خوب با این پست بیشتر نشون دادی که چیزی از سیاست حالیت نیست که میگی ترامپ بیاد یا بایدن فرقی نمیکنه. قبلا هم در یکی از تاپیکا تاکید داشتی که مملکت رو باید با "چس" اداره کرد. چس بفروشیم خزانه رو پر کنیم
مشاهده پیوست 1196326 نمیدونی حداقل 60 درصد اقتصاد ایران وابسته به نفته و برای سیر کردن شکم مردم ، این مملکت باید یه زهرماری بفروشه. لااقل اگر این بایدن بیاد سرکار طبق گفته خودش به برجام برمیگرده و تحریمای نفتی رو هم برمیداره. یعنی ایران به جای فروش یواشکی روزانه 300 هزار بشکه نفت میتونه روزی 4-5 میلیون صادر کنه تا چرخ مملکت بچرخه. قرار نیست دلار به 2 تومن برگرده ولی لااقل دیگه مردم امنیت اقتصادی دارن نه اینکه شب بخوابن صبح بلند شن ببینن دلار از 7 تومن شده 20 تومن.
من که مشکلی ندارم ترامپ، بایدن یا هر خر دیگه ای که بیاد برا من فرقی نداره من نه گشنه موندم نه تشنه موندم نه بی سرپناه. ولی اگر تحریما متوقف بشه لااقل اون کارگر بدبخت یه چیزی میزارن روی حقوقش تورم هم به جای 60 درصد میشه 10 درصد این بنده خدا هم میتونه یه چیزی بده شکم زن و بچه ش رو سیر کنه. گرسنگی هم مهم نیست من دلم برای اونی میسوزه که مریض داره و برای تامین هزینه سیکل درمانی ، ماهیانه باید 10 میلیون تومن پول آمپولی رو بده که تا قبل از تحریم قیمتش 1 میلیون تومن بوده.
در جواب ادامه صحبت هات دوباره برگشتی به همون پست قبلیت. بله میدونم مردم گوشت ندارن بخورن . به من چه ؟ به مسئولین چه ؟ اینا نتیجه تحریم های آمریکاست. زمانی که همین منحوس که قماش شما بهش رای داد و با این توافق *خمیش که حتی بلد نبود یه تضمین برای اجرای توافق بگیره که دولت بعدی آمریکا نیاد بزنه زیرش، اومد روی کار دلار 2 هزار تومن ناقابل بود. مگر کسی مشکلی داشت؟ برو کلیپ اون پلنگه در ونزوئلا رو نگاه کن. مردمش از گرسنگی رفتن در جنگل پلنگ شکار کردن گذاشتن روی آتیش دارن کباب میکنن. آمریکا 2 تا تحریمشون کرد مردمشون به علف خوردن افتادن. بعد ترامپ میگه من سنگین ترین تحریم های تاریخ رو بر ایران اعمال کردم و به لطف همین مسئولین شماها صبح تا شب دارید میخورید و میخوابید دو قورت و نیمتون هم باقیه . تازه با این همه فشار تحریم برق رو هم مجانی کردن !
یه خبرنگار آمریکایی اومده بود ایران میگفت من بعد این تحریما فکر کردم مردم ایران دارن از گرسنگی همدیگه رو میخورن بعد رفتم توی یکی از "مال" های اصفهان دیدم مجتمع تجاریشون از فلان مجتمع ما در آمریکا دو برابر بزرگتره و تو کوچه و خیابون زندگی عادی جریان داره و مردم اصلا عین خیالشون نیست ! واقعا دم این مسئولین گرم. با همین طرح های قرارداد با چین و امثالهم چنان حرکاتی میزنن که خود آمریکاهم تو کف مونده که چرا ما هرچی تحریم میکنیم اینا هیچیشون نمیشه.
وضع به جایی رسیده که ریچارد نفیو که تمام تحریم های ایران رو طراحی کرده برمیگرده ترامپ رو مسخره میکنه میگه تحریمای تو هیچ تاثیری بر ایران نذاشته
یکی از کارشناسان مسائل تحریمها در آمریکا که از او به عنوان معمار شبکه تحریمهای آمریکا علیه ایران یاد میشود تحریمهای جدید دولت ترامپ علیه ایران را مورد تمسخر قرار داد.
snn.ir
اگه این یارو بایدن اومد روی کار که وضع مردم درست میشه. درست هم نشه لااقل بدتر نمیشه . ولی اگر ترامپ بیاد روی کار احتمالا دلار تا 2024 و پایان ریاست جمهوریش تا 50 تومن هم میره. اینم موقتیه بالاخره تمام میشه. 2024 هم طبق معمول یه دموکرات (احتمالا میشل اوباما) میاد روی کار و فشار به ایران رو به حداقل میرسونن.
حالا تکلیف چیه ؟! خوب اگر زورتون میرسه برید یقه آمریکا رو بگیرید بگید چرا زدی زیر توافق دلار شده 25 تومن مردم ما گرسنه ان و به قول شما 500 گرم گوشت ماهی یه بار نمیتونن بخورن. اگر هم زورتون نمیرسه باید دست همین مسئولین رو هم ببوسید که نذاشتن مردم ایران مثل ونزوئلا به علف خوردن بیافتن و با چنگ و دندون مملکت رو حفظ کردن. اگر ج ا نبود تا الان ایرانی باقی نمونده بود.