• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

من به راحتی 599$ در ماه در میارم. ( کاملا واقعی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

fullmember

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در مورد اون ده دلار احتمالا باید فقط در مورد کاربران جدید که تو PC ثبت کرده بودند صدق بکنه و اونهایی که عضو قدیمی JBP هستند این مقدار رو قبلا صرف خرید پوزیشن کردن و تا زمانی که اون پوزیشن اکسپایر نشه نباید از حساب کسی ده دلار کم بشه در صورتی که پنجم سپتامبر این مقدار رو طبق تراکنش ها برداشتند. به هر حال ما باید در نظر بگیریم که هنوز سایت کامل نشده و اعدادی که میشه دید قابل اطمینان نیستند. البته برای ما جای تعجب داره وقتی اعداد موجود تو داشبورد دقیق نیست چطور میشه امکان برداشت رو فعال کرد شاید کسی اشتباهی خواست زیاد برداره. به هر حال گروه IT به گفته مسئولین چندین هفته هست که داره کار میکنه و تو درجه اول باید دید کی این درخواست Withdraw که دیروز دادیم مورد تایید قرار میگیره البته من همونظور که گفتم ده دلار رو برای اطمینان از عدم بلوک شدن اکانت و به احتمال اینکه مربوط به جایزه عضویت هست گذاشتم تو حساب باشه.

حداکثر نرخ برداشت روزانه هم طبق گفته مدیران کنفرانس ها 250 دلار هست.

تشکر از شما
من خبر جدیدشون رو تو پست قبل نوشتم
این IT اینها همه داستانه. همه خوب می دونن که اینها می تونستن برنامه نویسی رو تموم کنن تست های خودشون رو بکنن بعد بیان سایت رو عوض کنن و یه هفته بذارن روی test mode.
این همه طول دارن میدن . و محدودیت های خاص برای برداشتن سود قرار میدن و مالیات می ذارن که عمرشون یکم طولانی شه. ولی نهایت می خوابه یه روز. یا با محدودیت های خیلی زیاد ادامه میده.

خیلی از سایت ها تغییرات نهاییشون رو از نظر تمپلیت و امکانات جدید اخرای عمرشون انجام میدن که بگن ما هنوز اکتیو هستیم و برای اینده شما کاربران عزیز برنامه داریم . بعد یهو.....
من هم پیشنهاد میکنم مثل قبل توش پول نذارین.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
تشکر از شما
من خبر جدیدشون رو تو پست قبل نوشتم
این IT اینها همه داستانه. همه خوب می دونن که اینها می تونستن برنامه نویسی رو تموم کنن تست های خودشون رو بکنن بعد بیان سایت رو عوض کنن و یه هفته بذارن روی test mode.
این همه طول دارن میدن . و محدودیت های خاص برای برداشتن سود قرار میدن و مالیات می ذارن که عمرشون یکم طولانی شه. ولی نهایت می خوابه یه روز. یا با محدودیت های خیلی زیاد ادامه میده.

خیلی از سایت ها تغییرات نهاییشون رو از نظر تمپلیت و امکانات جدید اخرای عمرشون انجام میدن که بگن ما هنوز اکتیو هستیم و برای اینده شما کاربران عزیز برنامه داریم . بعد یهو.....
من هم پیشنهاد میکنم مثل قبل توش پول نذارین.

ممنون، نظرم منم با شما یکی هست. به هر حال همونطور که بارها دیدیم و تجربه های تلخ کاربرهای هایپ نشون داده کلا هر سیستم سرمایه گذاری بطور نامحدود نمیتونه قادر به سود دهی باشه و اگه طرح و پلن هایی هم بر خلاف این حقیقت ابزار بشه فقط میتونه جنبه تبلیغاتی داشته باشه و نه بیشتر. این سایت هم به لحاظ ماهیت ترکیبی بودنش و اینکه روی بحث مارکتینگ و بازاریابی هم بطور موازی با اینوستینگ کار میکرد و همچنین کاربرهای زیادی که جذب سیستم شدن تونست به عنوان برترین سیستم سودآور با طول عمر بالا و ریسک پایین مطرح بشه که تابحال فکر نمیکنم هیچ هایپ و پروگرمی تونسته باشه تا این مرحله جلو بیاد ولی به نظرم الان دیگه ریسک استفاده از این سیستم واقعا بالاست. تا قبل از این اتفاقات و حدودا تا اوایل امسال میشد گفت که سایت تو مسیر خوبی بود و حجم Invest خیلی بالاتر از درصد Payout یا خروجی قرار داشت اما به مرور زمان و طبعا هم که 99 درصد این سیستم ها به لحاظ ماهیت پونزی بودن خودشون روزی تو مسیر سراشیبی قرار میگیرند و تو این مرحله که درصد نگرانی ها بالا میره سعی میشه که با ترفندهای مختلف و طرح های ویژه این فرآیند نزول رو کندتر کنند و با درمان های موقت سیستم رو تا انتهای مسیر که یک روز بالاخره اتفاق میوفته بکشند که در مورد JBP هم میشه به عوض شدن قالب سایت و استفاده از روش های کلیکی برای جذب بازدید و درآمد از اون ها اشاره کرد که بتونه تا حدی جبران کمبود بازده ناشی از سرمایه گذاری ها رو پوشش بده. البته این مواردکه گفتم نظر شخصی من هست در صورتی احتمال این هم وجود داره که سایت همچنان بتونه با پوست انداختن خودش و استفاده از ایده کسب درآمد کلیکی مبتنی بر سرمایه گذاری به مدت طولانی کارش رو ادامه بده و حتی بتونه غول های بزرگی چون نئوباکس رو از پیش رو برداره ولی باید توجه داشت لزوم رسیدن به این هدف جذب اطمینان حداکثری کاربرها نسبت به سرمایه گذاری هست تا همچنان با بالا رفتن ورودی سایت خروجی کنترل بشه و برداشت ها به تعداد زیادی از کابرها ممکن باشه.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
داداش 10$ من چرا دیروز سود نداد؟؟؟؟

کی این سایت راه میفته که من میخوام با یک 30 یا 40$ سرمایه گذاری شروع کنم؟؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
داداش 10$ من چرا دیروز سود نداد؟؟؟؟

کی این سایت راه میفته که من میخوام با یک 30 یا 40$ سرمایه گذاری شروع کنم؟؟

اگه از ده دلار جایزه موقع ثبت نام تو PC استفاده کردید که فکر میکنم همینطور هم باشه باید روزی سه تبلیغ رو ببینید تا سود روزانه براتون محاسبه بشه. کافی هست از طریق داشبورد روی گزینه Act Now کلیک کنید تا تبلیغ ها در تب جداگانه مرورگر به نمایش در بیان.

در مورد راه اندازی همین الانش هم سایت به کاربران جدید داره سرویس میده و اونهایی که Ad Pack هاشون رو مستقیما از PC خریداری کردن روزانه با کلیک کردن روی سه عدد تبلیغ میتونند سود خودشون رو دریافت کنند. اما برای کاربران قدیمی این وعده داده شده که طی 48 ساعت واریز سودها رو شروع میکنند. به نظر من شما هم فعلا صبر کنید تا تکلیف این برداشت ها مشخص بشه بعد تصمیم به گذاشتن پول بگیرید.

البته من الان که سر زدم دیدم برای اولین بار فقط سود امروز رو اون هم بر مبنای تعرفه پایان هفته 0.10 دلار محاسبه کردن که به نظر میاد اشتباهی رخ داده باشه چون تا اونجایی یادم میاد این قانون فقط مربوط به شنبه و یکشنبه هست نه بقیه روزها. ضمنا بخوایم حساب کنیم که تو لیست تراکنش ها هم مشخصه دقیقا یکماه هست که از تاریخ 20ام آگوست سودهای روزانه رو ندادن، بنابراین هنوزها اونها داده نشده میخوان سودهای از حالا به بعد رو واریز کنن که منطقی نیست.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
اگه از ده دلار جایزه موقع ثبت نام تو PC استفاده کردید که فکر میکنم همینطور هم باشه باید روزی سه تبلیغ رو ببینید تا سود روزانه براتون محاسبه بشه. کافی هست از طریق داشبورد روی گزینه Act Now کلیک کنید تا تبلیغ ها در تب جداگانه مرورگر به نمایش در بیان.

در مورد راه اندازی همین الانش هم سایت به کاربران جدید داره سرویس میده و اونهایی که Ad Pack هاشون رو مستقیما از PC خریداری کردن روزانه با کلیک کردن روی سه عدد تبلیغ میتونند سود خودشون رو دریافت کنند. اما برای کاربران قدیمی این وعده داده شده که طی 48 ساعت واریز سودها رو شروع میکنند. به نظر من شما هم فعلا صبر کنید تا تکلیف این برداشت ها مشخص بشه بعد تصمیم به گذاشتن پول بگیرید.

البته من الان که سر زدم دیدم برای اولین بار فقط سود امروز رو اون هم بر مبنای تعرفه پایان هفته 0.10 دلار محاسبه کردن که به نظر میاد اشتباهی رخ داده باشه چون تا اونجایی یادم میاد این قانون فقط مربوط به شنبه و یکشنبه هست نه بقیه روزها. ضمنا بخوایم حساب کنیم که تو لیست تراکنش ها هم مشخصه دقیقا یکماه هست که از تاریخ 20ام آگوست سودهای روزانه رو ندادن، بنابراین هنوزها اونها داده نشده میخوان سودهای از حالا به بعد رو واریز کنن که منطقی نیست.

من هر روز تبلیغ هامو میبینم حتی بیشتر از 3تا ولی الان چند روزه هیچی سود نکردم برای 10$

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
شما فقط می تونی مبلغی که به عنوان سود در حسابتون دارید رو برداشت کنید، برای این کار پست بالایی که در مورد برداشت هستش رو بخونید.

فقط سه دلار تو این قسمتی که شما گفتید بود؟یعنی تو این یک ماه سه تا پوزیشن من 3 دلار سود داشته؟پوزیشن هام کی اکسپایر میشه؟؟

تبلیغات ها رو چطوری ببینم؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
من که روزی 3 تا تبلیغ میبینم چرا این چند روز که با اون 10$ اد پک خریدم سودی برام ثبت نشده؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
فقط سه دلار تو این قسمتی که شما گفتید بود؟یعنی تو این یک ماه سه تا پوزیشن من 3 دلار سود داشته؟پوزیشن هام کی اکسپایر میشه؟؟

تبلیغات ها رو چطوری ببینم؟
سایت کامل نیست و این جمله برای چندمین بار تکرار می شه و همه ی حساب ها در محاسبه ی سود مشکل دارن. برای مشاهده ی تبلیغات در صفحه ی اصلی ( داشبورد ) و در قسمت TRAFFIC EXCHANGE بر روی آیکون سبز رنگ و کوچک VIEW ADS کلیک کنید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان ساعت مشخصی باید روی تبلیغات کلیک کرد؟؟
اخه کلیک هم می کنیم هیچ اتفاقی روزه بعد رخ نمیده

اینطور که گفتن تا قبل از ساعت 00:05:00 به وقت سرور باید روی تبلیغات کلیک کنید تا سودشون محاسبه بشه ولی حرف شما درسته چون بعد از یکماه هنوز سر تا پای سایت مشکل هست و در ضمن هنوز برنامه ریزی پرداخت سود برای کاربران JBP رو عملی نکردند. به نظر من این وقت تلف کردن اون هم تا این حد اصلا نشانه خوبی نیست فقط با یکسری اطلاعیه های روحیه بخش تو خالی دارند ذهنیت کاربرها رو در جهت مثبت قرار میدند که اعتراضات زیاد نشه. الان در نظر بگیریم 5 روزه فکر میکنم این امکان برداشت رو گذاشتن ولی هنوز درخواست واریز وجه به حساب از اون موقع انجام نشده و در واقع اینکار فقط اعتمادها رو بدتر تخریب کرد و نشون داد فقط با یه گزینه سوری طرف هستیم.

سود روزانه برای کاربرهای قدیمی هم فقط یک روز پرداخت شد و به نرخ روزهای آخر هفته در صورتی که زمان محاسبه وسط هفته قرار داشت و البته ادامه هم پیدا نکرد. اون هم از وضعیت کنفرانس ها هست که چندتا ادمین یه مشت اطلاعیه رو حفظ کردن و فقط میان تو جواب سوالات کپی پست میکنند و سعی میکنند همچنان جو امیدواری تزریق بشه به کاربرها همین. جواب سوالات تخصصی رو هم به ناقص بودن سایت و فعالیت تیم IT برای رفع مشکلات ارجاع میدن.

در کل بهتره حداقل تا مدتی کلا صبر کنیم و به اطلاعیه ها هم توجه نکنیم که چون جز فریب دادن و شاد پشیمونی کار دیگه ای رو انجام نمیدن و آبروی سایت هم دیگه با این وعده و وعیدهای الکی از بین رفته.

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سایت کامل نیست و این جمله برای چندمین بار تکرار می شه و همه ی حساب ها در محاسبه ی سود مشکل دارن. برای مشاهده ی تبلیغات در صفحه ی اصلی ( داشبورد ) و در قسمت TRAFFIC EXCHANGE بر روی آیکون سبز رنگ و کوچک VIEW ADS کلیک کنید.

من هر چی گشتم Trafific exchange رو پیدا نکردم

M.Saleh

Registered User
لایک‌ها
153
این کارا الافیه بجای این به یه کار سازنده و مولد بپردازید که آینده داشته باشید. اینکه روزی چند ساعت بشینید به پیکسل های مانیتور نگاه کنید که نشد کار!

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
من که فعالیتم رو تو سایت قطع کردم و حیف این همه وقتی که گذاشتم!
فکر کنم امروز فرداست که دیگه اسکم بشه!
آخه چرا باید سایتی که اونجوری مشهور بود و رتبه 200 جهانی داشت و جزو چند تا سایت برتر کشور خودش باید سایتش رو عوض بکنه؟
اینا الکی اینکار رو میکنن که بگن فعالن و سایت اکتیو هستش؟من که با اون اد پک 0.000000000000000000000000000000001 سنت هم سود نکردم و با افتخار سودم تو چند روز فعالیت 0.00 بود!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام،
امروز profitclicking مبلغ در خواستی رو به حسابم واریز کرد و من سند برداشت رو برای شما دوستان قرار می دم، با این حال اعتماد کامل به این سیستم در حال حاضر اشتباه محض محسوب می شود و خود من تا 5 برداشت موفق از profit نداشته باشم دوباره سرمایه گذاری نمی کنم و توصیه می کنم حساب شده گام بردارید و ریسک نکنید. به تصویر زیر دقت کنید،

proof 1.png

امیدوارم تمام دوستان که در سایت اینوست کرده اند بتوانند بخشی از سود شان را در روزهای آتی خارج کنند، شاید profit بتواند دوباره اعتماد کاربران را جلب کند. تنها راه جلب دوباره ی اعتماد سود دهی و سرعت دادن به پرداخت هاست.

موفق باشید.

Last edited:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوست من، چون تو این تاپیک سوال تون رو مطرح کردید من هم مایلم به شما جواب بدم، در حال حاضر ptcbox بهترین سیستم می باشد. حتی profitclicking هم در حال حاضر پر ریسک هستش و اگر خواستید وارد شوید توصیه می کنم صبر کنید تا سایت به پیشرفت های پایدار تر دست یابد.
بهتره به این لینک از وبلاگ من سر بزنید { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.

موفق باشید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با تشکر از آقای جلالی که ما رو در جریان پرداخت به حسابشون قرار دادن، متاسفانه برای من یکی که از اولین روز فعال شدن دکمه برداشت، درخواست دادم هنوز چیزی پرداخت نشده امیدوارم با یه وضعیت Selective Payout مواجه نشده باشیم که بدون شک جز اولین نشانه ها از اسکم شدن هر سیستمی به حساب میاد.

دیروز به صفحه فیس بوک مربوط به PC سر زدم واقعا اعتراضات از سوی کاربرها بالا گرفته بود و تقریبا هیچ امیدی نسبت به بهبود وضعیت وجود نداشت اینو میشد از نظرات افراد فهمید در حالی که هنوز مدیران فقط کاربرها رو به صبر و تحمل تشویق میکردن که این حربه متاسفانه دیگه جوابگو نخواهد بود و تیم پروفیت کلیکینگ باید به وعده های خودش عمل کنه و حداقل تا چندماه حسن نیت خودش رو تو برداشت ها ثابت کنه.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
ای بخشکه شانس .. تا ما خواستیم حسابمونو شارژ کنیمو اپگرید کنیم سایت دودره باز از اب در اومد؟؟

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان الان بیش از یک ماه که justbeenpaid یا همون profitclicking سود نمیده. واقعا دیگه باید به این نتیجه رسید که پولا رو بالا کشیدن.چقدر هم بی شرم هستند. ائن دزدیشون کم نبود حالا هرروز ایمیل میده که بیاد اد پکیج بخرید و یه ذره سود میدن(البته با اعداد ارقام و بدون پشتوانه!). دیگه باید پرونده این سیستم رو بست و دلخوش به بازگشت پول نباشیم!

r93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به ساپورت می گم چرا من سود دریافت نمی کنم میگه باید اد پکیج بخری تا سود قبل هم بهت بدیم! کسی بعد این ماجرا دوباره پکیج خریده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا