• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
نمیدونم
130276-7wfweqh.gif

ولی هرچی تو داشته باشی منم نصفشو دارم
bav3_154fs759111.gif

اگه تو نمیدونی چقدر داری ، بیا ماله منو ضرب در 2 بکن ، ماله تو میشه
wagh.gif

اگه کمتر شد بقیشو در راه مصطفی بده بره تا دقیق دو برابر بشیم
f2k6er6pvtcdun11ioqr.gif
کاکو تو سبدت زورکی فولاد کاوه رو جا کن.خیرشو ببینی /.(جا کن )دیالوگ احمد ذوقی

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کاکو تو سبدت زورکی فولاد کاوه رو جا کن.خیرشو ببینی /.(جا کن )دیالوگ احمد ذوقی
احمد ذوقی کیست؟ +عکس | ساتین
من تا همون شبه اواخر تیر دوستش داشتم
crazy.gif

اینارو داشتم فروختم

فعلا دیدم به بازار منفیه
یکی از سهمای کلیدیم که وزن بالایی داره ومعادن هستش
این سهم باید 30 الی 40% بریزه طی 6 ماه آینده
تا الان سقف دو قلو زده ته تهش سقف 3 قلو بزنه ( با حمایت های مقطعی دولت تا اواخر شهریور برای دارا دوم ) ولی محکوم به افته
توصیه میکنم اگه قصد سرمایه گذاری توی فلزات و معدنی ها دارید ، به ومعادن هم یه نیم نگاهی بندازید . نه الان . تحلیل نمودارش توی تاپیک بور هست که 3 هفته پیش گذاشته بودم اونجا گفتم روندش نزولیه
فولاد تا الان نصف مسیر اصلاحشو اومده بازم جا داره برای اصلاح ( متاسفانه )

مراقب باشید خریدای بدون پشتوانه و با امید رشدهای شارپی نداشته باشید که قول میدم این مدلی نیست
بازار رشدی غیر منطقی قبل باید خودش رو به وضعیت مطابق با تحلیل برسونه و میشه گفت از اول ریزش عملا بازار تحلیل پذیر شده
302.gif

• Like
Reactions: prn

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
قبلا شاگرد بودم ، در حد بدست آوردن تجربه هست که بفهمی برده داری چیه سرمایه داری چی هست

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
اونور میام بحث میکنم .کگل و کچاد شیرینتر میزنه .این معدنیا خوبیش اینه سود شارپی نداشته باشه ضرر به گاجی هم نداره . البته ومعادن سهامدار عمده اونا هم هست .
شارپی مارپی یوخدی :دی اخرین شارپی که نصیبم شد همون شپنا بود . که سودش تو سپ به چوخ رفت فعلا خخخخخخخخ
کلا خرید بعد از دارا و سارا و این است

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خدا رو شکر جیب من پره از جیب شماها دارن میدن به لبنان بشین ی فکری برای ایندت بکن ۴ روز دگ میبینی ۳۰ سالت شده ۱ ملیونم نداری،
خدارو شکر خیلی بیشتر از یک میلیون تو حسابم ته جیبم دارم
شما هم دلت واسه جوونای مملکت نسوخته دنبال یکی هستی برات مفتی کار کنه
معلومه با این گرونیا هم ملت حاضر نیستن صبح تا شب با دل و جون با این حقوقا کار کنن.با اون دو تومن طرف میخواد وسایل خونشو بخره یا ازدواج کنه یا چیکار میتونه بکنه دیگه ؟
ی جایی هم این حقا که خورده میشه از وضع بیکاری جوونا سو استفاده میشه رو پس میدن اونایی که اینکارارو کردن
بعدشم شما که ادعایی وضعت عالیه دیگه بعیده ادم وضعش خوب باشه خسیس باشه اینجوری حقوق بده !‌

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
احمد ذوقی کیست؟ +عکس | ساتین
من تا همون شبه اواخر تیر دوستش داشتم
crazy.gif

اینارو داشتم فروختم

فعلا دیدم به بازار منفیه
یکی از سهمای کلیدیم که وزن بالایی داره ومعادن هستش
این سهم باید 30 الی 40% بریزه طی 6 ماه آینده
تا الان سقف دو قلو زده ته تهش سقف 3 قلو بزنه ( با حمایت های مقطعی دولت تا اواخر شهریور برای دارا دوم ) ولی محکوم به افته
توصیه میکنم اگه قصد سرمایه گذاری توی فلزات و معدنی ها دارید ، به ومعادن هم یه نیم نگاهی بندازید . نه الان . تحلیل نمودارش توی تاپیک بور هست که 3 هفته پیش گذاشته بودم اونجا گفتم روندش نزولیه
فولاد تا الان نصف مسیر اصلاحشو اومده بازم جا داره برای اصلاح ( متاسفانه )

مراقب باشید خریدای بدون پشتوانه و با امید رشدهای شارپی نداشته باشید که قول میدم این مدلی نیست
بازار رشدی غیر منطقی قبل باید خودش رو به وضعیت مطابق با تحلیل برسونه و میشه گفت از اول ریزش عملا بازار تحلیل پذیر شده
302.gif
داداش شستا هم ی تحلیل بزن :|

• Like
Reactions: prn

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
داداش شستا هم ی تحلیل بزن :|
شستا رو نمیشه تحلیل کرد
شستا رو فقط خدا میتونه تحلیل بکنه
نه سابقه نموداریش وجود داره
نه اطلاعات روی کدالش کمه که بشه خوند
نه خط روندی نه چیزی
خیلی شانسیه . من خودم با دید بلند مدت گوشه سبدم دارم
اگه تو عرضه اولیه خریدی که هیچی داشته باشش و نگران نوساناتش نباش
اگه بعد از عرضه گرفتی یا اضافه کردی و همچنان تو سودی ، نقطه خروج خیلی بالاتر بود
الان تو بدترین حالتش دیگه نصفه راهو اومده نصفه دیگه هم بره وقتی شما با نصفش بودی دیگه الان حیفه ( با فیبو اینو میگم )
همونطوری که همراه رو هیچوقت دلم نمیاد بفروشم اینم دلم نمیاد
bav3_154fs759111.gif

peyman5534

Registered User
لایک‌ها
2,413
خدارو شکر خیلی بیشتر از یک میلیون تو حسابم ته جیبم دارم
شما هم دلت واسه جوونای مملکت نسوخته دنبال یکی هستی برات مفتی کار کنه
معلومه با این گرونیا هم ملت حاضر نیستن صبح تا شب با دل و جون با این حقوقا کار کنن.با اون دو تومن طرف میخواد وسایل خونشو بخره یا ازدواج کنه یا چیکار میتونه بکنه دیگه ؟
ی جایی هم این حقا که خورده میشه از وضع بیکاری جوونا سو استفاده میشه رو پس میدن اونایی که اینکارارو کردن
بعدشم شما که ادعایی وضعت عالیه دیگه بعیده ادم وضعش خوب باشه خسیس باشه اینجوری حقوق بده !‌
خود دانی میخای کار کن میخای نکن،چیزی که زیاده شاگرده،ولی من به تو یا هر کس دگ که بیاد شاگردی منو کنه بهش قول ۱۰۰٪ میدم ۳ سال دگ وضعش خوب میشه حالا نه پولدار ولی اوکی میشه به شرطی که حرف گوش کن باشه،امضا و اثر انگشتم میزنم پای حرفم

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
شستا رو نمیشه تحلیل کرد
شستا رو فقط خدا میتونه تحلیل بکنه
نه سابقه نموداریش وجود داره
نه اطلاعات روی کدالش کمه که بشه خوند
نه خط روندی نه چیزی
خیلی شانسیه . من خودم با دید بلند مدت گوشه سبدم دارم
اگه تو عرضه اولیه خریدی که هیچی داشته باشش و نگران نوساناتش نباش
اگه بعد از عرضه گرفتی یا اضافه کردی و همچنان تو سودی ، نقطه خروج خیلی بالاتر بود
الان تو بدترین حالتش دیگه نصفه راهو اومده نصفه دیگه هم بره وقتی شما با نصفش بودی دیگه الان حیفه ( با فیبو اینو میگم )
همونطوری که همراه رو هیچوقت دلم نمیاد بفروشم اینم دلم نمیاد
bav3_154fs759111.gif
Untitled.jpg
گریه حضار .

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
الان چقد پول داری؟
خیلی دلم میخواست این سوالو بپرسم
s199.gif

آخیش راحت شدم.
905.gif

این حرف شما ذهنیت چندسال پیش منه که باعث شد قشنگ به گ* برم.
شما یه تعمیرگاه تصور کن: چند سال باید وقت بزاری برای آموزش
بعدش باید با نونی شیرمال شده بیای دنبال کرایه مغازه و تهیه ابزار که باید 200 میل تا 600-700 میل پیاده شی حداقل و از صبح تا شب کارکنی سر برج کرایه مغازه و کارگر و .... رد کنی بره.
اصلا توی کشور های تورمی ارائه خدمات این چنینی بیشتر به خودکشی شبیه.همین پولو دلالی کنی هم جونت راحته هم اعصابت و هم خیلی بیشتر پول در میاری.

اون که صددرصد دلالی بهتره نه فقط ایران همه جا ولی اینم در نظر بگیر خیلی ها نمی تونن دلالی کن و سرمایه رو فاک میدن راه بی ریسک و انعطاف پذیر رو گفتم

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
یک‌کلام‌میگم تا تهشو بخون.حمال میخوای در دکونت که کسی وای نمیسته؟؟؟ مرد مومن تو این گرونیا مگه داری کار تخصصی یاد طرف میدی که اونجوری حقوق میدی منت هم میذاری سر طرف؟ گذشت اون زمونه ای که واست وایستن مفتی شاگردی کنن.زندگی یارو خرج داره با پول تو جیبی که صبح تا شب نمیتونه وایسته.دستتو از جیب هم وطنت بردار تا دولت دست نکنه تو جیب خودت!! ب شاگردت رحم نمیکنی پس همون بهتر از جیب تو بره ب جیب ملت لبنان :D

البته من نمی دانم خود شما تا به حال کسب و کار مخصوص به خود را راه انداخته اید یا نه اما بیایید یک حساب و کتاب سرانگشتی برای راه اندازی یک بوتیک معمولی کنیم.

همان شروع بسم الله حداقل باید 50میلیون پول پیش بدهی با ماهی 5میلیون اجاره که می شود سالی 100 میلیون

اگر 100 میلیون هم هزینه دکور و اجناس اولیه شود شما در ابتدای امر 200 میلیون تومان را باید برای این کار کنار بگذارید.

هزینه برق، جواز، مالیات و اقلام متفرقه دیگر را هم لحاظ کنید.

من حرفم این است واقعا با سه میلیون تومان پول نمی شود زندگی آنچنانی داشت اما برای راه اندازی همین کسب و کار از نظر شما ساده حداقل باید 200 میلیون کنار گذاشت. نمی دانم طرف که را بگیرم. تنها می توانم بگویم این وضع را دوست ندارم.

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
البته من نمی دانم خود شما تا به حال کسب و کار مخصوص به خود را راه انداخته اید یا نه اما بیایید یک حساب و کتاب سرانگشتی برای راه اندازی یک بوتیک معمولی کنیم.

همان شروع بسم الله حداقل باید 50میلیون پول پیش بدهی با ماهی 5میلیون اجاره که می شود سالی 100 میلیون

اگر 100 میلیون هم هزینه دکور و اجناس اولیه شود شما در ابتدای امر 200 میلیون تومان را باید برای این کار کنار بگذارید.

هزینه برق، جواز، مالیات و اقلام متفرقه دیگر را هم لحاظ کنید.

من حرفم این است واقعا با سه میلیون تومان پول نمی شود زندگی آنچنانی داشت اما برای راه اندازی همین کسب و کار از نظر شما ساده حداقل باید 200 میلیون کنار گذاشت. نمی دانم طرف که را بگیرم. تنها می توانم بگویم این وضع را دوست ندارم.

اگر کسی اهل کار و تلاش باشه یه گوشه خیابون دستفروشی میکنه نه پول دکور قراره بده نه پول رهن و . . . .

همین فرد دو سال پول جمع میکنه یه مغازه نقلی میگیره سرمایه ش رفت بالا یه مغازه بزرگ تر میگیره .

سال اول از تولیدی های مخصوص ارزانسرا جین 12 تایی دونه ای 10 هزار تومن میخره سال دوم میره از عمده فروش جنس میگیره .

چیزی که تو این مملکت زیاده کار . هیچ جای دنیا نمیشه مثل ایران پول دراورد. الان وضع خراب شده یکم . ولی تا قبل از این ایران بهشتی بود واسه پول دراوردن . البته برای کسی که زرنگه هنوزم راه بازه .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
یه دوستی دارم که تو کارگزینی یکی از مناطق آموزش و پرورش شهر ـــمون کار میکنه امروز شانسی تو خیابون دیدم ـــش یه حرفی زد شاخ در آوردم !
یادتون باشه 28 آبان سال پیش استخدامی آموزش و پرورش و چند تا سازمان دیگه بود . تو یکی از مناطق اومدن 5 نفر آقازاده رو بدون اینکه حتی آزمون داده باشن اسمشون رو به عنوان ماده 28 (پیمانی) جز استخدامی های نهایی ثبت کردن ! مدیر کل یکی از مناطق هم این موضوع رو فهمیده گزارش تخلف رو برای وزارت فرستاده یک ماه نشده حکم برکناری ـــش از مدیر کلی منطقه رو دادن دستش :دی به جای این بنده خدا هم اومدن یه بسیجی مخلص گذاشتن ! دوستم میگفت طرف دست راست و چپ ـــش رو هم به زور تشخیص میده :دی فقط امضا میکنه :دی

تو همین آزمون سال پیش من جز مجاز شده های اولیه بودم با درصد میانگین دروس تخصصی بالای 50 درصد (دو تا درس تخصصی اصلی رو 80 و 90 درصد زده بودم ! اونم تو رشته برق !) ولی تو گزیش عقیدتی رد شدم یا بهتره بگم رد ـــم کردن ! :confused: اونوقت اسم 5 نفر رو که اصلا تو آزمون هم شرکت نکردن رو جز استخدامی ها رد میکنن ! حتی زحمت شرکت تو آزمون رو هم به خودشون ندادن ! ببینید تو چه کشوری داریم زندگی میکنیم ! ببینید پارتی این 5 نفر چقدر کلفت بوده مدیر کل رو عوض کردن :rolleyes:

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اگر کسی اهل کار و تلاش باشه یه گوشه خیابون دستفروشی میکنه نه پول دکور قراره بده نه پول رهن و . . . .

همین فرد دو سال پول جمع میکنه یه مغازه نقلی میگیره سرمایه ش رفت بالا یه مغازه بزرگ تر میگیره .

سال اول از تولیدی های مخصوص ارزانسرا جین 12 تایی دونه ای 10 هزار تومن میخره سال دوم میره از عمده فروش جنس میگیره .

چیزی که تو این مملکت زیاده کار . هیچ جای دنیا نمیشه مثل ایران پول دراورد. الان وضع خراب شده یکم . ولی تا قبل از این ایران بهشتی بود واسه پول دراوردن . البته برای کسی که زرنگه هنوزم راه بازه .
این بهنام جون سگ داره ده ساله داره این حرفا میزنه و همجنان میزنه :D

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
تو هم بیکار و علافی دیگه.اعتراف کن :D

برای پول دراوردن که حتما نباید کار کرد . مگه من مثل tidus کودنم که 7 صبح پاشم برم کارگری کنم برای برجی 2 تومن ؟!
s487.gif

من جوونی و آسایش و تفریح خودم رو دارم , سرکار هم نمیرم , پول هم درمیارم
s487.gif

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
برای پول دراوردن که حتما نباید کار کرد . مگه من مثل tidus کودنم که 7 صبح پاشم برم کارگری کنم برای برجی 2 تومن ؟!
s487.gif

من جوونی و آسایش و تفریح خودم رو دارم , سرکار هم نمیرم , پول هم درمیارم
s487.gif
اقا زاده ای پس

بالا