• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
ببخشید حداقل مبلغ برای درخواست چقدر هست؟
و اگه امکان داره آموزش درخواست مبلغ از سایت رو هم قرار بدین
ممنون

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام اقای جلالی
من به محض اینکه 20 دلار خرج کردم و 2 تا پوزیشن خریدم سایت به این روز افتاد الان که درخواست برداشت فعال شده می تونم پولمو بردارم؟چی کار باید بکنم؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
من 50 دلار پوزیشن خریدم با 10 دلار خودشون شد 6 تا همش پرید !
الان 4 دلار بیشتر تو حساب نیست !

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یعنی میشه اعتماد کرد؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
ببخشید حداقل مبلغ برای درخواست چقدر هست؟
و اگه امکان داره آموزش درخواست مبلغ از سایت رو هم قرار بدین
ممنون
در مورد حداقل مبلغ برای برداشت سایت اطلاع رسانی نکرده و من با 30$ درخواست داده ام،
باید منتظر ماند.

برای برداشت باید از منوی سمت چپ بر روی MY WALLET کلیک کنید، سپس در صفحه ی باز شده از قسمت ACCOUNT BALANCES و با کلیک بر روی گزینه ی کوچک آبی رنگ TRANSFER تمام موجودی PANEL BALANCE و AD PACKAGE BALANCE را به WALLET BALANCE انتقال دهید، سپس در همین صفحه از قسمت PAYMENT PROCESSORS و از زیر منوی WITHDRAW FUNDS در مقابل حساب مورد نظرتان که در سایت ثبت کرده اید آپشن آبی رنگ و کوچک WITHDRAW FUNDS را بفشارید و سپس تایید درخواست، اکنون ایمیلی از PROFITCLICKING دریافت می کنید مبنی بر ثبت شدن در خواست برداشت و به شما می گوید زمانی که پول به حسابتان واریز گردید ایمیل دیگری نیز دریافت می کنید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام اقای جلالی
من به محض اینکه 20 دلار خرج کردم و 2 تا پوزیشن خریدم سایت به این روز افتاد الان که درخواست برداشت فعال شده می تونم پولمو بردارم؟چی کار باید بکنم؟
شما فقط می تونی مبلغی که به عنوان سود در حسابتون دارید رو برداشت کنید، برای این کار پست بالایی که در مورد برداشت هستش رو بخونید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
من 50 دلار پوزیشن خریدم با 10 دلار خودشون شد 6 تا همش پرید !
الان 4 دلار بیشتر تو حساب نیست !
من هم باید تا الان بیشتر از 200$ سود می کردم که الان 40$ بالانس هم ندارم، خب سایت راه نیفتاده و باید منتظر ماند،
من حال شما رو درک می کنم، ولی این حال من و 3 میلیون یوزر دیگه هم هستش.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
آقای جلالی من خودم یه سوال دارم الان تو قسمت Ad Packet Balance که از قسمت داشبورد میشه دید نوشته 60 دلار دارم ولی وقتی روی قسمت Wallet کلیک میکنم اونجا همین مقدار رو 70 دلار نوشته. بعد حالا من این 70 تا به رو به Wallet Balance انتقال دادم که بشه از طریق لیبرتی برداشت کرد حالا تو قسمت داشبورد نوشته منفی 10 دلار هست. با این حال من همون درخواست برداشت 60 تا رو دادم که هنوز البته واریز نشده که یه وقت بعدا مشکلی برای اکانت پیش نیاد بگن زیادی برداشت کردی. این سوال رو تو کنفرانس چندین بار پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم چون اشاره شد به اینکه این اعداد هنوز درست نیست ولی خب این ربطی نداره چون مقدار بالانس Ad Packet تو دو قسمت دو مقدار متفاوت هست که ده دلار با هم اختلاف دارن.

حالا اگه ممکنه بررسی کنید برای شما هم همینطور هست یا نه. البته یقینا اون ده دلار جایزه عضویت هم به نظرم نمیتونه باشه چون اگه بخش Transactionها بیاریم نوشته در تاریخ 5ام سپتامبر اون ده دلار رو خودشون برای کاربرهای قدیمی JBP برداشتند.

ممنون...

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
دوست عزیز منم ثبت نام کردم و یک اد پکیج با همون 10$ طوری که تو وبلاگ توضیح داده بودید.و 7 تا هم تبلیغ دیدم!!!!1
خوب من حالا چی کار کنم چطوری سودم بشه مثل شما و چقدر باید برای رسیدن به این مقدار صبر کنم؟
اگه من روزی بیشتر از 3 تا تبلیغ ببینم سودم بالا میره؟
میزان درآمد از هر زیر مجموعه چقدر هست؟

اگه جواب بدین ممنون میشم!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
آقای جلالی من خودم یه سوال دارم الان تو قسمت Ad Packet Balance که از قسمت داشبورد میشه دید نوشته 60 دلار دارم ولی وقتی روی قسمت Wallet کلیک میکنم اونجا همین مقدار رو 70 دلار نوشته. بعد حالا من این 70 تا به رو به Wallet Balance انتقال دادم که بشه از طریق لیبرتی برداشت کرد حالا تو قسمت داشبورد نوشته منفی 10 دلار هست. با این حال من همون درخواست برداشت 60 تا رو دادم که هنوز البته واریز نشده که یه وقت بعدا مشکلی برای اکانت پیش نیاد بگن زیادی برداشت کردی. این سوال رو تو کنفرانس چندین بار پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم چون اشاره شد به اینکه این اعداد هنوز درست نیست ولی خب این ربطی نداره چون مقدار بالانس Ad Packet تو دو قسمت دو مقدار متفاوت هست که ده دلار با هم اختلاف دارن.

حالا اگه ممکنه بررسی کنید برای شما هم همینطور هست یا نه. البته یقینا اون ده دلار جایزه عضویت هم به نظرم نمیتونه باشه چون اگه بخش Transactionها بیاریم نوشته در تاریخ 5ام سپتامبر اون ده دلار رو خودشون برای کاربرهای قدیمی JBP برداشتند.

ممنون...
با سلام، بله، برای من و هزاران کاربر دیگه هم این مشکل وجود داره، ولی چیزی که الان مهمه اینه که منتظر دریافت مبلغ در خواستی باشیم، همان طور که خودتان هم اشاره کردید اعداد واقعی نیست، برای این که متوجه منظورم شوید به تصویر زیر دقت کنید، این تصویر اسکرین شات از حساب کاربری یکی از دوستانم به اسم RISA LOVIN هستش،

risa lovin.jpg

همانطور که در تصویر می بینید این دوستمون 508 اد پک ( پوزیشن ) فعال دارند ولی بالانس حسابشون در پایان روز فقط 7.5$ بوده و ایشون هم با چنین مشکلی رو به رو هستند و اگر باز هم ابهامی وجود دارد از جانب سایت است و فقط باید منتظر ماند.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز منم ثبت نام کردم و یک اد پکیج با همون 10$ طوری که تو وبلاگ توضیح داده بودید.و 7 تا هم تبلیغ دیدم!!!!1
خوب من حالا چی کار کنم چطوری سودم بشه مثل شما و چقدر باید برای رسیدن به این مقدار صبر کنم؟
اگه من روزی بیشتر از 3 تا تبلیغ ببینم سودم بالا میره؟
میزان درآمد از هر زیر مجموعه چقدر هست؟

اگه جواب بدین ممنون میشم!
سلام، روزی 3 تیلیغ حداقل هستش و بیشتر هم می تونید ببینید و درآمدتون بیشتر نمی شه و فقط باید 3 تا رو ببینید تا سود محاسبه بشه، به ازای خرید هر AD PACK توسط زیر مجموعه، شما 1$ می گیرید و این 1$ شامل AD PACK اول نمی شه. فقط باید صبر کنید، مطمئن باشید به محض رو به راه شدن کامل سایت اطلاع رسانی می کنیم و به همه ی دوستان هم کمک خواهم کرد و در حال حاضر نه دنبال سودم و نه زیر مجموعه، فقط رو به راه شدن سایت، فقط همین.
و توصیه می کنم در این سایت در حال حاضر سرمایه نکنید و در صورت تمایل فقط ثبت نام کنید و تبلیغ هایتان را ببینید.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چرا سایت اینجوری شده آخه، الان بیش از 40 روز هست که هیچ سودی محاسبه و توی حساب قرار داده نشده، اونموقع روزانه یا چند روز یکبار سود میگرفت ولی الان 40 روزه خبری نیست.
با تبلیغات دیدن هم که عملا هیچ اتفاقی نمیوفته!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
من گفته بودم یک اد پکیج با اون 10$ سایت خریدم و بالای 3 تا تبلیغ دیدم ولی امروز هیچ سودی دریافت نکردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و اگه ممیشه بگین این سایت کی راه میفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میتونم با پیزا توش سرمایه گذاری کنم؟؟؟؟؟؟

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد حداقل مبلغ برای برداشت سایت اطلاع رسانی نکرده و من با 30$ درخواست داده ام،
باید منتظر ماند.

برای برداشت باید از منوی سمت چپ بر روی MY WALLET کلیک کنید، سپس در صفحه ی باز شده از قسمت ACCOUNT BALANCES و با کلیک بر روی گزینه ی کوچک آبی رنگ TRANSFER تمام موجودی PANEL BALANCE و AD PACKAGE BALANCE را به WALLET BALANCE انتقال دهید، سپس در همین صفحه از قسمت PAYMENT PROCESSORS و از زیر منوی WITHDRAW FUNDS در مقابل حساب مورد نظرتان که در سایت ثبت کرده اید آپشن آبی رنگ و کوچک WITHDRAW FUNDS را بفشارید و سپس تایید درخواست، اکنون ایمیلی از PROFITCLICKING دریافت می کنید مبنی بر ثبت شدن در خواست برداشت و به شما می گوید زمانی که پول به حسابتان واریز گردید ایمیل دیگری نیز دریافت می کنید.

سلام
طبق حرف های خود سایت گویا مینیمم درخواست پول $20 هست و فقط روزی یک بار میتونین درخواست پول بدین.

شما نمی تونی درخواست $10 هدیه خود سایت رو بدی بلوکه میشه
اگر الان سرمایه گذاری کنی بعدش در خواست پولتو کنی . یعنی الکی سرمایه گذاری کرده باشی بازم بلوکه میشه
پرداخت به اعضا 24تا 72 ساعته انجام میشه و باز بستگی به تعادل مالی در حساب های سایت داره.
در مورد ماکسیمم مقداری که میشه در زور برداشت کرد من عددی پیدا نکردم

درضمن 3 روز سود من حساب نشده بود . امروز دیدم همش اضافه شده.

موفق باشید

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
طبق حرف های خود سایت گویا مینیمم درخواست پول $20 هست و فقط روزی یک بار میتونین درخواست پول بدین.

اگر الان سرمایه گذاری کنی بعدش در خواست پولتو کنی . یعنی الکی سرمایه گذاری کرده باشی بازم بلوکه میشه
پرداخت به اعضا 24تا 72 ساعته انجام میشه و باز بستگی به تعادل مالی در حساب های سایت داره.

درضمن 3 روز سود من حساب نشده بود . امروز دیدم همش اضافه شده.

موفق باشید
عدد ماکسیمم هم اعلام شد
250 دلار

Withdrawals are now LIVE !

Members can now make daily withdrawals up to $250.00 per transaction from their wallet balance to the processor of choice.

اعضا می توانند روزانه تا سقف 250 دلار درخواست پول کنن به هر بانکی که میخوان
Each withdrawal will show as pending until the transfer is complete.
وضیعت هر پرداخت به حالت pending(کامل نشده یا معلق) نشون داده میشه تا اینکه پرداخت بهتون انجام بشه

At this time, members can request one withdrawal per day.
در حال حاضر در روز فقط یک درخواست پول می توانید بدید

All processors have an eight percent fee (8%) except Solid Trust Pay which is four percent (4%)
با هر بانکی درخواست بدید 8 درصد فی یا همون مالیات کسر میشه به جز بانک Solid Trust Pay که 4 درصد مالیات داره

All fees are deducted from the withdrawal amount.
تمامی مالیات ها از مقدار پولی که درخواست میدیدن کسر میشه . یعنی 200 دلار درخواست بدیدن 184 دلار بهتون میده

Please note: Withdrawal limits are subject to change at anytime.
لطفا توجه داشته باشید که محدودیت یا همون سقف برداشت روزانه ممکنه تغییر کنه.

Last edited:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172

در مورد اون ده دلار احتمالا باید فقط در مورد کاربران جدید که تو PC ثبت کرده بودند صدق بکنه و اونهایی که عضو قدیمی JBP هستند این مقدار رو قبلا صرف خرید پوزیشن کردن و تا زمانی که اون پوزیشن اکسپایر نشه نباید از حساب کسی ده دلار کم بشه در صورتی که پنجم سپتامبر این مقدار رو طبق تراکنش ها برداشتند. به هر حال ما باید در نظر بگیریم که هنوز سایت کامل نشده و اعدادی که میشه دید قابل اطمینان نیستند. البته برای ما جای تعجب داره وقتی اعداد موجود تو داشبورد دقیق نیست چطور میشه امکان برداشت رو فعال کرد شاید کسی اشتباهی خواست زیاد برداره. به هر حال گروه IT به گفته مسئولین چندین هفته هست که داره کار میکنه و تو درجه اول باید دید کی این درخواست Withdraw که دیروز دادیم مورد تایید قرار میگیره البته من همونظور که گفتم ده دلار رو برای اطمینان از عدم بلوک شدن اکانت و به احتمال اینکه مربوط به جایزه عضویت هست گذاشتم تو حساب باشه.

حداکثر نرخ برداشت روزانه هم طبق گفته مدیران کنفرانس ها 250 دلار هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا