در مورد حداقل مبلغ برای برداشت سایت اطلاع رسانی نکرده و من با 30$ درخواست داده ام،سلام
ببخشید حداقل مبلغ برای درخواست چقدر هست؟
و اگه امکان داره آموزش درخواست مبلغ از سایت رو هم قرار بدین
ممنون
شما فقط می تونی مبلغی که به عنوان سود در حسابتون دارید رو برداشت کنید، برای این کار پست بالایی که در مورد برداشت هستش رو بخونید.سلام اقای جلالی
من به محض اینکه 20 دلار خرج کردم و 2 تا پوزیشن خریدم سایت به این روز افتاد الان که درخواست برداشت فعال شده می تونم پولمو بردارم؟چی کار باید بکنم؟
من هم باید تا الان بیشتر از 200$ سود می کردم که الان 40$ بالانس هم ندارم، خب سایت راه نیفتاده و باید منتظر ماند،من 50 دلار پوزیشن خریدم با 10 دلار خودشون شد 6 تا همش پرید !
الان 4 دلار بیشتر تو حساب نیست !
همه ی ما دنبال جواب این سوالیم،یعنی میشه اعتماد کرد؟
لینک آموزش و ثبت نام خدمت شما { I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام در profitclicking }.ببخش داداش میشه لینک رو بگین مام عضو شیم؟
اگه میشه لینک رو بفرمایید؟
با سلام، بله، برای من و هزاران کاربر دیگه هم این مشکل وجود داره، ولی چیزی که الان مهمه اینه که منتظر دریافت مبلغ در خواستی باشیم، همان طور که خودتان هم اشاره کردید اعداد واقعی نیست، برای این که متوجه منظورم شوید به تصویر زیر دقت کنید، این تصویر اسکرین شات از حساب کاربری یکی از دوستانم به اسم RISA LOVIN هستش،آقای جلالی من خودم یه سوال دارم الان تو قسمت Ad Packet Balance که از قسمت داشبورد میشه دید نوشته 60 دلار دارم ولی وقتی روی قسمت Wallet کلیک میکنم اونجا همین مقدار رو 70 دلار نوشته. بعد حالا من این 70 تا به رو به Wallet Balance انتقال دادم که بشه از طریق لیبرتی برداشت کرد حالا تو قسمت داشبورد نوشته منفی 10 دلار هست. با این حال من همون درخواست برداشت 60 تا رو دادم که هنوز البته واریز نشده که یه وقت بعدا مشکلی برای اکانت پیش نیاد بگن زیادی برداشت کردی. این سوال رو تو کنفرانس چندین بار پرسیدم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم چون اشاره شد به اینکه این اعداد هنوز درست نیست ولی خب این ربطی نداره چون مقدار بالانس Ad Packet تو دو قسمت دو مقدار متفاوت هست که ده دلار با هم اختلاف دارن.
حالا اگه ممکنه بررسی کنید برای شما هم همینطور هست یا نه. البته یقینا اون ده دلار جایزه عضویت هم به نظرم نمیتونه باشه چون اگه بخش Transactionها بیاریم نوشته در تاریخ 5ام سپتامبر اون ده دلار رو خودشون برای کاربرهای قدیمی JBP برداشتند.
ممنون...
سلام، روزی 3 تیلیغ حداقل هستش و بیشتر هم می تونید ببینید و درآمدتون بیشتر نمی شه و فقط باید 3 تا رو ببینید تا سود محاسبه بشه، به ازای خرید هر AD PACK توسط زیر مجموعه، شما 1$ می گیرید و این 1$ شامل AD PACK اول نمی شه. فقط باید صبر کنید، مطمئن باشید به محض رو به راه شدن کامل سایت اطلاع رسانی می کنیم و به همه ی دوستان هم کمک خواهم کرد و در حال حاضر نه دنبال سودم و نه زیر مجموعه، فقط رو به راه شدن سایت، فقط همین.دوست عزیز منم ثبت نام کردم و یک اد پکیج با همون 10$ طوری که تو وبلاگ توضیح داده بودید.و 7 تا هم تبلیغ دیدم!!!!1
خوب من حالا چی کار کنم چطوری سودم بشه مثل شما و چقدر باید برای رسیدن به این مقدار صبر کنم؟
اگه من روزی بیشتر از 3 تا تبلیغ ببینم سودم بالا میره؟
میزان درآمد از هر زیر مجموعه چقدر هست؟
اگه جواب بدین ممنون میشم!
در مورد حداقل مبلغ برای برداشت سایت اطلاع رسانی نکرده و من با 30$ درخواست داده ام،
باید منتظر ماند.
برای برداشت باید از منوی سمت چپ بر روی MY WALLET کلیک کنید، سپس در صفحه ی باز شده از قسمت ACCOUNT BALANCES و با کلیک بر روی گزینه ی کوچک آبی رنگ TRANSFER تمام موجودی PANEL BALANCE و AD PACKAGE BALANCE را به WALLET BALANCE انتقال دهید، سپس در همین صفحه از قسمت PAYMENT PROCESSORS و از زیر منوی WITHDRAW FUNDS در مقابل حساب مورد نظرتان که در سایت ثبت کرده اید آپشن آبی رنگ و کوچک WITHDRAW FUNDS را بفشارید و سپس تایید درخواست، اکنون ایمیلی از PROFITCLICKING دریافت می کنید مبنی بر ثبت شدن در خواست برداشت و به شما می گوید زمانی که پول به حسابتان واریز گردید ایمیل دیگری نیز دریافت می کنید.
عدد ماکسیمم هم اعلام شدسلام
طبق حرف های خود سایت گویا مینیمم درخواست پول $20 هست و فقط روزی یک بار میتونین درخواست پول بدین.
شما نمی تونی درخواست $10 هدیه خود سایت رو بدی بلوکه میشه
اگر الان سرمایه گذاری کنی بعدش در خواست پولتو کنی . یعنی الکی سرمایه گذاری کرده باشی بازم بلوکه میشه
پرداخت به اعضا 24تا 72 ساعته انجام میشه و باز بستگی به تعادل مالی در حساب های سایت داره.
در مورد ماکسیمم مقداری که میشه در زور برداشت کرد من عددی پیدا نکردم
درضمن 3 روز سود من حساب نشده بود . امروز دیدم همش اضافه شده.
موفق باشید
شما نمی تونی درخواست $10 هدیه خود سایت رو بدی بلوکه میشه
در مورد ماکسیمم مقداری که میشه در زور برداشت کرد من عددی پیدا نکردم