سایت استارت و راه اندازی شده است یا خیر ؟
امروز 7 سپتامبر است و 3 روز گذشته است .
بله، حق با شماست، 3 روز دیگر به countdown سایت اضافه کردن و دلیل اون رو وقت بیشتری که تیم IT برای تکمیل سایت جدید نیاز داشتند عنوان کردند که این امر نارضایتی بسیاری از کاربران رو به دنبال داشت، من هم این اقدام رو غیر حرفه ای و نادرست می دونم، با این حال سالن کنفرانس همچنان شلوغه و مسئولین سایت تمایل دارند تا کاربرا رو قانع کنند و شرایط رو در دست بگیرند، طبق countdown کنونی، سایت تا 23 ساعت دیگه رو به راه میشه، بهتره خودتون در جریان موضوع قرار بگیرید،سایت استارت و راه اندازی شده است یا خیر ؟
ریدیم به پی تی![]()
شاشیدیم به پی تی![]()
![]()
![]()
زنده باد پی سی ورلد
زنده باد نی نی سایت
![]()
دوستان نحوه کار با این سایت رو توضیح میدید؟
هنوز راه اندازی نشده که بشه باهاش کار کرد میشه گفت کاملا مشابه همون JBP فقط اسم ابزارها رو عوض کردن. در ضمن اگه کامل بشه وضعیتش به لحاظ سرمایه گذاری اصلا مناسب نیست و ریسک پول گذاشتن توش واقعا بالاست. فعلا هم که باز یه مدت 48 ساعته دیگه رو نظر گرفتن و یکسره بهانه هایی از این دست که سیستم امنیتی رو دارن بهبود میدن که به نظر من دیگه توجیه منطقی نداره و عملکرد اون Count Down هم زیر سوال رفت.
کلیه اطلاعات داشبورد هم دیگه نمیشه دید چون همینطوری تو وضعیت لودینگ موندند. امیدوارم این همه صبر و تحمل برای راه اندازی ارزشش رو داشته باشه که بتونیم این سرمایه اندکی که گذاشتیم رو بیرون بکشیم، اینوست کردن باشه برای خودشون.
سایت در مرحله ی بتا هستش،اقای جلالی فکرکنم تکمیل شد !
یه توضیحی در مورد سایت جدید میدید؟
سایت در مرحله ی بتا هستش،
سرعت لود هم بسیار پایینه،
ولی می تونید موجودی ad package ( تریپلر قدیم ) و panel balance ( جی اس اس قدیم ) رو به wallet balance انتقال بدید، که wallet کیف پول شماست، یعنی از اون برداشت می کنید و یا به اون پول انتقال می دید برای خرید و سرمایه گذاری.
امکان سرمایه گذاری ( fund ) وجود داره.
توصیه می کنم تا زمانی که امکان withdraw فعال نشده fund هم نکنید.
اولین کاری که سایت باید بکنه تا دوباره اعتماد کاربرا رو جلب کنه اینه که امکان withdraw رو بذاره و کاربرا بتونن بخشی از پولشونو بکشن بیرون { نظر شخصی }
به هر حال تا 48 ساعت آینده باید صبر کنید.
موفق باشید.
بالانس حسابم 72$ هستش و به ارزش 1520$ پوزیشن فعال دارم که 40 تاش تو روزای اول سود دهی بود که سایت منتقل شد.میتونم از شما بپرسم چه مقدار سرمایه در حال حاظر داخل سایت دارید ؟ یعنی اگه سایت برگرده میتونید بکشید بیرون اون مقدار رو.
من شنیدم که این کلاه برداری شده درسته؟بالانس حسابم 72$ هستش و به ارزش 1520$ پوزیشن فعال دارم که 40 تاش تو روزای اول سود دهی بود که سایت منتقل شد.
در جواب سوال دوم بگم که سایت باید برگرده و پولارو پس بده، که این کارو هم می کنه.
من همچنان به فعالیت در بخش های دیگر مشغولم و در مورد profitclicking مایلم بیشتر صبر کنم تا پیش بینی،
در حال حاضر هم رو یه ptc خیلی خوب کار می کنم،
برای کسب اطلاعات بیشتر به این پست از وبلاگم برید، { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.
ما که چیزی نشنیدیم، در هر صورت ممنون از اطلاع رسانی،من شنیدم که این کلاه برداری شده درسته؟