• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام اینم ترجمه گوگل ترانسلیت آپدیتی که سایت تو فیسبوکش نوشته:
JustBeenPaid (JSS Tripler)
به روز رسانی روزانه برای سپتامبر 12، 2012 :)))))))

در 24 ساعت آینده، همه افراد که دارای

بسته آگهی های جدید خود را به تازگی خریداری شده و دارای
کلیک کرده و با مشاهده حداقل 3 وب سایت های عضو در یک روز،
شروع خواهد شد برای دریافت درآمد برای تلاش های خود را.

اگر شما سایت خود را مشاهده نشده است، به سادگی وارد بخش مدیریت شوید،
به داشبورد و کلیک خود را در "آگهی نمایش" را در زیر
بخش "تبادل ترافیک" در منطقه عضو شما.
لطفا به یاد داشته باشید این باید انجام شود در هر روز برای ادامه
کسب درآمد برای مشارکت خود را در این برنامه است.

ما امیدواریم که که هر یک از اعضای وب سایت هایی که
نشان داده شده است و ببینید که آیا آنها می توانند بهره مند شوند
پروژه های شما در حال کار بر روی. این سایت از
افراد و شرکت هایی است که پرداخت پول برای ترافیک
به وب سایت خود. آنها ترافیک افزایش یافته و شما
پرداخت.

درآمد برای بسته های تبلیغ ایجاد شده از حساب
اعضای بیش از از JustBeenPaid مهاجرت شروع خواهد شد
ظرف چند روز آینده.

سرور جدید ما هستند و در حال آزمایش است که ما صحبت می کنند.
در این محل بود که مسئولیت رسیدگی به افزایش ترافیک
است که در حال حاضر با ترافیک شگفت انگیز ما رخ می دهد
سیستم تبادل. انتظار می رود در 48 ساعت آینده برای
دارای قابلیت و توانایی به تغییر پروفیل عضویت شما
و توانایی برای درخواست برداشت خود را از
حساب.

باز هم ما می خواهیم برای تشکر از همه شما به خاطر صبر و شکیبایی شما
و درک ما را از این پیشرفت به
بهتر به شما و مشتریان خرده فروشی به ما خدمت می کنند.

در اینجا به موفقیت شما!
سود (زیان) با کلیک کردن تیم اجرایی

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
چی شد این سایت آماده نشد؟
قید 20 دلارم رو بزنم؟

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
اساتید و اعضای فعال در این سایت اگر خبر جدید و آپدیت موثقی داشتند لطفا خبررسانی کنند

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اساتید و اعضای فعال در این سایت اگر خبر جدید و آپدیت موثقی داشتند لطفا خبررسانی کنند
سلام خدمت اعضای این تاپیک، یکی از دوستان ترجمه ی گوگلی آخرین آپدیت رو گذاشتن و من ازش تشکر می کنم،
من مهمترین قسمت آخرین آپدیت رو براتون می ذارم،

Expect over the next 48 hours to
have the ability to change your membership profiles
and the ability to request withdrawals from your
accounts.

{ انتظار داشته باشید تا 48 ساعت آینده بتونید پروفایل کاربری تونو تغییر بدید و توانایی برداشت از حسابتون رو داشته باشید }؛
نظر شخصی : این که این امکان به وجود بیاد دور از انتظار نیست و ظاهرا این سیستم نمی تونه بره و باید بمونه ولی اینکه تا 48 ساعت بعد آخرین آپدیت بشه برداشت کرد کمی بعیده و ممکنه تا یه هفته هم طول بکشه، ولی اگه قراره بمونه و کار کنه پس بهتره صبر کنید.

چند تا از دوستان با اینکه چندین بار من و سایر دوستان فعال تاپیک ذکر کرده بودیم در حال حاضر پوزیشن ( اد پکیج ) نخرند باز هم خریدند و خب خوبه که اینقدر قدرت ریسک دارید ولی تا زمانی که برداشت موفق از سیستم جدید صورت نگرفته خرید کردن کار معقولی نیست مگر با بالانس داخلی که اون هم پیشنهاد نمی شه.

برای اینکه تو زمان انتظار وقتتون رو هدر ندید و خستگی سراغتون نیاد توصیه می کنم سری به این لینک بزنید { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }، من هم هنوز تو ptcbox جدی فعالیت نمی کنم، با این حال تونستم با درآمدی که از خودم و رفرال ها بدست میارم و مقداری سرمایه حسابمو آپگرید کنم و در حال حاضر به ازای هر کلیک رفرال ها من 90% گیرم میاد، این درحالیه که من اگه 45$ برا آپگرید نمی دادم الان می تونستم حداقل 4 تا برداشت داشته باشم، به محض اینکه اولین برداشت بعد آپگرید رو بکنم براتون اسکرین شات می ذارم، همچنین یکی از دوستانم ( آقای عرفانی ) بیشتر از 9 برداشت موفق داشته که اسکرین شاتش هم موجوده.

آموزش تمام تصویری باز کردن حساب پیزا { I CAN WIN - آموزش کامل و تصویری باز کردن حساب پیزا ( آلرت پی )

برای وریفای کردن پیزا هم با من از طریق ایمیل هماهنگ کنید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، یه جمع بندی کامل از آپدیت های profitclicking و همچنین تحلیل عملکرد سایت تو 5 روز گذشته براتون می ذارم،به بسیاری از سوال های شما پاسخ داده شده.
اما اول آپدیت ها رو بررسی می کنیم، تو 5 روز گذشته مهمترین آپدیت آپدیت روز 12 و 15 سپتامبر بوده که مهترین قسمت های اونو اینجا ذکر می کنم،

Within the next 24 hours, all members that have
recently purchased their new ad packages and have
clicked and viewed at least 3 member websites a day,
will start to receive income for their efforts.

If you have not viewed your sites yet, simply log
into your Dashboard and click on "View Ads" under
the section "Traffic Exchange" in your Member Area.
Please remember this must be done each day to continue
earning income for your participation in the program.

Income for ad packages created from the accounts of
members migrated over from JustBeenPaid will start
within the next few days.

{ ظرف 24 ساعت آینده اعضایی که ad package خریده اند و حداقل روی 3 تبلیغ در روز کلیک کنند می توانند کسب درآمد کنند، اگر شما هنوز تبلیغ های خود را ندیده اید به راحتی می توانید به داشبورد خود بروید و بر روی "View Ads" زیر قسمت "Traffic Exchange" کلیک کنید، به یاد داشته باشید که شما باید هر روز حداقل 3 تبلیغ تان را ببینید تا بتوانید سود کنید ( منظورشون اینه که هر روز باید حداقل 3 تا تبلیغ ببینید تا سود روزانه به حسابتان واریز گردد و این برای کسانی ای که به تازگی و از سیستم جدید ad package خریدن و در مورد کاربرای قبلی جاست بین پید مثل خودم من توضیح می دم ).
{ کسب درآمد برای کاربرای قبلی که از جاست بین پید منتقل شدن به profitclicking هم تا چند روز آینده شروع می شه ( منظورشون اینه که تا چند روز آینده باید سود های روزانه ی ما کاربرای قدیمی محاسبه بشه و به روال عادی برگرده و هر روز هم به بالانسمون مثل قبل اضافه بشه }

پس توصیه ی من به دوستانی که ad pack خریدن اینه که هر روز لاگین کنید و حداقل 3 تبلیغ ببینید تا سودتون محاسبه بشه ( من هم ad pack خریدم تا سیستم جدید و سود دهی اونو تست کنم تا فردا اگه بالانس حسابم افزایش پیدا کنه و سود روزانه ی من محاسبه بشه به شما خبر می دم، من امروز 6 تا تبلیغ دیدم )،

اما حالا می خوام نحوه ی کارکرد سیستم جدید رو توضیح بدم، بنا به گفته ی خودشون به بزرگترین ترافیک اکسچنج جهان تبدیل خواهند شد و اینو گزاف نگفتن چون تیم آی تی توانایی دارن که به راحتی دارن رتبه ی الکسای سیستم رو بالا می برن و کافیه فقط روند رشد profitclicking در الکسا رو از عکس زیر ببینید، احتمالا به زودی به رتبه ی الکسای سیستم قبلی یعنی جاست می رسن و بعد هم می رن سراغ گوگل. ( به عکس زیر دقت کنید )،

Untitled.png

با این اوصاف شرکت های بزرگ به این سیستم تبلیغاتشون رو می دن و profitclicking هم مثل جاست سود می ده به کاربراش و هم از ترافیک 1 میلیونی خودش در روز سود می بره، به این دلیله که ماهیت کلیکی به خودش گرفته و مثل جاست همواره رو ترافیک خودش مانور می ده و واقعا کمتر سایتی تو جهان پیدا می شه که به این راحتی تو الکسا بره بالا، ( این ها گفته های سرپرستان سایته و به نظر من هم تا حدی قابل قبوله ).

در آخر در جواب دوستانی که به من ایمیل می زنن و می خوان تو سیستم ثبت نام کنند بگم که مشکلی نیست الان می تونید ثبت نام کنید ولی فعلا ad pack نخرید و این به نفع خودتونه و مطمئن باشید من بدم نمیاد که از خرید شما کمیسیون بگیرم ولی هنوز وقتش نرسیده و دوست ندارم تو گرونی دلار با ریسک وارد بشید، اینم رفرال لینک من برا دوستانی که می خوان از طریق من عضو شن { http://www.profitclicking.com/?r=N12 }.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
توجه:این پست برای رفرال های من در سایت ptcbox و همچنین علاقه مندان می باشد.

سلام خدمت دوستان، من 3 روز پیش حسابمو آپگرید کردم و امروز هم برداشت کردم و سندش رو براتون گذاشتم، در ضمن اینو بگم که من 45$ برای آپگرید هزینه کردم. به تصویر زیر دقت کنید.

proof 1.png

اضافه می کنم که این 1$ رو به صورت فوری دریافت کردم و به محض درخواست حساب پیزای من شارژ شد، در حال حاضر ptcbox از معدود سایت هایی هستش که با حداقل پرداخت بسیار پایین و پرداخت فوری داره روز به روز به کاربراش اضافه می کنه.

هر آن چه برای ثبت نام، کار کردن و کسب درآمد از این سایت نیاز دارید رو من براتون گرد آوری کردم، لازم به ذکره که این اطلاعات روند افزایشی داره و اطلاعات جدید به آن اضافه می گردد و استراتژی های ما نیز در راه است، برای شروع کسب درآمد از این سایت به این لینک برید { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.

با آرزوی موفقیت برای ptc کارهای حرفه ای.

Last edited:

saalaar

Registered User
لایک‌ها
64
توجه:این پست برای رفرال های من در سایت ptcbox و همچنین علاقه مندان می باشد.

سلام خدمت دوستان، من 3 روز پیش حسابمو آپگرید کردم و امروز هم برداشت کردم و سندش رو براتون گذاشتم، در ضمن اینو بگم که من 45$ برای آپگرید هزینه کردم. به تصویر زیر دقت کنید.

مشاهده پیوست 205300

اضافه می کنم که این 1$ رو به صورت فوری دریافت کردم و به محض درخواست حساب پیزای من شارژ شد، در حال حاضر ptcbox از معدود سایت هایی هستش که با حداقل پرداخت بسیار پایین و پرداخت فوری داره روز به روز به کاربراش اضافه می کنه.

هر آن چه برای ثبت نام، کار کردن و کسب درآمد از این سایت نیاز دارید رو من براتون گرد آوری کردم، لازم به ذکره که این اطلاعات روند افزایشی داره و اطلاعات جدید به آن اضافه می گردد و استراتژی های ما نیز در راه است، برای شروع کسب درآمد از این سایت به این لینک برید { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.

با آرزوی موفقیت برای ptc کارهای حرفه ای.

ممنون از دوست خوبم آقا نواب گل .
عرفانی هستم و 2 برداشت آخرم رو در ptcbox برای شما می ذارم
موفق باشید.
ptcbox8.pngptcbox9.png

wizard_ltreye

Registered User
لایک‌ها
2
اقا کلا گیچ شدم من الان چند سایت معرفی شده؟
لطفا یک لینک که اموزش از صفر شروع کرده برای من بگذارید چون حتی معنی کلمه پوزیشن نمی دونم
من تو سایت پیزا ثبت نام کردم همین طور ptcbox.com تبلیغ ها رو هم دیدم
حالا باید چی کار کنم
سایت دیگه هست؟اصلا چیزی نمی دونم

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اقا کلا گیچ شدم من الان چند سایت معرفی شده؟
لطفا یک لینک که اموزش از صفر شروع کرده برای من بگذارید چون حتی معنی کلمه پوزیشن نمی دونم
من تو سایت پیزا ثبت نام کردم همین طور ptcbox.com تبلیغ ها رو هم دیدم
حالا باید چی کار کنم
سایت دیگه هست؟اصلا چیزی نمی دونم
دوست عزیز این تاپیک به طور اختصاصی بر روی مطالب و مباحث justbeenpaid متمرکز است که اکنون به profitclicking منتقل شده، و سایت جدید اگرچه به سرعت در حال پیشرفت هستش ولی هنوز کامل نشده با این حال من یه سیستم معتبر کلیکی رو هم فقط برای علاقه مندان مطرح کردم و خودم روی اون کار می کنم یعنی ptcbox که شما عضو اون شدید. درباره profitclicking و ثبت نام در اون و همچنین آخرین اخبار من در پست های بعدی اطلاع رسانی می کنم.
تا 24 ساعت آینده منتظر خبرها و آموزش ها باشید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
قبل از هرچیز جا داره از آقای جلالی بابت منعکس کردن آخرین خبرها و آپدیت های رسمی پیرامون Profit Clicking تشکر کنم. واقعا هم تنها راه ارتباطی که میتونیم در جریان آخرین خبرهای رسمی قرار بگیریم همین اطلاعیه هایی هست که تو داشبورد میزارن و این چندروز اخیر خوشبختانه مسئولین یه مقدار در مورد نحوه کارشون توضیح دادن با این حساب میشه گفت ما با سیستمی مشابه با JBP مواجه هستیم با این تفاوت که لازمه گرفتن سودهای روزانه و برداشت اونها دیدن سه عدد تبلیغ به ازای هر روز هست. به نظر میاد ایده جالبی باشه که اومدن از دو مسیر برای پیشرفت و پیاده سازی سیستمشون استفاده کردن. البته ما که جز دسته کاربرهای سایت قبلی یعنی JBP هستیم فعلا باید منتظر راه اندازی و آماده شدن کامل PC باشیم تا سیستم درآمدزایی روزی دو درصد رو راه بندازن البته به شخصه فکر میکنم هیچ طرح و پلن بزرگی هم که ارائه داده بشه اصلا مورد استقبال قرار نمیگیره مگر اینکه قبلش امکان برداشت با گزینه Withdraw رو فراهم کنند و همین مورد هست که اعتراض خیلی ها بخصوص اعضای انجمن MMG و از جمله خود ماها رو تا الان داشته پس فعلا بازم باید صبر کرد و نظاره گر اطلاعیه ها و اتفاقات بعدی بود که ببینیم چی پیش میاد تا بشه قضاوتی درستی نسبت به صحت کار سیستم داشته باشیم.

البته به نظر من بالا رفتن رتبه الکسای سایت که لزوما به دلیل افزایش بازدیدهای واقعی و یونیک سایت نمیتونه باشه من در این مورد یه مقدار تحقیق کردم و امکان اینه با استفاده از یه سری ترفند و بسته های ترافیکی باعث بالا رفتن کاذب این رتبه شد هست که البته بعضی از این روشها فقط در ازای پرداخت هزینه گزاف میسر هستن برای خرید اسکریپت های خودکار و پیشرفته که دوستانی که تو زمینه وبمسترینگ فعالیت دارن بیشتر در جریانش هستن. البته همه نوع احتمالی هست که ما از حقیقت ماجرا بی خبر هستیم. از دید مثبت بخوایم به قضیه نگاه کنیم ایده تلفیق یه سیستمی کسب درآمد ترکیبی و مارکتینگ که تجربه موفقی رو حداقل تا قبل این اتفاقات داشته با ویژگی های یه وبسایت کلیکی ساده میتونه به تکامل رسیدن اون منجر بشه بنابراین دور از انتظار نیست که در آینده هم بتونه جای وبسایت نئوباکس رو هم بگیره و سایت به لحاظ ترافیکی جهش های بزرگی رو تو الکسا و گوگل داشته باشه.

در راستای نظری هم که آقای جلالی اشاره کردن من هم به دوستانی که قصد استفاده از سیستم رو دارن پیشنهاد میکنم تا زمانی که همه چیز درست نشده فعلا دست نگه دارید و Ad Pack نگیرید چون جایی خوندم اینطور گفتن اگه کسی فعلا دچار مشکل بشه مسئولیتش با خودش هست ببه همین خاطر ریسک کار بالاست.

در مورد سیستم طراحی سایت هم از دید خیلی ها غیرحرفه ای بوده و من هم با نظرشون موافقم. اسکریپتی که استفاده کردن مشکلات و ارورهای زیادی رو از خودش بروز میده که تا الان شاید علت اصلی این تاخیرها بشه گفت برطرف کردن اونها هست حالا طبق نظر یکی از کاربرها خارجی که گفته بود اصلا تیم IT وجود نداره و تمام چیزی که ما باهاش مواجه هستیم یک رستارت نرم به اسم راه اندازی PC هست که اینا بتونن تو این فرصتی که به بهانه آماده سازی سایت گذاشتن یه عده ای از کاربرهای سایت با حساب های بزرگ رو به بهانه های مختلف از دور خارج بکنن بکنن تا سیستم طبق ماهیت Ponzi بودن خودش برای مدت محدودی احتمالا نیازهای بقیه اعضا رو تامین کنه و بعد هم وقتی به بن بست تو پرداخت رسید انتهای داستان. در هر صورت گذر زمان خودش همه چیز رو مشخص میکنه فقط امیدوارم ما و بقیه دوستان خدای نکرده یه وقت متضرر نشیم...

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ظاهرا بخشی از قسمت های اصلی سایت کامل شده و همچنین کمیسیون های خرید زیر مجموعه هام تو چند روز گذشته هم به AD PACKAGE BALANCE من اضافه شده که من تونستم کمیسیون ها رو به WALLET BALANCE خودم انتقال بدم ولی هنوز امکان برداشت وجود نداره، در ضمن به محض اینکه سود 2% روزانه به حسابم واریز بشه اطلاع می دم، با این حال به درخواست دوستانی که به من ایمیل زدند آموزش ثبت نام ، خرید AD PACK اول با 10$ سایت و مشاهده ی تبلیغات رو تهیه کردم.

لطفا سوال هایتان را در همین تاپیک مطرح کنید،

برای مشاهده ی آموزش تصویری ثبت نام در PROFITCLICKING به این لینک برید { I CAN WIN - آموزش کامل ثبت نام profitclicking

در جواب دوستانی که در مورد PTCBOX سوال کردن و آموزش خواستن و کمک، : لطفا به لینک زیر بروید، توجه کنید که در انتهای پستی که در لینک زیر باز می شود من آموزش های لازم و توضیحات رو در لینک های مجزا قرار داده ام که با کلیک رو هر کدوم مطالب مربوط به اون نشان داده می شود و از این بابت مشکلی نخواهید داشت،
به این لینک بروید { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان

در آخر از دوستانی که در مورد PROFITCLICKING اطلاع رسانی می کنند صمیمانه تشکر می کنم،

همچنین تشکر ویژه ای به رفرال های خودم در PTCBOX بدهکارم که فعال هستند و به پیشرفت خودشان و من کمک می کنند، به محض برداشت بعدی اسکرین شات قرار خواهد گرفت.

موفق باشید.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
جریان سایت به کجا کشید ؟ خورد پولارو ؟

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
جریان سایت به کجا کشید ؟ خورد پولارو ؟

نه دوست عزیز .. در قالب سایت جدیدی شروع به کار کرده ..

به محض کامل شدن تمام قسمت ها و شروع به کار کامل سایت جدید، آقای جلالی توضیحات کامل رو ارائه خواهند داد ..

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
نه دوست عزیز .. در قالب سایت جدیدی شروع به کار کرده ..

به محض کامل شدن تمام قسمت ها و شروع به کار کامل سایت جدید، آقای جلالی توضیحات کامل رو ارائه خواهند داد ..

امیدوارم بتونم جواب این اعتماد رو بدم،
تنها چیزی که برای من تعهد به وجود میاره همین اعتماد شما دوستان هستش،
جدای از هر طرح اقتصادی برایتان آرزوی موفقیت دارم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
توجه: از سری مطالب مربوط به ptcbox و رفرال های من در این سایت و همچنین برای علاقه مندان

سند برداشتی امروز از ptcbox رو براتون گذاشتم، در ضمن به فعال ترین رفرالم تبریک می گم، جایزه ی 1.5$ ای شما محفوظ است و با اعلام ptcbox id توسط من تا 24 ساعت آینده و مشخص شدن ایمیل پیزای تان به صورت آنی به حسابتان واریز می گردد.

طرح های بسیار جالب و کارآمدی رو برای رشد شما رفرال ها در نظر گرفتم و همچنین "جزوه ی pdf کشنده" که حاصل تحقیق و تلاش شبانه روزی ما بوده آماده شده، من تو این جزوه به صورت عینی و به صراحت تمام نشون دادم چطور درآمد حاصل از یک رفرالم رو دقیقا 10 برابر کردم با ارائه ی عکس و دیتیل از فعالیت رفرال ها و درآمد خودم، هچنین طرح ESH رو برای رفرال هام در نظر گرفتم تا اونا رو به درآمد واقعی برسونم و در درآمد خودم سهیم کنم، در مورد این طرح به طور مفصل در "pdf کشنده" توضیح داده شده،
بیش از 10 نکته ی کلیدی در کار با ptcbox و استراتژی های مختلف برای آپگرید custom با توجه به هزینه و زمانی که می خواهید صرف کنید و اطلاعاتی بسیار مفید درباره ی لیست افرادی که در جهان که از آپگرید custom و سایر پنل ها استفاده کرده اند و به بازده 140% تا 2000% ای دست یافته اند، لازم به ذکره این جزوه برای اولین بار به وجود آمده و نظیر آن را نخواهید یافت، پرایز های اختصاصی برای رفرال های فعال و ...، همه و همه تا 48 ساعت آینده در همین تاپیک،

proof 2.png

{ http://clicksent.mihanblog.com/post/35 }

ayhan.tb

Registered User
لایک‌ها
26
تو آپدیت دیروز اومده که بعده 24 ساعت میتونید درخواست برداشت بکنیم. این در حالیکه که هنوز سودهای روزانه محاسبه نشده تا حالا.. ولی به نفع کسایی هست که هنوز تو حسابشون یه مقدار موجودی دارند و این یه حرکت خوبی در جهت اعتمادسازی هست البته اگر واقعا فعال بشه!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
تو آپدیت دیروز اومده که بعده 24 ساعت میتونید درخواست برداشت بکنیم. این در حالیکه که هنوز سودهای روزانه محاسبه نشده تا حالا.. ولی به نفع کسایی هست که هنوز تو حسابشون یه مقدار موجودی دارند و این یه حرکت خوبی در جهت اعتمادسازی هست البته اگر واقعا فعال بشه!
بله حق با شماست و من هم امیدوارم 24 ساعت باشه نه بیشتر و به همین خاطر تا الان این مسئله رو ذکر نکردم،
من موجودی دارم و در صورت فعال شدن آپشن withdraw اقدام می کنم، نتیجه رو نیز اطلاع می دم.
ممنون از اطلاع رسانی خوبتون.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
همانطور که قول داده بودم من تاپیک تخصصی ptcbox رو با امکانات ویژه برای شما دوستان افتتاح کردم، همچنین در شروع کار یک جایزه ی 1.5$ ای برای فعال ترین رفرالم در نظر گرفتم، مشخصات این رفرال در تاپیک اختصاصی اعلام می شود، برای ورود به تاپیک اختصاصی ptcbox و پیوستن به ما از این لینک اقدام کنید { http://forum.persiantools.com/t301095.html }، منتظر حضور گرمتان هستیم،

در ضمن از دوستان می خواهم تا تمام مسائل ptcbox رو در تاپیک اختصاصی مطرح کنند و این تاپیک کنونی رو اختصاص بدهند به profitclicking تا پیوستگی مطالب حفظ گردد.

پس، از این ساعت به بعد، این تاپیک مطلقا بر روی مسائل profitclicking متمرکز می گردد.

پیشاپیش از همکاری صمیمانه ی شما سپاسگذارم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، من امروز با موفقیت درخواست برداشت 30$ ای از profitclicking رو دادم و به محض واریز پول به حسابم خبرتان می کنم.
در ضمن رفرال لیست من آپدیت شده و 11 رفرال جدید هم به لیست اضافه شدن. ظاهرا سایت داره راه می افته، ولی ترجیح می دم تا زمان دریافت پول صبر کنم و بعد اینو با اطمینان بگم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا