fullmember
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 55
- لایکها
- 3
در مورد اون ده دلار احتمالا باید فقط در مورد کاربران جدید که تو PC ثبت کرده بودند صدق بکنه و اونهایی که عضو قدیمی JBP هستند این مقدار رو قبلا صرف خرید پوزیشن کردن و تا زمانی که اون پوزیشن اکسپایر نشه نباید از حساب کسی ده دلار کم بشه در صورتی که پنجم سپتامبر این مقدار رو طبق تراکنش ها برداشتند. به هر حال ما باید در نظر بگیریم که هنوز سایت کامل نشده و اعدادی که میشه دید قابل اطمینان نیستند. البته برای ما جای تعجب داره وقتی اعداد موجود تو داشبورد دقیق نیست چطور میشه امکان برداشت رو فعال کرد شاید کسی اشتباهی خواست زیاد برداره. به هر حال گروه IT به گفته مسئولین چندین هفته هست که داره کار میکنه و تو درجه اول باید دید کی این درخواست Withdraw که دیروز دادیم مورد تایید قرار میگیره البته من همونظور که گفتم ده دلار رو برای اطمینان از عدم بلوک شدن اکانت و به احتمال اینکه مربوط به جایزه عضویت هست گذاشتم تو حساب باشه.
حداکثر نرخ برداشت روزانه هم طبق گفته مدیران کنفرانس ها 250 دلار هست.
تشکر از شما
من خبر جدیدشون رو تو پست قبل نوشتم
این IT اینها همه داستانه. همه خوب می دونن که اینها می تونستن برنامه نویسی رو تموم کنن تست های خودشون رو بکنن بعد بیان سایت رو عوض کنن و یه هفته بذارن روی test mode.
این همه طول دارن میدن . و محدودیت های خاص برای برداشتن سود قرار میدن و مالیات می ذارن که عمرشون یکم طولانی شه. ولی نهایت می خوابه یه روز. یا با محدودیت های خیلی زیاد ادامه میده.
خیلی از سایت ها تغییرات نهاییشون رو از نظر تمپلیت و امکانات جدید اخرای عمرشون انجام میدن که بگن ما هنوز اکتیو هستیم و برای اینده شما کاربران عزیز برنامه داریم . بعد یهو.....
من هم پیشنهاد میکنم مثل قبل توش پول نذارین.