• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ملت چی جوری میرن سرکار؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
این قانون تعهد شغلی چیه؟ مثلا توی یه کارخونه یا اداره حتی اگر طرف قراردادی باشه یه تعهد میگیرن که باید تا 30 سال کار کنی، خب شاید طرف بخواد بمیره فرار کنه یا نتونه کار کنه یا براش بصرفه نباشه بیاد تعهد بده 30 سال بمونه چه معنی میده؟ میخوان دست و پاش رو ببندن که بمونه!! بالای 25 سال هم کار نمیدن یعنی 25 ساله به بالا مرده حساب میشه. قبلش هم که مثل همیشه پارتی و رشوه...
من لیدم به همچین شغل و کاری، همون بهتر که بچه ای به دنیا نیاد برای اینا برده بشه
3.jpg

این شرایط یه آزمون استخدامی که الان دیدم
فرزند پرسنننل
سابقه کار
بومی
اولویت های اجتماعی!!!

درسش رو ما خوندیم، کار و حقوقش رو اونا میگیرن!
خب دیگه برای چی آزمون میگیرن؟ همینا رو بردارن ببرن، فقط میخوان جیب مردم رو خالی کنن

یه قانون دیگه هم میزارن، عدم تعهد اشتغال در دستگاهها، مؤسسات و شرکتها و کليه نهادها و ارگانها به هر شکل ممکن!!!
یعنی طرف باید بیکار مطلق بمونه تا شاید اینا لطف کنن بهش کار بدن، خودت بری جای دیگه سرکار اینجا دیگه حق نداری ثبت نام کنی، چند سال کاملا باید بیکار بمونی!!!
بعد از این محدودیت سنی میزارن، یعنی 25 سال به بالا مُرده حساب میشه

این یه شرکت معدنیه ، داره خاکمون رو جلوی چشممون برمیداره میبره هنوز منت داره پول هم میخواد، نفت و گاز بماند... ما هم هیچ فقط خفه خون :mad:
ما هیچ سهمی از این خاک، این همه معدن، نفت و گاز نداریم!!!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
من نمی گویم همه با پارتی رفته اند. اتفاقا اینقدر آدم دیده ام بدون پارتی بازی در ادارات دولتی مشغول به کار شده اند که نگو، اما این آدم ها یکجوری هستند. مثلا من یک آدمی را می شناسم که در بخش فناوری اطلاعات یکی از ادارات دولتی است. انصافا هم با پارتی نرفته ولی آقا این واقعا هیچی از کد نویسی و این جور مسائل بلد نیست. حالا این چگونه جذب شده را نمی دانم. در آموزش و پرورش هم اینقدر از این جذب ها دیده ام. طرف اصلا مکالمه صفره اما به عنوان دبیر زبان جذب شده است :|
من ی چیزی بگم
من ی مدت تو یک ارگان نیمه دولتی مشغول بودم به عنوان کارآموز
حالا خودمو که استخدام نکردن و گفتن ازمون و فلان اینا با اینکه‌کارم درست بود واقعا و از خودشونم که سالها کار میکردن بهتر.ورداشتن گفتن سیستم انقباضی داریم نیرو جدید نمیگیربم[emoji23]
بعده ها فهمیدم این همکارام اونجا هم خودشون با پارتی کلفت اومدن.مثلا طرف فارغ شده بوده از دانشگاه بیکار بوده سی دی رایت میزده عموش ک تو اون ارگان بوده آوردش تو کار
بعد این بندگان خدایی که‌کار میکردم باهاشون اصن اپدیت نبودن یارو با زبون دلفی برنامه نوشته بود براشون D:
خیلی هم شاد بودن و غم دنیارو نداشتن
میخوام بگم که هیچکی نمیاد بگه من با پارتی اومدم فلان سیت گرفتم.چون هم موقعیتش ب خطر میفته هم خودشو پایین میاره.برای همونم اگر کسی دیدی تو شغلش آدم واقعا واردی نبود بدون که ۹۰ درصد با پارتی اینا اومده
شما از واقعیت ها خیلی خبر نداری.یکی از کارمنداشون ب من روز آخر گفت چرا اینجا اقدام نمبکنی برای کار ما به نیرویی مثل شما نیاز داریم.بعد گفتم چجوری ؟ اونجا بود که گفت یک شرکتی زیر نظر همینجا دارن ی تعداد نیروهای جدید اول استخدام شرکته میکنن ولی برای سازمان کار میکنن اونم‌چون روز اول بخوان استخدام رسمی کنن داستانای خودشو داره
همینو ولی بعدا ک گفتم خواستم اقدام کنم مسئول دیگشون شدیدا رد کرد[emoji1]
دنیارو میبینی ؟
پ.ن : کار تو ایران شده ارث پدر یک عده.صرفا میخوان دور هم از ی سفره بخورن نه اینکه نیروی مستعد بگیرن

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یک سری ها هم خرشانس ن

این داداش ـه ما تو کار منبت بود . یه روزی یکی از این حاجی شکم گنده ها میاد کارگاه گنجه کفتر میخواست که براش درست کنن . اینو ساختن و ساخت ش هم با سلیقه حاجی خیلی زمانبر و هزینه بر شد و 70تومن دراومد . یارو 70میل راحت خرج منزل کفترهاش کرد:unsure: هنگام نصب گنجه تو ویلای حاجی بحث رفت سمت ماشینای کادیلاک و الدزمبیل و... حاجی هم کلکسیون ش رو داشت خلاصه که کلید کرد به داداشه که ببرمت سایپا . یارو خودش + کل فامیل هاش فینیشینگ قالب سایپا دستشونه هیچی هم حالیشون نیست.

از این حاجی هاست که بعد انقلاب کارخونه و کلی خونه و ویلا و... مصادره کرده برای خودش و فامیلاش

خلاصه که داداشه رو برد سایپا با حقوق بالا . 7صبح با سرویس میره ساعت 3نیم خونه ست . وسط ش هم 1ساعت ناهار میخورن . پنج شنبه تعطیل. تعطیلات رسمی تعطیل . قبل محرم 20روز تعطیلی تابستونی داشتن . از دو شنبه هفته پیش تا امروز هم تعطیل ن . هر4شنبه کلی مرغ و برنج و روغن میدن به کسایی که حقوق 15تومنی دارن:unsure:

این داداشه هم از وقتی رفته سایپا گوشاد شده . کار خاصی هم چون انجام نمیده تو شرکت و ساعات کاری هم با لاس زدن میگذره میاد خونه حوصله ش سر میره و دخول میکنه به گوشی قبل ش اصلا وقت و امکان اینکار هارو نداشت . نمیدونم امثال سایپا و مپنا مگه چقدر پول و ...دارن که از کارگر تا کارمند نصف سال رو تعطیل ن رسما و کلی هم بریز و بپاش دارن

ولی خوب داستانهای راهپیمایی زوری و یه سری مایه خالی های عقیدتی م درش هست که بخوای نخوای میبرنت

شغل آزاد ولی باید 15ساعت کار کنی . پول برق و آب و بیمه و هزار جور داستان دیگه که پی پی میکنه به اعصاب مشاغل آزاد . جمعه هم میرن سره کار . 5شنبه که هیچ

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
یک سری ها هم خرشانس ن

این داداش ـه ما تو کار منبت بود . یه روزی یکی از این حاجی شکم گنده ها میاد کارگاه گنجه کفتر میخواست که براش درست کنن . اینو ساختن و ساخت ش هم با سلیقه حاجی خیلی زمانبر و هزینه بر شد و 70تومن دراومد . یارو 70میل راحت خرج منزل کفترهاش کرد:unsure: هنگام نصب گنجه تو ویلای حاجی بحث رفت سمت ماشینای کادیلاک و الدزمبیل و... حاجی هم کلکسیون ش رو داشت خلاصه که کلید کرد به داداشه که ببرمت سایپا . یارو خودش + کل فامیل هاش فینیشینگ قالب سایپا دستشونه هیچی هم حالیشون نیست.

از این حاجی هاست که بعد انقلاب کارخونه و کلی خونه و ویلا و... مصادره کرده برای خودش و فامیلاش

خلاصه که داداشه رو برد سایپا با حقوق بالا . 7صبح با سرویس میره ساعت 3نیم خونه ست . وسط ش هم 1ساعت ناهار میخورن . پنج شنبه تعطیل. تعطیلات رسمی تعطیل . قبل محرم 20روز تعطیلی تابستونی داشتن . از دو شنبه هفته پیش تا امروز هم تعطیل ن . هر4شنبه کلی مرغ و برنج و روغن میدن به کسایی که حقوق 15تومنی دارن:unsure:

این داداشه هم از وقتی رفته سایپا گوشاد شده . کار خاصی هم چون انجام نمیده تو شرکت و ساعات کاری هم با لاس زدن میگذره میاد خونه حوصله ش سر میره و دخول میکنه به گوشی قبل ش اصلا وقت و امکان اینکار هارو نداشت . نمیدونم امثال سایپا و مپنا مگه چقدر پول و ...دارن که از کارگر تا کارمند نصف سال رو تعطیل ن رسما و کلی هم بریز و بپاش دارن

ولی خوب داستانهای راهپیمایی زوری و یه سری مایه خالی های عقیدتی م درش هست که بخوای نخوای میبرنت

شغل آزاد ولی باید 15ساعت کار کنی . پول برق و آب و بیمه و هزار جور داستان دیگه که پی پی میکنه به اعصاب مشاغل آزاد . جمعه هم میرن سره کار . 5شنبه که هیچ
اینجور جاها عمرا بدون‌واسطه و پارتی کلفت بتونی بری مشغول شی
والا اینقد نون‌نوا بهشون میررسه ماهم جاشون بودیم راهپیمایی میرفتیم ://

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
تخصص کم شده عاقا / الان دو ماهه در بدر دنبال نیروی شبکه واسه یکی از شعبه ها تو بیرجند میگردیم با حقوق 6-7 تومن و کار روتین و تقریبا سبک / هر کی میاد باهاش مصاحبه میکنم لا تشخیص هر و من ال بر / همه دنبال پول مفتن / یکم سختی نمیدن بخودشون / قبل اینکه دنبال کار بگردی باید تو ی فیلد تخصص بگیری و بعد یکی دو سال تجربه کسب کنی میبینی ک کار دنبال تو میاد

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
تخصص کم شده عاقا / الان دو ماهه در بدر دنبال نیروی شبکه واسه یکی از شعبه ها تو بیرجند میگردیم با حقوق 6-7 تومن و کار روتین و تقریبا سبک / هر کی میاد باهاش مصاحبه میکنم لا تشخیص هر و من ال بر / همه دنبال پول مفتن / یکم سختی نمیدن بخودشون / قبل اینکه دنبال کار بگردی باید تو ی فیلد تخصص بگیری و بعد یکی دو سال تجربه کسب کنی میبینی ک کار دنبال تو میاد
کار شبکه یاد گرفتن چقدرطول میکشه؟ یه طوری که مدرکش هم بگیرم اگه داشته باشه
بازارش چطوره؟ دوست دارم این کار رو ولی از یه نفر پرسیدم گفت چیز خاصی نیست فقط کابل ها رو باید نصب کنی!! ولی میدونم به این راحتی نیست همین آدم خودش با یه نفر دیگه، دو تا مهندس کامپیوتر آخرش دو نفری نتونستن هات اسپات شبکه رو نصب کنن!

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
بازارش چطوره؟ دوست دارم این کار رو ولی از یه نفر پرسیدم گفت چیز خاصی نیست فقط کابل ها رو باید نصب کنی!! ولی میدونم به این راحتی نیست همین آدم خودش با یه نفر دیگه، دو تا مهندس کامپیوتر آخرش دو نفری نتونستن هات اسپات شبکه رو نصب کنن!
والا من از سال ۹۴ تو این حوزه کار میکنم و هنوز به جرئت هیچی نمیدونم ، همیشه باید آپدیت باشی و مشغول مطالعه ، کابل کشی و داکت و ... میشه بخش پسیوش اما بخش اکتیوش دنیاییه ، البته همون پسیو هم کلی دنگ و فنگ داره ، از طراحی اتاق سرور تا نصب دکل و آنتن و طراحی اصولی مسیرهای عبوری کابل شبکه و ...
کلا واسه اینکه ببینی علاقه داری یا نه دوره نتورک پلاس پیش نیازشه ، اونجا کل مباحث رو میگن بعد تصمیم میگیری ک با این کار حال میکنی یا نه، البته زمانش بسته به خود شخص داره اما واسه ورود ب بازار کار س تا دوره نتورک پلاس ، مایکروسافت و میکروتیک ضروریه.

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
اینجور جاها عمرا بدون‌واسطه و پارتی کلفت بتونی بری مشغول شی
والا اینقد نون‌نوا بهشون میررسه ماهم جاشون بودیم راهپیمایی میرفتیم ://

وقتی یک فرد دیگه یک عامل دیگه دخیله اسم ش پارتیه دیگه. وعلا با فوق لیسانس که 15سال منبت کار نبود .

البته تو منبت کاری هفته ای 6-5تومن دستمز داری که ماهانه حقوق ش از سایپا بیشتر میشه .ولی خو باید 24یی کار کنی حتی روزای تعطیل . ولی سایپا کافیه روزی 6ساعت لاس بزنی 1ساعت ناهار بخوری 1ساعت هم تو راه منزل باشی

الان کرونا ست وعلا سایپا کلی بلیط استخر و سس کلک بازیهای دیگه هم میده . مپنا هم همینجوریه اقوام اونجا کار میکنن یکی از یکی تنبل تر .99% این فامیلهای مصطفیی ما بدون هیچ مهارتی تو ادارات دارن پول مفت میگیرن

بدبختی اینجاست به کارگر ماهی 2تومنی چیزی نمیدن و همینجوری مرغ و برنج و روغن و سبد سبد میوه میریزن تو جیب آدمایی که حقوق 15تومنی دارن

اینقدر مرغ تو یخچال هست یه روز در میون چندتا میدم به سگای محل یخچال منفچرت نشه:دی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
مومن دیروز یک کلیپ توی تلگرام میدیدم (ایرانی). یارو عین گوساله میرفت از سرنشین ماشین های گرون قیمت می پرسید که آقا شغل شما چیه؟ یکیشون در اومد گفت توی کار سئو هستم :oops:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نیروی شبکه شهرستان ۶-۷ تومن؟؟ من خودم‌ کارم شبکست مشهد بزور ۴-۵ بدن نیروی شبکه.شهرستان‌ک داغون.ی استاد داشتیم شهرستان میگفت میخوام بیام مشهد اوضاع باز مشهد بهتره :/
یا شما خوب پول میدین یا این مشهدیا میخوان بیگاری بکشن
من این حرفا صرفا فقط با تجربه خودم نمیزنم از چندین نفر دور برم که چندین ساله فعال هستن تو حوزه شبکه و کار مرتبط دارن و دنبال پیشرفت هستن پرسیدم و گفتن شبکه حقوقاش تو همین رنجه مگررررررر برای خودت کار کنی

Last edited:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
شبکه‌دو قسمت داره اکتیو پسیو
پسیو میشه همون‌کابل کشی و‌ نصب رک‌سرور و خرحمالی ایناش
اکتیو میشه کارای نرم افزاریش
به حرف بقیه بنظرم اتکا نکن.به‌ما هم‌میگفتن شبکه توش گنجه فلانه هیچ از این خبرا نیست
پسیو هم اگه در سطح بالا دیتاسنتر بتونی راه بندازی اینا شرکت خودتو بزنی اره خوبه ولی نرم افزاری دست زیاده بنظرم
شبکه فقط در یک صورت خوب پول‌ داره اونم اینکه شرکت خودتو بزنی بتونی با ارگانا ارتباط بگیری براشون راه بندازی
قشنگ‌میتونی‌جیبشون بزنی.که اینم نیاز به ی سری ارنباطات خاص داره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
مومن دیروز یک کلیپ توی تلگرام میدیدم (ایرانی). یارو عین گوساله میرفت از سرنشین ماشین های گرون قیمت می پرسید که آقا شغل شما چیه؟ یکیشون در اومد گفت توی کار سئو هستم :oops:
باید بیام تهران، اینجا ک*رمان هیچ کار بدرد بخوری نیست، همه مافنگی و شیره ای اصلا نمیفهمن این چیزا رو
اینطور که آمار گرفتم تهران میتونم 20 تومن به بالا در ماه در بیارم
اونایی که کیورد میارن صفحه یک بیست تومن میگیرن برای استخدام
من نمونه کار دارم که کلمات سخت رو صفحه یک که هیچ چسپوندنم رتبه یک
اونا تخریب و سئو منفی هیچی حالیشون نیست، برای سئو منفی هم نمونه کار دارم، طرف صفحه یک بوده کلا از نتایج گوگل انداختمش بیرون
یک کلیپ توی تلگرام میدیدم
اون رو دیدم به نظرم سرکاریه، پولدار جماعت جواب کسی رو اصلا نمیده چه برسه به اینکه سوال خصوصی ازش بپرسی که شغلت چیه!!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
باید بیام تهران، اینجا ک*رمان هیچ کار بدرد بخوری نیست، همه مافنگی و شیره ای اصلا نمیفهمن این چیزا رو
اونا تخریب و سئو منفی هیچی حالیشون نیست، برای سئو منفی هم نمونه کار دارم، طرف صفحه یک بوده کلا از نتایج گوگل انداختمش بیرون
به نظر من سرکاری نیست، چون جور کردن ده تا ماشین مدل بالا هزینه بر هست و برای تولید کلیپ نمی صرفه. بگذریم.
حاجی یک دفتر توی شهر خودت جور کن، یک مغازه هم وسط کوچه و فرعی. دو تا میز و صندلی بذار و یک سایت برای سئو و تولید محتوا بزن. یعنی ماهی یک مشتری هم گیرت نمیاد؟!
الان برای سئو و تولید محتوای ساده زیر 20 تومن قیمت نمیدن. من خودم توی فکرشم، ولی غرق کار فعلیم شدم. شاپ و بورس ...

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
به نظر من سرکاری نیست، چون جور کردن ده تا ماشین مدل بالا هزینه بر هست و برای تولید کلیپ نمی صرفه. بگذریم.
حاجی یک دفتر توی شهر خودت جور کن، یک مغازه هم وسط کوچه و فرعی. دو تا میز و صندلی بذار و یک سایت برای سئو و تولید محتوا بزن. یعنی ماهی یک مشتری هم گیرت نمیاد؟!
الان برای سئو و تولید محتوای ساده زیر 20 تومن قیمت نمیدن. من خودم توی فکرشم، ولی غرق کار فعلیم شدم. شاپ و بورس ...
سئو و اینطور کار ها، جذب مشتری از چاپلوسی و اینترنت هست
نیازی هم به شرکت و مغازه نداره
برای یه جا قبلا کار میکردم خودش از زبون بازی و چاپلوسی مشتری میگرفت منم از سرچ گوگل براش مشتری میاوردم، کلمه خیلی سخت طراحی سایت تا رتبه 25 آورده بودمش، سر این کلمه جنگه صفحه یک هم بیاد رقبا اتک میزنن که سایت بیاد پایین
بعدا فهمیدم طرف اصلا شرکت نداره چند وقت من رو سرکار گذاشته بود پولی هم بهم نداد، حالش رو گرفتم الان تا رتبه صد هم نیست
الان درگیر اینم که سایت خودم بالا بیاد، بعدا همینطوری پروژه ای کار میکنم
مشکل اصلی میدونی کجاست، سایت خودم رو برای یه کلمه تاپ بالا آوردم، بعدا فهمیدم فیلترینگ میتونه جلوی رشد سایت رو بگیره!!! دیگه روی اون کلمه کار نکردم با اینکه مطلب مورد داری نبود
کلا از وقتی صنف فروشگاه های اینترنتی اومد، فیلترینگ و بقیه موانع رو گذاشتن، خودم رو آماده کردم برای وب خارج، اونجا عامل تهدید، قوانین هاستینگ و رجیسترار دامنه، کپی رایت و کلا قوانینی هست که حساب و کتاب داره نه مثل اینجا بند پ ...

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
یعنی با یارو قرارداد نبسته بودی؟ مگه استخدامت نکرده بود؟

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
یعنی با یارو قرارداد نبسته بودی؟ مگه استخدامت نکرده بود؟
قرارداد با اسم خودش درست میکرد نه اسم شرکت، یکی اومده بود برای کارآموزی که نامه پایان کارآموزی ببره برای دانشگوه، دو ماه اومد روز آخر طرف گفت من مهر ندارم! دانشگوه هم نامه بدون مهر، بدون شماره و تاریخ قبول نمیکنه، دعوا شد زد افتاد به جونش :D
بقیه هر کی میومد بهشون پول نمیداد تا خودشون برن یعنی یک ماه کار مجانی بعد آگهی میزد نفر بعدی رو میاورد به همین روال ادامه میداد
به من میگفت شرکت رو تازه راه انداختیم، من رو نفهم حساب کرد همونجا جلوی خودش گفتم دروغ نگو سه ساله داری کار میکنی، سابقه سایت از archive.org مشخص میشه.
گرافیست و بقیه رو مینداخت بیرون بعد از اینکه ازشون استفاده میکرد، ولی فکر نمیکرد سئوکار حتی اگر پولش رو ندی دسترسی هم نداشته باشه میتونه سایت رو پنالتی کنه. الان هر چی زور میزنه بالا نمیاد :D

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
نیروی شبکه شهرستان ۶-۷ تومن؟؟ من خودم‌ کارم شبکست مشهد بزور ۴-۵ بدن نیروی شبکه.شهرستان‌ک داغون.ی استاد داشتیم شهرستان میگفت میخوام بیام مشهد اوضاع باز مشهد بهتره :/
یا شما خوب پول میدین یا این مشهدیا میخوان بیگاری بکشن
من این حرفا صرفا فقط با تجربه خودم نمیزنم از چندین نفر دور برم که چندین ساله فعال هستن تو حوزه شبکه و کار مرتبط دارن و دنبال پیشرفت هستن پرسیدم و گفتن شبکه حقوقاش تو همین رنجه مگررررررر برای خودت کار کنی

والا اینجا اولش این حقوق نیست / اگه ببینیم طرف خوبه و اوکیه ب این مبلغ یکی دو ساله میرسه / بنظر خودم هم با توجه به نیازمندی هایی ک واسه شبکه کار تو تهران و مشهد و ... میبینم ک کلی تخصص عجیب غریب ک واسه هر کدومش ی نفر باید بگیرن بصورت پکیج تو ی نفر میخان و از آخر 5 تومن میدن / ما خوب حقوق میدیم انصافا / جالبه همینجوریشم کسی پیدا نمیکنیم :) یکی پیدا کردم نصاب دوربین گفتم خب این یکم مرتبطه همونم بعد ی هفته فکر کردن امروز گفت نمیتونم همکاری کنم باهاتون :))) اون داستان فری لنسری هم دوستتون درست گفته فقط باید آشنا زیاد داشته باشی و ی جور بشناسنت یا ی تخصص خاص و یونیک داشته باشی ک همه اون کارو ب نام تو بشناسن و بیان سمتت / متاسفانه تو کار شبکه هر کی دو تا سوکت میزنه و دو تا دوربین نصب میکنه در همه زمینه ها حتی security و cissco هم ادعاش میشه و با مبالغ پایینی ک میگیرن گند میزنن ب کسایی ک واقعا تخصصش رو دارن

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
شبکه‌دو قسمت داره اکتیو پسیو
پسیو میشه همون‌کابل کشی و‌ نصب رک‌سرور و خرحمالی ایناش
اکتیو میشه کارای نرم افزاریش
به حرف بقیه بنظرم اتکا نکن.به‌ما هم‌میگفتن شبکه توش گنجه فلانه هیچ از این خبرا نیست
پسیو هم اگه در سطح بالا دیتاسنتر بتونی راه بندازی اینا شرکت خودتو بزنی اره خوبه ولی نرم افزاری دست زیاده بنظرم
شبکه فقط در یک صورت خوب پول‌ داره اونم اینکه شرکت خودتو بزنی بتونی با ارگانا ارتباط بگیری براشون راه بندازی
قشنگ‌میتونی‌جیبشون بزنی.که اینم نیاز به ی سری ارنباطات خاص داره

نمونش هفته پیش سوییچ میکروتیکه شعبه تهران خراب شد ینفر زنگ زدم گفتم اگه osش پریده باشه و بخای دوباره os بریزی چقد میشه هزینش؟ میگه 50 تومن :0 گفتم لامصب یا نمیدونی چیکار باید بکنی یا این قیمتی ک میدی جز اینکه :poop: میزنی به بازار چ سودی واست داره / تازه طرف نمیدونم کجای تهران بود تا ونک میگفت نیم ساعتم تو راهم / در صورتی ک این آموزشو بخای ببینی ی کار سخت تقریبا حساب میشه ک با این قیمتای پرت گند میزنن ب اجر و قربش

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092

اون رو دیدم به نظرم سرکاریه، پولدار جماعت جواب کسی رو اصلا نمیده چه برسه به اینکه سوال خصوصی ازش بپرسی که شغلت چیه!!
تهران همونقدر ک حقوق ببشتره کلی هزینه هاتم بیشتره
من الان خونه پدر مادر زندگی میکنم نه هزینه خونه دارم نه رفت امد انچنانی چیزی همینو برم تهران ی بیقوله ای بخوام خونه اجاره کنم از مشهد خیلی بیشتره مثلا
تهران رفتن در ی صورت خوبه اونکه اونجایی ک میری اونقد حقوق خوب بدن ک بیارزه
وگرنه ب ی تومن دو تومن بالاتر نمیصرفه بنظرم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
نمونش هفته پیش سوییچ میکروتیکه شعبه تهران خراب شد ینفر زنگ زدم گفتم اگه osش پریده باشه و بخای دوباره os بریزی چقد میشه هزینش؟ میگه 50 تومن :0 گفتم لامصب یا نمیدونی چیکار باید بکنی یا این قیمتی ک میدی جز اینکه :poop: میزنی به بازار چ سودی واست داره / تازه طرف نمیدونم کجای تهران بود تا ونک میگفت نیم ساعتم تو راهم / در صورتی ک این آموزشو بخای ببینی ی کار سخت تقریبا حساب میشه ک با این قیمتای پرت گند میزنن ب اجر و قربش
خدا خیرت بده
در مورد حقوق کارمندی من شخصا مشکلی ندارم از حداقلی شروع کنم و بیام بالا و پیشرفت کنم
از این زورم میاد ی جا میری میگ کل رنج حقوق اینجا ۳۵۰۰ تا ۴ تومنه کلی چیزیم ازت میخوان و اضافه کاری بدون حقوق ؛)) خب معلومه اینجا جای موندن نیس تهش باس بزنی بیرون
یا ی شرکت معتبر با چندین شعبه موقع استخدام میگه برای ما مهم نیست چن سال سابقه دارین (برای حقوق).و اینجوری با کمترین حقوق استخدام میکنه
این از این...
در مورد نرخ هم والا صنف کامپیوتر خیلی گند هست.رفتم دو تا لامپ ماشینو عوض کردم یارو ۲۰۰ میگیره.بعد چرا واقعا با نرخای پایین اینطورب میکنن؟ الان نصب ویندوز و درایور نرخ اتحادیش ۱۳۰ تومنه فقط :) ی پارتشین بندی ۴۰ میاد روش
اگه اینطوری نرخا حساب کنن OS میکروتیک با ۵۰ نمیزد طرف
ینی از این حس بدتر نیست که بدونی همه جوره قراره ازت سو استفاده بشه.والاه اون کسی که هزبنه کرده مدرک دانشگاه گرفته بعد وقت گذاشتین چند صد ساعت رو هر تاپیکی تک تک رفته مدرک گرفته تمرین کرده اخر بگن اینا ک ولللللللش بیا ۳ بهت بدیم.
بعد جالبتر اینه ی جا رفته بودم یارو همه چی اوکی بود فقط فهمید ماشین دارم زیر پام گیر داده بود ک‌چرا داری پس فرذا بگیم بالا چشت ابرو میذاری میری[emoji52] با خودم گفتم انصافا طرف توانایی فنی من توانایی یادگیریم و علاقمو همه چیو گذاشته کنار دغدغش شده این.خب مشخصه بیگاریه کار ؛))
خودمون کردیم که لعنت بر خودمون.اگه مثل سایر صنوف نرخ پایین نگیم اوضاع هممون بهتر میشه

بماند که همه دنبال سو استفاده هستن.تا سر پروژه میبرنت کار راه بندازی اسمشو میذارن کاراموزی ک پول ندن.بعدم اینجوری خرت میکنن که اینجوریدحمالی کنی اخرش قراره گنج برنده شی[emoji16]

پ.ن:اینو فهمیدم‌که هیچ کس جز خود ادم منافعش نمیتونه حفظ کنه و حتی اگه ۸۰ میلیون ادم ی کار اشتباهی میکنن نباید تو هم تکرار کنی و مرتکب این خطا شی.وقت مبذاری یاد میگیری تمرین میکنی بیگاریتم میری میکشی ولیییی ی جایی ی حدی داره.بلاخره با هوا ک زنده نیستیم نیاز ب پول ب درامد داریم بتونیم زنده بمونیم.الان پول نداشته باشی طرف دختره ببری بیرون تف هم نمیندازه روت بعد موندم‌چرا اینقدر مفت کاری میکنن ملت

بالا