• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
سایت استارت و راه اندازی شده است یا خیر ؟
امروز 7 سپتامبر است و 3 روز گذشته است .

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سایت استارت و راه اندازی شده است یا خیر ؟
امروز 7 سپتامبر است و 3 روز گذشته است .
بله، حق با شماست، 3 روز دیگر به countdown سایت اضافه کردن و دلیل اون رو وقت بیشتری که تیم IT برای تکمیل سایت جدید نیاز داشتند عنوان کردند که این امر نارضایتی بسیاری از کاربران رو به دنبال داشت، من هم این اقدام رو غیر حرفه ای و نادرست می دونم، با این حال سالن کنفرانس همچنان شلوغه و مسئولین سایت تمایل دارند تا کاربرا رو قانع کنند و شرایط رو در دست بگیرند، طبق countdown کنونی، سایت تا 23 ساعت دیگه رو به راه میشه، بهتره خودتون در جریان موضوع قرار بگیرید،
برای رفتن به اتاق کنفرانس به این لینک برید { Conference, V3.2.8 }.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان در مورد سایت PC یه سری فرضیات هست که به هر حال تا دوشنبه اگه سایت بطور رسمی شروع بکار کرد بطور کامل مشخص میشن، یکی از احتمالات این رو میگه که مسئولین در حال وقت خریدن هستند شاید در نگاه اول فکر کنیم برای بازگشایی و آماده سازی اون برای استفاده کاربرها، اما طبق فیدبکهایی که من تو سایتهای مختلف خوندم ممکنه همه چیز از قبل برنامه ریزی شده باشه برای اینکه یکجا به نقطه پایانی حیات JBP برسیم که امیدوارم این اتفاق نیوفته چون این وقت سپری شدن میتونه به نفع اون ها هم باشه که تا قبل از اینکه شکایتی رسمی بشه به لحاظ قانونی دیگه در دسترس نباشن هرچند بخوایم حساب کنیم پیگیری در 80 درصد سیستم های هایپ بی فایدست.

یه مرور کنیم این اتفاقات اخیر رو: اینها بعد از اینکه وبسایت قبلی رو مسدود کردن کاربرها رو ارجاع دادن به پروفیت کلیکینگ که اون موقع خیلی باعث نارضایتی اکثر کاربرها شد چراکه بدون هیچگونه اطلاع قبلی این تغییرات حاصل شدن بعد کاربرها با دیدن اعداد صفر در حساب خودشون مواجه شدند که میشد گفت حداقل برای مدت کوتاهی تا قبل از اینکه اطلاع رسانی بشه شک بزرگی رو به خیلی ها داد اما بعد اینا اومدن گفتند که همه چیز امن هست و ما در حال کار روی پروژه جدیدی هستیم و بزودی اطلاعات اکانتتون رو میتونید ببینید این تصمیمات یه مقدار جو مثبتی رو به بوجود آورد و با شکل گرفتن اتاق های کنفرانس و سوال و جواب ها تا حد زیادی از اون جو ترسناک مشکوک به اسکم کم شد. بعد از اون هم تا مدتی کلا مدیران اشاره میکردن که بزودی سایت راه اندازی میشه که طبق آخرین گفته خودشون یک هفته بعد از آخرین اطلاعیه ما میتونیم همانند قبلا به وبسایت JBP لوگین کنیم و کار سرمایه گذاری اینبار روی PC انجام بشه هرچند هرکس هم که باشه این ابهام براش بوجود میاد که پلن هایی که مربوط به یه سیستم ترکیبی و هایپ هستند چطور در قالب یه سایتی که خودش رو کلیکی معرفی کرده پیاده میشند. خلاصه اون یک هفته زمان هم که در موردش اشاره شده بود سپری شد و اینبار یک شمارشگر کار گذاشتن تا زمان بازگشایی سایت طبیعی هست که هرچی جلو بریم و کاربرها با بدقولی مواجه بشند تاثیر زیادی روی اعتمادشون نسبت به سیستم میزاره. شمارشگر هم که تا چندروز فعال بود و این خودش باعث شد یه مقدار صبر کنیم اما با اینکه زمان تموم شد باز خبری از آفاز فعالیت سایت نشد و اینها Count Down رو با یکسری دلایل مربوط به آماده سازی نهایی تمدید کردن که تا 18 ساعت دیگه هم تموم میشه.

اگه با دید مثبت نگاه کنیم دیگه باید سایت آمادگی این رو داشته باشه که حجمی زیادی از Withdrawها رو روش انجام بدن که به هر حال واقعیتی هست که باید باهاش مواجه شد چون به نظر من برگشتن اعتمادها نسبت به سایت در درجه اول با خارج کردن بخش زیادی از سرمایه کاربرها میسر میشه که فقط در این صورت هم هست که بعدا کسی رقبت به استفاده از پلنها یا کامپاند کردن رو پیدا میکنه.

البته من الان سر زدم دیدم دوباره اطلاعات داخل داشبورد همگی مجدد صفر شدند. حالا چون گفته شده این اعداد و ارقام نهایی نیست نمیشه قضاوتی درستی داشت ولی به هر حال این تغییر هم نشانه خوبی نمیتونه باشه. در مورد بخش کاربری سایت هم به نظر من خیلی ساده طراحی شده و یکسری Button گذاشتن تو سمت چپ صفحه که به هیچ کجا لینک نیست که کار غیرحرفه ای به نظر من محسوب میشه. شاید بشه گفت صرفا برای دلگرمی کاربران که امکانات مثل سابق براشون وجود خواهد داشت. البته واقعا برای تصمیم گیری در مورد اینکه سایت قادر به پرداخت حجم زیادی از برداشتهای کاربران هست یا نه زوده ولی مسلما این تاخیرها هرچه بیشتر باشه اعتمادها خیلی کمتر میشه و در صورت بازگشایی هیچکدوم از پلن ها کارآمد نخواهند بود چون فقط طرف به دنبال دکمه Withdraw میگرده تا کلاهبرداری پیش نیومده از سیستم خارج بشه و قاعدتا دیگه کسی حاظر به خرید پوزیشن نیست.

به احتمال زیاد یکسری محدودیت ها رو روی حجم برداشت میزارن که به سایت فشار نیاد یا اینکه رستارت زودرس میزنن تا عملا با توجیه Sustainable بودن سیستم، خیلی راحت سرمایه خیلی ها دود بشه تا در عوض افرادی با حسابهای کوچیک بتونن تا مدت کمی برداشت کنن و بعد هم که پایان کار...

در مورد امکانات هم که دوستان سوال کردن بگم که تو سایت جدید قراره همه چیز مشابه JBP باشه. برای مثال اسم پوزیشن ها رو عوض کردن گذاشتن Ad Pack و همینطور JSSها به Panel تغییر پیدا کرده.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
ریدیم به پی تی
hippo.gif

شاشیدیم به پی تی
nudie.gif

5yjbztv.gif

155fs853955.gif

زنده باد پی سی ورلد
زنده باد نی نی سایت

hippo.gif

شما تا بن نشدی خودت فرار کن برو، عجیبه واقعا لابد 30تا پست قبلیتون هم همینطوری بوده و هیچ مدیری ندیده!!!

دوستان من ریپورت کردم شما هم انجام بدین تا زودتر نتیجه بده.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوباره خدمت همه ی اعضای این تاپیک و دوستانی اطلاع رسانی می کنند،
آخرین خبر ها از profitclicking رو قبل شروع به کار سایت براتون مرور می کنم،

1. طبق countdown سایت، 17 ساعت دیگه سایت به طور کامل راه اندازی می شه.

2. تمام اطلاعات داشبورد کاربرا صفر شده و تیم IT دلیلش رو محاسبه ی سود نهایی کاربرا دونسته و گفته این اطلاعات با راه اندازی سایت درست و به روز رسانی خواهد شد.
The IT department are working from the site now, you might see your figures going to zero and If your dashboard shows wrong don't worry IT is still working and it will show correct when site launches.

3.جو کنفرانس هم آرومه و کاربرا منتظر راه اندازی سایت هستند.

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان نحوه کار با این سایت رو توضیح میدید؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان نحوه کار با این سایت رو توضیح میدید؟

هنوز راه اندازی نشده که بشه باهاش کار کرد میشه گفت کاملا مشابه همون JBP فقط اسم ابزارها رو عوض کردن. در ضمن اگه کامل بشه وضعیتش به لحاظ سرمایه گذاری اصلا مناسب نیست و ریسک پول گذاشتن توش واقعا بالاست. فعلا هم که باز یه مدت 48 ساعته دیگه رو نظر گرفتن و یکسره بهانه هایی از این دست که سیستم امنیتی رو دارن بهبود میدن که به نظر من دیگه توجیه منطقی نداره و عملکرد اون Count Down هم زیر سوال رفت.

کلیه اطلاعات داشبورد هم دیگه نمیشه دید چون همینطوری تو وضعیت لودینگ موندند. امیدوارم این همه صبر و تحمل برای راه اندازی ارزشش رو داشته باشه که بتونیم این سرمایه اندکی که گذاشتیم رو بیرون بکشیم، اینوست کردن باشه برای خودشون.

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
هنوز راه اندازی نشده که بشه باهاش کار کرد میشه گفت کاملا مشابه همون JBP فقط اسم ابزارها رو عوض کردن. در ضمن اگه کامل بشه وضعیتش به لحاظ سرمایه گذاری اصلا مناسب نیست و ریسک پول گذاشتن توش واقعا بالاست. فعلا هم که باز یه مدت 48 ساعته دیگه رو نظر گرفتن و یکسره بهانه هایی از این دست که سیستم امنیتی رو دارن بهبود میدن که به نظر من دیگه توجیه منطقی نداره و عملکرد اون Count Down هم زیر سوال رفت.

کلیه اطلاعات داشبورد هم دیگه نمیشه دید چون همینطوری تو وضعیت لودینگ موندند. امیدوارم این همه صبر و تحمل برای راه اندازی ارزشش رو داشته باشه که بتونیم این سرمایه اندکی که گذاشتیم رو بیرون بکشیم، اینوست کردن باشه برای خودشون.

البته اونطوری که گفتن اول بخش اینوست کردن و افزایش سرمایه و خرید پک ها رو راه اندازی خواهند کرد. با این وجود باز هم مشخص نیست کی امکان برداشت رو فعال بکنند.

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
اقای جلالی فکرکنم تکمیل شد !
یه توضیحی در مورد سایت جدید میدید؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اقای جلالی فکرکنم تکمیل شد !
یه توضیحی در مورد سایت جدید میدید؟
سایت در مرحله ی بتا هستش،
سرعت لود هم بسیار پایینه،
ولی می تونید موجودی ad package ( تریپلر قدیم ) و panel balance ( جی اس اس قدیم ) رو به wallet balance انتقال بدید، که wallet کیف پول شماست، یعنی از اون برداشت می کنید و یا به اون پول انتقال می دید برای خرید و سرمایه گذاری.
امکان سرمایه گذاری ( fund ) وجود داره.

توصیه می کنم تا زمانی که امکان withdraw فعال نشده fund هم نکنید.

اولین کاری که سایت باید بکنه تا دوباره اعتماد کاربرا رو جلب کنه اینه که امکان withdraw رو بذاره و کاربرا بتونن بخشی از پولشونو بکشن بیرون { نظر شخصی }

به هر حال تا 48 ساعت آینده باید صبر کنید.

موفق باشید.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
سایت در مرحله ی بتا هستش،
سرعت لود هم بسیار پایینه،
ولی می تونید موجودی ad package ( تریپلر قدیم ) و panel balance ( جی اس اس قدیم ) رو به wallet balance انتقال بدید، که wallet کیف پول شماست، یعنی از اون برداشت می کنید و یا به اون پول انتقال می دید برای خرید و سرمایه گذاری.
امکان سرمایه گذاری ( fund ) وجود داره.

توصیه می کنم تا زمانی که امکان withdraw فعال نشده fund هم نکنید.

اولین کاری که سایت باید بکنه تا دوباره اعتماد کاربرا رو جلب کنه اینه که امکان withdraw رو بذاره و کاربرا بتونن بخشی از پولشونو بکشن بیرون { نظر شخصی }

به هر حال تا 48 ساعت آینده باید صبر کنید.

موفق باشید.

میتونم از شما بپرسم چه مقدار سرمایه در حال حاظر داخل سایت دارید ؟ یعنی اگه سایت برگرده میتونید بکشید بیرون اون مقدار رو.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
میتونم از شما بپرسم چه مقدار سرمایه در حال حاظر داخل سایت دارید ؟ یعنی اگه سایت برگرده میتونید بکشید بیرون اون مقدار رو.
بالانس حسابم 72$ هستش و به ارزش 1520$ پوزیشن فعال دارم که 40 تاش تو روزای اول سود دهی بود که سایت منتقل شد.
در جواب سوال دوم بگم که سایت باید برگرده و پولارو پس بده، که این کارو هم می کنه.
من همچنان به فعالیت در بخش های دیگر مشغولم و در مورد profitclicking مایلم بیشتر صبر کنم تا پیش بینی،
در حال حاضر هم رو یه ptc خیلی خوب کار می کنم،
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پست از وبلاگم برید، { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بالانس حسابم 72$ هستش و به ارزش 1520$ پوزیشن فعال دارم که 40 تاش تو روزای اول سود دهی بود که سایت منتقل شد.
در جواب سوال دوم بگم که سایت باید برگرده و پولارو پس بده، که این کارو هم می کنه.
من همچنان به فعالیت در بخش های دیگر مشغولم و در مورد profitclicking مایلم بیشتر صبر کنم تا پیش بینی،
در حال حاضر هم رو یه ptc خیلی خوب کار می کنم،
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پست از وبلاگم برید، { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.
من شنیدم که این کلاه برداری شده درسته؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوستان مروری که روی هایپ مانیتورینگ ها داشتم مشاهده کردم در یکی دو سایت .
پرافیت کلیکینگ رو در لیست هایپ های نرمالشون قرار داده اند .
آیا طرح پرداخت سود سیستم قبلی رو این سیستم جدید هم دارد یا خیر ؟
و اینکه به نظر شما تا چه میزان ارزش ریسک دارد ؟

sabtenam11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ثبت نام کردم اما اصلا نمیدونم چطوری کار کنم اگر میشه یه آموزش جامع مبزارید

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
انگار سایت دوباره راه اندازی شده ولی خیلی منوهاش پیچیده شده پس پوزیشنه کجاست؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
این سایت جدید هم مارو اسکل کرده هی مینویسه 14 روز باز تموم که شد میگه 4 روز باز میگه 9 ساعت باز میگه 5 ساعت :lol:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان متاسفانه سایت تو یه مسیری رفته که همه نسبت به سرمایه هاشون تو سایت نگران شدن، الان اینها اون عبارت بتا و نسخه آزمایشی رو هم از بالای سایت برداشتن در صورتی که هنوز 80 درصد بخش های سایت مشکلات زیاد و Errorهای ساختاری داره. تو درجه اول اومدن امکان Funding رو فعال کردن در صورتی Withdraw غیرفعاله در کل سیاست مشکوکی رو این سایت در پیش گرفته و هیچ احتمالی بعید نیست کم کم اعتراضات داره تو انجمنهای خارجی نسبت به این تاخیرهای ناموجه و عدم دسترسی به پولهاشون بالا میگیره. چطور ممکنه کسی بیاد پولهای بیشتری بزاره وقتی هنوز نمیدونه آیا میتونه سرمایه فعلیش رو بیرون بکشه یا نه. ظاهر سایت رو هم که خودتون در جریان هستید چقدر ساده طراحی شده. با یه محاسبات ساده میشه فهمید انتقال یکسری داده های آماری و فرمول از یه سایت به سایت دیگه هرچقدر هم زیاد باشه یک روز بیشتر طول نمیکشه، فایل های حجیم نیست که بگیم زمان میبره اما اینا دو هفته ست که سر این موضوع دارن وقت تلف میکنن.

فعلا بجز صبر کردن کار دیگه ای از دست ما برنمیاد به دوستانی هم که قصد عضویت تو این سایت رو دارن پیشنهاد میکنم کلا بیخیال این سایت بشید و احتمالش هست برای همیشه با پولتون خداحافظی کنید. دوتا احتمال اینجا مطرح میشه یا کف گیر آقای فردریک خورده ته دیگ و خزانه سایت چیزی نداره که به کسی بده یا اینکه قصد فرار کردن با پولها رو داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا