعی می بینم, مثل زلزله, خشکسالی, بیماری... رو این حساب در همه معادلات اون رو پاک می کنم و با شرایط موجود جلو میرم, چون اگر بخوای بندازی گردن حکومت دزد و بی لیاقت مصطفی که تغییری در زندگی خودت ایجاد نمیشه. با شرایط موجود باید رفت جلو

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
همه چی به بند پ ختم میشه پول پارتی پارتی پول تا پارتی نداشته باشی کاری نیس خودم به شخصه توی یه ازمون استخدامی چند ماه پیش توی شهر خودمون شرکت کردم و حتی توی مراحل اولیه هم پذیرفته شدم ولی بعد از مصاحبه ی اون ازمون و دیدن نتایج اون ازمون واقعا تعجب کردم چون که به خودم خیلی مطمئن بودم که 100 درصد قبول میشم بخاطر اینکه توی شهر خودمون بود و 6 نفر پسر هم بیشتر ظرفیت پذیرش نداشت حالا من از بین هزاران نفر توی 3 برابر ظرفیت اسمم دراومد ولی در کمال ناباوری روز اعلام نتایج شدم ذخیره ششم و بعد از پیگیری فهمیدم که چند نفر غیر بومی از شهر دیگه قبول کردن چون که پارتی داشتن ولی من که بومی شهر خودمون بودم و حد نصاب رو بدست اورده بودم رو جزو ذخیره ها زده بودن و بعد از پیگیری در صورتی که مصاحبه رو هم عالی داده بودم ولی نمره ی مصاحبمو کم داده بودن تا بتونن یکی دیگه رو جای من ببرن داخل کلا مرحله ی مصاحبه رو واسه همین گزاشتن که حتی اگه کسی تو ازمون عالی باشه تو مصاحبه زیر پاشو خالی کنن و دستش به جایی بند نباشه.
ضمن اینکه در حالی که همه جا اولویت مثلا با بومیه ولی اینجا اولویت با پارتیه!خلاصه که بعد از دوماه اعتراض و نامه به نماینده مجلس و....هیچ اثری نداشت حالا مسوول گزینش هم یه ادم بود از اینا که جای مهر توی پیشونیشونه با هزار تا دلیل و مدرک داری باهاش حرف میزنی که حقتو خوردن ولی انگار با دیوار داری صحبت میکنی. وقتی از قبل مشخص شده کی باید بره داخل دیگه حق و ناحق نداره.حالا هر جا نمیخای برو جار بزن که حق خوری شده
جالب اینجاست توی یه ازمون استخدامی دیگه هم شرکت کرده بودم چند ماه قبلش توی یه شهر دیگه و اونجا هم قبول شدم ولی نماینده ی اون شهر خیلی جدی از حق همشهریاش دفاع کرد توی اون ازمون و با دادو بیداد گفته بود که همه رو باید بومی بگیرین و همه رو هم بومی گرفتن و غیر بومیا مثل من رو تو مرحله اخر حذف کردن با وجودی که قبول شده بودم حذف شدم اونجا بخاطر اینکه بومی نبودم در حالی که تو شهر خودمونم قبول شدم و با وجودی که بومی بودم ولی غیر بومی گرفتن چون نماینده ی شهرمون اینقدر بی عرضه بود که با وجودی که بهش نامه زدم و همه جور اعتراضی کردم ولی هیج کاری نکرد تا غیر بومیا رو حذف کنن و منی که بومیم رو جایگزین اونا کنن چون این وسط منافع یه عده به خطر میفتاد خلاصه که بعد از اون اتفاقات از اون روز به بعد دیگه حالم از هر چی ازمون استخدامیه بهم خورد و حیف اون همه تلاشی که واسه استخدامیا کردم با وجودی که حقم بود الان استخدام باشم ولی خیلی راحت یکی دیگه رو جای من اوردن و هیچ کاری هم نتونستم بکنم چون پارتی نداشتم
هفت خوان رو طی کنی پارتی هم داشته باشی استخدام رسمی بشی ، تازه میرسی به برجی دو سه میلیون تومن که اگه هر برج 3 تومن بدن بعد از 3 سال میشه 108 میلیون تومن اگر قیمت پراید توی این سه سال ثابت بمونه گرون نشه و هیچی هم خرج خودت نکنی تازه میتونی یه دونه پراید بخری که بزنی به تیر برق پرایده دو نیم بشه o_O

f@iry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3,137
یه چیزه دیگه هم بگم به قول افتک لال از دنیا نرم
حکومت مصطفی مثل اداره برق می مونه, مردم هم مثل شاگردی که شب امتحان در حال درس خوندنه, بخاطره بی لیاقتی مصطفی برق قطع شده. اون شاگرد بهانه خوبی داره برای اینکه بگه برق قطع شد نتونستم درس بخوانم امتحان قبول نشدم ولی اگر واقعا همت کنه و بخواد می تونه زیر نور شمع یا حتی مهتاب مثل زکریای رازی درس بخونه درسته که 10 برابر سختر هست ولی شدنیه. حالا میشه بیکاری رو گردن مصطفی انداخت که به نظرم منطقی هم هست ولی من مصطفی رو یه بلای طبیعی می بینم, مثل زلزله, خشکسالی, بیماری... رو این حساب در همه معادلات اون رو پاک می کنم و با شرایط موجود جلو میرم, چون اگر بخوای بندازی گردن حکومت دزد و بی لیاقت مصطفی که تغییری در زندگی خودت ایجاد نمیشه. با شرایط موجود باید رفت جلو
بلخره یه پست بدرد بخور نوشتی
آفرین:)

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
آخرین سازمانی که این‌طوری براش کار کردم، شرکت "اسنپ" بود. من "کارشناس فروش" بودم و سرپرستی بازاریابا تو استان رو داشتم. به اون کارم مثل یه جنگ نگاه می‌کردم، هدفم این بود که به همه‌ی تارگت‌هایی که سازمان برای روز، هفته و ماه می‌چید برسم. حتی پیش می‌اومد من از جیبم کلی هزینه می‌کردم که به اون تارگت برسم. پولش برام مهم نبود، رسیدن به اون هدف خیلی لذت‌بخش بود برام. همیشه هم بالاتر از تارگت نتیجه می‌گرفتم.

ولی با "مدیر عملیات" منطقه رابطه‌ی خوبی نداشتم. خیلی باهاش چک و چونه می‌زدم و همیشه به رخش می‌کشیدم که راه من نتیجه داده و من بهتر بلدم کارم رو انجام بدم. همین باعث می‌شد به من حس خوبی نداشته باشه و پاداش‌هام رو کامل نده. سال ۹۶ پاداش رسیدن به ۱۰۰ درصد تارگت، ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومن بود که اضافه بر حقوق ثابت به کارشناس‌های فروش می‌دادن. این نامرد، اختیار داشت که در صورت صلاح‌دید، پاداش رو هرچقدر که خواست بده. هر ماه فقط ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومن می‌نوشت برام.

گذشت و اسنپ مثل خیلی از شرکت‌های خصوصی دیگه، افتاد به کاهش هزینه‌ها و تعدیل نیرو. اولین نفری که تعدیل شد، من بودم. :D اما دیگه هیچ‌وقت نتونستن به تارگت‌هاشون برسن. چند وقت پیش یکی از بازاریاب‌هام رو دیدم، می‌گفت به ۳۰ درصد تارگت‌هاشونم نمی‌رسن. چون کارشناس جدید، دقیقاً همون کاری رو می‌کنه که بهش دستور می‌دن و مهم نیس براش چی می‌شه آخرش.
از "اسنپ" تماس گرفتن امروز باهام و ضمن ابراز پشیمانی و ندامت از کار گذشته‌شون از من خواستن که دوباره برم کمک‌شون.

الان که به خاطر کرونا کاسبی‌شون روند کاهشی گرفته، فهمیدن کی به دردشون می‌خوره و عیار واقعی کارای قبلی منو درک کردن.

منم قبول کردم و از شنبه شروع می‌کنم دوباره باهاشون. این سری توپ تو زمین منه و خواهند فهمید دنیا دست کیه. :D

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
از "اسنپ" تماس گرفتن امروز باهام و ضمن ابراز پشیمانی و ندامت از کار گذشته‌شون از من خواستن که دوباره برم کمک‌شون.

الان که به خاطر کرونا کاسبی‌شون روند کاهشی گرفته، فهمیدن کی به دردشون می‌خوره و عیار واقعی کارای قبلی منو درک کردن.

منم قبول کردم و از شنبه شروع می‌کنم دوباره باهاشون. این سری توپ تو زمین منه و خواهند فهمید دنیا دست کیه. :D
اگر میتونی بیا و بگو که چی شد؟ و همچنین میزان حقوق و امتیازاتی که قراره بهت بدن رو بگو
دوست دارم بدونم شرکت اسنپ با شرکت های دولتی پارتی باز چقدر فرق داره و اصلا تفاوتی داره یا خیر

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
اگر میتونی بیا و بگو که چی شد؟ و همچنین میزان حقوق و امتیازاتی که قراره بهت بدن رو بگو
دوست دارم بدونم شرکت اسنپ با شرکت های دولتی پارتی باز چقدر فرق داره و اصلا تفاوتی داره یا خیر
- یه حقوق ثابت به عنوان "کارشناس" داری.

- پاداش رسیدن به تارگت‌های مختلف هست که گاهی رقمش از حقوق ثابت هم بیش‌تر می‌شه.

- حساب اسنپ مسافر کارشناس، ماهیانه شارژ می‌شه. همچنین اگه وسیله‌ی نقلیه نداشته باشه، جابجائی‌های کاریش در سطح شهر با اسنپ و رایگان انجام خواهد شد.

- بیمه‌ی تکمیلی هست.

- خدمات درمانی با تخفیف و اینا داره.

- گوشی هوشمند نداشته باشی، برات تبلت می‌گیرن.

- لپ‌تاپ برات می‌گیرن.

- از امکانات دفتر و تلفنش هم می‌تونی استفاده کنی.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
- یه حقوق ثابت به عنوان "کارشناس" داری.

- پاداش رسیدن به تارگت‌های مختلف هست که گاهی رقمش از حقوق ثابت هم بیش‌تر می‌شه.

- حساب اسنپ مسافر کارشناس، ماهیانه شارژ می‌شه. همچنین اگه وسیله‌ی نقلیه نداشته باشه، جابجائی‌های کاریش در سطح شهر با اسنپ و رایگان انجام خواهد شد.

- بیمه‌ی تکمیلی هست.

- خدمات درمانی با تخفیف و اینا داره.

- گوشی هوشمند نداشته باشی، برات تبلت می‌گیرن.

- لپ‌تاپ برات می‌گیرن.

- از امکانات دفتر و تلفنش هم می‌تونی استفاده کنی.
دارکوبی هم میزنن یا سا*ک مجلسی؟

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
دارکوبی هم میزنن یا سا*ک مجلسی؟
چیه؟ حسودیت شد؟ :D
بیا اصلاً با خودم کار کنیم بیزی جون.
من نیاز به چند تا پروموتر دارم که باهام کار کنن. به ازای هر جذب، ۳۰ الی ۶۰ هزار تومن هم می‌گیری.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
چیه؟ حسودیت شد؟ :D
بیا اصلاً با خودم کار کنیم بیزی جون.
من نیاز به چند تا پروموتر دارم که باهام کار کنن. به ازای هر جذب، ۳۰ الی ۶۰ هزار تومن هم می‌گیری.
حتما براشون منافع مالی داری مگرنه دلشون نسوخته
اونی هم که منافع مالی نداره یا نون خوبی داره یا اینکه از فامیل و آشنای خودشون هست

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
حتما براشون منافع مالی داری مگرنه دلشون نسوخته
اونی هم که منافع مالی نداره یا نون خوبی داره یا اینکه از فامیل و آشنای خودشون هست
به تارگت‌هاشون نمی‌رسن و با کارشناس قبلی‌شون حسابی به مشکل خوردن. نیروی جدید و بی‌تجربه تو این وضعیت نمی‌تونه کار رو دربیاره. با چند تایی مصاحبه کردن، دیدن نمی‌تونن. برای سرپا نگه داشتن آمارشون، این‌کار رو کردن. سازمان همیشه دنبال منافع خودشه. ذات این‌جور سیستم‌ها همینه. بعضی وقتا قدرت دست سازمانه. اما بعضی وقتا هم از موضع خواهش و دعوت با پرسنل تا می‌کنن.

برای من همین بس بود که سیستم خودش فهمید بهترین کیس منم. الان با اعتماد به‌نفس بیش‌تری داخل سازمان می‌شم، چون یه پیشینه‌ای هم داشتم و این برگشت توی رزومه‌م خیلی به چشم خواهد اومد.

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
درمورد این تیکه هم بگم، درسته تا یه حدی. نیروی آشنا و پارتی‌دار رو می‌ذارن کار روتین بکنه؛ مثل ثبت نام و کارمندی.

اما تو بخش خصوصی و بیزنس‌هایی که رقیب‌های فعال دارن، یه جاهایی دنبال نتیجه و تغییر مثبت هستن و برای پارتی و آشنا تره خورد نمی‌کنن. نیرویی می‌خوان که بیش‌ترین نفع رو برسونه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
درمورد این تیکه هم بگم، درسته تا یه حدی. نیروی آشنا و پارتی‌دار رو می‌ذارن کار روتین بکنه؛ مثل ثبت نام و کارمندی.

اما تو بخش خصوصی و بیزنس‌هایی که رقیب‌های فعال دارن، یه جاهایی دنبال نتیجه و تغییر مثبت هستن و برای پارتی و آشنا تره خورد نمی‌کنن. نیرویی می‌خوان که بیش‌ترین نفع رو برسونه.
خب کاری نداره قمبل رو بندازه بیرون خودش کلی مشتری جذب میکنه برای شرکت
فرمول فیزیک که نمیخواد حل کنی

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
خب کاری نداره قمبل رو بندازه بیرون خودش کلی مشتری جذب میکنه برای شرکت
فرمول فیزیک که نمیخواد حل کنی
:D
سخت‌تر از حل کردن فرمول فیزیکه. هر روزش یه چالشه. تقریباً هر روز با ۲۰ الی ۳۰ نفر آدم مختلف درگیر باید باشه.

قمبل رو هم بندازه بیرون، به بادش می‌دن بچه‌های پروموتر و ازش حساب نمی‌برن.

وسط دو جناح آدمی. عوامل اصلی سازمان که ادبیات عصا قورت‌داده دارن و پروموترهایی که هرکدوم یه گرگ هستن برای خودشون و فازشون کوچه‌بازاریه. اکثراً هم پائین شهری هستن.

بالا