نشد دایورتت بکنم
نه والا من ترجیح میدم دلار یک سوم بشه
سرمایم یک سوم بشه
تحریما برداشته بشه . ولی برداشته شدن تحریم ها با رفتن آقای ترامپ اتفاق نمیوفته . شما حتی اینقدر هم نمیدونی که اگه آقای بایدن هم رئیس جمهور بشه ، قرار نیست دلار تو خیابونا پخش بکنن ! اقای بایدن فقط واس داستانای انتخاباتی باید بر عکس ترامپ عمل بکنه
مصطفی ای که نیست !
هیچ جایی هم از بودن تحریم ها و بدبختی مردم و گرون شدن دلار خوشحال نشدم بچه جوون . اصلا توف به ثروت و سرمایه ای که از فشار به مردم ایجاد بشه !
شما منو نمیشناسی ...
بیشتر سرمایه من تو شرکت های کوچیک و متوسط بازاره . قسم میخورم تا حالا هیییچ وقت فشار فروش هم ایجاد نکردم . همیشه فروش هام رو تو مسیر صعودی انجام دادم و کم کم فروختم که یه وقت سهامدارای دیگه نترسن !
همیشه سهام که خرید کردم طی چند هفته بوده اونم تو ناحیه های حمایتی که از سهم و بقیه سهامدارا هم حمایت بکنم
اگه دیدم روند نزولی ، قسم میخورم حتی اون موقع ها ضررم رو ترجیح دادم به خروج از سهام که فشار بیشتری وارد نشه
واقع بین باش بچه جون ...
چهارتا خبر مبر خوندی فکر و خیال میکنی واس خودت ... قبلا هم یبار صحبت کرده بودیم ، بهت گفتم تو رویا سیر میکنی ! نمیتونم اسم بیارم مسئولیت داره
ولی کسایی رو میشناسم چه به واسطه کار خودم چه خانواده و اطرافیان ، که یه مصطفایی مثل شوووما آرزوشه اون آدم رو از نزدیک ببینه !!! اگه جای من بودی و میشناختیشون ، میفهمیدی تو یه خوابی هستی که به نظر خودت شیرینه ولی من تو خواب و بیداری حقایقی میدونم که دود از کلت میپرونه و اون فرشته هایی که برای خودت تصور کردی کیییی هستنننن !
حالا اگه زرنگ باشی و در آینده پله های کثیف این مسیر رو رو به بالا طی میکنی و تازه اونجا میفهمی چند ده سال زندگیت رو بهت دروغ گفتن ...
همیشه خودم رو از این موجودات دور کردم چون دوس ندارم نونم رو تو کثافت و لجن بزنم بزارم دهنم ... یه 1 ریالی نذاشتم ازشون تو زندگیم بیاد چون خدا میدونه چقددددر آدم بیگناه تو عذاب و بدبختی و فقط دست و پا میزنن
چقدر آدم دارن با ماهی زیر 500 هزار تومن یه خانواده رو میگردونن ! نمیتونی این فشار رو درک بکنی !!! نمیتونی درک بکنی طرف کل پول یک ماهش رو نمیدونه بده دارو واس زن یا بچه یا پدر یا مادرش یا شکمشون رو سیر بکنه
نمیدونی که آرزوی خیلیا اینه از 30 شب یه ماه ، بیشتر از 10 شبش گشنه نخوابن !!
خیلیا 500 گرم گوشت برای کل خانوادشون تو 6 ماه سال آرزو شده !!!!
اینارو نمیتونی بفهمی
اگه میفهمیدی باید شررررررررمم میکردی که بگی : فدای سر مسئولین ...
من به بهشت و جهنم و زندگی بعد از مرگ اعتقادی ندارم ولــــــــی اعتقاد دارم که اگه میدونی چی به چیه ولی منفعتی توی این طرفداریت هست ، و اگه میدونی من از چی صحبت میکنم ، ولی بازم پا فشاری میکنی روی اینکه " فدای سر مسئولین " ، بدون یه جایی تو همین دنیا قطعا جواب کارت رو میبینی . شک نکن
اگه هم به یه زندگی بعد از مرگ اعتقاد داری که
قاعدتا باید داشته باشی (!) ، مطمئن باش اونور باید جواب گوی بدبختی و مرگ و زجر و فلاکت تک تک کسایی که گفتم چطوری زندگی میکنن ، باشی ...
من از خودم مطمئنم جایی طرفداری اشتباه نکردم ، حق کسی هم نخوردم ، 1 ریال از پولمم تو گوشت و خون مردم نزدم که بزارم دهنم . اگه جایی هم اتفاقی برام بیوفته چشمم کور دندم نرم ، حتتتتتما جایی اشتباه کردم ، ضربشو با جون و دل میخورم که دیگه از این غلطا نکنم
شما به فکر خودت باش که دقیقا از چی طرفداری میکنی و سنگ چه مسئولی رو به سینه میزنی
قسم میخورم چیزایی دیدم که این آدم ندیده و شاهد اتفاقایی بودم که اشکو تو چشام جمع میکنه ...
بعد ازن آدم دقیقا میگه " فدای سر مسئولین " ! همونایی که باعث این اتفاقا بودن ...
زنه خانواده تقریبا با 65 سال سن ، با یه بچه سندروم داون ، شوهر فوت شده ، تو یه اتاق حومه شهر ، زندگی میکنن . شوهرش به خاطر کمبود امکانات پزشکی تو بیمارستان فوت میشه چون پول نداشته . بچه انواع و اقسام مریضی ها رو داره . مادر مریض . این مدلی زندکی میکنن بعد ایشون ، طرفداری مقصرای این زندگیه !!!!
فقط همه جا هست قبول ولی حداقل کسایی که باید بافقط و کمبود مقابله بکنن تمام تلاششون رو میکنن . نه اینکه خودشون عامل فقر باشن
این یه نمونه از کسایی هستش که میشناسم . صدتا این مدلی فقط خودم میشناسم . آدم اینارو میبینه ، یه جاهایی کم میارم ... کم میاااارمااا ... نفسم بند میاد
من حق و ناحق نمیتونم ببینم
سر طرفداری بی جا از همین موضوعات من با یکی از اقوام نزدیک خانواده گلاویز شدم ! کتک کاریا ! فقط جدامون میکردن . جوش اووردم از بگو مگو به فحش و بعدش کتک کاری رسید
آخه وجدانی ، شرفی ، انسانیتی ! بالاخره باید یه کدومش تو ذاتمون باشه
سفره مردم 3500 مرتبه کوچیکتر شده ، بعد طرف بگه فدای سر مسئولین ....
همین یه جوابم خیلی با خودم کلنجار رفتم که پست بکنم ، نکنم ، الان 3 شب گذشته ، من دارم جواب میدم !
ببین من چقدر ابلهم که صحبتو ادامه میدم
از شر قل مراد رجیم ، پناه میبرم به افتک رحیم