• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
طرف بعد از فارغ التحصیلی میاد یه تابلوی ال ای دی برای مغازه پسر خاله اش درست میکنه، بعد میگه تو دانشگاه یه مشت درس ریاضی به درد نخور به ما یاد دادن:D. یکی نیست بگه این چیزی که تو میسازی، کلاس چهارمی های امریکایی برای پروژه درس علومشون میسازن:p، تو برو کار مهندسی واقعی بکن بعد می بینی که تک تک ریاضی هایی که یادت دادن، در کار مورد استفاده قرار میگیره

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
حرف منو نگرفتی :rolleyes: . اونی که مدرک الکی گرفته و بی سواده و تنبله و ادعای بیخودی داره، سر جای خودش. منم دیدم از اون آدما .... چیزی که من گفتم اینه که الان افراد تحصیلکرده با سواد غیر تنبل بی ادعایی هم وجود دارن که بیکارن یا کمتر از حدی که حقشونه درآمد دارن. علت این امر هم، بیسوادی و حماقت مسئولین و نابودی صنعت کشوره.

اون خونه مشترک که من گفتم مربوط به دوره دانش آموزی و اوایل دانشجویی این شخص بود. منظورم این بود که خانواده فقیری داشت. وگرنه خودش از ابتدا بسیار موفق بود و بی عرضگی حکومت بود که نتونست چنین شخصی رو در ایران نگه داره. این باید به جای عمله های سهمیه ای با ضریب هوشی شامپانزه از نوع منتال ریتارد :Dکه الان هیئت علمی دانشگاه شریف هستن، الان استاد شریف میبود

من این شخص و مصاحبه رو ندیدم و نمیتونم قضاوت کنم. اما میتونم بگم لزوما متخصص بودن مساوی پول در آوردن نیست. شخصی ممکنه در رشته خودش بسیار متخصص باشه، اما ارائه تخصصش رو بلد نباشه. اگر سیستم درست باشه، یک نفر دیگه که متخصص بیزینسه، این شخص رو به کار میگیره و از تخصصش استفاده میکنه.

تحصیلات قطعا به معنی شایستگیه. فرد A با دکترا قطعا شایسته تر از همون فرد A بدون دکتراست. حتی همین چهارپاهایی که الان در مجلس بسته میشن هم بعد از اینکه تحصیلاتشون بالا رفته، از چهارپا هایی که در دهه شصت در مجلس بسته میشدن، کمی بیشتر میفهمن :D

اینکه کسی که انگشت میزنه بازار رو میچرخونه، مشکل سیستمه نه مزیتش:(. بازار رو ولش کن.من میتونم آدم بهت معرفی کنم که اگر امتحان بدون ارفاق ازش بگیری، سیکل نمیتونه بگیره، اما الان استاد دانشگاه دولتی در ایرانه. این حضیض قهقراست برای این مملکت. اگر مصطفی الان شرشو از سر ما کم نکنه، نسل های بعدی این کشور هم بدبخت میشن

اون یک نفره عزیز. در مقابل این، خیلی ها هم هستن که حتی اونقدر براشون نمیمونه که بتونن یه مغازه بزنن و سیار کار میکنن ... مطمئن باش اگر درآمد سیم پیچی موتور و تعمیر کولر اینقدر بود، الان نصف مردم تعمیرکار شده بودن:D

بله. البته با همین طرز فکر شما، اون نجفی قاتل در دهه 70 طرح منسوخ شده کارورزی به نام طرح کاد رو در دبیرستان ها اجرا کرد. بچه های مردم رو میفرستاد کف مغازه تی بکشن و وردست یه آدم بیسواد مثلا کار یاد بگیرن. حالا دهن منو باز میکنید :D . کشور که دست یه مشت شترسوار قرن هفتمی و بچه پادوی بازاری بیفته بهتر از این نمیشه که. انقلابی که سرانش بارفروش میدون تره بار تهران باشن، طیب حاج رضایی و بقیه لات ها هم میشن قهرمانش. آموزش و پرورشش هم میفته دست نجفی که توی حجره بزرگ شده:(

اشکال از مهندسی برق و دانشگاه نبوده. اشکال از استادت بوده که از جبهه در اومده رفته توی دانشگاه :p . وگرنه منم استاد بودم، ترم به ترم لسن پلنم رو عوض میکردم که کاملا به روز باشه

تعداد زیاد دانشگاه بد نیست. ایران هم با انگلیس قابل مقایسه نیست. ایران به خاطر بعد مسافت ها و نبود امکانات سکونت و هزار عامل دیگه، باید تعداد زیادی دانشگاه داشته باشه. مثلا این حضرات وام دانشجویی میتونن بدن که دانشجوی با استعداد از روستاشون بتونه بیاد مرکز استان زندگی کنه ؟ نمیتونن دیگه. پس باید در هر شهر کوچکی دانشگاه باشه... اما مساله اینجاست که به جای اینکه نماینده مجلس و خواهرزاده امام جمعه و نورچشمی فرماندار رو هیئت علمی اون دانشگاه بکنن، باید افراد نخبه ای رو که هر سال مهاجرت میکنن با حقوق خوب به کار بگیرن

اینکه شما میگی طرف با یه لیسانس توقع پست مدیریتی داره، خودت هم میدونی که درست نیست ... اگر هم می بینی که میگه من باید جای اون باشم،به خاطر اینه که اون مدیر و معاون در جای خودش قرار نگرفته.... الان خود من اگر در اسپانیا بودم، میگفتم من نباید سناتور یا نخست وزیر باشم، چون علم و تجربه این کار رو ندارم. اما در ایران میگم اگر طوطی من نماینده مجلس یا وزیر و رییس جمهور و بالاتر بود، از این عمله ها بهتر کشور رو اداره میکرد:D

شاید بعضی ها اینطور که شما میگی باشن، اما همه کسانی که بیکار هستن یا از وضعیت ناراضی هستن اینطور نیستن

من خودم هم کار دارم، هم پولدارم، اما از این وضعیت ناراضیم. جیره خور و پارتی دار و اینا هم واقعیت این جامعه است. اتفاقا تعداد زیاد جیره خوره که باعث این فقر عمومی شده. زمان شاه، کل خانواده سلطنتی و وابستگانشون چند هزار نفر بودن. الان هر عمامه به سری برای خودش یک شاهنشاهه با کلی اعوان و انصار و بچه و نوه. همشون هم مثل باکتری تکثیر میشن، 10 تا 10 تا بچه پس میندازن. همه بچه ها و نوه ها هم مثل نوه یزدی و نتیجه ***** میخوان امریکا و کانادا باشن. خب کل مملکت هم از طلا باشه، تموم میشه دیگه. این کشور نزدیک 5 میلیون مفتخور و جیره خور داره الان

خوب مشکل اینجاست که 90 درصد اینایی که مینالن همشون جزو همین بی سوادها و تنبل ها هستن که ادعا میکنن در مملکت جا برای پیشرفت ما نیست و بعد پامیشن میرن مهاجرت میکنن و در اروپا توالت شور میشن بعد میان در برنامه بفرمایید شام میگن سقف مملکت کوتاه بود الان اومدیم در اروپا پیشرف کردیم. تاپیکش رو قبلا زدم همون زنه که مدیر کارخونه بود در ایران و رفته کانادا گارسون رستوران شده اومده تو بفرمایید شام میگه اینجا خیلی خوبه اومدم پیشرفت کردم.

من ندیدم کسی که واقعا باسواد باشه و شایستگی داشته باشه و بیکار مونده باشه. توی همون آمریکایی که میگی فلانی اینجا خونه استیجاری بود رفته آمریکا شده استاد و سیلیکون ولی شرکت زده , دانشگاه معتبر آمریکایی درمیاد میگه 100 هزار نفر از نخبه های فارغ التحصیل ما بی خانمانن و توی مترو زندگی میکنن و عده ای از دانشجوهای ماهم پول ندارن غذا بخرن با گرسنگی درس میخونن

------------------------------------------------------

تحصیلات داریم تا تحصیلات . اگر دانشگاه های پیام نور و آزاد و . . . نباشه خروجی تحصیلکرده های مملکت چقدر میشه ؟ اونی که میره دانشگاه پیام نور مدرک میگیره فقط خودش رو مسخره کرده به هیچ وجه نمیتونه بعد از مدرک گرفتنش بیاد طلبکار بشه که من بیکارم و ایراد از سیستم و فلان و بهمانه .

اون بحث سهمیه هم که میگی نوش جون مصطفی . چه اشکال داره مگه . اگر کسی شایستگی داشته باشه هزار تا رقیب سهمیه ای هم جلوش باشن میزنشون کنار . کسی هم که با سهمیه اومده اگر توانایی و شایستگیشو نداشته باشه فقط ورودیه و لزوما هم جزو خروجی ها نیست. در همه جای دنیا هم این سهمیه ها هست. در آمریکا زن و بچه کسی که رفته جنگ میتونن به طور رایگان در هر دانشگاهی که دلشون خواست درس بخونن.

-----------------------------------------------

اتفاقا تعداد زیاد دانشگاه نه تنها بده بلکه یکی از عوامل عقب ماندگی مملکت ماهم همینه . اون بچه روستایی که شما میگی نمیتونه بیاد شهر درس بخونه و باید برا دهاتش دانشگاه تاسیس بشه کیفیت مدرکش هم در حد همون دهاته و کاربردش بزچرونی و گوسفند چرونی. اینکه بیای برای هر کوچه و خیابون و دهاتی یه دانشگاه بزنی و دانشجوی فله ای بریزی چه ماحصلی داره مثلا. در رابطه با تحصیلش در شهر هم کار به بحث خوابگاه و اسکانی که دانشگاه در اختیارش میزاره و شما بهش اشاره نکردی ندارم.

اینایی که شما میگی همه توهم سفسطه و مغلطه ست . والا من عمری در دانشگاه سپری کردم در هیئت علمی نه نور چشمی دیدم نه فامیل نماینده و امام جمعه دیدم.

---------------------------------------------------

به نظرم شما مردم باید قدردان مصطفی باشید و دستشم ببوسید . اولا که الان روحانی گفت وعده آن بزرگوار قراره عملی و آب و برق مجانی بشه دوما یک مثال براتون میزنم :

Copy of 2537801.jpg

nf00068127-2.jpg

زمان شاه ایران رکورد صادرات نفت در تاریخش رو داشت و در مقطعی به صادرات روزی 6 میلیون بشکه نفت رسیده بود.

سال 51 متوسط دستمزد کارگر ساده ماهی 2850 ریال بود . قیمت یک کیلو مرغ هم متوسط 100 ریال بود. یعنی یه کارگر با حقوق میتونست ماهی 28 کیلو مرغ بخره .

الان ج ا در شخمی ترین دوران تاریخ خودش قرار داره و پولش به بی ارزش ترین پول دنیا تبدیل شده و سنگین ترین تحریم های تاریخ رو ریختن سرش. متوسط دستمزد یک کارگر الان 1 میلیون و 800 هزار تومنه و قیمت مرغ حدود کیلویی 19 هزار تومن . یعنی یه کارگر میتونه با حقوق یک ماه خودش 95 کیلو مرغ بخره .

این یعنی شخمی ترین دوران ج ا , سطح رفاه مردم بیشتر از 3 برابر سطح رفاه در 7 سال قبل از انقلابه .

در همین سال 51 یعنی 6 سال قبل از انقلاب وضع مردم به حدی شخمی شد که داریوش ترانه بوی گندم رو خوند چون مردم دیگه حتی نون نداشتن بخورن و به خاطر خوندن این ترانه انداختنش زندان . در همون دورانی که ایران در بغل آمریکا بود و میلیونها بشکه نفت صادر میکرد و ایران فقط 20 میلیون جمعیت داشت .

البته وضع تا سال 57 خیلی بهتر شده بود و سطح رفاه رفته بود بالاتر ولی بالاخره جرقه رو قبلا زده بودن و فقط هم بحث رفاه مملکت نبود بلکه عوامل دیگه ای هم زمینه ساز این انقلاب بودن.

بنابراین همه ی شماها میدونید که با این سطح از تحریم و انزوا الان مردم ایران باید مشغول خوردن همدیگه از فرط گرسنگی میبودن در صورتی که سطح رفاه رو به حدی برای شما بردن بالا که هیچ گرسنه ای توی مملکت پیدا نمیشه. با اینحال جای بوسیدن دست مصطفی بازم دستش رو گاز میگیرد و متاسفانه خصلت مردم این مملکت هم همینه . مصطفی دستش رو تا ته کنه توی عسل و بکنه توی حلقتون بازم گاز میگیرد. چون شماها ذهن استعمار زده اید. ذهن غرب زده اید. ملت ایران خون سیستم ارباب رعیتی دهه 40 در رگهاشون جاریه و معنای عزت رو نمیفهمن . من کار به این ندارم که چقدر مسئول پفیوز و دزد داریم و قبول دارم که ایران رتبه 1 فساد اقتصادی در دنیاست و خیلی از مشکلات مردم ماهم به همین مسئولین برمیگرده ولی عجیبه که امثال شما فقط از سیستم ایراد میگیرید و هیچ نقشی برای فشار خارجی قائل نیستید. 6 تا کشور 5 سال خودشون رو سابیدن و توافق کردن و یک شخصی که در جامعه جهانی به چشم یک دیوانه دیده میشه و حتی متحدان اصلی آمریکا هم امروز ازش روی برگردوندن اومد زد زیر توافق و با تحریم ها وضع رو به اینجا رسوند ولی شما نه تنها طرف مقابل رو مقصر نمیدونید بلکه تازه طرفداری هم ازش میکنید و علاقه دارید دوباره بیاد روی کار تا با تحریم سفره کارگران مملکت بازم تنگ تر بشه و بعد در کمال پر رویی میاید اینجا حرف از بیکاری و ناکارآمدی سیستم میزنید. اگر قرار بود مملکت رو به تفکرات شماها بسپاریم که الان دیگه ایرانی باقی نمونده بود .

من اگر در این مملکت کاره ای بودم فشار تحریم رو مستقیما به شما مردم منتقل میکردم به طوری که دیگه نون هم برای خوردن گیرتون نیاد و با هر تحریم آمریکا 50 درصد میزاشتم رو قیمت دلار تا یاد بگیرید دستی که بهتون غذا میده رو گاز نگیرید.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خدایی افتک حوصله داره با این بحث میکنه :D طرف نمیفهمه اون زمان که میگه ترکیه مردمش تو جاده گدایی میکردن.همین سوئدهیچی نبوده.همه اینا طی این ۳۰ سال خیلی پیشرفت کردن و همه چی صنعتی تر شده و طبیعیه که دیگه لاقل مردم گشنه نباشن یاماشین عهد بوق زیر پاشون باشه.مثل این میمونه الان مردم امارات به پراید خوشحال باشن چون شتر سوار بودن !!

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
خدایی افتک حوصله داره با این بحث میکنه :D طرف نمیفهمه اون زمان که میگه ترکیه مردمش تو جاده گدایی میکردن.همین سوئدهیچی نبوده.همه اینا طی این ۳۰ سال خیلی پیشرفت کردن و همه چی صنعتی تر شده و طبیعیه که دیگه لاقل مردم گشنه نباشن یاماشین عهد بوق زیر پاشون باشه.مثل این میمونه الان مردم امارات به پراید خوشحال باشن چون شتر سوار بودن !!

حالا بیا دو ساعت برا این توضیح بده اون موقع ترکیه اقتصادش بر چوس بنا شده بود و ایران سال 51 روزانه 5 میلیون بشکه نفت صادر میکرده :confused:

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
در آمریکا زن و بچه کسی که رفته جنگ میتونن به طور رایگان در هر دانشگاهی که دلشون خواست درس بخونن.

فقط همین جمله رو اثبات کن، بقیه حرفات رو من بدون بحث می پذیرم:p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حالا بهنام که تروله و از خودمونه :D ... اما این جماعت ساندیس خور، هر وقت که حرف از ارتش امریکا میشه، میگن سربازهای از جنگ برگشته و معلول شده امریکایی دارن از گرسنگی میمیرن و کنار خیابون گدایی میکنن و خانواده هاشون سنگ به شکم میبندن و از این حرفا .... هر وقت که حرف از سهمیه میشه، میگن در امریکا به رزمنده ها و معلولین جنگی و خانواده های کشته هاشون خیلی رسیدگی میشه و سهمیه دارن و از این حرفا.... بالاخره ما کدومشو باور کنیم ؟:p

الان جانباز های امریکایی بازمونده جنگ عراق و افغانستان، دارن گدایی میکنن یا سهمیه دانشگاه استنفورد دارن ؟ تکلیف ما رو مشخص کن:D

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
فقط همین جمله رو اثبات کن، بقیه حرفات رو من بدون بحث می پذیرم:p
حالا بهنام که تروله و از خودمونه :D ... اما این جماعت ساندیس خور، هر وقت که حرف از ارتش امریکا میشه، میگن سربازهای از جنگ برگشته و معلول شده امریکایی دارن از گرسنگی میمیرن و کنار خیابون گدایی میکنن و خانواده هاشون سنگ به شکم میبندن و از این حرفا .... هر وقت که حرف از سهمیه میشه، میگن در امریکا به رزمنده ها و معلولین جنگی و خانواده های کشته هاشون خیلی رسیدگی میشه و سهمیه دارن و از این حرفا.... بالاخره ما کدومشو باور کنیم ؟:p

الان جانباز های امریکایی بازمونده جنگ عراق و افغانستان، دارن گدایی میکنن یا سهمیه دانشگاه استنفورد دارن ؟ تکلیف ما رو مشخص کن:D

فرانسه: حق دست‌یابی به مشاغل عمومی رزرو شده بر اساس کنکور ویژه. / اعطای «کارت جانبازان» / اعطای کارت «صلیب سرخ» / اعطای عنوان «قدردانی ملت» به جانبازان دارای کارت.

کویت: ایجاد مرکزی برای رسیدگی به امور فرزندان شهدا بنام «مکتب الشهید» از ابتدایی‌ترین تا بالاترین نیازهای آن‌ها. / بزرگداشت یاد و خاطره شهدا در مناسبت‌های مختلف. / برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی – اجتماعی- تفریحی، دینی، ورزشی / بازدید از فرزندان شهدا در روز عید فطر و عیادت بیماران و تقدیم هدایا.

ایجاد ورزشگاه مخصوص خانواده شهدا/ برگزاری جشن تقدیر از فرزندان موفق شهدا.

برگزاری نماز جماعت برای خانواده شهدا در مسجد بزرگ دولتی در شب قدر.

کره : افزایش اضافه حقوق جهت رفاه بیشتر ایثارگران. /کمک‌های آموزشی شامل کمک هزینه، شهریه تحصیلی و بورسیه. /معافیت شهریه: ایثارگران ملی، همسران و فرزندان آنان معاف از پرداخت ورودی و سایر هزینه‌ها در مقاطع تحصیلی دبیرستان و دانشگاه.

پرداخت بورسیه :کسانی که صلاحیت ورود به مقاطع تحصیلی دبیرستانی و بالاتر را دارند چه در داخل و چه در خارج تا 10% سهمیه ورودی بخش‌های دولتی و خصوصی به ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها اختصاص دارد.

اعطای نشان شایستگی ملی: این نشان برای کسانی است که در جنگ شرکت داشته‌اند شامل:

- ایثارگران ملی : کشته شدگان یا معلولین جنگ ژاپن و یا حرکت 14 اوت 1945.

- کشته شدگان ارتش و پلیس و معلولین آن‌ها.

- کشته شدگان یا معلولین غیر نظامی عالی رتبه.

- دریافت کنندگان نشان لیاقت ملی.

- خانواده‌های داغ‌دیده ایثارگران ملی شامل: همسران – فرزندان و والدین.

- سایر ذی‌نفعان : بازنشستگان و معلولین جنگ – معلولین اسیر و مدافعان کره شمالی.

ایجاد مرکزی برای رسیدگی به امور فرزندان شهدا بنام «مکتب الشهید» از ابتدایی‌ترین تا بالاترین نیازهای آن‌ها​
کرواسی: حق بهره مندی از تحصیل بدون کنکور در مدارس و دانشگاه به شرط دارا بودن شرایط علمی. / حق بهره مندی از بورسیه. (دولت صندوقی جهت تأمین هزینه بورسیه افراد تشکیل دهد) / استفاده از کتب درسی رایگان ...اولویت استفاده از خوابگاه.

عراق: اعطای نشان‌ها: رافدین، انقلاب، قادسیه، شجاعت، امتیازاتی که به حاملان نشان‌ها تعلق می‌گیرد:

پذیرش فرزندان ایثار گران دارای نشان رافدین 1 درجه، انقلاب و قادسیه در دانشگاه بدون کنکور. /امکان ورود بدون کنکور به دانشگاه برای فرزندان و برادران تحت تکفل فرد کشته شده. / اسکان و غذای این افراد رایگان است.

ورود بدون شرط معدل و کنکور فرزندان و همسران کشته شدگان و مفقودین در تمامی دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها.

قانون ورود به دانشگاه تا 2 سال پس از کشته شدن یا مفقودین در تمامی دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها.

قانون ورود به دانشگاه تا 2 سال پس از کشته شدن یا مفقود شدن معتبر است و پس از آن 5 امتیاز به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

در صورت مردودی 2 سال پشت سرهم فرزندان و برادران کشته شده یا اسیر و مفقودالاثر اجازه داده می‌شود برای سال سوم هم در همان کلاس درس بخوانند.

به برادران و خواهران (غیر تحت تکفل) فرد کشته شده 5 امتیاز بیشتر از سایر افراد متقاضی ورود به دانشگاه تعلق می‌گیرد. /پذیرش فرزندان دانشگاه‌ها بدون کنکور.

نام گذاری یک روز به نام شهید (10/9 هرسال) و برگزاری مراسم خاص در آن روز مثل:

افتتاح پروژه‌ها/ برگزاری مراسم خاص در رسانه‌ها. / نصب تاج گل در سطح شهر.

برگزاری نماز غایب در مسجد و معابد. / تجلیل از کشته شده‌ها در زنگ اول مدرسه.

سوریه: پذیرش بدون آزمون در دانشگاه و آموزشگاه‌های فنی دولتی و غیره. / پرداخت کمک هزینه تحصیلی.

ژاپن: خدمات آموزشی ندارد.

ارمنستان
: مفهوم پیشکسوتان جنگ: کسانی که در جنگ میهن شرکت کرده‌اند چه در ارمنستان اقامت دائمی دارند و یا موقتی و اتباع خارجی که تابعیت ارمنستان ندارند بر اساس موافقت نامه‌های بین‌المللی.

اضافه کردن 5% نمره جبرانی برای ورود به دانشگاه‌ها. /امتیازات ویژه‌ای برای تحصیل در خارج از کشور.

نام‌گذاری خیابان‌ها، اسامی تیپ‌ها و پادگان‌ها به نام شهدا.

تشویق و اعلام اسامی و حضور خانواده‌های شهدا در مراسم، جشن‌ها و بازدید رئیس جمهور از ایشان.

ارائه خدمات برای دیدار از اماکن تفریحی و حضور در مراسم ملی در جایگاه مخصوص.

تشویق، تشکیل و تنظیم برنامه مسئولین عالی رتبه برای دیدار خانواده شهدا در مراسم و اعیاد ملی و تجلیل از معلولین.

اعطای مدال و هدایا در مراسم و جشن‌های مذهبی به فرزندان شهدا و افزایش حقوق و مزایای آنان.

لیبی: پذیرش فرزندان شهید در مؤسسات علمی.

چین: ایجاد باشگاه‌هایی برای معلولین ردیف اول یا ویژه / ساختن بناهای یادبود جان باختگان.

آمریکا: آموزش مهارت‌ها برای کاریابی معلولین تا بتوانند مهارت لازم را برای کار مناسب بیاموزند و در صورت لزوم گواهی نامه‌ای که برابر با برنامه‌های دانشگاهی 4-2 ساله است نیز به آنان اعطاء می‌کنند.

در آمریکا بعد فرهنگی برای زنده نگه داشتن فداکاری‌های سربازان قدیمی معلول فعالیت‌های گوناگون صورت می‌گیرد از جمله : تأسیس ایستگاه رادیو و تلویزیون مخصوص به سربازان قدیمی معلول آمریکایی.

چاپ و انتشار نشریات مخصوص- برگزاری مراسم تشییع و تدفین سربازان معلول و دفن در گورستان ملی.

ارج نهادن به فداکاری‌های آن‌ها توسط عیادت از پدر روحانی که یکی از اعضاء کمیته اجرایی انجمن است از بیماران و آسایشگاه‌های مخصوص.

کانادا:

*تجلیل از رشادت‌های معلولین جنگ، از کارافتادگان و قربانیان نیروهای مسلح.

گرامی داشت یاد و خاطره قربانیان جنگ و همچنین خانواده‌هایی که در جنگ‌ها متحمل رنج و مصیبت شده‌اند.

*برگزاری مراسم خاص در روز یاد بود قربانیان ارتش استرالیا و نیوزلند. در این روز که تعطیل رسمی است در هر شهر، مراسمی جداگانه ویژه این روز برگزار می‌گردد.

*در برگزاری مراسم رژه پیش کسوتان جنگ، خانواده‌های قربانیان و معلولین بر صندلی‌های چرخ دار در صفوف اولیه شرکت می‌کنند.

مفهوم پیشکسوتان جنگ: کسانی که در جنگ میهن شرکت کرده‌اند چه در ارمنستان اقامت دائمی دارند و یا موقتی و اتباع خارجی که تابعیت ارمنستان ندارند بر اساس موافقت نامه‌های بین‌المللی.

اضافه کردن 5% نمره جبرانی برای ورود به دانشگاه‌ها. /امتیازات ویژه‌ای برای تحصیل در خارج از کشور.
*مراسم تجلیل از قربانیان جنگ سال 1951 و اعلام همدردی با خانواده‌های داغ‌دیده قربانیان، اسراء و معلولین.

*برگزاری مراسم خاص در ساختمان مجلل قبور سربازان گمنام و ادای احترام به قربانیان، که اسامی 153 هزار قربانی به ترتیب حروف الفباء و به تفکیک زمان و محل جنگ، تخصص و شغل با زیبندگی تمام بر روی دیوار حک شده است و در هر گوشه هر اسم، محل مناسبی را تعبیه کرده‌اند که هر خانواده شاخه گلی در کنار اسم قربانی خود می‌گذارد.

*استفاده از ماکت‌های عملیات در موزه به طور جنگی طبیعی طراحی شده و یاد آور لحظات و شرایط جنگ است. در کنار ماکت‌ها. فیلم‌های مربوط به آن جنگ نیز به نمایش گذاشته می‌شود.

*احداث دفتر خاطرات در شهرهای بزرگ و نگهداری وسایل قربانیان، عکس‌ها، طرح‌های عملیات و ادوات جنگی به منظور احیای خاطرات و ارزش‌های زمان جنگ.

*در موزه‌های یاد بود تندیس سربازانی که در حال جنگ و دفاع هستند نصب شده است تا تجربیات تاریخی و صحنه‌های افتخار آمیز به نسل‌های بعد منتقل گردد.

کشورهای مشترک المنافع:

استفاده از نشان‌های خاصی (صلیب جانبازی – لوح یاد بود) به منظور ارج نهادن به قربانیان جنگ.

*برپایی مجالس یادبود و سالگرد جنگ در کشورهای عضو.

*مرمت و بازسازی قبرستان‌های قربانیان.

*بازسازی کامل قبور هر 5 سال.

*اتخاذ گلخانه و آموزش باغبانی به منظور نماسازی آرامگاه‌ها.

*برگزاری تورهای بازدید از مراکز یاد بود و آرامگاه‌ها.

*فعال بودن ستاد قربانیان گمنام جنگ.

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
این تسهیلات از ایالتی به ایالت دیگر آمریکا کمی فرق می‌کند آنچنانکه از این نظر ایالات فلوریدا، تگزاس و تنسی از همه بهتر و ایالت میسوری یکی از بدترین ایالات است.

در ایالت میسوری به بازماندگان مقرری پرداخت نمی‌شود، البته پرداخت آن در برخی دیگر از ایالات آمریکا نیز از سال 1890 و پس از آن آغاز شد.

ـ معافیت از مالیات:

در بسیاری از ایالات آمریکا، بالاخص ایالت تگزاس بیوه سربازان کشته شده در جنگ و همچنین سرابازانی که بیش 10 درصد در جنگ آسیب دیده باشند از پرداخت مالیات معافند.

_تحصیل رایگان در کالج و دانشگاه‌ها:

همسر این سربازان چه زن و چه مرد تا زمانیکه که ازدواج نکرده باشند می‌توانند از تسهیلات ویژه‌ای که برای آنها در نظر گرفته شده باشد، استفاده کنند که یکی از این تسهیلات، تحصیل رایگان است.

حتی این افراد در صورتی که مقیم خارج از آمریکا باشند نیز تحت شرایط خاصی می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند.

_کمک هزینه مسکن:

وزارت مسکن و شهرسازی آمریکا برای خانواده‌ سربازان کشته شده در جنگ که از درآمد خوبی برخوردار نبوده‌اند، کمک هزینه مشکن در نظر گرفته است.

این وزارتخانه 70 درصد از کرایه‌خانه‌های این خانواده‌ها را پرداخت می‌کند و 30 درصد بقیه نیز به عهده خود آنهاست.

_پرداخت مقرری ماهانه:

دولت آمریکا به خانواده سربازان کشته شده به صورت ماهیانه مقرری پرداخت می‌نماید، این مقرری براساس میانگین درآمد این خانواده‌ها پرداخت می‌شود.

برای آنکه این مقرری به این خانواده‌ها تعلق بگیرد لزومی ندارد که سرپرست خانوار حتما در جنگ کشته شده باشد بلکه فقط کافی است که این سربازان در زمان حیات خود حداقل 90 روز در جبهه‌ها جنگیده باشد.

_تسهیلات نگهداری از فرزندان:

بچه‌های سربازان کشته شدگان در جنگ تا زمانیکه به سن 18 سال نرسیده‌اند، تا زمانیکه ازدواج نکرده باشند می‌توانند از تسهیلات رایگان تحصیلی و بهداشتی استفاده کنند و بچه‌هایی که به نوعی دچار معلولیت جسمی و ذهنی باشند نیز چه متاهل و چه مجرد تا 22 سالگی از این امکانات بهره‌مند خواهند بود.

میزان حقوق زنان بیوه به ازای هر بچه‌ ماهیاند، 286 دلار افزایش می‌یابد.

برای مادرانی که حقوق کمی دارند

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
فرانسه: حق دست‌یابی به مشاغل عمومی رزرو شده بر اساس کنکور ویژه. / اعطای «کارت جانبازان» / اعطای کارت «صلیب سرخ» / اعطای عنوان «قدردانی ملت» به جانبازان دارای کارت.

کویت: ایجاد مرکزی برای رسیدگی به امور فرزندان شهدا بنام «مکتب الشهید» از ابتدایی‌ترین تا بالاترین نیازهای آن‌ها. / بزرگداشت یاد و خاطره شهدا در مناسبت‌های مختلف. / برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی – اجتماعی- تفریحی، دینی، ورزشی / بازدید از فرزندان شهدا در روز عید فطر و عیادت بیماران و تقدیم هدایا.

ایجاد ورزشگاه مخصوص خانواده شهدا/ برگزاری جشن تقدیر از فرزندان موفق شهدا.

برگزاری نماز جماعت برای خانواده شهدا در مسجد بزرگ دولتی در شب قدر.

کره : افزایش اضافه حقوق جهت رفاه بیشتر ایثارگران. /کمک‌های آموزشی شامل کمک هزینه، شهریه تحصیلی و بورسیه. /معافیت شهریه: ایثارگران ملی، همسران و فرزندان آنان معاف از پرداخت ورودی و سایر هزینه‌ها در مقاطع تحصیلی دبیرستان و دانشگاه.

پرداخت بورسیه :کسانی که صلاحیت ورود به مقاطع تحصیلی دبیرستانی و بالاتر را دارند چه در داخل و چه در خارج تا 10% سهمیه ورودی بخش‌های دولتی و خصوصی به ایثارگران و خانواده‌های آن‌ها اختصاص دارد.

اعطای نشان شایستگی ملی: این نشان برای کسانی است که در جنگ شرکت داشته‌اند شامل:

- ایثارگران ملی : کشته شدگان یا معلولین جنگ ژاپن و یا حرکت 14 اوت 1945.

- کشته شدگان ارتش و پلیس و معلولین آن‌ها.

- کشته شدگان یا معلولین غیر نظامی عالی رتبه.

- دریافت کنندگان نشان لیاقت ملی.

- خانواده‌های داغ‌دیده ایثارگران ملی شامل: همسران – فرزندان و والدین.

- سایر ذی‌نفعان : بازنشستگان و معلولین جنگ – معلولین اسیر و مدافعان کره شمالی.

ایجاد مرکزی برای رسیدگی به امور فرزندان شهدا بنام «مکتب الشهید» از ابتدایی‌ترین تا بالاترین نیازهای آن‌ها​
کرواسی: حق بهره مندی از تحصیل بدون کنکور در مدارس و دانشگاه به شرط دارا بودن شرایط علمی. / حق بهره مندی از بورسیه. (دولت صندوقی جهت تأمین هزینه بورسیه افراد تشکیل دهد) / استفاده از کتب درسی رایگان ...اولویت استفاده از خوابگاه.

عراق: اعطای نشان‌ها: رافدین، انقلاب، قادسیه، شجاعت، امتیازاتی که به حاملان نشان‌ها تعلق می‌گیرد:

پذیرش فرزندان ایثار گران دارای نشان رافدین 1 درجه، انقلاب و قادسیه در دانشگاه بدون کنکور. /امکان ورود بدون کنکور به دانشگاه برای فرزندان و برادران تحت تکفل فرد کشته شده. / اسکان و غذای این افراد رایگان است.

ورود بدون شرط معدل و کنکور فرزندان و همسران کشته شدگان و مفقودین در تمامی دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها.

قانون ورود به دانشگاه تا 2 سال پس از کشته شدن یا مفقودین در تمامی دانشکده‌ها و دانشگاه‌ها.

قانون ورود به دانشگاه تا 2 سال پس از کشته شدن یا مفقود شدن معتبر است و پس از آن 5 امتیاز به آن‌ها تعلق می‌گیرد.

در صورت مردودی 2 سال پشت سرهم فرزندان و برادران کشته شده یا اسیر و مفقودالاثر اجازه داده می‌شود برای سال سوم هم در همان کلاس درس بخوانند.

به برادران و خواهران (غیر تحت تکفل) فرد کشته شده 5 امتیاز بیشتر از سایر افراد متقاضی ورود به دانشگاه تعلق می‌گیرد. /پذیرش فرزندان دانشگاه‌ها بدون کنکور.

نام گذاری یک روز به نام شهید (10/9 هرسال) و برگزاری مراسم خاص در آن روز مثل:

افتتاح پروژه‌ها/ برگزاری مراسم خاص در رسانه‌ها. / نصب تاج گل در سطح شهر.

برگزاری نماز غایب در مسجد و معابد. / تجلیل از کشته شده‌ها در زنگ اول مدرسه.

سوریه: پذیرش بدون آزمون در دانشگاه و آموزشگاه‌های فنی دولتی و غیره. / پرداخت کمک هزینه تحصیلی.

ژاپن: خدمات آموزشی ندارد.

ارمنستان
: مفهوم پیشکسوتان جنگ: کسانی که در جنگ میهن شرکت کرده‌اند چه در ارمنستان اقامت دائمی دارند و یا موقتی و اتباع خارجی که تابعیت ارمنستان ندارند بر اساس موافقت نامه‌های بین‌المللی.

تشویق و اعلام اسامی و حضور خانواده‌های شهدا در مراسم، جشن‌ها و بازدید رئیس جمهور از ایشان.

ارائه خدمات برای دیدار از اماکن تفریحی و حضور در مراسم ملی در جایگاه مخصوص.

تشویق، تشکیل و تنظیم برنامه مسئولین عالی رتبه برای دیدار خانواده شهدا در مراسم و اعیاد ملی و تجلیل از معلولین.

اعطای مدال و هدایا در مراسم و جشن‌های مذهبی به فرزندان شهدا و افزایش حقوق و مزایای آنان.

لیبی: پذیرش فرزندان شهید در مؤسسات علمی.

چین: ایجاد باشگاه‌هایی برای معلولین ردیف اول یا ویژه / ساختن بناهای یادبود جان باختگان.

آمریکا: آموزش مهارت‌ها برای کاریابی معلولین تا بتوانند مهارت لازم را برای کار مناسب بیاموزند و در صورت لزوم گواهی نامه‌ای که برابر با برنامه‌های دانشگاهی 4-2 ساله است نیز به آنان اعطاء می‌کنند.

در آمریکا بعد فرهنگی برای زنده نگه داشتن فداکاری‌های سربازان قدیمی معلول فعالیت‌های گوناگون صورت می‌گیرد از جمله : تأسیس ایستگاه رادیو و تلویزیون مخصوص به سربازان قدیمی معلول آمریکایی.

چاپ و انتشار نشریات مخصوص- برگزاری مراسم تشییع و تدفین سربازان معلول و دفن در گورستان ملی.

ارج نهادن به فداکاری‌های آن‌ها توسط عیادت از پدر روحانی که یکی از اعضاء کمیته اجرایی انجمن است از بیماران و آسایشگاه‌های مخصوص.

کانادا:

*تجلیل از رشادت‌های معلولین جنگ، از کارافتادگان و قربانیان نیروهای مسلح.

گرامی داشت یاد و خاطره قربانیان جنگ و همچنین خانواده‌هایی که در جنگ‌ها متحمل رنج و مصیبت شده‌اند.

*برگزاری مراسم خاص در روز یاد بود قربانیان ارتش استرالیا و نیوزلند. در این روز که تعطیل رسمی است در هر شهر، مراسمی جداگانه ویژه این روز برگزار می‌گردد.

*در برگزاری مراسم رژه پیش کسوتان جنگ، خانواده‌های قربانیان و معلولین بر صندلی‌های چرخ دار در صفوف اولیه شرکت می‌کنند.

مفهوم پیشکسوتان جنگ: کسانی که در جنگ میهن شرکت کرده‌اند چه در ارمنستان اقامت دائمی دارند و یا موقتی و اتباع خارجی که تابعیت ارمنستان ندارند بر اساس موافقت نامه‌های بین‌المللی.

*مراسم تجلیل از قربانیان جنگ سال 1951 و اعلام همدردی با خانواده‌های داغ‌دیده قربانیان، اسراء و معلولین.

*برگزاری مراسم خاص در ساختمان مجلل قبور سربازان گمنام و ادای احترام به قربانیان، که اسامی 153 هزار قربانی به ترتیب حروف الفباء و به تفکیک زمان و محل جنگ، تخصص و شغل با زیبندگی تمام بر روی دیوار حک شده است و در هر گوشه هر اسم، محل مناسبی را تعبیه کرده‌اند که هر خانواده شاخه گلی در کنار اسم قربانی خود می‌گذارد.

*استفاده از ماکت‌های عملیات در موزه به طور جنگی طبیعی طراحی شده و یاد آور لحظات و شرایط جنگ است. در کنار ماکت‌ها. فیلم‌های مربوط به آن جنگ نیز به نمایش گذاشته می‌شود.

*احداث دفتر خاطرات در شهرهای بزرگ و نگهداری وسایل قربانیان، عکس‌ها، طرح‌های عملیات و ادوات جنگی به منظور احیای خاطرات و ارزش‌های زمان جنگ.

*در موزه‌های یاد بود تندیس سربازانی که در حال جنگ و دفاع هستند نصب شده است تا تجربیات تاریخی و صحنه‌های افتخار آمیز به نسل‌های بعد منتقل گردد.

کشورهای مشترک المنافع:

استفاده از نشان‌های خاصی (صلیب جانبازی – لوح یاد بود) به منظور ارج نهادن به قربانیان جنگ.

*برپایی مجالس یادبود و سالگرد جنگ در کشورهای عضو.

*مرمت و بازسازی قبرستان‌های قربانیان.

*بازسازی کامل قبور هر 5 سال.

*اتخاذ گلخانه و آموزش باغبانی به منظور نماسازی آرامگاه‌ها.

*برگزاری تورهای بازدید از مراکز یاد بود و آرامگاه‌ها.

*فعال بودن ستاد قربانیان گمنام جنگ.
شلوغ نکن:p

اون جمله ای که در مورد امریکا گفتی اثبات کن:D

من حاضرم به جون آرمانم قسم بخورم که هیچ جای دنیا مثل ایران به بازمانده های جنگ امتیاز ندادن و نمیدن. حتی در کشورهای پیروز متفقین بعد از جنگ دوم جهانی . از اون مهمتر هیچ ابلهی در هیچ جای دنیا، دانشگاه و علم و صنعتش رو با سهمیه دادن به افرادی با هوش و استعداد کمتر، به گند نمیکشه

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
شلوغ نکن:p

اون جمله ای که در مورد امریکا گفتی اثبات کن:D

من حاضرم به جون آرمانم قسم بخورم که هیچ جای دنیا مثل ایران به بازمانده های جنگ امتیاز ندادن و نمیدن. حتی در کشورهای پیروز متفقین بعد از جنگ دوم جهانی . از اون مهمتر هیچ ابلهی در هیچ جای دنیا، دانشگاه و علم و صنعتش رو با سهمیه دادن به افرادی با هوش و استعداد کمتر، به گند نمیکشه

بیا اینم لینکش :)

Lucky Guy

Registered User
لایک‌ها
5,094
یا مَن اِسمُهُ دَوا وَ ذِکرُهُ شَفا
sharmandegi.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بیا اینم لینکش :)

خب. اینا چه ربطی به اون جمله داره ؟:p

مرد حسابی توی ایران طرف 6 ماه رفته با مجید سوزوکی تفنگ بازی کردن، الان نوه داره، داره امتحان فوق تخصص میده باز هم سهمیه داره:D. یارو 60 سالشه، نزدیک بازنشستگیشه، چون برادر شهیده میذارنش مدیر کل اون قسمت که حقوق بازنشستگیش زیاد بشه.... کجای دنیا اینطوریه آخه؟:p

از سایت محسن رضایی معتبرتر نبود ؟ چوپونی که یه شبه سرلشکر شد، توقع داری چیزی بر خلاف منافعش بگه ؟:D

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
خب. اینا چه ربطی به اون جمله داره ؟:p

مرد حسابی توی ایران طرف 6 ماه رفته با مجید سوزوکی تفنگ بازی کردن، الان نوه داره، داره امتحان فوق تخصص میده باز هم سهمیه داره:D. یارو 60 سالشه، نزدیک بازنشستگیشه، چون برادر شهیده میذارنش مدیر کل اون قسمت که حقوق بازنشستگیش زیاد بشه.... کجای دنیا اینطوریه آخه؟:p

از سایت محسن رضایی معتبرتر نبود ؟ چوپونی که یه شبه سرلشکر شد، توقع داری چیزی بر خلاف منافعش بگه ؟:D

بحث فرسایشی شد من خسته شدم دیگه حال بحث ندارم , بحث سر سهمیه دانشگاهی بود مدرک خواستی منم ارائه کردم :p

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
بحث فرسایشی شد من خسته شدم دیگه حال بحث ندارم , بحث سر سهمیه دانشگاهی بود مدرک خواستی منم ارائه کردم :p
من که سهمیه ای ندیدم. تحصیل رایگان با سهمیه خیلی فرق داره

مشکلات فعلی کشور اکثرش به خاطر سهمیه هاست. شما آمدی افرادی با هوش و استعداد کمتر رو در جاهایی قرار دادی که هوش و استعداد بالایی میخواد. طبیعیه که سیستم کلا خوب کار نکنه.

پ.ن: ای گور به گور بشی رفسنجانی که هر چی چیز بد در این کشور اتفاق افتاد، پایه گذارش تو بودی

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
من که سهمیه ای ندیدم. تحصیل رایگان با سهمیه خیلی فرق داره

در ایران هم نداریم ! ظرفیت سهمیه اولا که جدا از ظرفیت پذیرشه . دوما من یه رفیق داشتم پسر جانباز بود با اینکه رتبه ش خوب بود تونست یه رشته درجه چندم دانشگاه دولتی قبول بشه . سهمیه اونقدرا هم که فکر میکنی تاثیر نداره در پذیرش

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
موهای من خیلی هم پرپشته. خرمایی خوجگل هم هست. تا چشت درآد:p
اینو گفتی یاد فیلم فرار از جهنم افتادم . اون یارو مو بلونده ، امریکایی و جاسوس بود که میخواست اعمال شومش رو توی ایران پاک اجرا کنه و دستورات اربابانش رو عملی بکنه
bav3_154fs759111.gif

یه زنه چادری هم بود از اول فیلم بهش فحش میداد
sharmandegi.gif

فیلمش خیلی خز بود خیییلی
bav3_154fs759111.gif
فیلمو میدیدم و پوفک میخوردم
128fs4765852.gif
حیفه حجم
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/OYgi784Lel_jZU3K3b6HESjxPJJWoMm9pbs8rkwMwG6v6OrGsOzBcEGzG8leHHvB2ny3_ubDJwD6bZ4E7VmNw8K6_SXu7I18mJiBDdgDTwlovQpLqNQL3BPeBIVjoDcfb9EOqcenZeULM4hCZnNy_i8hMZfnx_0fEUeY3Z9wgGZ5lKGFdshhdVPUcpA

به نظرم شما مردم باید قدردان مصطفی باشید و دستشم ببوسید
اون دست رو باید ععععععععنننننن گرفتاااا
عععععععععنننننننننن

در این حد
scratchchin.gif

من اگر در این مملکت کاره ای بودم فشار تحریم رو مستقیما به شما مردم منتقل میکردم به طوری که دیگه نون هم برای خوردن گیرتون نیاد و با هر تحریم آمریکا 50 درصد میزاشتم رو قیمت دلار تا یاد بگیرید دستی که بهتون غذا میده رو گاز نگیرید.
تو اینکه اینکارو بکنی شکی نیست !!!
ریشه خراب باشه همینه
saupload_wink.png

دوباره میگم اون دست رو باید عععععننننن گرفت
crazy.gif

خدایی افتک حوصله داره با این بحث میکنه :D
افتکم میخواد نژاد رو اصلاح بکنه ولی نمیدونه این مدل نژاد ، اصلاح پذیر نیس
bav3_154fs759111.gif

نژاد باید نژاد باشه ، نژاد اگه نژاد نباشه ، نژاد نیست​

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
دوست عزیز، بجز درس های عمومی که مصطفی به زور به چارت درسی رشته های تخصصی اضافه کرده، بقیه درس ها مشابه کشورهای پیشرفته است. اگر اینا لازم نبود، اونا عقلشون میرسید و حذفش میکردن.

مشکل در سیلابس درسی نیست. مشکل در نوع تدریسه و انتظاری از فارغ التحصیل میره. یک مهندس برق ایرانی وقتی از دانشگاه فارغ التحصیل میشه، سیم پیچی موتور کولر بلد نیست، به خاطر اینکه قرار نبوده سیم پیچ کولر بشه ;) . سیم کشی ساختمون بلد نیست، برای اینکه این در حوزه تعریف شده تخصصش نبوده.
حالا یه ابلهی از این بهارستان نشین ها میاد میگه در دانشگاه های ما آموزش متناسب با صنعت داده نمیشه. مهندس میاد بیرون سیم کشی ساختمون بلد نیست. با نیاز بازار کار هماهنگ نیست و .... . یکی باید به این ابله بگه، مهندس درست درس خونده، توی ابله صنعتی که متناسب با تحصیلات اون باشه، ایجاد نکردی:D

مهندس کامپیوتر قرار نبوده سایت جوک و عکس بازیگرها رو بزنه. بنابراین آموزش این کار هم بهش داده نشده. اینجا مشکل از سرفصل درسی نیست. مشکل از بازار کاره

شما اگر برنامه نویسی واقعی بخوای انجام بدی، قطعا نیاز به تحصیلات آکادمیک داری. اون کاری که شما بدون تحصیلات انجام میدی، برنامه نویسی نیست که. اپراتوری نرم افزاره. اون رو یه بچه نوجوون هم ممکنه بتونه انجام بده. پس همه دانشگاه ها رو تعطیل کنیم دیگه. کاری که دبیرستانی میتونه انجام بده، دانشگاه نمیخواد که:p

من بحثم تنها ایران نیست، دارم به صورت کلی عرض می کنم که **** آموزشی در آینده دچار تغییرات اساسی می شود. ببینید، ما 4مشکل در تاسیس دانشگاه ها داریم:

1- نوع دانشگاه

2- نوع رشته

2- سیلابس درسی

3- نیاز جامعه

در آمریکا یا دیگر نقاط جهان هم همه مردم به قدری باهوش یا سخت کوش نیستند تا در آیوی لیگ یا دیگر مکان های معتبر تحصیل کنند. قدر مسلم خیلی از مهاجران یا حتی خود آمریکایی ها از دانشگاه های نه چندان معروف فارغ التحصیل می شوند. حالا مثلا یک بنده خدایی مانند بنیانگذار گوگل می رود علوم کامپیوتر می خواند و این همه واحد ریاضیات پاس می کند و چربش دانش ریاضیاتش بر برنامه نویسی اش غلبه پیدا می کند تا گوگل تاسیس شود، اما مسئله این است چند درصد از فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر این توانایی را دارند تا معادلات پیچیده ریاضیاتی را برای برنامه نویسی در این سطح مورد استفاده قرار دهند؟ اصلا تفاوت فارغ التحصیل علوم کامپیوتر با یک برنامه نویس عادی در طراحی الگوریتم است. اما آیا تمامی این افراد قرار است در مکان های حساسی مانند ناسا مشغول به کار شوند تا به این سطح از دانش نیازمند شوند؟ خیر، واقعیت این است که خیلی از این افراد باید در حد نیازهای جامعه آموزش ببینند. همین که بتوانند اپلیکیشنی تولید کنند یا چهار خط کد درست پی اچ پی بنویسند کافی است. اما آنقدر واحد های مرتبط با ریاضیات پاس می کنند که در نهایت نه طراح الگوریتم می شوند و نه برنامه نویس!!!!

ضمن اینکه با Self-study در خیلی از رشته ها، مانند علوم انسانی، می توان بینش عمیقی در آن حوزه کسب کرد.

خلاصه من بارها به قشر آکادمیک، خصوصا بچه های فنی گفته ام. یا چیزی را طراحی کن یا چیزی را تعمیر کن. وقتی بسیاری از دانش آموخته های رشته های فنی نه توانایی تولید دارند و نه توانایی تعمیر، نشان می دهد یک جای کار (کاری به بحث سهمیه بندی و کیفیت اساتید ندارم) می لنگد.

به هر جهت، ایده های خلاقانه ای مانند Khan Academy یا Wiki University نشان دهنده این مطلب است که ما در ده های پیش رو تا حد بسیار زیادی می توانیم بدون مراجعه حضوری به دانشگاه مطالب را یاد بگیریم یا با توسعه سایت های آموزش محور جدید، حتی بدون آنکه نیازمند مدرکی در حوزه خاصی باشیم تا حد بسیار زیادی در آن حیطه دانش مان را بالا ببریم.

مطمئن باش اگر اینطور باشه، بعد از مدتی اونقدر دست توی اون کار زیاد میشه که درآمدشون کاهش پیدا کنه. کار بی دردسر پر درآمد نداریم

من پیش گو نیستم. خیلی از جوانان در حال حاضر در وضعیت آچمز گیر کرده اند. طرف 6 سال درس خوانده به حول و حوش سن 28 سالگی رسیده، می بیند کاری بلد نیست. مثلا فارغ التحصیل رشته مکانیک است می بیند نمی تواند قسمت هیدورلیک فلان کارخانه را راه بیاندازد یا حتی نمی تواند ماشین تعمیر کند. تا بیاید تعمیر کاری یاد بگیرد و استاد بشود کلی سال طول می کشد. تمامی فنی کارهایی که من در دور و برم می شناسم بلا استثناء حداقل ماهی 20 میلیون درآمد دارند. خدا را هم بنده نیستند. اینکه در آینده کارشان کساد می شود را نمی دانم، اما تا آن زمان قطعا بار خودشان را می بندند.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
در ایران هم نداریم ! ظرفیت سهمیه اولا که جدا از ظرفیت پذیرشه . دوما من یه رفیق داشتم پسر جانباز بود با اینکه رتبه ش خوب بود تونست یه رشته درجه چندم دانشگاه دولتی قبول بشه . سهمیه اونقدرا هم که فکر میکنی تاثیر نداره در پذیرش

بله:p
من ریاضیمو توی کنکور 93 درصد زدم. رفتم نشستم سر کلاس، نفر کناریم ریاضیشو 15 درصد زده بود:D البته بعدش سر کلاس تربیت بدنی دیدم یه پا نداره:p

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
مثلا استرالیا یا خیلی کشورا میدونم برای انجام دادن کوچیکترین کارها دوره فنی حرفه ای داره باید مدرکش بگیرین بعد برید سر کار.حالا ایران کلا همه چی چاله میدون و شاگردی به سبک ۴۰ سال پیشه!!

حالا از ته همین چال میدانی هم چیزهایی می شود یاد گرفت. الان که دانش زبانی ام ته کشیده است، اما تا قبل از فوت پدرم هر شب باید حداقل یک ساعت رادیو LBC گوش می دادم.

یک بار موضوع بحث در خصوص کارایی مدارک آکادمیک بود و مجری هم نایجل فاراژ. هنوز یادم نمی رود که می گفت وقتی یک جوان آلمانی به خانواده اش می گوید می خواهم در دوره فنی ثبت نام کنم خانواده به او می گوید Let's crack a champagne اما خانواده انگلیسی دماغش را تکان می دهد.

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
من بحثم تنها ایران نیست، دارم به صورت کلی عرض می کنم که **** آموزشی در آینده دچار تغییرات اساسی می شود. ببینید، ما 4مشکل در تاسیس دانشگاه ها داریم:

1- نوع دانشگاه

2- نوع رشته

2- سیلابس درسی

3- نیاز جامعه

در آمریکا یا دیگر نقاط جهان هم همه مردم به قدری باهوش یا سخت کوش نیستند تا در آیوی لیگ یا دیگر مکان های معتبر تحصیل کنند. قدر مسلم خیلی از مهاجران یا حتی خود آمریکایی ها از دانشگاه های نه چندان معروف فارغ التحصیل می شوند. حالا مثلا یک بنده خدایی مانند بنیانگذار گوگل می رود علوم کامپیوتر می خواند و این همه واحد ریاضیات پاس می کند و چربش دانش ریاضیاتش بر برنامه نویسی اش غلبه پیدا می کند تا گوگل تاسیس شود، اما مسئله این است چند درصد از فارغ التحصیلان علوم کامپیوتر این توانایی را دارند تا معادلات پیچیده ریاضیاتی را برای برنامه نویسی در این سطح مورد استفاده قرار دهند؟ اصلا تفاوت فارغ التحصیل علوم کامپیوتر با یک برنامه نویس عادی در طراحی الگوریتم است. اما آیا تمامی این افراد قرار است در مکان های حساسی مانند ناسا مشغول به کار شوند تا به این سطح از دانش نیازمند شوند؟ خیر، واقعیت این است که خیلی از این افراد باید در حد نیازهای جامعه آموزش ببینند. همین که بتوانند اپلیکیشنی تولید کنند یا چهار خط کد درست پی اچ پی بنویسند کافی است. اما آنقدر واحد های مرتبط با ریاضیات پاس می کنند که در نهایت نه طراح الگوریتم می شوند و نه برنامه نویس!!!!

ضمن اینکه با Self-study در خیلی از رشته ها، مانند علوم انسانی، می توان بینش عمیقی در آن حوزه کسب کرد.

خلاصه من بارها به قشر آکادمیک، خصوصا بچه های فنی گفته ام. یا چیزی را طراحی کن یا چیزی را تعمیر کن. وقتی بسیاری از دانش آموخته های رشته های فنی نه توانایی تولید دارند و نه توانایی تعمیر، نشان می دهد یک جای کار (کاری به بحث سهمیه بندی و کیفیت اساتید ندارم) می لنگد.

به هر جهت، ایده های خلاقانه ای مانند Khan Academy یا Wiki University نشان دهنده این مطلب است که ما در ده های پیش رو تا حد بسیار زیادی می توانیم بدون مراجعه حضوری به دانشگاه مطالب را یاد بگیریم یا با توسعه سایت های آموزش محور جدید، حتی بدون آنکه نیازمند مدرکی در حوزه خاصی باشیم تا حد بسیار زیادی در آن حیطه دانش مان را بالا ببریم.

من پیش گو نیستم. خیلی از جوانان در حال حاضر در وضعیت آچمز گیر کرده اند. طرف 6 سال درس خوانده به حول و حوش سن 28 سالگی رسیده، می بیند کاری بلد نیست. مثلا فارغ التحصیل رشته مکانیک است می بیند نمی تواند قسمت هیدورلیک فلان کارخانه را راه بیاندازد یا حتی نمی تواند ماشین تعمیر کند. تا بیاید تعمیر کاری یاد بگیرد و استاد بشود کلی سال طول می کشد. تمامی فنی کارهایی که من در دور و برم می شناسم بلا استثناء حداقل ماهی 20 میلیون درآمد دارند. خدا را هم بنده نیستند. اینکه در آینده کارشان کساد می شود را نمی دانم، اما تا آن زمان قطعا بار خودشان را می بندند.

رشته های تحصیلی به مرور زمان در حال تخصصی تر شدن هستن. ایجاد رشته های جدید به خاطر همین موضوعیه که شما می فرمایید. رشته هایی مثل بیوالکتریک ، بیومکانیک، مکاترونیک، مهندسی برق راه آهن برقی و .... به وجود آمدن تا نیاز های صنعتی تامین بشن. این قضیه منافی ضرورت تحصیلات دانشگاهی نیست. همچنین غلط بودن آموزش های فعلی رو نشون نمیده. علم در حال پیشرفته، طبیعتا با پیشرفت الکترونیک، قطعات کامپیوتر پیشرفت میکنن و با پیشرفت قطعات، نرم افزارها و زبان های برنامه نویسی جدید میاد. ممکنه بعدها یک رشته دانشگاهی ایجاد بشه که صرفا یک زبان برنامه نویسی رو در طول دوره تدریس کنن.... اما سرفصل های درسی فعلی برای نیاز فعلی صنعت، مناسبه

طرز فکر شما در مورد فارغ التحصیل رشته های مهندسی درست نیست. مهندس نه تولید کننده است، نه تعمیرکار، نه قرار بوده که یک قسمت کارخونه رو راه اندازی بکنه. مهندس در هر کدوم از مقاطعش تعریف و شرح وظایف داره دوست عزیز، یک جزء از یک سیستمه. شما یه مهندس رو ول کنی وسط بیابون، کاری از دستش بر نمیاد که:D رابینسون کروزو که نیست، مهندسه

بالا