• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
اینو گفتی یاد فیلم فرار از جهنم افتادم . اون یارو مو بلونده ، امریکایی و جاسوس بود که میخواست اعمال شومش رو توی ایران پاک اجرا کنه و دستورات اربابانش رو عملی بکنه
bav3_154fs759111.gif

یه زنه چادری هم بود از اول فیلم بهش فحش میداد
sharmandegi.gif

فیلمش خیلی خز بود خیییلی
bav3_154fs759111.gif
فیلمو میدیدم و پوفک میخوردم
128fs4765852.gif
حیفه حجم
https://lh3.googleusercontent.com/proxy/OYgi784Lel_jZU3K3b6HESjxPJJWoMm9pbs8rkwMwG6v6OrGsOzBcEGzG8leHHvB2ny3_ubDJwD6bZ4E7VmNw8K6_SXu7I18mJiBDdgDTwlovQpLqNQL3BPeBIVjoDcfb9EOqcenZeULM4hCZnNy_i8hMZfnx_0fEUeY3Z9wgGZ5lKGFdshhdVPUcpA

اون دست رو باید ععععععععنننننن گرفتاااا
عععععععععنننننننننن

در این حد
scratchchin.gif

تو اینکه اینکارو بکنی شکی نیست !!!
ریشه خراب باشه همینه
saupload_wink.png

دوباره میگم اون دست رو باید عععععننننن گرفت
crazy.gif

افتکم میخواد نژاد رو اصلاح بکنه ولی نمیدونه این مدل نژاد ، اصلاح پذیر نیس
bav3_154fs759111.gif

نژاد باید نژاد باشه ، نژاد اگه نژاد نباشه ، نژاد نیست​

اونو بمال به سر و کله ت برای تبرک
crazy.gif

بله:p
من ریاضیمو توی کنکور 93 درصد زدم. رفتم نشستم سر کلاس، نفر کناریم ریاضیشو 15 درصد زده بود:D البته بعدش سر کلاس تربیت بدنی دیدم یه پا نداره:p

حس میکنم شما احتمال زیاد در اواخر دهه 60 یا نهایتش 70 کنکور دادی ! اینی که شما میگی اون دهه آره شاید تاثیرش بالا بود ولی الان نه.

الان دیگه سهمیه ارزشی نداره . ظرفیت دولتی به قدری رفته بالا که دیگه اکثر شعبه های دانشگاه آزاد در مرز ورشکستگی هستن. ما یه استاد داشتیم میگفت من با رتبه 3 رقمی به زور تونستم توی دانشگاهی که توش درس خوندم قبول بشم در صورتی که الان طرف با رتبه 10 هزار رفته سر همون کلاسی که من درس خوندم نشسته .

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه من ولی تو جبهه مصطفی هستم . همین که تو در جبهه مقابلی کافیه تا من پامو در اون جبهه نزارم ولو اگر به قیمت طرفداری از جبهه ناحق باشه
crazy.gif
خداروشکر که تو جبهه من بو مو نمیاد
crazy.gif

همونور باش
130276-7wfweqh.gif

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577
حس میکنم شما احتمال زیاد در اواخر دهه 60 یا نهایتش 70 کنکور دادی ! اینی که شما میگی اون دهه آره شاید تاثیرش بالا بود ولی الان نه.

الان دیگه سهمیه ارزشی نداره . ظرفیت دولتی به قدری رفته بالا که دیگه اکثر شعبه های دانشگاه آزاد در مرز ورشکستگی هستن. ما یه استاد داشتیم میگفت من با رتبه 3 رقمی به زور تونستم توی دانشگاهی که توش درس خوندم قبول بشم در صورتی که الان طرف با رتبه 10 هزار رفته سر همون کلاسی که من درس خوندم نشسته .

فرقی نمیکنه که در چه دهه ای درس خونده باشی. این سهمیه ای ها تا آخر عمر بیخ ریشت هستن:D. حتی وقتی مصطفی ایشالا بخواد بمیره، توی قبر هم سهمیه دارن:D
همه اینا به کنار، سهمیه دانشگاه بخوره تو سرشون، بعد از مثلا فارغ التحصیلی ( نمره گرفتن به زور بنیاد شهید)، مدیرعامل یه شرکت با سابقه 70 ساله میشن و در عرض 7 ماه به ورشکستگی میکشونن اون شرکتو.

فکر میکنی اون استادی که شما از بی سوادیش شاکی هستی، کیه ؟ همون همکلاسی سهمیه ای منه دیگه:D

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
فرقی نمیکنه که در چه دهه ای درس خونده باشی. این سهمیه ای ها تا آخر عمر بیخ ریشت هستن:D. حتی وقتی مصطفی ایشالا بخواد بمیره، توی قبر هم سهمیه دارن:D
همه اینا به کنار، سهمیه دانشگاه بخوره تو سرشون، بعد از مثلا فارغ التحصیلی ( نمره گرفتن به زور بنیاد شهید)، مدیرعامل یه شرکت با سابقه 70 ساله میشن و در عرض 7 ماه به ورشکستگی میکشونن اون شرکتو.

فکر میکنی اون استادی که شما از بی سوادیش شاکی هستی، کیه ؟ همون همکلاسی سهمیه ای منه دیگه:D

حالا این چیزا که شما میگی هست . بالاتر هم گفتم فساد سیستمی هست . ولی شما دیگه خیلی داری بزرگش میکنی . من توی همون دانشگاه خودم دیدم چند تا از استادامون بچه روستا بودن . به خاطر شایستگیشون تونستن حق التدریس بگیرن و بعد از چند سال فرستادن دنبالشون بدون هیچ پارتی توی بالاترین رده های ادارات و شرکت ها استخدامشون کردن.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
ولی شما دیگه خیلی داری بزرگش میکنی
بزرگتر از تبدیل کردن دلار 7 تومنی به 25 هزار تومنی هم داریم ؟
1676.gif

یه سری چیزا رو باید ببینی که به عمق فاجعه پی ببری
این دلار چیزیه که همه میبینن
xugly.gif

یعنی 3571 برابر
یعنی ارزش پولمون یک ، سی و پنج هزار و هفتاد و یک اُم شده
ugly13.gif

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
بزرگتر از تبدیل کردن دلار 7 تومنی به 25 هزار تومنی هم داریم ؟
1676.gif

یه سری چیزا رو باید ببینی که به عمق فاجعه پی ببری
این دلار چیزیه که همه میبینن
xugly.gif

یعنی 3571 برابر
یعنی ارزش پولمون یک ، سی و پنج هزار و هفتاد و یک اُم شده
ugly13.gif

فدای سر مسئولین .

گرونی دلار نتیجه تحریم های آمریکاست و ربطی به سیاست داخلی نداره.

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
فدای سر مسئولین .
اون عنه بود ؟ جای دست یه جور دیگه بهتره استعمال بشه !
اصلا تو میدونی چقدر آدم به خاطر همین که میگی فدای سر مسئولین زندگیشون نابود شده ، از مریضی و نبود دارو رنج میبرن ؟! و کلی بدبختی دیگه ؟!

اگه نمیدونی ، از همون خدایی که قبول داری ، میخوام که بتونی اون فشار رو به خصصوووووصصص مواجه شدن با مریضی ای که لحظه لحظه عزیزانت رو با خودش پایین میکشه ، رو ببینی و گوشت و پوست و استخونت ، این شکنجه روحی و روانی رو درک بکنی و با چشمات ببینی که چطوری از دست میرن اونم تو بدترین حالت ...

بعد ببینم اون موقع میتونی بگی :

فدای سر مسئولین ...

یا نه !
و ایکاش تو اون لحظه من بتونم بالا سرت باشم و تخمه بشکونم و لذت ببرم
البته میدونم که ریشه مشکل داره این طرز تفکر رو داری مقصر خودت نیستی
sharmandegi.gif

گرونی دلار نتیجه تحریم های آمریکاست و ربطی به سیاست داخلی نداره.

ربطی به سیاست داخلی نداره.
این نشون میده که از سطح پایینای مصطفاییونی
وگرنه اگه مثل من با سطوح بالاترشون در ارتباط بودی میدونستی که این خنده دار ترین جوکیه که میشه تعریف کرد
crazy.gif

گرونی دلار نتیجه تحریم های آمریکاست
جدای از اینکه بخش کوچیکی از دلیل این مدلی شدن وضع مردم تحریم هاست
ولی
حتی اگه فرض کنیم کل مشکلات از اونجا باشه ، به نظرت اونایی که میدونن مشکل از اونجاست و پدر مردم درومده ، اگه کوچکترین ارزشی برای مردم قائل باشن ، کاری نمیکنن تحریم برداشته بشه ؟!

دوست ندارم مث افتک تو لجن زااااار صحبت باهات گفتار بشم
consoling2.gif
الان افتکم حداقل 100 تار دیگه موش تو همین 2 صفحه تاپیک سفید شده
bav3_154fs759111.gif

از این مرحله به بعد ، ایگنورتو نمیزنم ولی دایورت میکنم
crazy.gif

یاد و خاطره قلمراد همیشه تو خاطرمون میمونه
bav3_154fs759111.gif

گل مراد و ابراز محبت - نماشا

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
اصلا تو میدونی چقدر آدم به خاطر همین که میگی فدای سر مسئولین زندگیشون نابود شده ، از مریضی و نبود دارو رنج میبرن ؟! و کلی بدبختی دیگه ؟!

اگه نمیدونی ، از همون خدایی که قبول داری ، میخوام که بتونی اون فشار رو به خصصوووووصصص مواجه شدن با مریضی ای که لحظه لحظه عزیزانت رو با خودش پایین میکشه ، رو ببینی و گوشت و پوست و استخونت ، این شکنجه روحی و روانی رو درک بکنی و با چشمات ببینی که چطوری از دست میرن اونم تو بدترین حالت ...

فدای سر مسئولین ...

یا نه !
sharmandegi.gif

وگرنه اگه مثل من با سطوح بالاترشون در ارتباط بودی میدونستی که این خنده دار ترین جوکیه که میشه تعریف کرد
crazy.gif

ولی
حتی اگه فرض کنیم کل مشکلات از اونجا باشه ، به نظرت اونایی که میدونن مشکل از اونجاست و پدر مردم درومده ، اگه کوچکترین ارزشی برای مردم قائل باشن ، کاری نمیکنن تحریم برداشته بشه ؟!

consoling2.gif
bav3_154fs759111.gif

crazy.gif

bav3_154fs759111.gif

خداییش شماها حالتون خوب نیست از لحاظ عقلی مشکل دارید . جدی میگم اینو . در تاپیک اونوری خوشحالی میکنید از تحریم و آرزوی انتخاب دوباره ترامپ برای سنگین تر شدن تحریم رو میکنید در تاپیک اینوری حرف از مریضی و نبود دارو و گرسنگی زن و بچه مردم میزنید. مگر میشه آدم اینقدر در بلاهت و سفاهت باشه ؟

ان شاالله که به حق همین شب شماهم مریضی و سرطان و رنج و درد عزیزترین کسان زندگیت رو ببینی تا بفهمی معنای تحریم و خالی شدن سفره مردم یعنی چی .

من به شما توصیه اکید میکنم اصلا در حوزه سیاست وارد نشی. شما برو همون تاپیک های بورسی شرکت کن . در بورس اطلاعات کافی داری میتونی مفید باشی . در زمینه ای که چیزی "حالیت نیست" وارد نشو !

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586

فدای سر مسئولین ...

یا نه !
sharmandegi.gif

crazy.gif

ولی

consoling2.gif
bav3_154fs759111.gif

crazy.gif

bav3_154fs759111.gif

با این ادما بحث نکن عزیز .سرگرمیش اینه یکی ریپلایش کنه .

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
خداییش شماها حالتون خوب نیست از لحاظ عقلی مشکل دارید . جدی میگم اینو . در تاپیک اونوری خوشحالی میکنید از تحریم و آرزوی انتخاب دوباره ترامپ برای سنگین تر شدن تحریم رو میکنید در تاپیک اینوری حرف از مریضی و نبود دارو و گرسنگی زن و بچه مردم میزنید. مگر میشه آدم اینقدر در بلاهت و سفاهت باشه ؟

ان شاالله که به حق همین شب شماهم مریضی و سرطان و رنج و درد عزیزترین کسان زندگیت رو ببینی تا بفهمی معنای تحریم و خالی شدن سفره مردم یعنی چی .

من به شما توصیه اکید میکنم اصلا در حوزه سیاست وارد نشی. شما برو همون تاپیک های بورسی شرکت کن . در بورس اطلاعات کافی داری میتونی مفید باشی . در زمینه ای که چیزی "حالیت نیست" وارد نشو !
خودت رو به اون راه نزن !‌اگه کسی میخواد ترامپ دوباره بیاد بالا بخاطر روی گلش نیست ! چون اون بیشترین نفع داره به همون مردم امریکا میرسونه.فقط به امید اینه که مصطفی ها برن کنار.وگرنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اینکه کی رییس جمهور امریکا بشه برای ما اصلا مهم نیست و زندگی ما سر مصطفی ها به سیاست های امریکا گره خورده
ضمنا یادمون نره خیلی قحطی دارو ها و گرونی ها زیر سرش همین اقایونی هستن که طرفدارشون هستی... از سود دبه هم نمیگذرن هر چیزی باید در انحصار خودشون باشه
نگو هم که تقصیر مردمه خندم میگیره.چون سیستم بالا سالم باشه مردم مجبورن پیرو ش باشن.
بروکی آقا خلاصه بروکییییی :D

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
خودت رو به اون راه نزن !‌اگه کسی میخواد ترامپ دوباره بیاد بالا بخاطر روی گلش نیست ! چون اون بیشترین نفع داره به همون مردم امریکا میرسونه.فقط به امید اینه که مصطفی ها برن کنار.وگرنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اینکه کی رییس جمهور امریکا بشه برای ما اصلا مهم نیست و زندگی ما سر مصطفی ها به سیاست های امریکا گره خورده
ضمنا یادمون نره خیلی قحطی دارو ها و گرونی ها زیر سرش همین اقایونی هستن که طرفدارشون هستی... از سود دبه هم نمیگذرن هر چیزی باید در انحصار خودشون باشه
نگو هم که تقصیر مردمه خندم میگیره.چون سیستم بالا سالم باشه مردم مجبورن پیرو ش باشن.
بروکی آقا خلاصه بروکییییی :D

من کاری به مثلا افتک و اون شخصی که بالاتر نقل گرفتم ندارم منظورم کلی بود. یه چند تا کاربر هستن مثلا در یک تاپیک میان میگن ما حاضریم هر فشاری رو تحمل کنیم که مثلا ترامپ انتخاب بشه که **** عوض شه ( کاری به این تصور کزخلانه شون ندارم که فکر کردن ترامپ انتخاب شه قراره **** ایران تغییر کنه ) ولی خوب مثلا یارو میگه ما میخوایم ترامپ انتخاب شه که فشار به ملاها بیشتر بشه بعد میاد تاپیک اونوری میگه دلار شده فلان مردم پول ندارن نون بخورن. طرف بچه ش مریضه و بیماره پول دارو نداره.

خوب این شخص کزخله دیگه . اگر کزخل نیست شوما به من بگو کزخل نیست .

ashkan4030

Registered User
لایک‌ها
1,202
همه چی به بند پ ختم میشه پول پارتی پارتی پول تا پارتی نداشته باشی کاری نیس خودم به شخصه توی یه ازمون استخدامی چند ماه پیش توی شهر خودمون شرکت کردم و حتی توی مراحل اولیه هم پذیرفته شدم ولی بعد از مصاحبه ی اون ازمون و دیدن نتایج اون ازمون واقعا تعجب کردم چون که به خودم خیلی مطمئن بودم که 100 درصد قبول میشم بخاطر اینکه توی شهر خودمون بود و 6 نفر پسر هم بیشتر ظرفیت پذیرش نداشت حالا من از بین هزاران نفر توی 3 برابر ظرفیت اسمم دراومد ولی در کمال ناباوری روز اعلام نتایج شدم ذخیره ششم و بعد از پیگیری فهمیدم که چند نفر غیر بومی از شهر دیگه قبول کردن چون که پارتی داشتن ولی من که بومی شهر خودمون بودم و حد نصاب رو بدست اورده بودم رو جزو ذخیره ها زده بودن و بعد از پیگیری در صورتی که مصاحبه رو هم عالی داده بودم ولی نمره ی مصاحبمو کم داده بودن تا بتونن یکی دیگه رو جای من ببرن داخل کلا مرحله ی مصاحبه رو واسه همین گزاشتن که حتی اگه کسی تو ازمون عالی باشه تو مصاحبه زیر پاشو خالی کنن و دستش به جایی بند نباشه.
ضمن اینکه در حالی که همه جا اولویت مثلا با بومیه ولی اینجا اولویت با پارتیه!خلاصه که بعد از دوماه اعتراض و نامه به نماینده مجلس و....هیچ اثری نداشت حالا مسوول گزینش هم یه ادم بود از اینا که جای مهر توی پیشونیشونه با هزار تا دلیل و مدرک داری باهاش حرف میزنی که حقتو خوردن ولی انگار با دیوار داری صحبت میکنی. وقتی از قبل مشخص شده کی باید بره داخل دیگه حق و ناحق نداره.حالا هر جا نمیخای برو جار بزن که حق خوری شده
جالب اینجاست توی یه ازمون استخدامی دیگه هم شرکت کرده بودم چند ماه قبلش توی یه شهر دیگه و اونجا هم قبول شدم ولی نماینده ی اون شهر خیلی جدی از حق همشهریاش دفاع کرد توی اون ازمون و با دادو بیداد گفته بود که همه رو باید بومی بگیرین و همه رو هم بومی گرفتن و غیر بومیا مثل من رو تو مرحله اخر حذف کردن با وجودی که قبول شده بودم حذف شدم اونجا بخاطر اینکه بومی نبودم در حالی که تو شهر خودمونم قبول شدم و با وجودی که بومی بودم ولی غیر بومی گرفتن چون نماینده ی شهرمون اینقدر بی عرضه بود که با وجودی که بهش نامه زدم و همه جور اعتراضی کردم ولی هیج کاری نکرد تا غیر بومیا رو حذف کنن و منی که بومیم رو جایگزین اونا کنن چون این وسط منافع یه عده به خطر میفتاد خلاصه که بعد از اون اتفاقات از اون روز به بعد دیگه حالم از هر چی ازمون استخدامیه بهم خورد و حیف اون همه تلاشی که واسه استخدامیا کردم با وجودی که حقم بود الان استخدام باشم ولی خیلی راحت یکی دیگه رو جای من اوردن و هیچ کاری هم نتونستم بکنم چون پارتی نداشتم

s.david.s

کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729

نشد دایورتت بکنم
crazy.gif

نه والا من ترجیح میدم دلار یک سوم بشه
سرمایم یک سوم بشه
تحریما برداشته بشه . ولی برداشته شدن تحریم ها با رفتن آقای ترامپ اتفاق نمیوفته . شما حتی اینقدر هم نمیدونی که اگه آقای بایدن هم رئیس جمهور بشه ، قرار نیست دلار تو خیابونا پخش بکنن ! اقای بایدن فقط واس داستانای انتخاباتی باید بر عکس ترامپ عمل بکنه :D مصطفی ای که نیست !

هیچ جایی هم از بودن تحریم ها و بدبختی مردم و گرون شدن دلار خوشحال نشدم بچه جوون . اصلا توف به ثروت و سرمایه ای که از فشار به مردم ایجاد بشه !

شما منو نمیشناسی ...

بیشتر سرمایه من تو شرکت های کوچیک و متوسط بازاره . قسم میخورم تا حالا هیییچ وقت فشار فروش هم ایجاد نکردم . همیشه فروش هام رو تو مسیر صعودی انجام دادم و کم کم فروختم که یه وقت سهامدارای دیگه نترسن !
همیشه سهام که خرید کردم طی چند هفته بوده اونم تو ناحیه های حمایتی که از سهم و بقیه سهامدارا هم حمایت بکنم
اگه دیدم روند نزولی ، قسم میخورم حتی اون موقع ها ضررم رو ترجیح دادم به خروج از سهام که فشار بیشتری وارد نشه

واقع بین باش بچه جون ...
چهارتا خبر مبر خوندی فکر و خیال میکنی واس خودت ... قبلا هم یبار صحبت کرده بودیم ، بهت گفتم تو رویا سیر میکنی ! نمیتونم اسم بیارم مسئولیت داره ولی کسایی رو میشناسم چه به واسطه کار خودم چه خانواده و اطرافیان ، که یه مصطفایی مثل شوووما آرزوشه اون آدم رو از نزدیک ببینه !!! اگه جای من بودی و میشناختیشون ، میفهمیدی تو یه خوابی هستی که به نظر خودت شیرینه ولی من تو خواب و بیداری حقایقی میدونم که دود از کلت میپرونه و اون فرشته هایی که برای خودت تصور کردی کیییی هستنننن !

حالا اگه زرنگ باشی و در آینده پله های کثیف این مسیر رو رو به بالا طی میکنی و تازه اونجا میفهمی چند ده سال زندگیت رو بهت دروغ گفتن ...

همیشه خودم رو از این موجودات دور کردم چون دوس ندارم نونم رو تو کثافت و لجن بزنم بزارم دهنم ... یه 1 ریالی نذاشتم ازشون تو زندگیم بیاد چون خدا میدونه چقددددر آدم بیگناه تو عذاب و بدبختی و فقط دست و پا میزنن

چقدر آدم دارن با ماهی زیر 500 هزار تومن یه خانواده رو میگردونن ! نمیتونی این فشار رو درک بکنی !!! نمیتونی درک بکنی طرف کل پول یک ماهش رو نمیدونه بده دارو واس زن یا بچه یا پدر یا مادرش یا شکمشون رو سیر بکنه
نمیدونی که آرزوی خیلیا اینه از 30 شب یه ماه ، بیشتر از 10 شبش گشنه نخوابن !!
خیلیا 500 گرم گوشت برای کل خانوادشون تو 6 ماه سال آرزو شده !!!!

اینارو نمیتونی بفهمی
اگه میفهمیدی باید شررررررررمم میکردی که بگی : فدای سر مسئولین ...

من به بهشت و جهنم و زندگی بعد از مرگ اعتقادی ندارم ولــــــــی اعتقاد دارم که اگه میدونی چی به چیه ولی منفعتی توی این طرفداریت هست ، و اگه میدونی من از چی صحبت میکنم ، ولی بازم پا فشاری میکنی روی اینکه " فدای سر مسئولین " ، بدون یه جایی تو همین دنیا قطعا جواب کارت رو میبینی . شک نکن

اگه هم به یه زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری که قاعدتا باید داشته باشی (!) ، مطمئن باش اونور باید جواب گوی بدبختی و مرگ و زجر و فلاکت تک تک کسایی که گفتم چطوری زندگی میکنن ، باشی ...

من از خودم مطمئنم جایی طرفداری اشتباه نکردم ، حق کسی هم نخوردم ، 1 ریال از پولمم تو گوشت و خون مردم نزدم که بزارم دهنم . اگه جایی هم اتفاقی برام بیوفته چشمم کور دندم نرم ، حتتتتتما جایی اشتباه کردم ، ضربشو با جون و دل میخورم که دیگه از این غلطا نکنم:D
شما به فکر خودت باش که دقیقا از چی طرفداری میکنی و سنگ چه مسئولی رو به سینه میزنی

با این ادما بحث نکن عزیز .سرگرمیش اینه یکی ریپلایش کنه .
قسم میخورم چیزایی دیدم که این آدم ندیده و شاهد اتفاقایی بودم که اشکو تو چشام جمع میکنه ...
بعد ازن آدم دقیقا میگه " فدای سر مسئولین " ! همونایی که باعث این اتفاقا بودن ...
زنه خانواده تقریبا با 65 سال سن ، با یه بچه سندروم داون ، شوهر فوت شده ، تو یه اتاق حومه شهر ، زندگی میکنن . شوهرش به خاطر کمبود امکانات پزشکی تو بیمارستان فوت میشه چون پول نداشته . بچه انواع و اقسام مریضی ها رو داره . مادر مریض . این مدلی زندکی میکنن بعد ایشون ، طرفداری مقصرای این زندگیه !!!!

فقط همه جا هست قبول ولی حداقل کسایی که باید بافقط و کمبود مقابله بکنن تمام تلاششون رو میکنن . نه اینکه خودشون عامل فقر باشن

این یه نمونه از کسایی هستش که میشناسم . صدتا این مدلی فقط خودم میشناسم . آدم اینارو میبینه ، یه جاهایی کم میارم ... کم میاااارمااا ... نفسم بند میاد

من حق و ناحق نمیتونم ببینم
سر طرفداری بی جا از همین موضوعات من با یکی از اقوام نزدیک خانواده گلاویز شدم ! کتک کاریا ! فقط جدامون میکردن . جوش اووردم از بگو مگو به فحش و بعدش کتک کاری رسید

آخه وجدانی ، شرفی ، انسانیتی ! بالاخره باید یه کدومش تو ذاتمون باشه

سفره مردم 3500 مرتبه کوچیکتر شده ، بعد طرف بگه فدای سر مسئولین ....

همین یه جوابم خیلی با خودم کلنجار رفتم که پست بکنم ، نکنم ، الان 3 شب گذشته ، من دارم جواب میدم !
bav3_154fs759111.gif

ببین من چقدر ابلهم که صحبتو ادامه میدم
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

از شر قل مراد رجیم ، پناه میبرم به افتک رحیم
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
یه سهمیه هم هست به نام بسیجی فعال، چندتا از افرادی که میشناختم با این سهمیه قبول شدن.
سهمیه حافظ قرآن و فرزند هیئت علمی هم هست.
و من اله توفیق

ziro00

Registered User
لایک‌ها
586
قسم میخورم چیزایی دیدم که این آدم ندیده و شاهد اتفاقایی بودم که اشکو تو چشام جمع میکنه ...
بعد ازن آدم دقیقا میگه " فدای سر مسئولین " ! همونایی که باعث این اتفاقا بودن ...
زنه خانواده تقریبا با 65 سال سن ، با یه بچه سندروم داون ، شوهر فوت شده ، تو یه اتاق حومه شهر ، زندگی میکنن . شوهرش به خاطر کمبود امکانات پزشکی تو بیمارستان فوت میشه چون پول نداشته . بچه انواع و اقسام مریضی ها رو داره . مادر مریض . این مدلی زندکی میکنن بعد ایشون ، طرفداری مقصرای این زندگیه !!!!

فقط همه جا هست قبول ولی حداقل کسایی که باید بافقط و کمبود مقابله بکنن تمام تلاششون رو میکنن . نه اینکه خودشون عامل فقر باشن

این یه نمونه از کسایی هستش که میشناسم . صدتا این مدلی فقط خودم میشناسم . آدم اینارو میبینه ، یه جاهایی کم میارم ... کم میاااارمااا ... نفسم بند میاد

سر طرفداری بی جا از همین موضوعات من با یکی از اقوام نزدیک خانواده گلاویز شدم ! کتک کاریا ! فقط جدامون میکردن . جوش اووردم از بگو مگو به فحش و بعدش کتک کاری رسید

همین یه جوابم خیلی با خودم کلنجار رفتم که پست بکنم ، نکنم ، الان 3 شب گذشته ، من دارم جواب میدم !
bav3_154fs759111.gif

bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
میدونم عزیز .هممون میدونیم چه خبره .مسئولینِ بهنام هم میدونن چه خبره . درد ما اینه که امثال اینا واقعا یا نمیدونن وضعیت کشور چجوریه یا نونشون تو ندونستنه .
این به اصطلاح مسئولین کاری ندارن که به مردم چی میگذره .از80میلیون نفر اگه هفتاد درصد مردم از گشنگی و بیماری و خودکشی و .. بیمیرن باور کن براشون مهم نیس .اینا فقط به یه جمعیت نیاز دارن که بهشون حکومت کنن .چه بهتر براشون که امثال این بهنام باشه ..

یه نمونه کوچک از چیزی که گفتی .قابل توجه بهنام و دیگر همفکرانش :

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
نشد دایورتت بکنم
crazy.gif

نه والا من ترجیح میدم دلار یک سوم بشه
سرمایم یک سوم بشه
تحریما برداشته بشه . ولی برداشته شدن تحریم ها با رفتن آقای ترامپ اتفاق نمیوفته . شما حتی اینقدر هم نمیدونی که اگه آقای بایدن هم رئیس جمهور بشه ، قرار نیست دلار تو خیابونا پخش بکنن ! اقای بایدن فقط واس داستانای انتخاباتی باید بر عکس ترامپ عمل بکنه :D مصطفی ای که نیست !

هیچ جایی هم از بودن تحریم ها و بدبختی مردم و گرون شدن دلار خوشحال نشدم بچه جوون . اصلا توف به ثروت و سرمایه ای که از فشار به مردم ایجاد بشه !

شما منو نمیشناسی ...

بیشتر سرمایه من تو شرکت های کوچیک و متوسط بازاره . قسم میخورم تا حالا هیییچ وقت فشار فروش هم ایجاد نکردم . همیشه فروش هام رو تو مسیر صعودی انجام دادم و کم کم فروختم که یه وقت سهامدارای دیگه نترسن !
همیشه سهام که خرید کردم طی چند هفته بوده اونم تو ناحیه های حمایتی که از سهم و بقیه سهامدارا هم حمایت بکنم
اگه دیدم روند نزولی ، قسم میخورم حتی اون موقع ها ضررم رو ترجیح دادم به خروج از سهام که فشار بیشتری وارد نشه

واقع بین باش بچه جون ...
چهارتا خبر مبر خوندی فکر و خیال میکنی واس خودت ... قبلا هم یبار صحبت کرده بودیم ، بهت گفتم تو رویا سیر میکنی ! نمیتونم اسم بیارم مسئولیت داره ولی کسایی رو میشناسم چه به واسطه کار خودم چه خانواده و اطرافیان ، که یه مصطفایی مثل شوووما آرزوشه اون آدم رو از نزدیک ببینه !!! اگه جای من بودی و میشناختیشون ، میفهمیدی تو یه خوابی هستی که به نظر خودت شیرینه ولی من تو خواب و بیداری حقایقی میدونم که دود از کلت میپرونه و اون فرشته هایی که برای خودت تصور کردی کیییی هستنننن !

حالا اگه زرنگ باشی و در آینده پله های کثیف این مسیر رو رو به بالا طی میکنی و تازه اونجا میفهمی چند ده سال زندگیت رو بهت دروغ گفتن ...

همیشه خودم رو از این موجودات دور کردم چون دوس ندارم نونم رو تو کثافت و لجن بزنم بزارم دهنم ... یه 1 ریالی نذاشتم ازشون تو زندگیم بیاد چون خدا میدونه چقددددر آدم بیگناه تو عذاب و بدبختی و فقط دست و پا میزنن

چقدر آدم دارن با ماهی زیر 500 هزار تومن یه خانواده رو میگردونن ! نمیتونی این فشار رو درک بکنی !!! نمیتونی درک بکنی طرف کل پول یک ماهش رو نمیدونه بده دارو واس زن یا بچه یا پدر یا مادرش یا شکمشون رو سیر بکنه
نمیدونی که آرزوی خیلیا اینه از 30 شب یه ماه ، بیشتر از 10 شبش گشنه نخوابن !!
خیلیا 500 گرم گوشت برای کل خانوادشون تو 6 ماه سال آرزو شده !!!!

اینارو نمیتونی بفهمی
اگه میفهمیدی باید شررررررررمم میکردی که بگی : فدای سر مسئولین ...

من به بهشت و جهنم و زندگی بعد از مرگ اعتقادی ندارم ولــــــــی اعتقاد دارم که اگه میدونی چی به چیه ولی منفعتی توی این طرفداریت هست ، و اگه میدونی من از چی صحبت میکنم ، ولی بازم پا فشاری میکنی روی اینکه " فدای سر مسئولین " ، بدون یه جایی تو همین دنیا قطعا جواب کارت رو میبینی . شک نکن

اگه هم به یه زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری که قاعدتا باید داشته باشی (!) ، مطمئن باش اونور باید جواب گوی بدبختی و مرگ و زجر و فلاکت تک تک کسایی که گفتم چطوری زندگی میکنن ، باشی ...

من از خودم مطمئنم جایی طرفداری اشتباه نکردم ، حق کسی هم نخوردم ، 1 ریال از پولمم تو گوشت و خون مردم نزدم که بزارم دهنم . اگه جایی هم اتفاقی برام بیوفته چشمم کور دندم نرم ، حتتتتتما جایی اشتباه کردم ، ضربشو با جون و دل میخورم که دیگه از این غلطا نکنم:D
شما به فکر خودت باش که دقیقا از چی طرفداری میکنی و سنگ چه مسئولی رو به سینه میزنی

bav3_154fs759111.gif

bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif
bav3_154fs759111.gif

خوب با این پست بیشتر نشون دادی که چیزی از سیاست حالیت نیست که میگی ترامپ بیاد یا بایدن فرقی نمیکنه. قبلا هم در یکی از تاپیکا تاکید داشتی که مملکت رو باید با "چس" اداره کرد. چس بفروشیم خزانه رو پر کنیم 1599219641022.gif نمیدونی حداقل 60 درصد اقتصاد ایران وابسته به نفته و برای سیر کردن شکم مردم ، این مملکت باید یه زهرماری بفروشه. لااقل اگر این بایدن بیاد سرکار طبق گفته خودش به برجام برمیگرده و تحریمای نفتی رو هم برمیداره. یعنی ایران به جای فروش یواشکی روزانه 300 هزار بشکه نفت میتونه روزی 4-5 میلیون صادر کنه تا چرخ مملکت بچرخه. قرار نیست دلار به 2 تومن برگرده ولی لااقل دیگه مردم امنیت اقتصادی دارن نه اینکه شب بخوابن صبح بلند شن ببینن دلار از 7 تومن شده 20 تومن.

من که مشکلی ندارم ترامپ، بایدن یا هر خر دیگه ای که بیاد برا من فرقی نداره من نه گشنه موندم نه تشنه موندم نه بی سرپناه. ولی اگر تحریما متوقف بشه لااقل اون کارگر بدبخت یه چیزی میزارن روی حقوقش تورم هم به جای 60 درصد میشه 10 درصد این بنده خدا هم میتونه یه چیزی بده شکم زن و بچه ش رو سیر کنه. گرسنگی هم مهم نیست من دلم برای اونی میسوزه که مریض داره و برای تامین هزینه سیکل درمانی ، ماهیانه باید 10 میلیون تومن پول آمپولی رو بده که تا قبل از تحریم قیمتش 1 میلیون تومن بوده.

در جواب ادامه صحبت هات دوباره برگشتی به همون پست قبلیت. بله میدونم مردم گوشت ندارن بخورن . به من چه ؟ به مسئولین چه ؟ اینا نتیجه تحریم های آمریکاست. زمانی که همین منحوس که قماش شما بهش رای داد و با این توافق *خمیش که حتی بلد نبود یه تضمین برای اجرای توافق بگیره که دولت بعدی آمریکا نیاد بزنه زیرش، اومد روی کار دلار 2 هزار تومن ناقابل بود. مگر کسی مشکلی داشت؟ برو کلیپ اون پلنگه در ونزوئلا رو نگاه کن. مردمش از گرسنگی رفتن در جنگل پلنگ شکار کردن گذاشتن روی آتیش دارن کباب میکنن. آمریکا 2 تا تحریمشون کرد مردمشون به علف خوردن افتادن. بعد ترامپ میگه من سنگین ترین تحریم های تاریخ رو بر ایران اعمال کردم و به لطف همین مسئولین شماها صبح تا شب دارید میخورید و میخوابید دو قورت و نیمتون هم باقیه . تازه با این همه فشار تحریم برق رو هم مجانی کردن !

یه خبرنگار آمریکایی اومده بود ایران میگفت من بعد این تحریما فکر کردم مردم ایران دارن از گرسنگی همدیگه رو میخورن بعد رفتم توی یکی از "مال" های اصفهان دیدم مجتمع تجاریشون از فلان مجتمع ما در آمریکا دو برابر بزرگتره و تو کوچه و خیابون زندگی عادی جریان داره و مردم اصلا عین خیالشون نیست ! واقعا دم این مسئولین گرم. با همین طرح های قرارداد با چین و امثالهم چنان حرکاتی میزنن که خود آمریکاهم تو کف مونده که چرا ما هرچی تحریم میکنیم اینا هیچیشون نمیشه.

وضع به جایی رسیده که ریچارد نفیو که تمام تحریم های ایران رو طراحی کرده برمیگرده ترامپ رو مسخره میکنه میگه تحریمای تو هیچ تاثیری بر ایران نذاشته

اگه این یارو بایدن اومد روی کار که وضع مردم درست میشه. درست هم نشه لااقل بدتر نمیشه . ولی اگر ترامپ بیاد روی کار احتمالا دلار تا 2024 و پایان ریاست جمهوریش تا 50 تومن هم میره. اینم موقتیه بالاخره تمام میشه. 2024 هم طبق معمول یه دموکرات (احتمالا میشل اوباما) میاد روی کار و فشار به ایران رو به حداقل میرسونن.

حالا تکلیف چیه ؟! خوب اگر زورتون میرسه برید یقه آمریکا رو بگیرید بگید چرا زدی زیر توافق دلار شده 25 تومن مردم ما گرسنه ان و به قول شما 500 گرم گوشت ماهی یه بار نمیتونن بخورن. اگر هم زورتون نمیرسه باید دست همین مسئولین رو هم ببوسید که نذاشتن مردم ایران مثل ونزوئلا به علف خوردن بیافتن و با چنگ و دندون مملکت رو حفظ کردن. اگر ج ا نبود تا الان ایرانی باقی نمونده بود.

بالا